ببخشید چجوری فایل فریمور را اجرا کردی:n13::n13::n13:
ببخشید چجوری فایل فریمور را اجرا کردی:n13::n13::n13:
کسی میدونه فایل فریموری که پسوندش .bin هستو چجوری میشه ازش استفاده کردو مودمو باهاش آبدیت کرد
نقل قول:این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونیدنقل قول:
سلام من فایل رو از طریق کنسول اپدیت زدم فایلو بهش دادم مودم خاموش روشن میشه بعد یه دیقه مینویسه بروز نشد مودمم انلاکه دلیلش چیه ؟؟؟؟ اگه امکانش هس کمکم کنید ممنون
الان مودم رو چه فریموری هست ؟ در ضمن کدوم فریمور رو خواستید از طریق صفحه کنسول وب و بخش لوکال اپدیت به مودم بدی ؟نقل قول:
این لینک رو هم بخونید کامل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت کنسول من اپدیت لوکال نداره
مودم مال ایرانسل هست ولی انلاکه
ورژن فریمور هم 11.192.05.00.00
کسی از دوستان فریموری داره از TFI60 که تویه منوش قابلیت VOIP داشته باشه
میخوام SIP ACCOUNT و SIP SERVER رو داشته باشه ممنون میشم اگر کمک کنید البته فک کنم فریمور ایرانسل داشته باشه اگر دارید لینکشو بهم بدید فایلیشو میخوام از طریق CMD و USB فلش بخوره
سلامنقل قول:
لینک آخرین نسخه فریمور ایرانسل خدمت شما :
سلاک دوستان > میخوام مودم b612 مبین نت ورژن جدیدشو آنلاک کنم 196
کسی هست راهنمایی کنه . ورژنای قبلیش راحت آنلاک میشد ولی این ورژن که جدیدا اومده آنلاک نمیشه
انلاک نمیشود . سعی نکنید و وقتتون رو هدر ندید و یک مودم ایرانسل تهیه کنید و مبین نت رو بفروشید بره .نقل قول:
مودمم بعد از لحیم کاری خاموش شده روشن نمیشه چیکارش کنم دوستان میشه راهنمایی کنید :n34::n34::n34:
سیم ها رو جدا کنید و محل لحیم کاری رو تمیز کنید و اتصالی نباشه و مودم رو از برق بکشید و بزارید کمی اینطوری بمونه و دوباره به برق بزنید ببنید فرقی میکنه یا نه .نقل قول:
مودم ایرانسل آخرین ورژن باشه (196) ، برای آنلاک نیاز به لحیم کاری هست ؟ مراحل به چه صورته ؟
ممنون .
آنلاک میشه . شنیدم . ولی مبلغ بالایی میگیرن . من میخوام تعداد آنلاک کنم برام نمیصرفه
نقل قول:
با سلام
درست است.
فکر نکنم انلاک بشه . میشد الان یک دلال بازاری راه افتاده بود اون طرفش ناپیدا ......... در ضمن اگر هم بشه و هزینه هم زیاد بگیرن خب ارزش نداره همون ایرانسل رو میخرن و انلاک میکن یا نسخه انلاک شده موجود در سایتها که میفروشن تهیه میکنن .نقل قول:
سلام دوستان یه مودم ایرانسل tf-i60 تازه خریدم و میخوام آنلاکش کنم (تا حالا این کار انجام ندادم و بلد نیستم) حالا دو تا سوال برام پیش اومده آیا واقعا با انلاک کردن سرعت و انتن دهی بیشتر میشه؟ جدیدترین و بهترین فریموری که من باید نصب کنم که همه قابلیت های مودم را داشته باشه و اپراتورنتونه دوباره لاک کنه چیه؟ اینقدر تاپیک ها زیاد شده و فریمور های مختلف هست واقعا گیج شدم که کدومش نصب کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز انلاک ربطی به سرعت نداره همانگونه که از اسمش پیداست باعث میشه شما بتونید از سیم کارت های دیگه هم رو مودم استفاده کنید . سرعت این مودم با فریمورهای دارای ca و mimo4 افزایش قابل توجهی پیدا میکند و مودم میتواند تجمیع دو باند رو انجام بده . در فریمورهای زیر 195 این قابلیت فعال نیست و برای فعال سازی باید از فریمورهای جدید استفاده کنید . تا به الان هم بهترین فریمور از نظر امکانات و سرعت همان 196 ایرانسل هست . بحث قفل شدن دوباره مودم هم به دسترسی اپراتور سفارش دهنده مودم برمیگرده که این کار از طریق فریمور و یک قابلیت که در ان وجود دارد انجام میشود و برای جلوگیری از متضرر شدن و قفل شدن مودم متناسب با اپراتور سفارش دهنده مودم باید از فریمورهای مخصوص که جلوی اپدیت اونها بسته شده استفاده کنید .نقل قول:
دوست عزیز ممنون از جوابتون الان من کدوم فریمور دانلود کنم که هم قابلیت ca و mimo و telnet داشته باشه هم نتونن لاکش کنن؟
از کدوم نسخه فریمور استفاده کنم که جامع تر باشه؟
ابتدا طبق اموزش ها مودم رو انلاک کنید و در انتها از فریمور 196 ایرانسل که ویرایش شده استفاده کنید . در ضمن در یک تاپیک سوال بفرمایید و همزمان چند جا سوال رو مطرح نکنید .نقل قول:
کنسول وب چیه ؟از طریق همون پنل آپدیت؟
- - - Updated - - -
کنسول وب چیه ؟از طریق همون پنل آپدیت؟
بله لوکال اپدیت داخل صفحه وب خود مودم .نقل قول:
صابر جان یه چیزو متوجه نشدم ، الان مال من 196 خود ایرانسل هست ، علامت + هم برای FD , TD نمیاد ، طبیعی هست ؟نقل قول:
بله در fdd که اصلا نمیاد هیچ وقت و در tdd باید منطقه شما تحت پوشش تجمیع شبکه اینترنت ثابت باشه تا علامت ظاهر بشه .نقل قول:
آهان ممنون
دلیل اینکه روی td نمیاد چیه؟نقل قول:
مودم نمیتونه تجمیع کنه? یا روی میمو ۴در۴ پلاس میشه fd?
سلام دوستان من تمام 12 صفحه رو مطالعه کردم از بس این صفحه اون صفحه رفتم قاطی کردم. :n36:
بذارید کامل شرح وضعیت مودم خودم رو بگم مودم b612-25d از یک فروشگاه اینترنتی خریدم. وقتی این مودم رو دریافت کردم و الان این توضیحات دوستان رو مطالعه کردم . به این نتیجه رسیدم
مودم خریداری شده انلاک می باشد (این موضوع رو از روی برنامه اندروید خود هووایی چک کردم)
تو پنل خود مودم بخش اپدیت لوکال نداره (یعنی گزینه update تو صفحه اول نداره)
تو بخش system setting امکان تیک زدن گزینه auto update وجود نداره و خطا میده.
نسخه نرم افزار 11.192.05.00.00 هستش
از تقویت کننده آنتن رومیزی 4G مدل Blazing Fast برای تقویت انتن استفاده کردم اما انگار هیچ تاثیری روش نداشت شاید تا اندازه ای بدتر هم کرد.
از رو پست دوستان به منظور به روز رسانی نسخه نرم افزار b612s با نرم افزار Multicast_upgrade_tool و فایل B612_UPDATE_11.196.01.00.842_by_Hamedsbt.bin استفاده کردم اما انگار اصلا نمی تونست به این شیوه این نرم افزار رو بروز کنه
خلاصه سرتون درد نیارم من هم با سیم کارت همراه اول و هم ایرانسل مودم رو چک کردم موندم که چکار کنم یه راه به من نشون بدید که بدون این که بخوام دل و روده مودم بریزم بیرون این مودم رو بروز کنم.
صمیمانه از راهنمایی های شما ممنونم
یه در جلوش رو باز میکنی 4 تا سیم لحیم میکنی و تمام، دل و روده ای بیرون نمیاد، حتما هم 196 ایرانسل ادیت شده ی جناب صابر رو بریز. از همه بهتره، من شاید 10 تا فریمور عوض کرد. این از همه تکمیل تره.نقل قول:
ممنونم از پاسخ شما. یه خواهش دیگه لینک دانلود 196 جناب صابر رو و همچنین لینک صفحه ای که به صورت تصویری 4 تا سیم به مودم لحیم کرده رو نشون داده .بدید ممنون میشمنقل قول:
این لینک فریمور جناب صابر.نقل قول:
و اینم آموزش و فایل های لودر و غیره...
صمیمانه از راهنمایی شما متشکرم. من فایل فریمور رو دانلود کردم. و چون از اول مودم به صورت انلاک خریدم و از طریق برنامه اندروید هووایی هم انلاک بودنش رو بررسی کردم پس تنها باید چهار تا سیم لحیم کنم و ببخشید باز می پرسم بعدش که لحیم کردم و ویندوز دستگاه جدید رو شناسایی کرد. مراحل بعد چه کار کنم که فایل .bin رو اجرا کنم(به این علت باز پرسیدم چون مراحل بعدی که تو او صفحه دارای تصویر سیم لحیم شده بود برام فرستادید برای انلاک کردن بود)نقل قول:
سپاس فراوان دوست گرامی
طبق اموزش اول لودر رو اجرا کنید و مودم رو به حالت دانلودینگ ببرید و بعد فریمور رو اجرا کنید . در داخل اموزش ها موجود هست . اموزش نصب فریمور ویرایش سوم یا همان روش دوم انلاک مودم شامل همان روش نصب فریمور هم میشود و فرقی ندارد.نقل قول:
بسیار متشکرم از تمامی راهنمایی هایی که انجام دادیدنقل قول:
در پایان ممنون میشم فابل لودر , درایور رو هم در اختیارم قرار بدید چون به نظر میرسه لینک دانلود لودر حذف شده.
آقا صابر عزیز تشکر بی نهایت از شما و تمامی دوستان که منو راهنمایی کردید. اتفاقا دیشب شروع کردم به باز کردن مودم چهار تا پیچ داشت باز کردم اما هر چی زور زدم باز نمیشد نمیدونم این مودم b612s چرا آنقدر چقره لامصب. آنقدر زور زدم یه قسمت هاییش ترک خورد. نمیدونم والا چرا پس اینجوری شد دو پیچ تو قاب پشتش کتار آنتن خارجی داشت دوتا هم زیر دستگاه. نکنه دستگاه رو با چسب چسبوند به هم کسی از دوستان به این مشکل بر نخوردن؟؟نقل قول:
یک کنترل تلویزیون یا دی وی دی پلیر تا به حال خودتون باز کردید ؟ همونطوری باز میشه فقط کمی سفت تر و خشک تر هست باید دقت زیاد بکنید و از ابزاری مثل کارت تلفن یا پوکه سیم کارت استفاده کنید و هدف دراوردن قسمت رویه مودم و ازاد کردن خارهای رویه از پشته مودم هست .نقل قول:
قاب رویی رو باز میکنی دیگه؟ پشتی بار نمیشه ها چند تا پیچ از داخل دارهنقل قول:
باسلام
چن وقت پیش مودمم توسط خود ایرانسل اپدیت شد به اخرین نسخه
ولی امروز با فایلای قدیمی که دوستان تو سایت قرارا داده بودن انلاکش کردم،و موفق هم بود
اما الان ورژن 192 شده
و من میخوام که دوباره به اخرین نسخه اپگرید کنم
مدل مودم tf-i60
با تشکر
لپ کلام(اپدیت مودم انلاک شده از 192 به اخرین نسخه،که خودش اول 196 بوده)