آپشن های رئال این فصل وارد فاز جدیدی شده
همین که در زمین حاضر بشن کافیه
گل و صعود با داور
خود واسکز نفهمیده بود روش پنالتی شده :n08:
Printable View
آپشن های رئال این فصل وارد فاز جدیدی شده
همین که در زمین حاضر بشن کافیه
گل و صعود با داور
خود واسکز نفهمیده بود روش پنالتی شده :n08:
پایان تلخ بوفون در لیگ قهرمانان
جان لوئیجی بوبوفن در آخرین بازی احتمالی خود در لیگ قهرمانان علی رغم پیروزی بر رئال با لیگ قهرمانان وداع گفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی برگشت رئال و یوونتوس امشب با برتری 1-3 بیانکونری خاتمه یافت و این نتیجه برای صعود این تیم به نیمه نهایی کفایت نمی کرد.
یووه دست به کار بزرگی زد و توانست تا دقیقه 97 شکست 3-0 بازی رفت را با برتری 3-0 در بازی برگشت جبران کند ولی با اعلام پنالتی روی لوکاس واسکز، رئال بهترین بخت برای زدن یک گل و تمام کردن کار صعود به نیمه نهایی را پیدا کرد و در نهایت رونالدو با گل کردن آن، شب تلخی برای یوونتوس و بوفون رقم زد.
در اعتراض به این ضربه پنالتی، بوفون با دریافت کارت قرمز از زمین بازی اخراج شد تا او که پیش از شروع مسابقه از سوی رئالی ها به شدت تشویق شده بود، در انتهای مسابقه به شکلی عجیب مجبور به ترک زمین شود.
رویای قهرمانی بوفون در لیگ قهرمانان امشب در برنابئو پایان یافت و او به احتمال زیاد در پایان فصل از فوتبال خداحافظی خواهد کرد.
پارسال نوبت بایرن بود در همین مرحله یک چهارم نهایی که قربانی بشه، امسال نوبت یوونتوس. و البته از گل آفساید عبور کردیم و رسیدیم به پنالتی گرفتن و اخراج دروازبان حریف به خاطر اعتراض! :n10: البته باید به داور تبریک گفت واقعا تا ثانیه های پایانی صبر کرد تا اجازه بده رئال خودش به بازی برگرده ولی خب نشد :n09:
البته زیبایی فوتبال هم به این چیزهاست. هیچ وقت در تاریخ حتی تیمی نتونسته بود یک تیم باخت با سه گل در خانه خودش رو به تساوی بکشونه که یووه انجام داد ولی نتونست صعود کنه. فقط ای کاش بازی همچین پایان خنده داری نداشت و واقعا میدیدیم چه تیمی میتونه برنده بشه. :n02:
و خب جالب بود زیدان اونطوری در فینال جام جهانی اخراج شد (اخراجی که صد البته کاملا بحق بود) و بوفون در آخرین بازی لیگ قهرمانانش اینطوری. :n33:
من بازیو بعد 3 صفر دیدم . شبیه یه فیلم سینمایی تکراری بود برام واقعا . :n09: آخرش دقیقا میدونستم قراره همچین اتفاقی بیوفته . چون همیشه یه داوری از یه جایی پیدا میشه که بازیو برا رئال دربیاره و بره تا فصل بعد همین موقع ها واین مثل روز برام روشن بود . فقط متاسفم که هرسال باید این فیلمو تماشا کنیم . تا سال بعد ببینیم نوبت کیه که ازش دزدی بشه . :)
پ.ن : الآن دیدم نیمه دوم فقط یه تعویض بوده و 3 دقیقه وقت اضافه !!! :n02: داور بدجور عزمشو جزم کرده بوده مثل اینکه !
پنالتی ازین واضح تر دادیم براتون بسازن.:n08:
نقل قول:
پنالتی که واضح درست بود.
یووه بارسا نیست که پنالتی داورا اجازه نداشته باشن علیهش اعلام کنن.
بازی بایرنم که قبلا صحبت شد. یه پنالتی اشتباه گل آفساید و یه نیمه زودتر اخراج نشدنه ویدال. اینا هم همه قبله اشتباهاته به نفع رئال بوده. اینکه بایرن پنالتی اشتباهشو گل نمی تونه کنه مسولش رئال نیست که.
مدیرای سایت ورزش سه خیلی بهشون فشار اومده :n02:
مغموم تر از تورینی ها، دوستان کاتالان هستن
دندون تیز کرده بودن بعد بازی تا عقده گشایی کنن برا دیشب ولی پای اساسی خوردن : ))) بیشتر از یووه ای ها دلم برا اینا سوخت
پنالتی درست بود متاسفانه :دی
+
ما هم بی دردسر و بدون محروم صعود کردیم
تبریک به خودمون
+
به قول یک دوست عزیزی، بیاید در مورد چهار تیم برتر اروپا حرف بزنیم : )) )
در مورد بایرن پارسال نظرت در مورد کاسمیرو چیه ؟ چند بار باید اخراج میشد؟:n09:نقل قول:
شما بگو گل دوم بایرنم آفساید که واقعا سخت بود گرفتن همچین آفسایدی.بایرن کلی زمان داشت برگرده.داشت فوتبال بازی میکرد. همه اینا به کنار مقابل تیم ده نفره دو تا گل تابلو آفساید رو گندشو هیچ جوره نمیشه پاک کرد. جالبه که میگن ویدال باید زودتر اخراج میشد(البته من یادم نمیاد!) ولی کاسمیره ی خودشون و نمیبینن.اون بازی نصفش در دیدار رفت رقم خورد. حداقل یکی از کارتای زرد خاوی مارتینز بسیار سخت گیرانه بود. بایرن ده نفره بازی رو داد به رئال.
2015 هم جلو اتلتیکو همین گند داوری در نیمه نهایی اجازه حضور بایرن در فینال و نداد که رئال مثل آب خوردن مفت یه جام ببره.همین سال بود فک کنم یک چهارم خورد به ولفسبورگ که تا دقیقه 80-85 در مجموع مساوی بودن :n02:
یه امسال قرعه سخت بهشون خورد که ایناها داور یاد ب ازی ایران استرالیا افتاده بود 9 دقیقه وقت اضافه بابت چی آخه :n02::n02:
شما نگران نباش هیچ وقت داوری به نفع بایرن نبوده و نخواهد بود چون نفوذی در یوفا نداره مانند اسپانیایی ها
در ضمن یه سال بایرن قرعه نسبتا آسونی بهش خورد همه کردنش پیراهن عثمان :n02: برین مسیر قهرمانی بایرن 2013 رو ببینیند و کف و خون قاطی کنین چه تیمایی رو بدون گل خورده حذف کرد اون تیم مخوف هاینکس.
بازی امشب بایرن سویا هم با بازی فوق دفاعی سویا به پایان رسید جوری اتوبوس پارک کرده بود انگار اونا بازی رفت رو بردن.تاکتیک دفاع و ضد حمله که موفق نشد حتی یک موقعیت ایجاد کنه. اون سر لوا اول بازی گل میشد نوع ب ازی به کلی تغییر میکرد.هرچند روزای خوب بایرن نیست. لواندوفسکی ظاهرا دلش با تیم نیست یا نمیدونم اماده نیست. خیلی کم فروغ شده.کینگزلی کومان اماده کهخ از ریبری اماده تر بود مصدومه.بهترین دروازبان جهان تازه داره کار با توپ و آغاز میکنه.تنها دلرگمی وجود پدر هاینکس هست.مردی که بهش ایمان دارم.
در آخر این درخشش رونالدو رو ما نفهمیدیم چی بود امشب؟ آها پنالتی زد :n09:
یووه خدایی مث شیر سه تا گلشو زد ولی به نظر من حتی اگه پنالتی هم درست بوده باشه وقت اضافی به نظرتون زیاد اعلام نشد ؟
در ضمن این کوبیدن مسی هم جالبه من بایرنی ام ولی شده مکان عقده گشایی.به هر حال مسی کسیه که از سیاره ای دیگه اومده و با هیچکی قابل مقایسه نیست.ولی هربازیکنی یه روز بد داره که برای مسی دیشب مقابل رم بود.این مسی همون مسی بود که دهن چلسی رو سرویس کرد.اون موقع هم میتونستین نظر بدین.نظر هرکس محترمه ولی این صحبتا به مسی نمیخوره. والسلام
این بازیکنه که به بازیکنای رئال گفته پول دادین به داور، واسه همون تیم بازی نمیکنه که سر جریان کالچوپولی با خفت رفتن به دسته پایینتر؟ کار دنیا رو ببین این الان میگه ما به داور پول دادیم :دی
کارشناس داوری beinSport : پنالتی بود
بوفون و بچههای کاتالان: دزدی قرن
ویدال دقیقه 48 باید اخراج میشد دیگه بعدش یه نیمه بدون موثرترین بازیکن اون بازی، خیلی بعید بود که کاسمیرو مجبور به خطا شه. رفت هم یه پنالتی که نبود رو ویدال خراب کرد. حالا اگه رونالدو بودو گل می کرد میشد کمک داور.نقل قول:
جلو اتلتیکو هم که حساب کردن 305 ثانیه وقت اضافه داشته.
این صحنه که ویدال باید اخراج می شد:
صفحه اول روزنامه های امروز ایتالیا
رئال شب گذشته با اعلام یک پنالتی جنجالی در دقیقه 93 موفق شد به دور بعد رقابت ها صعود کند. پس از بازی، روزنامه های ایتالیا به انتقاد از تصمیم جنجالی داور پرداختند و رئال را متهم به دزدی این پیروزی کردند.
روزنامه کوریره دلو اسپورت نیز به دیدار شب گذشته پرداخته و تیتر زده :" چه دزدی بزرگی!"
روزنامه گاتزتا دلو اسپورت با تیتر "خشم و افتخار" به تمجید از یوونتوس پس از حذف این تیم از چمپیونزلیگ پرداخته است.
ادامه
گراهام پول، داور اینگلیسی بازنشسته: پنالتی صحیح بود.
البته ایشون که به انتخاب IFFHS بهترین داور اینگلیسی ۲۵ سال اخیر هست، هیچی نمیفهمه :دی
ایتورالده گونزالس، کارشناس داوری آاس خود مادرید: پنالتی نبود
واکنش اینستاگرامی پیانیچ به داور بازی رئال مادرید- یوونتوس: شرم آور!
واکنش کریستین ویری به داوری بازی رئال مادرید- یوونتوس: داورِ کثیف
تو لینک خبرهایی که خود بارساییها میذارن اینجا: کارشناس داوری اسکای اسپورتس بی احتیاطی بن عطیه را مستوجب پنالتی دانست.
دیگه کم کم بریم سمت صحبت از چهار تیم برتر :دی
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد دادا نظرت چیه که صرفا در مورد چهارتیم حاضر در نیمه نهایی صحبت کنیم ؟ :n09::n09::n09:
بوفون: داور بهتر بود با همسرش در میان تماشاگران چیپس بخورد و بازی را تماشا کند
می دانم، داور صحنه ای را دید که واقعاً دیده بود، امّا آن صحنه واقعا شبهه برانگیز بود. در بازی رفت هم ما چنین صحنه ای را داشتیم که به وضوح به سودمان گرفته نشد، وقتی دقیقه 93 است، نمی توانید چنین پنالتی بگیرید.
تیم تمام توانش را گذاشت، امّا یک انسان نمی تواند رویاها را تخریب کند، آن هم بعد از یک کامبک خارق العاده، آن هم روی یک صحنه مشکوک. فکر نمی کنم او قلبی در سینه اش داشته باشد، یک سطل زباله به جایش دارد.
وقتی شخصیت حضور در چنین بازی و چنین استادیومی را نداری، می توانی در کنار همسر و فرزندانت در میان تماشاگران بشینی و چیپست را بخوری.
بوفون گفته که کسی که دقیقه ۹۳ پنالتی بگیره حیوانه یا یه همچین چیزی
که میذاریم به حساب کهولت سن :)
بنده خدا برای خودش هم بهتر شد اینجا حذف شدن واللا میرفتن بالا یا بایرن چپ و راستشون میکرد یا لیورپول اون موقع به قول نقی معمولی اینا بدتر خنده میکردن بهش
بعد دوستان انگار فراموش کردن که گل سالم ایسکو مردود شد یا یه پنالتی سوخته ی نیمه ی اول رئال ؛ حالا این پنالتی هم گرفته نمیشد بازی میرفت وقت اضافه تازه ! و رئال حذف نمیشد توو ۹۰ دقیقه !
باز خیلی بهتر از اینه که داور ۹۰ دقیقه پنالتی های واضح رو چپ و راست نگیره برا حربفت تا دقیقه ۹۳ بشوتی ۱-۱ بشه صعود کنی و مربیت به قول فردوسی پور از خوشحالی سریعتر از زمان بازی کردنش بدووه :n09:
"دلیل تنفر شما از رئال مادرید کاملا واضح و مشخصه، طرفدار هر تیمی غیر از رئال باشین بارها توسط رئال حذف شدین"
اتهام سنگین کیه لینی به باشگاه رئال مادرید: چقدر به داور بازی پول داده اید؟
حذف تلخ یوونتوس برابر رئال عصبانیت و خشم شدید بازیکنان این تیم را به دنبال داشت.
یوونتوس که بازی رفت برابر رئال را در خانه با سه گل باخته بود، در بازی برگشت طی 61 دقیقه هر سه گل را جبران کرد اما پنالتی جنجالی دقیقه 93 که رونالدو آن را به گل تبدیل کرد، رویای یوونتوسی ها را ناتمام گذاشت.
بازیکنان یووه به شدت نسبت به تصمیم داور معترض بودند و حتی بوفون به دلیل توهین به داور از زمین اخراج شد.
کیه لینی، مدافع ارزشمند یوونتوس که در متن درگیری ها بود، در پایان بازی رو به بازیکنان رئال فریاد می زد:« چقدر به داور بازی پول داده اید؟»
او در توئیتر هم از خجالت داور و باشگاه رئال در آمده و صعود رئال را شرم آور دانسته است.
رم لیورپول بایرن داور :n02:نقل قول:
خیلی عجیب بود. راموس که اجازه نداشت کنار زمین باشه با داور چهارم صحبت میکرد!
داستان که مشخصه حق با کی بود ( پنالتی واضح نیمه اول و گل سالم ایسکو به کنار )
ولی جالب اینجاست
این تاپیک رو میخونی یه چیزی که خیلی واضح و شفاش هست اینه ذوب شدگان مسی ( تو 12 ساعت 12 تا پست بزاری ) دچار چنان سوزشی شدن که حد و اندازه نداره !!! :n09: ( وجدانا این از 100 تا قهرمانی هم با ارزش تره )
البته خب حق هم دارن با 2 گل به خودی حریف هم نتونی از پس ضعیفترین قرعه این مرحله بر بیای که بعدش آقای مصدوم رو فرازمینی جلوه بدی باید هم اینقدر دچار سوزش بشی! :n10:
توپ طلای ششم هم احتمالا واسه رفیق فابریک عمو پلاتینی پر پر شد ! :n09::n33:
سینا یه سوال دارم من اصن به فرض که به قول شما پنالتی نبود حالا سوال اینجاسنقل قول:
اگر آدم فضایی جای رونالدو بود به نظرت میتونست گل کنه پنالتی رو؟؟:n02:
خداییش میتونست به نظرت؟:n09:
نگو اینجوری ناراحت میشما !!نقل قول:
:n19::n19::n08::n08::n08:
بعد کی دریبل موفق بزنه و از چپ به راست و بر عکس موقعیت سازی کنه ؟؟ ! :n09:
نه اگه اون بود، توپ رو میزد همونجا که ازش اومده، بعد از فوتبال ملی هم خداحافظی میکرد تا برن نازش رو بکشن.نقل قول:
من صحبت کردم با بچه های کاتالان مثل اینکه مشکل پنالتی حل شد:n02:
اینجوری بچه های کاتالان ببینن میگن پنالتی بوده
چه دو شب فوتبالی و چه دو کامبکی بود
ما که انقدر فوق العاده بودیم که حرفی برای گفتن نذاشتیم. 90 دقیقه دوندگی باور نکردنی بود
یووه هم خیلی شجاعانه و عالی بازی کرد و پنالتی هم کاملا 50-50 بود
پیش بینی قرعه کشی :
رم - بایرن
رئال - لیورپول
واکنش توییتری دیدار رئال مادرید-یوونتوس؛ داور به نیمه نهایی صعود کرد
اگر ایشون رییس یوونتوس بود
طرفداران رئال بعد از بازی
در نبرد هیجان انگیز یوونتوس و رئال مادرید، داور به نیمه نهایی صعود کرد
دلیل اخراج بوفون تل گِرام است!
يووه يه زيدان كم داشت، از نظر كله زدن به سينه ى داور ميگم البته.
این فرد یکی از دلایل اصلی غیبت داوران انگلیسی در جام جهانیه
هم اکنون پیج داور رئال- یووه مملو ازکامنت ایرانی ها
ادامه
جای بوفون بودم، صورت داور را خرد می کردم
استفانو تاکونی، گلر سابق یوونتوس، به شدت نسبت به اتفاقات بازی شب گذشته رئال-یووه عصبانی است. تاکونی بین سال های 1983 تا 1992، نزدیک به 250 بازی برای یوونتوس انجام داد و اکنون به عنوان کارشناس فوتبال فعالیت می کند.
بازی شب گذشته رئال و یوونتوس بسیار جنجالی شد و تصمیم داور مبنی بر اعلام پنالتی به سود رئال در دقیقه 93، خشم یوونتوسی ها را برانگیخت. با همان پنالتی که رونالدو به گل تبدیلش کرد، رئال با وجود شکست 1-3 راهی نیمه نهایی لیگ قهرمانان شد.
پس از اعلام پنالتی، بوفون به دلیل اعتراضات شدیدش به داور از زمین بازی اخراج شد و پس از بازی نیز بین ستاره های دو تیم، درگیری لفظی شدیدی در گرفت.
تاکونی در مورد پنالتی اعلام شده بر علیه یوونتوس گفت:« من اگر جای بوفون بودم و آخرین سال فوتبالم را پشت سر می گذاشتم، صورت داور را خرد می کردم. بازی دیشب می توانست بهترین پایان را برای فوتبال بوفون رقم بزند و یوونتوس را در مسیر فینال قرار دهد. داور نمی تواند و نباید آن صحنه را در دقیقه 93، پنالتی اعلام می کرد.
من تقصیرات را به گردن کولینا می اندازم. رئیس کمیته داوران باید هر دو یا سه سال عوض شود؛ چون پست حساسی است. کولینا ضد یوونتوس است و تصمیماتش علیه ماست. حالا یووه روی لیگ و کوپا ایتالیا متمرکزتر خواهد شد و شک ندارم که هر دو را فتح می کند.»
طرح بلیچر ریپورت به بهانه "دزدی قرن"
اونقدر مسخره بود که کارشناس خود آ اس و مارکای مادرید به اتفاق نوشتن پنالتی نبودنقل قول:
یووه هم خیلی شجاعانه و عالی بازی کرد و پنالتی هم کاملا 50-50 بود
البته مارکا برخلاف نظر نویسنده خودش (داور سابق) تیتر زده پنالتی صحیح بود! یه کار تبلیغاتی
:) The Same Story Every Year
! Unf*ckingbelievable
من از هر دو تیم بدم میاد ولی این بازی ترجیح میدادم یووه صعود کنه (اولین بار در طول زندگیم بود فکر کنم!!)نقل قول:
از نظر من 50-50 بود
من فقط حرفی که دارم اینه که آیا اگه همین صحنه برای یووه پیش میومد پنالتی میگرفت یا نه
البته همین یووه تو لیگ ایتالیا اکثر 50-50 های حساس رو به نفعش سوت میزنن
در هر صورت ثابت شده همیشه تو هر competition داوری ها چه عمدی و چه غیر عمدی به سمت تیم بزرگتر و محبوب تر و پر افتخارتر تمایل داره
تو ایتالیا به نفع یووه و تو اروپا به نفع رئال و بارسا
حالا هی زجه بزنید:n31:
ینی این دوستان جدایی طلب کاتالانمون از صدا و سیما بهتر بلدن جو بدن و انکار کنن:n08:
+
بهترین قرعه برای نیمه نهایی به نظرم بایرن هست چون تجربه بازی بیشتری داریم جلوشون.
جدای از بحث خسته کننده رئال و بارسا که هیچ ربطی به این بازی نداره خطای مدافع یووه کاملن مشخص بود . بناتیا از پشت خیلی واضح وازکز رو شارژ کرد .
صحنه آهسته خطا رو از پشت سر بازیکنان که ببینید خیلی واضحه .
اکثر روزنامه و کارشناس های داوری هم گفتن خطا بوده .
روزنامه معتبر کاتالان با هنر فتوشاپ خودش ثابت کرد که بن عطیه از کنار وازکز رد شده که بعد از انتشارش هم خبر رسیده هوادارای یوونتوس دارن میرن که کاتالان ها رو دلداری بدن :n02:
پنالتی بازی رفت صحیح نبود درسته.خودمم اینو میگم کسه گه م.... حالا خوبه زده بیرون باز ول کن نیستیننقل قول:
بله به نقل از روزنامه های اسپانیایی ویدال باید تو این صحنه اخراج میشد بعد جاله شما پیشبینی هم میکنی که دیگه کاسمیرو خطا نمیکرد :n09:
بازی رفتم گفتم حداقل یکی از دو کارت خاوی مارتینز سخت گیرانه بود.در مورد اتلتیکو بازیشو نیمه نهایی با بایرن میگم نه با شما
اینکه اسپانیایی ها تو یوفا نفوذ دارن شکی درش نیست عزیز جان. من دیگه این بحث و ادامه نمیدم.فقط بزار مث شما یه پیش بینی بکنم.
تو عکس زیر اگر آفساید لوا رو نمیگرفتن تک به تک میشد.بعد لوا جلو یه دروازبان درجه دو اون توپ و گل نمیکرد ؟:n02: به همین راحتی یک عدد از جامهای شما پر میکشید:n09:...به قول دوستان
چهار تیم پایانی لیورپول رم بایرن داور. این بحثم ادامه ندیم چون تهش اینه داور با شماس :n02::n09: اگه راموس محروم بشه من این حرفم و پس میگیرم.چون حق نداره کنار زمین باشه...
به قول دونالد ترامپ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مارکا در یه جمع بندی کامل، نظر هفت داور سرشناس رو جمع کرده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ):
Andujar Oliver: پنالتی نبود
Eduardo Iturralde Gonzalez: پنالتی نبود
Ansuategui Roca: پنالتی بود
Rafa Guerrero: پنالتی بود
Felipe Ramos Rizo: پنالتی بود
Gilberto Alcala Pineda: پنالتی نبود
Graham Poll: پنالتی بود
هفت داور:
سه نفر گفتن پنالتی نبود
چهار نفر گفتن پنالتی بود