توی این بازی ، آلمان درسته مثل همیشه نبود ولی مکزیک خیلی آماده بود و فوق العاده بازی کرد ، فکر نکنم بتونه این روند رو ادامه بده ، ضمن اینکه چنتا بدشانسی و تیر هم داشت آلمان
Printable View
توی این بازی ، آلمان درسته مثل همیشه نبود ولی مکزیک خیلی آماده بود و فوق العاده بازی کرد ، فکر نکنم بتونه این روند رو ادامه بده ، ضمن اینکه چنتا بدشانسی و تیر هم داشت آلمان
اسپانیا قهرمان جهانه؟؟؟!!!! ملت جو گیر قهرمان سال 2010 رو هنوزم قهرمان جهان می دونن انگار هیچکی تو 2014 قهرمان نشد
امیدوارم تیم آلمان حداقل سوعد رو بزنه
و داستان آرژانتین تکرار نکنه
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
سوئد*نقل قول:
امروز روز حذف تیم نازی هاست کارشون تمامه تیم پیر نازی
نازی نازی گوگولی مگولی..... :دینقل قول:
+
یوگی گفته احتمالا هوملز تو بازی امروز بازی نمیکنه!!!
امیدوارم 4231 بچینه ترکیب رو.
سلاااام
با تک تک سلولام خداروشکرررر
آلمان آلمانی برد
۱۰ نفره با غرور و افتخار
ممنونیم خدااا
آلمان نشان داد چه تیمی و شخصیت قهرمانی داره
ده نفر تیم یازده نفره زد....
تبریک به همه هواداران آلمان
دیدی که هیتلری زد سوعد رو خخخخ
Sent from my SM-J710F using Tapatalkنقل قول:
با یک برد شانسی المان ضعیف شانس اورد. پنالتی نیمه اول هم که گرفته نشد باز شانس اورد. هنوز امکان حذفش وجود داره و امیدوارم تیم نازی و منفور المان حذف بشه تا اکثریت مردم جهان شاد بشوند. :n16:نقل قول:
این تاپیک با حذف تیم نازی بزودی بسته می شود. منتظر باشید. :n09:
لطفا یکی این بابا مسدود کنه
اینجا تاپیک هواداران آلمان هست
Sent from my SM-J710F using Tapatalkنقل قول:
کره جنوبی را 2-0 یا 3-0 میبریم و صعود می کنیم :n09:
با این پیش بینی سوئد باید دو یا سه گل به مکزیک بزنه که تفاضل گلش با ما مساوی بشه ( که محال به نظر میاد )
مکزیک برای اول شدن فقط مساوی میخواد و احتمالا جلوی سوئد به همون روش بازی آلمان وارد خواهد شد
و چه بسا سوئد را هم ببره
بعد از اون منتظر تیم بیچاره ای میشیم که به ما میخوره و حذف میشه :n10::n24:
در هر دو بازی گذشته حریف بسته بازی کرد و تمرکزش روی ضد حملات بود
سرعت بازیکنان مکزیک و تبحرشون در ضد حمله را بعد از این کسی نخواهد داشت
وارد مرحله حذفی که شدیم با تیم هایی بازی خواهیم کرد که فوتبال بازی میکنن :n01:
ناراحت ترین فرد بعد از پیروزی آلمان عادل فردوسی پور بود :n07:
نمیدونم چرا هر تورنمنتی میبینیم ایشون اینقدر از آلمان متنفر هست :n02: بزار فکر کنه انگلیس قهرمان میشه :n08:
از آلمان توقع قهرمانی ندارم ولی جز 4 تا باشه خوبه ( البته شایدم موتورش روشن شد و بعدا انتظارمون بیشتر )
صحبت های شما واقعا نرمال نیست. به نظرم اگر عقایدتون واقعا اینجوری هست، برید به دکتر خودتون رو نشون بدید.نقل قول:
اگر بحث کلکل هستش که خوب هیچی...
تنها تیمی که شخصیت قهرمانی داشته تا این لحضه
المان
اروگوئه
کرواسی
بلژیک
بقیه تیم ها عملاً ول معصل هستند
خوب تیم ضعیف المان بازم باخت و براحتی حذف شد عزیزمنقل قول:
من موندم چطور سوئد قدرتمند رو برده البته با شانس و اقبال دیگه
وقتی میگم یک چیزی یعنی میدونم . کره فرصتهای زیادی هم تازه از دست داد.
فاجعه ای که لو به بار آورد با این ترکیب و سیستمی که چید برای آلمان، تو تاریخ ثبت میشه
تسلیت ... چه بازیای کرد کره... دست مریزاد واقعا.
شما خیلی خوب حدس زدید..به نظر من انسان باهوشی هستید ( چون چند روز پیش نوشته بودید آلمان بزودی حذف میشه)نقل قول:
از کجا میدونستید آلمان میبازه و حذف میشه؟
آلمان خیلی ضعیف بود حذف شد
انگار به پای این بازیکنان سنگ بستند که اینقدر کند ...
هر تیمی اومد راحت ضد حمله زد :n37:
امروز صعود هم میکرد بازی بعدی میباخت
پیام کره جنوبی و ژاپن به ایران :
فکر نکنید راحت قهرمان جام ملت ها میشید ، ما هستیم
از ادامه ی جام لذت ببرید ، زیبایی فوتبال به همین چیزاست :n05:
چون دقیقا سناریوی اسپانیا دور گذشته بود یک سیستم و ترکیب تکراری که تیمها از پیش مطالعه اش کرده بودند. هیچ وقت هیچ چیزی روی تکرار مکررات نمیمونه و نباید بمونه.:n26:نقل قول:
در ضمن اضافه کنم سوئد شانش قهرمانی داره. میتونه تا فینال بالا بیاد.:n12:
ذلت بار باختیم
و فاجعه بار...
کره عالی بازی کرد...
بنظرم کره ژاپن از ایران بهتر بازی کردن
و عمرا ایران در مقابل اونا دوام بیاره....
ما گل زن نداریم
این بخش جام جهانی P30World رو ببندین آقا... :n27:
تصویری غیرقابل باور در تاریخ فوتبال آلمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدبین ترین هوادار تیم ملی آلمان نیز تصور نمی کرد آنها جام را اینگونه به پایان برسانند.
سلام
تسلیت میگم مخصوصا به مسعود جان:n02:
:n08: :n08: :n08: :n08:
کم مونده بود توو چهارتیم پنجم بشه آلمان :n08:
بعد هفته اول یواخیم لو گفته بود سرنوشت قهرمانان قبلی جام جهانی ؟؟ ( منظورش حذف از مرحله گروهی بود )
به شما میگویم که این اتفاق برای آلمان نمی افتد !
سلطان اعتماد به نفس :n02:
سلام به همگی
عجب جامی شده امسال که هم گل به خودی زیاد شده عجیب ,هم شگفتی هاش زیاده , المان هم بزرگترینش بود. عجب شب بدی بود به هرچی دم دستم بود مشت و لگد زدم امشب, شانس اوردم که سالمم هنوز:n02:
من طرفدار شدید المان و بایرن هستم و خیلی مشتاق بودم امسال المان تا فینال بیاد و حتی قهرمان بشه چون پتانسیلشو هم داشت هم بازیکنان خوب هم مربی که کیفیت کارش مشخصه دیگه.
بازی اول المان دیدم با مکزیک که باخت همه گفتن نه این المان قبلی نیست و ضعیفه و ..خودم از اول تا الان گفتم نه, صرف اینکه نتیجه نگرفته تو یه بازی نمیشه گفت.همش نتیجه نیست که بگیم یه تیم مثلا ضعیفه تو زمین.بازی هاشو کامل دیدم 3 تا رو ,و بازی با مکزیک گفتم حتما بازی اول و خب مدافع قهرمانی بودن شاید یکم غرور داشتن و بازی اول بوده به هرحال با بدشانسی باختن ..چون کسی که بازی رو میدید و بدون اینکه حتی امار ارقام ببینه میفهمید المان کاملا سوار بازی بود و یه سر گردن بالاتر بود از مکزیک و بازی دوم با سوئد هم از اول بازی دست المان بود و عجیب بود که بگم 16 تا موقعیت داشتن که حداقل 5 تا باید میزدن و البته بازی با مکزیک هم همینطور بود ,به سختی بازی دومم بردن بازم گفتم موتورش دیر روشن شده و لابد از بازی بعد دیگه میشه المان واقعی و با نظم و یه دست و البته موفق در نتیجه.اما بازی با کره بعد از نیمه اول مشخص شد یه مشکل اساسی داره این تیم که من شخصا هرچی فکردم چیزی نفهمیدم مشکل چی بوده؟؟اخه بیش از 10 موقعیت گل داشتن و ضربه اخر فقط و فقط نمیتونستن گل کنن.انگار همچین میلی همه تیم به گل زنی نداشتن و تلاش کامل نمیکردن و اهمیت نمیدادن انگار تمرینه فقط.بواتنگ که یجور اخراج شد بازی دوم که انگار راضی هم بود.
شایعات زیاده که مشکل ذهنی و روانی و حتی نژادی و سیاسی بوده بین بازیکنان و بازیکنان بایرن خصوصا یه دسته بودن و بقیه و خصوصا بازیکنان دو تابعیتی دسته دیگه بودن و اصلا راضی به هم بازی شدن باهم نبودن و تا همینجا هم مربی شاهکار کرده تونسته بازیکنان کنار هم بیاره:n31:
کاملا مشخص بود مشکل المان اصلا فنی یا بازیکنان بد نیست.همچنان مثل همیشه با نظم و با حوصله بازی میکردن
من واقعا با وجود نتیجه خیلی بد و حذف افتضاحش ولی لذت بردم از تماشای فوتبال هرچند ضعیف شده المان و هنوز هیچ تیمی ندیدم تو جام که به زیبایی المان بازی کنن .البته برزیل و کرواسی واقعا خوب بودن تا اینجا خصوصا کرواسی که طرفدارشهم هستم
این مشکل عجیب غریب و واقعا مزخرف المان حل میشه به زودی و مطمن باشین المان جدید و یکپارچه حتی قوی تر و بهتر از قبل میاد.
این جام اوانس المان به تیم های دیگه بود که فعلا بدون من خوش باشین تا باز بیام و همه دنبال توپ بدوون 90 دقیقه و اخرش المان برنده شه:n05:
نویر؛ مهاجم اضافی تیم آلمان
نویر با خروج احساسی اش از دروازه تیم ملی آلمان باعث شد تا کره ای ها به دومین گلشان برابر ژرمن ها برسند.
مانوئل نویر دروازه بان تیم ملی آلمان پس از یک مصدومیت طولانی مدت در انتهای فصل فوتبالی قبل به رقابت ها رسید و علی رغم فصل خوب فوتبالی ترشتگن پیراهن شماره ١ به او رسید تا دروازه بان اصلی ژرمن ها از سوی یواخیم لو معرفی شود.
مانوئل نویر که از روزهای اوجش دور بود در هر سه بازی جام جهانی دروازه اش برابر تیم های نه چندان قدرتمند باز شد تا هیچ کلین شیتی برای او در این جام ثبت نشود.
او در دقایق پایانی بازی تیمش برابر کره جنوبی و با یک تصمیم احساسی به جای اینکه درون دروازه بایستد و نقش سوئیپر را بازی کند جلو رفت تا المان ها یک بازیکن بیشتر در فاز هجومی داشته باشد، اگرچه اینکار تنها در زمان ضربات ایستگاهی انجام می شود تا بتواند از قد بلندش استفاده کند.
نویر بدلیل نمایش خوب در جام جهانی قبلی بخصوص بازی با الجزایر در نقش سوئیپر کاندید مرد سال اروپا شد اما در بازی امروز اشتهایش برای بازی در فاز هجومی کار دستش داد تا با یک اشتباه او سی جونگ جى توپ را بگیرد و به سمت دروازه آلمان ها با یک ضربه محکم بفرستد و سون هیونگ مین تیر نهایی را بر قلب آلمان، یواخیم لو و نویر بزند.
فقط 2 نکته بگم .نقل قول:
1- " نویر وزنس برا هر تیمی ! " زمانیکه که ما گفتیم حق تراشتگنه که یه فصل فوق العاده رو داشت تو بارسا و با انواع و اقسام سیوها و کلین شیت ها ، بایرنیا و رئالیا گارد گرفتن و این جمله رو بطور طوطی وار تکرار کردن . بله نویر یه وزنس ؛ ولی ترازوی جام جهانی دیجیتالیه و به وزنه احتیاج نداره ! گلری که کل فصل غایب بوده رو با گلری که تمام بازیای دوستانه آلمان + تمام بازی های بارسا فیکس بوده رو با کدوم عقل باید جایگزین کرد ؟!
2- بعد گل کروس تو بازی قبل ، پیج های رئال خدارو بنده نبودن که آلمانیا ببینید چه بازیکن آماده ای تحویلتون دادیم . ممنون زیدان باشید که اینقد اینارو آماده کرده برا جام جهانی ! نگم یکی ازین پیجا فوتفان بوده ! بله کروس 2 پاس گل داد به حریف و 1 گل هم زد . آمار درخشانی داشت این جام ! ژرمن ها ممنون زیدان هستن قطعا :)
من اصلا درک نمیکنم و خیلی از هوادارها هم درک نخواهند کرد که چرا نویر باید تو دروازه باشه. کسی که یک سال مصدوم بود و از تمرینات و بازی ها فاصله داشت. این اعتماد به نفس که بیاد جای دفاع آخر توپ جمع کنه یکی از نکات کلیدی این دروازه بان هست که قبلا خیلی خیلی خوب بود ولی باید قبول کرد که هر بازیکن مطرحی یه زمانی رو هم ممکنه ضعف داشته باشه و باید به فکر جایگزینش بود.
ترشتگن این مدته تو تیم باشگاهیش خیلی خوب بوده و هم رعالیا هم بارسایی ها صد در صد عقیده دارن که مستحق بازی ثابت تو تیم ملی بود .
من نمیخوام بگم باخت و نتیجه بد تقصیر یک نفره هست مطمئنا تیم مقصر اصلی این نتایج بوده ولی من احساس میکنم که تو گل های خورده اگه ترشتگن بود شاید نتایج جوری دیگه ای رقم میخورد.
واقعیت اینه چشمها رو بستند به حقایق یک عده
اینکه لوو توی هر دو ورلدکاپ اخیر اصرار به مالکیت پاسهای عرضی و کوتاه و بازی اروم داره دقیقا به مشابه حضرت عبدالله که با اون سبک به یاد ماندنی 3 سال تمام گند زد به میراث یوپ، قصد داشت به موفقیت برسه که اگه منطقی نگاه کنیم همون 2014 هم اگه کلوزه و نویر و شواین اشتایگر نبودن المان قطعا قهرمان نمیشد.
واقعیت اینه با دعوت نکردن سانه و گوتزه و واگنر و به جای اون دعوت کردن امثال گومز (جام قبلی هم یکی مثل کرامر)
با اصرار به بازی دادن به اوزیل و مولر و خدیرا و گومز
با وینگ گذاشتن گورتزکا و با بی برنامگی تو حملات و اصرار به بازی هواییِ بی نتیجه ،گندی زد که تو ادوار گذشته کمتر دیدیم مثالش رو.
همونطور که دل بوسکه پذیرفت اشتباهاتش رو توی جام قبلی و با کنار رفتن لطف بزرگی به نسل فعلی اسپانیا کرد لوو هم باید بپذیره این مساله رو و با کم کردن زحمت مارو خوشحال کنه هرچه زودتر!
شکوفا شدن یک نسل طلایی یک حرکت زیرساختی تو فوتبال المان بود که بنده نقش چندانی نمیبینم برای لوو!
المان ایران نیست که بگیم اگه کیروش بره کی بیاد چیزی که زیاده فهم با درک و دانش فوتبالی تو فوتبال المان حالا میخواد یکی مثل کلوپ باشه(که با وجود اینکه بدم میاد ازش برای مانشافت مناسبه) چه در اینده یه فرد جوون مثل ناگلزمن قطعا وضعیت از این تیمی که لوو درست کرده بهتر میشه.
به یوروی پیش رو امید دارم اما اگه لوو روی نیمکت باشه قطعا مطابق رسم 2 یوروی اخیر با وجود تمام اتفاقات المان شانسی نداره برای قهرمانی.
از تهه دل آرزوی موفقیت میکنم برای تیم با انگیزه و یکدست کرواسی که به نظرم لایق کسب جام هستن حتی.
والا کلی از کارشناسای خود آلمان قبول کردن که قهرمانی 2014 شون بی تاثیر از پپ و سبکش نبوده (یک نمونه ی کوچیکش بازی کردن فیلیپ لام نابغه تو پست هافبک دفاعی) اما تو ایران دوستان هنوز زیر بار نمیرن:n08:کما اینکه امسال هم جناب یوپ رو دیدیم!نقل قول:
راجع به دلبوسکه هم بگم که متاسفانه به این زودی ها نامید نشد و یورو 2016 هم مربی اسپانیا موند
و البته در آخر....ما هیچ.... ما نگاه....
نقل قول:نقل قول:
سلام به المانی های عزیز.شب بدی بود و جام کلا بدی بود برامون.
اما به نظرم اینکه مثلا ترشتگن اگه بود گل نمیخوردیم و تیم نتایج عالی میگرفت کاملا اشتباهه.اولا نویر خیلی بد نبود اما قطعا نویر همیشگی هم نبود و در مورد دروازبان به نظرم تریشتگن باید بازی میکرد. اما موضوع به نظرم اصلا دروازبان نبود این 3 تا بازی اصلاااااااا
خب بازی با مکزیک گل نمیخوردیم چی میشد صفر صفر و بازی با کره هم نمیخوردیم بازم صفر صفر میشد
مشکل ما اتفاقا در جلو تیم بود و واقعا هنوز کاملا نفهمیدم من که چرا اخه نمیتونستن گل بزنن
بازی با مکزیک 66درصد مالکیت توپ با ما بوده و موقعیت گل 26 تا داشتیم و مکزیک 13 تا و شوت داخل دروازه 9 تا داشتیم!!!!! کرنر 8 تا زدیم!! در بازی با سوئد مالکیت توپ ما 71
درصد بوده و موقعیت گل 16 تا داشتیم سوئد 8 تا و شوت داخل دروازه 5 تا و کرنر 8 تا داشتیم!!! بازی با کره درصد مالکیت توپ ما 70 درصد بوده و موقعیت گل ما 26 تا بوده!!! و 9 تا کرنر!!!
امار عجیب غریبه واقعا و هجومی ترین تیم جام بودیم هیچ تیمی اینقد امار خوب نداشته و هجومی بازی نکرده
مشکل چیه بود پس؟نولی مشخص بوده یه مشکل اساسی داشتن که البته میگن بین بازیکنان اختلاف زیاد بوده که در تیم دو گروه شدن بازیکنان !! و از لحاظ ذهنی و انگیزه اصلا خوب نبودن حتی برای اولین بار تیم المان فکنم در یه تورنومنت حدود 20 تا تغییر در ترکیبش داده و هر بازی یه عده بازیکنان بازی کردن دراکسلر اوزیل مولر مثلا یه بازی بودن یکی نبودن که جز بازیکنان فیکس و اصلی هستن.
مسایل غیر فنی بوده مطمنا و حاشیه های بدی داشته تیم از جمله سیاسی و نژادی که حتما میدونین. حتی شاید دعوت نشدم سانه که اماده هم بود به همین خاطر بوده.این تیم امسال اگه این مشکلات واقعا مسخره نداشت مطمن باشین بهترین تیم این جام بود و قهرمانیش خیلی محتمل بود
المان فوتبالش رو نظم میچرخه وقتی به هردلیلی از جمله روانی نظم بهم بریزه کارش تمومه
مثلا تونی کروس که واقعا اماده بود از لحاظ فنی و بدنی و بازی خوبی به جز 2 تا اشتباه عجیب و مرگبارش در کل داشت اما مشخص بود مشکل ذهنی دارن.تونی کروس عجیب بود پاس اشتباه بده که گل بخوریم 2 تا پاس گل داده این جام واقعا شاخ دراوردم من. نکته دیگه ای که کسی دقت نکرد این بود که فشار روانی زیادی رو بازیکنان بود که در بازی سوئد وقتی کروس گل دوم زد دقیقه اخر اینقد فشار رو بعضی بازیکنان و تیم بود که رفتن طرف تیم سوئد و حرکت بدی لانجام دادن و خوشحالی تحقیر امیز کزدن حتی تونی کروس که بازیکن حرفه ای هست یهو خودشو خالی مکنه نشون میده مشکل ذهنی و روانی بوده.
بدشانسی هم که بماند رودی مصدوم بواتنگ محروم هوملز مصدوم و ...
نقل قول:
"یک نمونه ی کوچیکش بازی کردن فیلیپ لام نابغه تو پست هافبک دفاعی":n08:
فیلیپ لام نابغه تو پست هافبک دفاعی فقط تا جایی حضور داشت که باستین برنگشته بود!
به محض برگشتن باستین ایشون گمشد سرجاش دفاع راست!
و دقیقا تا قبل اون به شدت لنگ میزدیم تو اون پست بازی های اون جام موجودن فول مچ دانلود کنید بازنگری کنید بعد بخندید:n06:
فیلیپ لام نابغه تو پست هافبک دفاعی باعث شد انگلی مثل رافینیا بشه فیکس راست بایرن که این حرکت جناب پپ کبیرتون باعث نابودی سالهای سال بایرن شد (2014 به وضوح 2 تا گل از گلهایی که از رئال خوردیم روی عملکرد فوق العاده جناب رافینیا و حضور جناب فوق نابغه لام وسط زمین بود)
یوپ رو هم امسال دیدید؟ دوست عزیز دیگه به شعور ملت توهین نکن حتی خود رئالی ها امسال دیدن که یه مربی چقدر میتونه یه تیم رو عوض کنه تیمی که 2014 نابود کردن و 2016 کمی با اما اگر اما همچنان حذف کردن امسال اگه لطف رافینیای کبیر(میراث پپ کبیر) و اولرایش نبود الان حذف شده بودن!
حتی گلی که بنزما با هد زد هم اگه بیرانوند بود میگرفت دیگه نویر جای خود.
عملکرد یوپ هاینکس امسال با توجه به اینکه بیشتر از 10 بازی اول فصل هم حضور نداشت و پیش فصل و نقل و انتقالات هم کاملا از عهدش خارج بوده بی نقص بوده نمیدونم خودتون رو زدید به اون راه یا واقعا نمیبینید راه رو اما در هر صورت المانی که اصرار به اجرای سیستم پاسکاری کوتاه عرضی داره اونم وابسته به 4 تا بازیکن بی انگیزه مثل کروس و اوزیل و خدیرا و مولر قطعا هیچی نمیشه
راستی اون کارشناسان فوتبال المان که میگفتن از پپ تاثیر گرفته المان ( که درست هم میگفتن دقیقا هرجا لنگ زد آلمان به لطف تاکتیک الهام گرفته شده از پپ بود) یه نمونه معروفش لوتار ماتئوسه که ایشون میاد میگه اولرایش فوق العادست و...تو خود المان ملت جوک میسازن با نظرات کارشناسانش کلا هر وقت با معشوقش بهم بزنه از این حرفا زیاد میگه جدیش نگیرید.
اتفاقا باید به ضرس قاطع عرض کنم که با توجه به این گفته ، شما قطعا امسال عملکرد جناب یوپ ر ندیدین !نقل قول:
تو اگه شناخت داشتی از ترکیب و بازیکنای دعوت شده و نشده آلمان هیچ وقت نمیگفتی "ضعیف"نقل قول:
سوئد قدرتمندت هم دور بعد بای بای میکنه.
کره؟!!!!
خنده داره.....ما گل اول رو زده بودیم کره و جماهیرشوروی سابق و حال حاضر و صادق هدایت هم نمیتونستن جلومون رو بگیرن.
لجبازترین مرد تاریخ....نقل قول:
یاد اون بنده خدا افتادم وقتی از شرق و غرب محاصره بود و 90%برلین نابود شده بود اعتقاد داشت با حمله غافلگیرانه هنگ نمیدونم چندم سرنوشت جنگ برعکس میشه!!!
این میزان از لجاجت و حماقت نوبره والا!!!؟
خودتی داداش!!!نقل قول:
عاقا این راهیه که بزورگون رفتن ما هم باس بریم دیه :دینقل قول:
دیگه تا جام ملت ها بای بای
آلمان حذف شد حقش هم بود
هیچ برنامه ایی نداشت یوگی
امشب نسخه مشابه المان هم حذف شد.
بازی اسپانیا و روسیه تکرار بازی المان و مکزیک و المان کره و حتی با سوئد بود تقریبا.
بازی کاملا یه طرفه و دفاع کامل تیم مقابل
انگار سیستم جدیدی هست که تیکی تاکا و پاس کاری های زیاد و مالکیت توپ رو خنثی کرده انگار یه لبخند تحقیر امیز به این تاکتیک ها زده.
کاری که تیم خودمون میتونم بگم تو این جام شروع کرد جلو اسپانیا و پرتعال و مراکش.و البته مهندس و مخترعش تا جایی که یادم میاد و جواب گرفته بود اوتوری هاگل با یونان 2004 بود. تیم هایی که شرایط فیزیکی بهتر دارن میتونن اجرا کننش
اسپانیا هم البته همون مشکل المان یعنی مسائل روانی رو هم البته کمتر ولی داشت.تعویض مربی روز قبل جام جهانی و .... البته انگار اسپانیا مییخواست یه تاکتیک رو برای بار چندم فقط تکرار کنه.فکنم بازیکنان نیاز به مربی نداشتن حفظ شده بودن
.
فقط امیدورارم بقیه تیم ها الگو برداری نکنن ادامه جام فوتبال زیبا رو ببینیم. فوتبال برزیلی و هلندی که همیشه زیبا بازی میکنن.
آقا یکی آن شیشه عرق سگی رو از دست آن هوادار دپرس آلمان بگیره چقدر برای خودش دو تا کامنت بالایی نوشته الان یک کاری دستش میده :n10:
ببرنش پیش همون نازیها اونجا خوب ازش پذیرایی بکنند. :n08:
:n08::n08:
- - - Updated - - -
:n08::n08::n34: