[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاپیتان CR7 یک تنه 32 امتیاز آورد :n04:
3 تا گل زد
1 پنالتی گرفت
90 دقیقه بازی کرد
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 تا گل زد
1 پنالتی گرفت
90 دقیقه بازی کرد
سلام. من الان تو جدول اولم. جایزه منو بدین من برمممم:n02::n02:
نفر اول فعلی جهان، گولووین، چریشف، رونالدو و خیمنز رو تو ترکیبش داشته:n02:
+
امتیاز پاس گل احسان حاج صفی حساب نشده... چون مراکشی ها به خودشون زدن نباید پاس گل احسان رو حساب کنن حالا؟:n02:
بنچ بوست رو فعال کرده همین اول . :) اکثر اونایی که اولن الآن ، یه آپشن رو فعال کردن . هنوز وقت زیاده برا گرفتنشون . :n09: ببینیم امروز مسی چیکار میکنه .نقل قول:
انصافا دیدین چجوری با چندتا دایو بازیو درآورد ! دمش گرم .نقل قول:
3 تا گل زد
1 پنالتی گرفت
90 دقیقه بازی کرد
آره چشم و امیدمان به مسی است ...نقل قول:
راستی چه چیزهایی امتیاز حساب میشه واسه بازیکن و هر کدوم چقد؟
مثلا الان برا من اینیستا 70 دقیقه بازی کرده 2 امتیاز گرفته و یکی دیگه 90 اونم 2 امتیاز ...
مثلا خوب بازی کردن ولی گل نزدن چه امتیازی داره و یا چه پوئن هایی برا دفاع ها امتیاز حساب میشه ؟؟؟
خوب بازی کردن تو فانتزی بطور خلاصه یعنی گل زدن (بسته به پست بازیکن 4 و 5 و 6 امتیاز) ، پاس گل دادن (3 امتیاز) و کلین شیت کردن (4 امتیاز) . اون 2 امتیاز هم یکیش برا فیکس بودنه و یکیش برا بازی کردن تا دقیقه 60 .نقل قول:
پ.ن : هم اومتیتی رسید هم ام باپه ! :n27: کل تیمو ازین رو به اون رو کردیم بخاطر مصدومیت این دوتا :n03:
خخخخ من اومتیتی رو نگه داشتم و رسید ... ولی این محمد صلاح تو ترکیبمه ... نمیدونم بالاخره میخواد بازی کنه یا نه ؟نقل قول:
که البته اومتیتی هم گند زد خسته نباشهنقل قول:
یک امتیاز :n23:
گروهی تموم شد یه شخمی میزنیم
ای کاش این فوتبال فانتزی یه راهنمایی چیزی داشت
من همینطور الکی یه سریا رو آوردم وسط زمین
هیچ امتیازی هم نمیگیرم
کلا راهنمای فارسی نداره!؟ شما دوستان که امتیازات خوبی میگیرین هلپمی
حداقل امسال که فکر کنم دیگه نشه امتیاز گرفت، واسه 4 سال بعد تجربه داشته باشیم.
من که امسال تستی اومدم ببینم اصلا چی چی هست، خوردنیه یا بردنی :n02:
سلام ...نقل قول:
منم اولین بارمه :n02:
خدمت شما عرض شود که اون بازیکنایی که شما چیدید ،، تو بازی واقعی تو جام جهانی بر اساس عملکردشون امتیاز میگیرن مثلا الان بازی آرژانتین و ایسلند، مسی اگه گل بزنه یا پاس گل بده و یا هر کولاک دیگه ای امتیاز بیشتر و بیشتر میگیره و این امتیاز میاد زیر پیرهن مسی تو ترکیب فانتزی
مجموع تک تک امتیاز بازیکنات , رتبت و تو لیگ مشخص میکنه
داشتی میگفتی:n02:نقل قول:
مسی شاهکار کرد
0 امتیاز!!!!!
حالا من اگه رونالدو رو میذاشتم همه چی برعکس میشد
فانتزی اگه احساسات رو وارد کنی باختی . من خیلی وقته انتخاب اولم تو مهاجم ها رونالدوست . خیلی خیلی منطقی فک کردم گفتم بازی اول پرتغال با اسپانیاس و بازی اول آرژانتین با ایسلند . چون هم قیمت بودن گفتم بازی اولو مسی بذارم بازی دوم به بعد رونالدو . حتی بعد بازی با روسیه تعویض راند دوم رو هم کردم . ولی واقعا چی فک میکردیم چی شد . همین چیزاس که اینقد هیجان انگیز کرده فانتزیو . الآن باید مسیو برا این راند بذارم نیمکت ! واقعا دیوونس هرکی مسیو تو تیمش نگه داره :n02:نقل قول:
چی میشد این کریستین کوا پنالتیش رو گل می کرد؟ :n02: باز هم 4 امتیاز می گیره ولی می تونست خیلی بیشتر بشه :n27:
به دنیای فوتبال فانتزی خوش آمدید : )نقل قول:
برادر شما به فکر کسایی که کریستینسن رو دارن هم هستین ؟! :n02:نقل قول:
هر دو بوستر رو باید فعال میکردیم؟
من وقتی بوستر نیمکت رو فعال کردم بعد اون بوستر کناریش ماکزیمم کاپیتان غیر فعال شد.
من هم متاسفانه بین نیمار و کریس و مسی که میخواستم یکیو انتخاب کنم مسیو انتخاب کردم با این حال نگهش میدارم چون ممکنه بازیهای بعدی وضعیت عوض بشه. حرف مرد یکیه:n02:
درود
من الان اکانت بسازم و وارد شم یا خیلی دیره ؟ نفر اول چند امتیاز داره تا اینجا ؟
سلام الان میتونید از راند 2 شروع کنید چون دیگه اجازه انتخاب بازیکن برای راند 1 نمیده ...نقل قول:
نیمار، مسی و رونالدو جزء گرونترینها هستن و به نظرم ارزش نداره تو مرحله گروهی انقدر پول بابت یه بازیکن بدین وقتی میشه بجای رونالدو + یه بازیکن ۴ میلیونی رفت و دوتا بازیکن مثلا ۸ میلیونی گرفت.
نه پرتغال تیم هست نه آرژانتین، و تصور همه این بود که عملکرد رونالدو و مسی عکس چیزی خواهد بود که دیدیم. پس ریسک خطرناکی هست خرید یکی از اینا. برزیل هم باید دید چیکار میکنه، بازی اول هم گویا نیمار نیست.
یادمه تو فانتزی لیگ قهرمانان دو فصل پیش همین اشتباه رو کردم، همه فکر میکردن مسی جلوی منچسترسیتی کار خاصی نمیتونه بکنه و رونالدو رو کاپیتان کردن، بعد مسی ترکوند و رونالدو اندازه حاج صفی هم امتیاز نیاورد.
منم عضو شدم. چقدر امتیاز بازیکنا رو بد دادن.جهانبخش بیشتر از آزمون میارزه.
یه سوال : بعد از راند دوم. برای راند سوم میشه کل تیم رو تغییر داد ؟
نام تیم : Gavcheran
رونالدور تو راند 1 عالی بود 16 امتیاز آورد که با احتساب کاپیتانی میشد 32نقل قول:
3 تا گل زد
1 پنالتی گرفت
90 دقیقه بازی کرد
یعنی اگه شخصی رونالدو کاپیتان را برداشته بود و بقیه بازیکاناش 0 امتیاز آورده بودن الان 32 امتیاز داشت و تقریبا بالای جدول بود
ولی مسی 0 امتیاز آورد صحبتتون در مورد مسی کاملا تائید میشه...
وضعیت نیمار هم که هنوز نامشخصه
من تا حالا سه تا بازیکن رو تو سه روز کاپیتان کردم و هر سه 2 گرفتن:n02::n09:
ببینیم مولر هم می تونه 2 بگیره باز:n31:
یک بار در کل می تونید با استفاده از وایلد کارت تیم رو کامل تغییر بدید. به حز این در پایان هر راند تنها یک حق تعویض دارید.نقل قول:
کاپیتان رو میشه هر روز تغییر داد ؟نقل قول:
آره پایان هر روز می تونید عوض کنید ولی اونی که کاپیتان بوده امتیاز دوبرابرش از بین می ره و مثل سایر بازیکنان میشهنقل قول:
به امید درخششش لوکاکو ... که خط بطلانی بکشه بر همه 2 هایی که تا الان گرفتم.
پیش بینی می کنم 5 تا گل بزنه.
با این وضعیتی که برا آرژانتین و برزیل و آلمان پیش اومد قشنگ تو بازی های اول تیممون به قهقرا رفت . برای جبران فک کنم تنها راه استفاده از برگ وحشی باشه ! :)
لوکاکو هم دو تا گل زدو بعضیا از فرش به عرش میان حالا :n02::n02:
سلام ... تو راند یک چطور کارت وحشی رو فعال کنیم ؟؟؟ الان هیچ کارت وحشی یی من نمیبینم :n13: اون تکمه make transfer هم فعال نیست ... فقط تیم راند 2 رو میشه ترانسفر کرد یا منیج کرد ولی من همین الان میخوام فعالش کنم؟؟؟
نقل قول:
تو راند دوم باید فعال کنی wildcard رو !!! راند یک که تموم شد !!!!
چه بردی میکنه اون کسی که مثلث هری کین کریس رونالدو و لوکاکو رو برداشته
اتفاقا توی فکرم بود هیمینا رو بردارم
اما گریزمن و مسی و یک اسگل دیگه (اصن یادم نیست کی بودش) برداشتم
تا ما فانتزی باز بشیم خیلی کار داره:)
لوکاکو و همچنین هری کین هر دو 10 امتیاز آوردن که امتیاز بالایی نیست...نقل قول:
تو همین راند رونالدو 16 امتیاز آورد در دوره های قبلی هم امتیاز های بالاتری ثبت شده
لامصب سوال اولیه گزارشگره هم عالی بود: اصن چیزی راجع به فوتبال میفهمی؟:n02:نقل قول:
............نقل قول:
بله گریزمن ومسی خط حمله های مرگباری دارن قهرمانن ممنون شادی مارو با دانش گوهربار کامل کردی:n08::n08: برگ برنده امروز تو بازی لهستان رو میشه مگر اینکه شگفتی بشه سنگال مساوی یا برد بگیره
منظورت از تیکه ای که انداختی چی بود؟نقل قول:
کجای دانشم گوهربار بود:n02:؟
خب من گریزمن و مسی و نیمار رو برداشتم و کلا هدفم بود که خط حمله آتشین بردارم بازیکنای دیگه ای مثل هری کین و لوکاکو و لدواندوسکی و رونالدو و ادن آزار هم مد نظرم بود که متاسفانه اونا رو انتخاب نکردم و تا اینجا که از بازیکنای من بهتر بودند... که باز هم گریزمن بد نبود اما اون دوتای دیگه (مسی و نیمار) تر زدند:n01:
چرا پست از تاپیک دیگه نقل قول میکنی؟ من از اینکه آواتار شما رو گذاشتم منظورم همون شخصیت کمدین ترک بود نه شخص شما:).
اینقد هفته اول تیمم افتضاح بود تنها امید باقیمونده واسم تاکاشی اینوی هست که از قضا کاپیتانم هم هست . چه هفته پرباری بود واسم که کاپیتانم شد بازیکن 4.5 میلیونی ژاپن ! :n02: الله اکبر کی فکرشو میکرد !!! :)
پ.ن : پکرمن خامسو گذاشته رو نیمکت ! هرکی خامسو داره فک کنم دستش برسه پکرمنو پاره میکنه :n09:
نقل قول:
یعنی چی !!!!!!!!!! مصدومه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا یکی مونده به پست اخر من ..عکس اواتاره منو میذاری :n04:قانون کپی رایت ..بعد اتک تیکه سوالی زیرش میذاری :n04:بعد میگی با من نبودینقل قول:
..............
مشخص نمیکنه کی فکرشو میکرد رونالدو 3تا بزنه اونم اسپانیا مراکش 1گلم نزنه :n04: چیزی که واقعا نامردی والکی هست کیلویی نمره دادن های بازیکنان روسیه هست دروازه بانش اصلا بازی نکرد ولی 12گرفته بازیکنی که نبمه دوم تعویض شده وگل نزده وپاس درست نداده 8گرفته .رونالدو یه بازیکنه .........این عدل علی نیست ژسوس رو بکشه بیرون نیمار تو زمین درد پا داشته باشه واصلا کاری نکرده باشه
اقا خواهشا تروخدا نظر نده :n08: همه رو تو اخبارت مصدوم کردی ولی بازی کردن تو بازی خدا شاهده میخوام لیست سیاه بزارمت:n08:همشون بازی کردن گند زدن :n02:خوب شدنقل قول:
ولی تیرت سنگ خورد گفتی نیمار مصدومه لوکاکو رو گذاشتم:n20:
آقا بوستر کاپیتان و نیمکت فقط یه باره؟
کلا یه توضیحات تکمیلی بدید