مودمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.نقل قول:
Printable View
مودمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.نقل قول:
آخه طبق اطلاعاتی که تو نت هست Yeacomm P11 باند 42 رو پشتیبانی نمی کنه.نقل قول:
توی همون لینکی که دادم زده از باند 42 هم پشتیبانی میکنه. کلا این لینکی که دادم مستقیم از خود شرکتش توی چین هست که بسته به درخواست خریدار میتونه باند های مختلفی رو فعال کنه روی مودم.نقل قول:
سرویس 20Mbps (ویژه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Arvan Cloud
خارج
کد:ping 8.8.8.8
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=103ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=101ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=112ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=102ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=121ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=96ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=107ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=96ms TTL=47
کد:ping google.com
Reply from 172.217.22.46: bytes=32 time=149ms TTL=47
Reply from 172.217.22.46: bytes=32 time=151ms TTL=47
Reply from 172.217.22.46: bytes=32 time=141ms TTL=47
Reply from 172.217.22.46: bytes=32 time=146ms TTL=47
Reply from 172.217.22.46: bytes=32 time=141ms TTL=47
Reply from 172.217.22.46: bytes=32 time=164ms TTL=47
Reply from 172.217.22.46: bytes=32 time=146ms TTL=47
Reply from 172.217.22.46: bytes=32 time=163ms TTL=47
کد:ping ntp.day.ir
Reply from 31.193.152.2: bytes=32 time=56ms TTL=51
Reply from 31.193.152.2: bytes=32 time=34ms TTL=51
Reply from 31.193.152.2: bytes=32 time=31ms TTL=51
Reply from 31.193.152.2: bytes=32 time=55ms TTL=51
Reply from 31.193.152.2: bytes=32 time=27ms TTL=51
Reply from 31.193.152.2: bytes=32 time=27ms TTL=51
Reply from 31.193.152.2: bytes=32 time=31ms TTL=51
Reply from 31.193.152.2: bytes=32 time=30ms TTL=51
Reply from 31.193.152.2: bytes=32 time=25ms TTL=51
Reply from 31.193.152.2: bytes=32 time=26ms TTL=51
زیتل روی باند 42 و فرکانس 3500 سرویس میده، مودمش همونیه که دوستان اشاره کردن فقط یه تفاوت داره با اونی که روی سایت دیجیکالاست، اونم اینکه ورژن آپشنال همون مودمه. روی سایت aliexpress میتونید ببینید.
[QUOTE=Zeitgeist;9123945]سرویس 20Mbps (ویژه)
منظور از ویژه چیه ؟ چرا سرعت کمه، مگه نباید 40 مگابیت بده ؟
دو نوع سرویس خانگی و سازمانی دارن که جفتشون 50Mbps هستن، تا جایی که فهمیدم تفاوتش در مانیتورینگ و تضمین ثبات هست و اینکه اینترنت سازمانی پروفایلش طوریه که چندین یوزر همزمان بدون مشکل کار کنن. در این بین در صورت موافقت، به مغازه ها و شرکتای خیلی کوچیک تعداد یوزر کم، سرویس ویژه میدن 20Mbps که مثل سازمانی دارای مانیتورینگ و تضمین ثبات برای چند یوزر همزمانه ولی سرعت کمتر دانلود. برای ما کافیه و ثابت 2 مگابایت بر ثانیه دانلود میده و حدود 500 کیلو تا یک مگابایت هم آپلود. فکر میکنم آپلود برای همه سرویساشون بیشتر از 10 اینا نرسه (بسته به دیدتون به دکلشونه احتمالاً).نقل قول:
از لحاظ تکنولوژیک البته آپلینک این تکنولوژیا نمیتونه متقارن با داونلینکشون بشه. ایرانسلم دارم من و اون آپلودش نهایت به 2-3 مگابیت میرسه
نقل قول:
قیمت چی یکی هست ؟
خط 16 مگ من 2 مگ ثابت میده. به نظرت خیلی کم نیست؟؟؟نقل قول:
200نقل قول:
ثبات ارتباطی روی این تکنولوژی روی ADSL قابل دسترس نیست. علاوه بر اون محدودیت حجمی وجود نداره. سرویس خانگی و سازمانیشون هم 50 مگابیت بر ثانیه هستن یعنی 6 مگابایت بر ثانیه دانلود.نقل قول:
سلام دوستان
من تاپیک رو مطالعه کردم و حقیقتش تعداد افرادی که میگفن برای بازی خوب نیست با کسایی که میگفتن پینگ پایین و بدون تایم اوت داره تقریبا برابر هست.
من در حال حاضر ADSL دارم و برای بازی هم اصلا راضی نیستم و تقریبا اصلی ترین دلیلم که میخوام زیتل بگیرم برای گیم هست.
محل سکونت هم در محدوده پوشش هست.
اگر دوستانی که این سرویس رو برای گیم هم تست کردن راهنمایی کنن ممنون میشم.
نقل قول:
هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ چچچچچچچ سرویس وایرلس(اعم از TD و ....) به هییچچچچچچچچچچ وجه برای گیم توصیه نمیشه
البته PTMP PTPنقل قول:
برای گیم عالی هست دیده شده پینگ های 4 میلی
ولی TD سرویسای دیگ پینگ ثابت ندارن تایم اوت و .... زیاد دارن
تنها شرکت وایرلسی که یادمه برا پینگ و بازی خوب بود پتیاک بود که الان نمیدونم چطور شدهنقل قول:
البته من چندتا استریمر ایرانی میشناسم از TD-LTE استفاده میکنن.نقل قول:
شما از زیتل سرویس دارین؟
اکثرا خوبن بد توشن نداره مگه اینکه خودشون واقعا سرویس چرتی بدننقل قول:
پینگشونم همه پاینه چون متسقیم به زیرساخت وصل میشن یا با فیبر
نقل قول:نقل قول:
تحربه بنده از سرویس های وایرلس برای گیمینگ این بوده که حتی اگه پینگ پایین بدن برای گیمینگ چون تایم اوت و پرش(نوسان) پینگ در این سرویس ها زیاده منجر به کیک شدن میشه.... فک کنم تو همین چند صفحه قبلم چند نفر همین مشکلو داشتن با زیتل
واقعا با 150 تومن نامحدوده؟
بلهنقل قول:
.......
چرا اين رومينگ نميكنه رو همراه اول كه همه جا بشه ازش استفاده كرد؟
اگ رومینگ کنه چون یکسره داری دانلود میکنی باعث میشه شبکه بشدت افت کنه و کاربرای دیگ متضرر بشن بخاطر این نامحدوده ک سیستمشون کاملا جداسنقل قول:
کسایی ک زیتل دارن خواهشا یدونه عکس از مودمی ک بیرون کارشناسا نصب کردن بدن ک ماهم اطلاعات کسب کنیم ببینیم چجوریه خوب بود بخریم
مگه رو سرعت همراه اول تاثير ميزاره؟نقل قول:
یه دکل ظرفیتی داره اگ بیش از حد مجاز بار ترافیکی روش باشه دیگ کشش نداره.اگ بعنوان مثال 100نفر یکسره بخان ازش دانلود کنن برای بقیه سرعتی نمیمونه.سر قضیه مکالمه نامحدود همراه اول مگ نبود یکسره استفاده میکردن اخر وزارت ارتباطات گفت جمعش کنید شبکه مختل شده و از این جور حرفا.بحث زیتل چون کاملا نامحدوده و یکسره استفاده میشه نمیذارن رومینگ شه وگرنه مبین نت الان رومینگ میشه رو 4G همراه اول و خودمم دارم استفاده میکنم مشکلی ندارهنقل قول:
پینگ و سرعت چطوره ؟
دو صفحه قبلنقل قول:
مثل اینکه رایتل و زیتل هر دو وابسته به تامین اجتماعی هستند
زیتل (فرابرد دادههای ایرانیان) اینطور که اینجا نوشته 30% سهامش متعلق به شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) بوده که در سال 1396 چون "در چارچوب استراتژی جدید شستا" نبوده واگذار شده (همزمان با داتک).نقل قول:
در حال حاضر صاحبش شرکت فناپ هست به مدیریت عاملی آقای شهاب جوانمردی
مصاحبه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم در TEDx Tehran امسال که زیتل یکی از اسپانسراش شده بود با اسمش آشنا شدم.
کلا این شرکت قصد افزایش پوشش دهی نداره!؟
بی حالتر از این ندیدم:wac:
تا جایی که اطلاع دارم داتک هنوز برای شستا هستنقل قول:
درخواست پوشش دهی دادم ولی اقدامی صورت نگرفته ( 1 ماهی میشه ). نت فن اوا دارم که انقدر قطع و وصل میشه که اصلا دیگه قابل استفاده نیست. امیدوارم زیتل یه فکری به حال پوشش دهیش بکنه
دوستان گل، وضعیت قطعی و وصلی زیتل چجوریاست؟
از هر جهت عاااالیهنقل قول:
کیفیت عالی
پشتیبانی و برخورد عالی
پیگیری نصب و ... عالی
واقعا یه سر و گردن از ایران بالاتره...
قبلش داتک داشتم که افتضاح بود و بیچارمون کرد ! تا اینکه زیتل گرفتم و خیالم از نت راحت شد
والا من داتک دارم خیلی راضی ام ، توی شرکت های fcp بهترین خدمات رو داره میده با بهترین قیمت و حجم ، مقایسه تی دی با ای دی اس ال اشتباه هست ، دو تا فناوری جدا از هم هستننقل قول:
شما راضی ای ، بنا نیست که همه راضی باشن !!نقل قول:
کیفیت هر شرکت منطقه به منطقه فرق میکنه !!
پارسال داتک خوب بود تقریبا ولی امسال از چند نفره دیگه هم که پرسیدم ، واقعااا افتضاح شده !!
پینگ پر نوسان و پکت لاست داتک و سرعته پایین تک کانکشنش ، واقعا آزار دهندس و اصلا رو داتک نمیشه استریم کرد یا آنلاین بازی کرد !!
قطعی های ۶ ساعتش بماند که هر ماه یهو ۶-۷ ساعت نت رو قطع میکنن و شماره هاشونم از دسترس خارج میکنن ! بدون اینکه هیچ خسارتی هم بدن !! تنها شرکتی که شکایت در ۱۹۵ رو جدی نمیگیره ، همین داتکه ! من بارها ازشون شکایت کردم ولی یه تماس باهام نگرفتن و عجیبه که باهاشم برخورد نمیکنن !!!
من نمیدونم این حرف ها رو از کجا میارید ، من بازی آنلاین میکنم مشکلی ندارم ، یوتیوب هم مشکلی ندارم ، کلا یه بار سه یا چهار ساعت قطع شده بود نت که برای جبران ۲ روز اضافه کردن به زمان سرویس ها که این با حرف شما تناقض داره ، درمورد شکایت هم من یه مشکلی داشتم توی اینستاشون کامنت گذاشتم سریع باهام تماس گرفتن خودشون اونوقت شما میگی ۱۹۵ رو جدی نمی گیرن؟؟؟؟ ، برخلاف حرف شما من با کسایی که داتک دارن صحبت کردم اکثرا راضی هستن کسی هم شاکی نبوده ، این شرکت مال من نیست قبلش پیشگامان بودم قبل ترش هم آسیا و های وب و .... تنها شرکتی که دیدم خیلی احترام میزاره و مشکلی ندارم همین داتک بودهنقل قول:
چند وقت پیش من زنگ زدم تو فکر گرفتن اشتراک بودم از زیتل فکر کنم برای خونگی IP استاتیک نمیدادن الان رو نمیدونم، شاید تنها ایرادش باشه این برای بعضی ها وگرنه خیلی خوبه و حجم نا محدود بودنش عالی هست و همینطور سرعت راه اندازی و اگه فقط یک نفر شریک پیدا کنید که مفت میشه.
همین که میگی یه بار قطع شده ، معلومه که داری جانبدارانه صحبت میکنی !! طی این ۲ ماهو نیم ، ۲ سری به مدت ۶ ساعت نت قطع شد و کل تهران قطع بود و شماره هاشونم قطع و خودشونم ۲ سری رو اعلام کردن که آپدیت داشتیم میکردیم !!! که نمیدونم کدوم احمقی از صبح تا بعد از ظهر روز شنبه اول هفته رو میذاره واسه بروزرسانی !!! آپدیت باید آخر شب باشه!نقل قول:
در مورد استریم هم حرفت واقعا خنده داره و شایدم با 240p استریم میکنی که راضی ای !! :D
۲تا یوزرن تو پیج اینستای داتک که هرکی هرچی میگه ، سریع میان دفاع میکنن و تعریف و اشتباه میکنی و واسه من عاالیه و ... ( دقیقا مثه خودت ! ) واسه جذب مشتری ، سیاست خنده داری در پیش گرفته داتک ! :Dنقل قول:
سرویس ۳ مگ دارم که راحت ۷۲۰ استریم میکنه بدون هیچ مشکلی ، من یک ماه و نیم هست اومدم فقط یک بار قطعی داشت که دو روز اضافه کرد به قراردادنقل قول: