توی fd دستی کردین؟نقل قول:
منظور از دستی اینه که توی manual search شبکه رو انتخاب کردین؟
Printable View
توی fd دستی کردین؟نقل قول:
منظور از دستی اینه که توی manual search شبکه رو انتخاب کردین؟
مشکل روی td هستنقل قول:
بعضی وقت ها همتا چند روز قرمز نمیشه
اره manual search انتخاب کردمنقل قول:
طرح 360 دارم رومینگ همراه اوله
دستت درد نکنه.این نسخه همه امکانات نسخه قبلی رو داره؟منظورم همونسخه ۱۹۶ ایرانسل هست که خودتون زحمت ویرایش شو کشیدی(adb.telnetوtr069)نقل قول:
صابر جان جریان اون lte چیه برا همراه اول؟خودت اضافش کردی به این نسخه جدید که آپلود کردی؟نقل قول:
خدا خیرت بده. عالی شدنقل قول:
بله حالت نمایشی داره حتی میشه + هم اضافه کرد و کلا 4G+ نشون بده و تکون هم نخوره . :n02: اصل سرعت دریافتی هست و بسنقل قول:
دستت درد نکنه.این نسخه همه امکانات نسخه قبلی رو داره؟منظورم همونسخه ۱۹۶ ایرانسل هست که خودتون زحمت ویرایش شو کشیدی(adb.telnetوtr069)نقل قول:
بله دقیقا .نقل قول:
نقل قول:
صابر جان این فریور که دستکاری کردی رو چجوری روی مودم بزنم ؟
من مودم i60 رو انلاک کردم بعد با برنامه مولتی کست ورژن 196 ایرانسل که حمید زحمتشو کشیده بود زدم حالا بخام این فریموری که تو دستکاری کردی رو بزنم باید چیکار کنم ؟
مودم رو باز کنم سیم لحیم کنم و دوباره مراحل انلاک رو بزنم و با مولتی کست بزنم یا برنامه دیگه ای ؟ اگه یه اموزش مختصر بدی ممنون میشم
با همون مولتی کست امتحان کنید نشد مجبورید سیم یو اس بی لحیم کنید و با لودر انتقال بدید .نقل قول:
نقل قول:
لینک لودر رو میدی ؟
آقاصابر برای روش لحیم کاری غیر از لودر و فریمور چیز دیگه ای لازمه ؟نقل قول:
تو پک آموزش فارسی که تو تاپیک قبلی تهیه شده بود هم لودر و هم فریمور فرمت EXE داشتند اما فرمت این فریمور BIN هست. یه توضیح مختصر میدید که چه فرقی باهم دارند و توی فرآیند فلش کردن باید چکار کرد ؟
راستی اگه میشه یه توضیح هم درباره مولتی کست بدید، آبا با هر کابلی میشه با مولتی کست کار کرد ؟ من مودمم آنلاک شده و الان ورژن 192 هست، میتونم با مولتی کست آپدیت کنم ؟ اگه میشه ممنون میشم یه توضیح کامل درباره این کار بدید (یه تاپیک با همین موضوع دیدم ولی خیلی ناقص بود)
مولتی کست انتقال از طریق کابل شبکه هست و باید مودم از طریق کابل شبکه به کامپیوتر وصل باشه تا بتونید فریمور رو انتقال بدید و در مودم های انلاک فقط جواب میده . برای راحتی کار فریمور و لودر رو به صورت exe دراورده بودن تا نیاز به وارد کردن دستور در خط فرمان cmd نباشه . برای این لودر و فریمور باید خودتوت دستور اجرا رو در cmd وارد کنید و مثل قبلی نیست .نقل قول:
ممنون از پاسخگوییتوننقل قول:
چه سخت شد.. ، امکانش براتون هست که مثل قبلی فریمور رو بصورت exe تهیه کنید ؟
میشه توضیح کامل بدید چطور میشه با مولتی کست آپدیت کرد ؟ و آیا اینکه مولتی کست هم روی ویندوز 10 و 8 مشکل داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رو ویندوز 10 یا 8 تست نکردم .
صابر جان توی کد های فریمور اصلی ۱۹۶ ایرانسل میشه فهمید که ای علامت پلاس که نشون داده میشه بخاطر افزایش سرعت یا تجمیع هست واقعا یا خود ایرانسل برای اینکه از شدت انتقاد ها از این مودم و خودش کم کنه بصورت نمایشی اضافه میشه؟
بله در قسمت نتورک ستینگ و کدهای این قسمت اضافه شده خصوصا شبکه tdd در ضمن راحت با تعویض فریمور و گرفتن تست از یک سرور پرسرعت داخلی و خارجی میشه فهمید عملا افزایش سرعتی صورت میگیره یا نه .نقل قول:
فریم ویر من 196 خود ایرانسل هست ، ولی هم روی FD و TD علامت + نمیاد ؟نقل قول:
در شبکه fdd که اصلا ظاهر نمیشه ولی در شبکه tdd چرا ظاهر میشه اونم باید ابتدا منطقه تحت پوشش 4g+ اینترنت ثابت باشه .نقل قول:
با LTEWatch میتونم بفهمم به + وصل شده یا نه ؟ توی FDD . TD ؟نقل قول:
توی نقشه 4G+ محل ما رو نشون میده ، از کجا میشه فهمید TD هم تجمیع میشه ؟ با LTEWatch ?
واسم من هم روی td پلاس ظاهر میشهنقل قول:
یعنی با این اوصاف علامت پلاس نمایشی نیست و واقعا تجمیع صورت میگیره؟
من روی fd خیلی تست نکردم و پلاس هم نیومدنقل قول:
ولی روی td میاد و سرعت هم خیلی خوبه
شما چک کنید توی نتورک کانکشن روی ca باشه
چون مودم من وقتی روی میمو باسه پلاس نمیاد و سرعت مقداری افت میکنه
بله زوی CA هست سیگنال هم خوبه ولی + نمیاد سرعتم تعزیفی ندارهنقل قول:
پس ظاهرا توی منطقه شما پلاس فعال نشدهنقل قول:
من از طریق cell id متوجه شدم که ۳ دکل td نزدیک محلمون هست و احتمالا به این خاطر هست که پلاس میشه
سلام
دوستان ببخشید میخوام بدونم وقتی مودم با روش اول انلاک کردم چه جوری میشه مودم به نسخه 196 که آقا صابر گذاشته اپگرید کنم؟ فایل های انلاک exe بود این فایل bin هست با مولتی کست هم نمیشه این کارو کرد راهش چی هست؟ ممنون میشم پاسخ کامل بدید چون بار اولم هست و تاحالا انجام ندادم مرسی
چون با روش اول انلاک کردید احتمال 99 درصد موقع تغییر فریمور مودم باز لاک خواهد شد . با روش دوم میبایست انلاک می کردید و طبق همون روش دوم هم میتونید ویرایش 196 رو هم به مودم انتقال دهید . با روش دوم مودم به صورت دائمی انلاک میشود .نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی ، منم به TD وصل میشم ولی خبری از + نیست ، Cell ID خواصی رو جستجو کردید ؟نقل قول:
نقل قول:
شما یه جا اینو گفتی
دلیل اینکه روی td نمیاد چیه؟
مودم نمیتونه تجمیع کنه? یا روی میمو ۴در۴ پلاس میشه fd?
میشه تکلیف مارو روشن کنی ؟ رو TD میاد این یا FD !
دقیقا مثل fdd هست هر چقدر دکل tdd به منطقه زندگی شما نزدیک و تعداد بیشتری در منطقه شما وجود داشته باشه و قابلیت تجمیع رو دکل ها فعال باشه مودم با ورژن 196 ایرانسل میتونه حالت تجمیع رو در شبکه tdd انجام بده .نقل قول:
فقط روی tdd با فریمور 196 خود ایرانسل و باید این قابلیت در دکل های منطقه شما هم باشه . نباشه نمیاد . حالتی هست که ایرانسل برای شبکه tdd تازه راه انداخته و طول میکشه همه دکل ها تجهیز شوند .نقل قول:
و یه مورد دیگه با حالت Manual که دکل های اطراق و نشون نمیده ، توی مودم AirMaster یادمه میشد دکل ها رو دید و دستی انتخاب کرد ، حالا چطوری میشه ببینیم تعداد دکل هایی که مودم میتونه میبینه ؟نقل قول:
مثل گوشی نیست و هیچ امکاناتی در این مورد هم در داخل مودم یا به صورت جانبی وجود نداره فقط میشه از طریق برنامه lte watch باندها رو تغییر داد .نقل قول:
دوستمون saber جوابتون دادننقل قول:
در مورد پلاس نشدن fd اطلاعاتی ندارم با اینکه هر ۲ فرکانس ۳ و ۷ در منطقه ما فعال هست
در مورد پلاس شدن td باید حداقل ۲ دکل در منطقه باشه و قابلیت جمیع هم واسه دکل فعال شده باشه
در مورد انتخاب دکل هم صابر جان درست میگه این مودم همچین قابلیتی نداره که بتونی دکل خاصی وصل بشی
در منطقه ما ۳ دکل td وجود داره که ۲ تای ان سیگنال خوبی داره و دکل سوم سیگنال ضعیف هست
از روی cell id متوجه این موضوع شدم که معمولا با ریست مودم شماره cell id تغییر میکنه
شماره های ۳۱ و ۳۲و ۳۴
دوستان من ویرایش سوم روی مودمم ریختم حالا چطوری به 196ایرانسل ارتقاع بدم .لطفا طرز نوشتن در cmd رو هم لطف کنید.
دقیقا همانطوری که 195 ویرایش سوم رو نصب کردید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من ویرایش جدید رو با بوت لودر ریختم الان مشکل اینه که سیم کارت همراه اول میزنه 3g و وصل نمیشه. شبکه رو میزارم روی 4g از سرویس خارج میشه(در حالی که رو گوشی 4g دارم استفاده میکنم) رو Auto هم میزارم انتن پر هست اما چراغ قرمز
به نظر شما از چی میتونه باشه؟ . سیم کارت رایتل درسته . و TD LTE ایرانسل هم اوکی هست
دقیقا کدوم ورژن رو نصب کردید؟ از یک سیم کارت همراه اول دیگر هم استفاده کنید و تست کنید . بسته اینترنت دارید یا بدون بسته هست ؟ مودم رو یک بار ریست کنید یا از دکمه پشت مودم یا از داخل تنظیمات مودم .نقل قول: