[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رمز : p30world
روش دوم و بهتر آنلاک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رمز : p30world
روش دوم و بهتر آنلاک :
با سلام چرا اینترنت شما که عکسش رو گداشتین فقط 4G هست من مودم رو به تازگی از شرکت ایرانسل خریداری کردم از همون ابتدا روی هر دو سیم کارت با 4 چراغ سیگنال روشن به صورت +4G نمایش داده میشود و تنظیمات به صورت اتوماتیک میباشد البته چون بسته 6ماهه گرفتم هنوز آنلاک نکردم.وسرعت روی سیم FDD بیشتر از سیم ثابت هست.ولی اگر فایلهای آنلاک را کسی دارد برای من نیز ارسال نماید به ایمیل زیر . البته ورژن مودمم این مشخصات را دارد. ].چون بعضی دوستان گفتن امکان آنلاک وجود ندارد.
Current Version
Software Version 11.196.01...
یک عکس از موقعی که با سیم کارت معمولی 4g به اینترنت وصل هستید و علامت 4g+ نشان داده میشود بدید منظورم سیم کارت fdd هست نه tdd . برای انلاک پست بالایی ضمیمه شده کامل میتونید استفاده کنید . در فریمورهای ویرایش شده با قابلیت انلاک علامت 4g+ نشان داده نمیشود .نقل قول:
ممنون دوست خوبم. میگم مال من ورژن فریم ورش این بود 11.192.03.00.234 ولی آپ دیت شد
ممنون برادر. میگم مودمو فریم ورش اتوماتیک اپدیت شد بازم جواب میده؟نکنه ایرانسل فهمیده
عکسها رو من نمیتونم اینجا ارسال کنم پیغام خطا میدهد هز سایتی نیز که آپلود میکنم اینجا قبول نمیکنه. و اون سایت آپلود724 نیز فعلا هر عکسی وارد میکنم پیغام خطا میده براتون خصوصی میفرستم در صوزت نیاز شما قرار دهید.
ودر مورد روش آنلاک در پست بالایی دو روش فرستادی از کدام روش استفاده کنم برای این ورژن 196 -روش دوم رو استفاده کنم؟
- توجه مهم
امکان ارسال لینک فعال ( قابل کلیک ) و عکس ( قابل مشاهده ) برای کاربران جدید امکان پذیر نیست .
این محدودیت بصورت خودکار و به مرور زمان برای شما برداشته خواهد شد.
لطفا لینک ها فعال و عکس ها را از پست خود حذف کنید و سپس مطلب را ارسال کنید.
برای اینکار کافیست از تگ های url و img استفاده نکنید و به جای آن آدرس عکس یا لینک مورد نظر را بصورت متن در کد قرار دهید ( از دکمه # در ویرایشگر کمک بگیرید ) یا مستقیما به این شکل عمل کنید :
کد:عکس یا آدرس مورد نظر شما
عکسها رو در حالت فورجی پلاس قرار دادم لینکش رو البته قبلا چندبار سعی کردم نتونستم لینک عکس آپلود شده رو کپی کنم ولی الان دوباره تست کردم موفق شدم روی هر دو سیم کارت بصورت فورجی پلاس نشان داده میشود. ولی سرعت تست از سرور داخلی در حالت TDD زیر 8مگابایت رو نشون میده و روی سیم FDD تقریبا 24 مگابایت سرعت دانلود رو نشان داد و قصد آنلاک رو با کمک کاربران سایت دارم تا درصورت نیاز از سیم های دیگر نیز بتوانم استفاده کنم. و یک سوال نیز داشتم آیا هر روز سیم کارت جابجا کنیم داخل مودم مثلا ساعات خاصی سیم FDD بزاریم بخاطر بسته فعالی که داریم و بعد دوباره سیم TDD بزاریم و این روند ادامه داشته باشد روزی یک بار البته مودم رو خاموش میکنم موقع تعویض به مودم آسیبی وارد نمیشود در دراز مدت.
با احتیاط و ارام و در حالت خاموش این کار رو انجام بدید مشکلی پیش نمیاد . در ضمن قسمت درج سیم کارت در صورت مشکل راحت توسط تعمیرکارها تعمیر و درست میشود و نگران نباشید . انلاک هم میتونید انجام بدید ولی اون ارم + در فریمورهای انلاک شده نشان داده نمیشود .نقل قول:
جواب میده دوستان انلاک کرده اند و اینجا هم اعلام کرده اند .نقل قول:
فایل آپدیتی وجود ندارد که در صفحه تنظیمات مودم قرار بدهیم که مودم آپدیت بشود با کابل لن و آنلاک شود و نیازی به لحیم کاری و باز کردن مودم نباشد منظورم این قسمت در عکس میباشد
برا انلاک خیر نمیشه و فریمورهای انلاک فقط از طریق یو اس بی قابل انتقال هستند .نقل قول:
الان رفتم رو ورژن 196 ایرانسل با اینکه تجمیع انجام میشه و سرعت بالایی میده ولی خبری از علامت + نیست تست شده با سیم کارت 4g معمولی :
تست ورژن 196 ایرانسل با سیم کارت 4g همراه اول و باز خبری از علامت + نیست :
سلام
کسی از دوستان ورژن ۱۹۶ ایرانسلو داره؟
سلام .با چه برنامه ای تجمیع انجام دادی و از چه قسمت برنامه استفاده کردی و سیمکارت شما tdیاfd؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
حرف شما تایید میشود!
منطقه ما با اینکه 4G+ هست ولی مودم TFI60 با فریمور حسین تجمیع انجام نمیده و سرعت در حد 4G معمولی است و یا اشکلات نرم افزاری دارد. در صورتی که با گوشی A5 2017 در همین مکان 4G+ میشود!
در تمامی فریمورهایی که قابلیت ca و mimo4 به صورت پیش فرض فعال هست مثل فریمورهای ویرایش شده در سایت و 195 های وب و 196 خود ایرانسل و 196 مبین نت عملیات تجمیع انجام میشه و افزایش سرعت خیلی محسوس هست . برای اثبات حرفم میتونید به عکس ها دقت کنید و خودتون هم میتونید باز برگردید به ورژن 192 و ببنید که اصلا سرعت چقدر باهم فرق داره یعنی قابل قیاس نیست . سیم کارت معمولی 4g fddنقل قول:
من با همین ورژن 195 ویرایش شده هم بالاترین سرعت رو دریافت میکنم و تجمیع انجام میشه . با فریمور خود ایرانسل . خود های وب هم تست کردم اصلا با فریمور 195 ویرایش شده ورژن سوم فرقی نداره . مورد شما واقعا جای تفکر داره ؟؟؟ شما برگردید به ورژن 192 ایرانسل و بعد سیم ایرانسل رو مودم قرار بدید و بزنید اپدیت شه به 196 و اونوقت اپگرید کردید به ورژن 196 ایرانسل و مودم هم باز انلاک هست و حالا با هر سیمی دارید تست بزنید . قاعدتا رو این فریمور نباید مشکل داشته باشد حداقل با سیم ایرانسل و باید اگر منطقه تحت پوشش شبکه 4.5 هست تجمیع هم صورت بپذیره . یا مستقیم برید رو 195 خود های وب باز مودم انلاک هست و میتونید تست بزنید .نقل قول:
افلاین منتشر نشده اگر مودمتون انلاک هست میتونید دانگرید کنید به 192 ایرانسل و بعد اپگرید کنید به 196 به صورت انلاین و حالا مودم انلاک و ورژن هم 196 ایرانسل شده .نقل قول:
نقل قول:
بزرگوار سرعت شما که در عکس نشان دادید نشان از تجمیع نیست!
بنده در همین مکان با مودم 5577 هواوی سرعتی بالاتر از سرعت شما گرفته ام که مودم ذکر شده 4g ساپورت بود نه 4.5 ساپورت !
حداکثر سرعت 4g که میتوانید بگیرید 13 مگابایت است و عملا سرعت بالاتر از 15 مگابایت حالت تجمیع است
همانطور که ما با گوشی سرعت 22 مگابایت دانلود کردیم
اسناد حرف ما :
توصیه میشود حتما فیلم زیر را ببینید
نقل قول:اینها رو برا کسی بگو که از هیچ چیزی خبر نداره نه برا من :n13: . بنده مودم 5577cs-321 و مودم 5577s-932 . مودم tfi-60 و مودم fd-m60 دارم و در یک مکان و یک نقطه و در یک زمان و یک سیم کارت تست زدم . 100 درصد تجمیع میشه . شما فیلم میزاری من برات سریال میخوای بزارم :n02:نقل قول:
hdkih
نقل قول:فریمور حسین تجمیع انجام نمیده قبول . فریمور های وب 195 تجمیع انجام نمید؟ فریمور 196 ایرانسل و مبین نت تجمیع انجام نمیده ؟ فریمور 195 و 196 جنرال تجمیع انجام نمیده ؟ اصلا برای خنده این قابلیت ca و mimo4 رو اضافه کردن :n07: اصلا سازنده مودم برای خنده گفته این مودم از ca و mimo4 و volte پشتیبانی میکنه و فقط برا خنده در فریمور های 195 و 196 این قابلیت فعال شده :n09: این مودم کامل ترین پرسرعت ترین پر امکانات ترین مقرون به صرفه ترین و پیشرفته ترین مودم ثابت هستش و روز به روز هم با ساپورت نرم افزاری بهتر میشه . شما برو یه مودم fd-m60 که الان نایاب هست و خدا تومن براش قیمت میدن بخر و با این مودم مقایسه کن متوجه میشی چه فرقی داره نزدیک 600 میدی به مودم اصلا قابلیت mimo4 نداره . بیشتر شهرهای ایران برا اپراتور همراه اول رو mimo4 داره خدمات 4.5 رو میده و این مودم 600 تومنی نمیتونه دریافت کنه و درجا میزنه . :n37:نقل قول:
با سلام خدمت اساتید
یک سوال داشتم از جضورتون
بعد از آنلاک مودم و نصب فریمور جدید گزینه IPV6/IPV4 از تنظیمات APN حذف شده
چطوری میشه IPV6 زو هم روی مودم با فریمور آنلاک فعال کرد ؟؟
بله حذف شده است یا باید بلد باشید و بتونید فریمور رو ویرایش کنید و ببینید میشه دوباره فعال کرد یا از نسخه 196 ایرانسل استفاده کنید که در اون فعال هستش .نقل قول:
سپاس فراوان
آنتن دهی مودم کم شد و وقتی به پورت lan وصل میکنم سیستم کنده. با چنتا هم تست کردم.
الان بحثی ک هست این فریم ور آنلاک، قابلیت آپدیت داره؟؟
نقل قول:
اقا صابر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تحویل بگیرید حرف این اقا را بعد انلاک .
اقای ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تعجب بنده ازین است یک موضوع علمی و عملی را انگونه جواب دادید !!
صابر جان این مودم CA ساپورت نمیکنه هواوی هم تو داکیومنتش ننوشته که ساپورت میکنه اگر شما تو داکیومنت هواوی خوندید بفرستید منم بخونم البته قبول دارم که مودم خوبی هستو نسبت به مودمای Cat4 که حداقل خودم داشتمشون اینترنت استیبل تری میدهنقل قول:
پس این ca و mimo برا چی اضافه شده ؟ اگر اینطور بود اضافه نمیشد که هیچ و تاثیر رو سرعت هم نمیذاشت درست نمیگم ؟ سخت افزار قابلیت رو داشته که این امکان هم بهش اضافه شده ؟ قسمت ساپورت ایرانسل و مشخصات مودم رو بخونید نوشته قابلیت ca به زودی و قابلیت volte ندارد ولی در ورژن 196 هر دو اضافه شده و جواب هم میده . برا سرکار کار گذاشتن کاربر که اضافه نشده ؟ اگه اینطوری باشه رو گوشی که قابلیت otg رو به صورت سخت افزاری نداره مگر میشه این امکان رو با نرم افزار اضافه کرد ؟ به هیچ وجه اضافه نمیشه و کار هم نمیکنه حتی 1000 نفر دولوپر بیان هی براش اندرویید توسعه بدن . این مودم از این بیشتر هم قابلیت داره و 100 درصد cat6 هست نه cat4 .نقل قول:
شما چی میزنی بگو ما هم بزنیم :n02: اقا اومدن یه چیزی نوشتن شما چرا زود ذوق میکنی :n19: اصلا برو یه مودم غیر انلاک ایرانسل با ورژن 196 بخر و استفاده کن باز میرسی به حرف های من .نقل قول:
برادر شما به کدوم ورژن اپگرید کردی الان مشکل کار کجاست ؟ انتن دهی به پورت لن چه کار داره ؟ انتن دهی کم باشه سرعت هم کم میشه و رو وای فای و پورت لن هم احساس میشه . این طبیعی هست . ورژن 192 ایرانسل انتن رو درست و دقیق نشون میده ولی ورژن 196 کاذب و فول انتن نشون میده . بنده رو هر دو ورژن با پورت لن تست کردم هیچ کندی یا تغییر سرعتی وجود نداره . منطقه زندگی شما انتن دهی و خوب باشه و سرعت دکل هایی به اونها وصل میشی هم خوب باشه هیچ مشکلی وجود نداره . ورژن 195 مود شده ویرایش سوم هم تست شده اصلا مشکل کندی پورت لن نداره بیشتر از چند ماهه همه دارن استفاده میکنن و چنین چیزی گزارش نشده . حداقل رو ورژن 192 ایرانسل و 195 ویرایش سوم . در ضمن این چنین مشکلات اصلا ربطی به انلاک نداره و اگر هم چنین مشکی باشه مشکل از باگ نرم افزاری میتونه باشه که با تست چندین فریمور و پیدا کردن نسخه بدون باگ مشکل حل میشه .نقل قول:
کدوم فریمور ؟ ورژن سوم منظورتون هست ؟ خیر اپدیت نمیشه جلوشو بستن تا خدای ناکرده فردا با اپدیت مودم لاک نشه .نقل قول:
شما فریمور گلوبال رو نگاه کن ببین کدوماش CA داره و بله مودم Cat6 هست ولی چون اپراتور ها MIMO4*4 رو ساپورت نمیکنن شما بیشتر از Cat4 نمیتونی سرعت از این مودم بگیرینقل قول:
نهایتا هم من دوست دارم حرف شما رو قبول کنم ولی نه با دلایل که خیلی منطق پشتش نباشه
شما که میفرمایید CA ساپورت میکنه یا داکیومنتی ار هواوی بیار که گفته باشه این مودم CA رو ساپورت میکنه این که شما بدونی این مودم CA داره و هوایی ندونه یه مقدار عجیب و دور از واقعیته
یا شما سرعتی بالاتر از CAT4 دریافت کنی که تو ایران اینو بعید میدونم بشه
تمامی فریمورهای گلوبال بدون گوچکترین تغییری در قسمت webui ارائه میشه و فقط امکانات به بخش اصلی فریمور اضافه میشه و با شخصی سازی webui قابل انتخاب و قابل استفاده میشه . قبول دارید مودم cat6 هستش ؟ پس امکان اضافه و یا کم شدن امکاناتی از قبیل ca یا mimo هم وجود دارد . در ضمن روی برد این مودم چیپ مربوط به تماس و volte وجود دارد ولی اگه با نگاه شما به قضیه نگاه کنیم اصلا امکان نداشت قابلیت volte به این مودم اضافه شود و حتی کار کند ! ولی شاهد این هستیم چیپ وجود داشته و حتی اپراتورها اعلام کرده بودند این مودم قابلیت volte نداره و در آخر این قابیلت هم اضافه شد و تمامی حرفهای اپراتورها زیر سوال رفت !نقل قول:
نقل قول:
نهایتا هم من دوست دارم حرف شما رو قبول کنمولی نه با دلایل که خیلی منطق پشتش نباشه
این که شما بدونی این مودم CA داره و هوایی ندونه یه مقدار عجیب و دور از واقعیته
صابر جان جسارت نباشه شما خیلی جاها به بچه ها خیلی کمک میکنی ولی خیلی جاها هم بدون اینکه چیزی رو مطالعه کنی میای توضبح میدی من جسارتا دیتاشیت خود مودم رو برات میزارم که یه مطالعه کوچیک بکنی و ببینی که تو داکیومنت هواوی گفته که VoLTE داره و طبق گفته شما که میگید اپراتور گفته نداره پس خیلی رو حرف اپراتورا برای داشتن CA هم حساب نکنید یخورده مطالعه رو بعضی مسائل کلا باعث میشه بحثای اضافه که به درد هیچ کسی نمیخوره پیش نیاد البته بازم جسارت کردم امیدوارم از حرفم ناراحت نشیدنقل قول:
من مثال زدم و نگفتم نداره گفتم اپراتور بیاد این حرف رو بزنه و بعد یکدفعه این قابلیت رو اضافه کنه در حالی که در معرفی مودم گفته این قابلیت رو مودم ندارد ! ولی ca رو گفته به زودی در مشخصات مودم . حالا خودت قضاوت چیزی که گفته نداره ( volte) رو حالا اضافه کرده و چیزی که گفته به زودی ( منظور وجود دارد ولی فعال نیست ) رو نمیتونه اضافه کنه ؟ اصلا مودم اینو نداره ؟ نمیتونه فعال کنه ؟ یک حرفی شما میزنید حا !!! این مودم cat6 هست و این یعنی ca و mimo حیف مودم fd-m60 رو فروختم یک سریالی از این تست های ca و mimo اینجا پخش میکردم فصل آخرش ناپیدا :n02: و اون وقت متوجه میشد گرفتن ca و mimo فقط به آرم + یا هر شکلی که این شبکه نشان داده میشود نیست .نقل قول:
الان باز هی بگید ماست سفید نیست :n31: و مودم اصلا ca ندارد و پشتیبانی هم نمیکند . فردا نرید بگید با فتوشاپ درست کردم ها برید خودتون هم داخل سایت ببنید :n33:
شما یا هر کسی دیگه ای قبول نکنه . ما که اینجا راحت به ca وصل میشیم و سرعتمون هم زیاد میشه و با خیال راحت از مودم و امکانات ca و mimo استفاده میکنیم . شما هم ca و mimo لازم نداری برو رو همون ورژن 192 بدون ca و mimo بمون و با خیال راحت استفاده کن :n02:نقل قول:
دوستان چند روزه رو فریمور 192 ایرانسل کار میکردم یه تغییراتی انجام دادم و خوب از آب دراومد فقط از دوستان کسی میتونه و اگر امکانش باشه قابلیت adb و telnet رو بهش اضافه کنه و یه نگاهی به قسمت انتخاب ca و mimo بیندازه ببینه میشه قابل انتخاب و قابل اعمال باشن عالی میشه .
مزایا :
نشان دادن آنتن به صورت واقعی
فعال بودن ussd . sms
در دسترس بودن گزینه انتخاب اپدیت ( در کل تا اونجا که میتونستم جلوی اپدیت رو بستم ولی این گزینه ها رو قابل انتخاب گذاشتم )
شخصی سازی و تغییر صفحه لاگین ایرانسل
فعال بودن و در دسترس بودن تمامی گزینه های voip
فعال بودن قفل روی شبکه fdd و tdd
فعال بودن ca و mimo و غیر قابل انتخاب بودن ( انتخاب میشن ولی مودم ری استارت نمیشه و فقط رو ca میمونه ) ( سرعتی که مودم میده دقیقا با ورژن 196 ایرانسل و 195 ویرایش شده داخل سایت برابر هست روی همراه اول و ایرانسل تست شده و نهایت سرعت رو دریافت میکنه )
فعال بودن ipv6 ipt type
درست نشان دادن نام اپراتور ایرانسل که در ورژن سوم اقای موسوی دو تا اسم ایرانسل کنار هم میومد .
نشان دادن اطلاعات سیگنال و دکل در قسمت دیوایس اینفورمیشن
حذف زبان عربی و فارسی ( اصلا زیبا نبودن و اون ارم بالای صفحه کلا به هم میخورد ) و اضافه کردن زبان های دیگر
دوستان قبل نصب باید مودم با ویرایش سوم اقای موسوی اپدیت بشه و با اسکریپت رو همون ورژن انلاک بشه . بعدا میتونید راحت اینو فلش بزنید و دیگه مودم لاک نیست .
ای پی ورود به مودم : 192.168.1.1
با تشکر از ذوستان
سلام.
دقیق متوجه نشدم ؟ چطوری داونگرید کنیم ؟ بعدش واسه آپدیت صرفا گزینه اپدیت اتوماتیک فعال باشه کافیه؟