سلام من تهرانم شما راضی هستی از سرویسی که گرفتی ؟ سرعت دانلودت چند کیلوبایت هست ؟
Printable View
سلام من تهرانم شما راضی هستی از سرویسی که گرفتی ؟ سرعت دانلودت چند کیلوبایت هست ؟
سلام
منم گرفتم از دیده بان تو کرج.نکته ای هست اینکه پورت رو از شرکت های دیگه تهیه میکنن ولی اینترنت واسه خودشونه
سرعت تک لینک و دانلود بسیار عالیه
من 8 مگ گرفتم در اکثر اوقات 900 کیلوبایت سرعت دانلود میده
ولی اگه واس پینگ خیلی عالی سراغ دیده بان میاید زیاد امیدوار نباشید
پینگ خارجی حول و حوش 140 هست و داخلی 50 هست که البته پینگ خوبیه ولی به نسبت پارس انلاین و شاتل خیلی برجسته نیست
ولی واقعا حجمی که ارایه میده خیلی عالیه
سلام دوستان
من الان از اسیاتک دارم خیلی از نظر حجم اوضاع اش داغونه فقط بخاطر پینگی که داره موندم تقریبن تو بازی 90 میده
میخواستم ببینم میشه کسی یه تست پینگ بگیره از دیده بان نت؟
ممنون میشم یکی تست پینگ بزاره:n12:
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من الان از اسیاتک دارم خیلی از نظر حجم اوضاع اش داغونه فقط بخاطر پینگی که داره موندم تقریبن تو بازی 90 میده
میخواستم ببینم میشه کسی یه تست پینگ بگیره از دیده بان نت؟
ممنون میشم یکی تست پینگ بزاره:n12:
از چه ای پی پینگ میخواید؟؟نقل قول:
با 4224 و 8888 پینگ بزار لطفا+ تک کانکشن با IDM .
لطف میکنید اگه از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بزاریدنقل قول:
بین ۱۴۰ تا ۱۸۰ هستن
تست پینگ رو قرار دادم . در مورد تک کانکشن(خارج) هم که به دلیل اتفاقات اخیر کم شده که البته گفتن درست میشه ولی با شیلترشکن تک کانکشن نهایت سرعت رو میگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته پروفایل گیم داره که خط شما رو میزارن رو حالت fast و پینگ حدود 20 تا کم میشه.خط من رو 8 مگ بسته شده.چون رو گیم بود کامل 8 مگ رو نمیگرفت به درخواست خودم برداشتن
دوستان سلام خواستم یه راهنمایی ای راجب پشتیبانی این شرکت به کسایی ک قصد خرید (حداقل در اصفهان) رو دارن بدم
من ازشون سرویس ندارم ولی طی تماس هایی ک باهاشون گرفتم و باهام گرفتن خیلی خوش برخورد خیلی بااخلاق و همچنین با سواد بودن از سمت نمایندگی اصفهان باهام تماس گرفتند و تمام مزایا و معایب طرح ها همچنین راجب طریقه محاسبه ترافیک و خیلی چیزای دیگه باهاشون صحبت کردم حرف هاشون قانع کننده و کامل بود ضمنا یه شماره هم بهم دادن گفتن ۲۴ ساعته میتونی با این شماره تماس داشته باشی برای هر سوال یا پشتیبانی ضمن اینکه گفت حتما برات خطت رو بالاتر از سرعت اسمی میبندیم که سرعت دقیق اسمی با توجه به تلفات و نویز و غیره برسه به دستت به این معنی که اگر سرویس ۸ مگ بگیری روی ۹ مگ یا حداقل روی ۸۷۰۰ مگ بسته میشه خط حالا با توجه به اینکه نویز و snr خط چقدر هستش یعنی طوری تنظیم میکنن که سرعت دقیق برسه نه کمتر نه بیشتر که این خیلی خوبه چون مثلا مخابرات یا اکثر شرکت ها همونی ک میخری رو میدن نه یک کیلوبایت بیشتر نه یک کیلوبایت کمتر وقتی ام بگی سرعتم اون نیست میگن مال نویز و تلفات خط هستش و به مخابرات مربوط میشه نه ما
ولی دیده بان از این نظر خوبه پینگش هم با سرور خارجی همون موقع گرفت و گفت بین ۱۳۰ الی ۱۴۰ و با سافت۹۸ گفت ۵۵ هستش که اینم برای من قانع کنندست
گفتن دایری خط بین ۲۴ تا نهایتا ۷۲ ساعت طول میکشه بازم بسته به مرکز مخابراتی و غیره
خلاصه من از پشتیبانیشون خیلی خیلی راضی بودم من تو صفحه ی اینستاگرامشون دایرکت زدم و اونا باهام تماس گرفتن (از این نظر خسیس نبودن و تماس گرفتن با اینکه میتونست همونجا دایرکت پیام بده)
دارم متقاعد میشم برم سمت این شرکت و از این مخابرات تخلیه کنم
موفق باشین
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
یعنی برای شما پروفایل گیم رو فعال کرده بودند سرعت کاهش پیدا کرده بود ؟نقل قول:
بله ی مقدار کاهش داره روی پروفایل گیم اینم ازشون پرسیدمنقل قول:
دوستانی که از دیده بان سرویس دارن،این شرکت ریت خط رو روی همون سرعتی که میخری میبنده یا مثل فن آوا بالاتر؟در کل وضعیت سیگنالش چجوریه؟مثله پارس هست؟
مرسینقل قول:
با این وضع پینگ بنظرم بمونم با همینا بسازم بهتر باشه
درمورد این حالت گیم که میگید بازم پینگش از حالت غیر گیم اسیاتک بالاتر میشه
اسیاتک بدون کم کردن سرعت، گیم رو فعال کرد:n36:
نمیدونم میتونی این لطف رو در حقم بکنی یا نهنقل قول:
من چون DotA2 زیاد بازی میکنم
پینگ از سرور های این بازی براممهمه
دوتا آی پی میزارم اگه لطف کنی ازشون پینگ بگیری و بزاری خیلی ممنونت میشم
کلا هرکی دیده بان داره این ۲ تا ایپی رو بگیره بزاره یا بفرسته برام خیلی عالی میشه اگه بدونم
Server Eroupe East : 185.25.182.1
Server Eroupe West : 146.66.158.1
مرسی
از این دو تا ای پی اولیه حدود 150 تا 155نقل قول:
و دومی 145 تا 150 ایناس
ولی میگم چون واس من حالت گیم نیس یخورده بالاتره نسبت به اون حالت
شما با گیم احتمالا 130 تا 140 بده بهت
سرعت من واس اینکه خطم بیشتر از اون نمیکشید اومده بود پایین رو پروفایل گیمنقل قول:
وگرنه اگه کیفیت خط خوب باشه که مشکلی ایجاد نمیشه
من هم از دید بان نت ناچاراً سرویس 2 مگ رو گرفتم حدود ده روز پیش. میگم ناچار چون قصد بازگشت به شاتل رو داشتم اما رفتم تو لیست انتظار!! شرکتهای دیگه هم اون موقع هنوز وضعیت مشخصی نداشتن... پیشگامان سرویس نداشت..فن اوا میگفت بزودی... اسیاتک که خیلی بد بود تعرفش...
تک کانکشن:
قطعا تک کانکشن این شرکت از پارس انلاین که تخلیه کردم به مراتب عقب تره... الان که اوضاع نت اروم گرفته باز تک کانکشن خارجی برای سرویس من حدود 200 -210 میشه تقریبا که برای پارس خود 250 رو میداد با تک کانکشن خارجی
پینگ:
الان برای 8.8.8.8 پینگم زیر 130 میشه که با پارسیکم بالاتر بود ولی در کل پینگش از پارس انلاین برای من بدتر نشده. تایم اوت اصلا نداشتم.
قطع و وصلی:
ابدا قطعی چه ناشی از نویز و چه به دلایل دیگه نداشتم. در حالی که برای شرکت پارس چند بار در هفته های اخر سرویسم پیش اومده بود که وصل بودم ولی نت نداشتم. یا برای های وب این پدیده ای عادی شده هر چند وقت یبار!
کیفیت استریم ویدئو:
از پارس انلاین قطعا ضعیفتره. من الان آپارت و یوتیوب 480 مشکلی ندارم ولی با 720 برای یوتیوب خیلی مشکل دارم و برای اپارات مشکل هست ولی کمتر. در حالی که با 2مگ پارس حداقل همین اپارت رو 720 مشکلی نداشتم.
پشتیبانی:
خیلی خوب و مودب بودن. البته برای وصل شدن 2 روز طول دادن بعد رانژه که من عصبانی بودم در مکالمات ولی اونها خیلی مودب پیگیری کردن و ختم بخیر شد. نسبت به پارس خیلی بهتر بوده تا اینجا.
قیمت سرویس ها:
وقتی من ثبت نام کردم سرویس 2 مگ گرفتم با 50 گیگ حجم که خیلی هم خوب بود. الان تعرفه ها عوض شده و ماه دیگه 3 مگ میگیرم با 250 گیگ حجم +200 گیگ شبانه (که نیاز البته ندارم) :n02: از این نظر خیلی رضایت من یکی جلب شد!! و شاید پولم رو که پیش پرداخت کردم برای شاتل پس بگیرم و بمونم...
منم چن وقته از این شرکت سرویس 16 مگ گرفتم
یادم رفته بود نظرمو بگذارم:n02:
در کل کیفیت متوسط هست
10 روز کشید تا نتم رو وصل کردن اونم با زور شکایت 195
پهنای باند هم فکر کنم کم دارن و خطو روی ریت پایین تر از اون چیزی که خریدی میبندن!!!
اول خط من رو روی 2 مگابیت بسته بودن
بعد تماس با شرکت بستن رو 6 مگابیت و گفتن بیشتر از نمیکشه!!!( درحالی که خطم تا 15 مگ راحت میکشه)
بعد چندین بار تماس گذاشتن رو 12 مگ ولی باز روز بعدش ریت خطمو 10 مگ کردن :n27:
تماس هم میگیرم بزارین حداقل 12 مگ میگن گذاشتیم رو 12 مگ چن ساعت دیگه تغییرات اعمال میشه و سر کار میزارن ادم رو:n35:
تست از سایت testmynet
تست اسپید تست
دانلود تک کانکشن سرور ماکروسافت
از دوستمون ho3in2012 ممنونم. انصافا برخلاف بعضی از کاربرا که از جواب دادن یه سوال ساده خودداری کردند، دو هفته پیش برای گرفتن سرویس از راهنمایی دریغ نکرد و کمکهای خوبی کرد:n16:
منم در ادامه پست قبلیم تصاویر تست ها رو قرار میدم. (سرویس 2 مگ)
تست تک کانکشن با سرور اپل:
اسپید تست با سرور داخلی:
اسپید تست با سرور خارجی:
شرمنده اسپم میدمنقل قول:
داداش یه سوال واقعا ذهنمو الان مشغول کرد
ولی چیزی که خیلی برام جالبه اینه شما هنوز از ویندوز اکس پی استفاده میکنید؟؟؟:n38:
باور کنید من ۷ الی ۸ سالی هست که بوسیدمش گذاشتمش کنار ببخشید اگع فوضولیه ولی دلیل استفادتون چیه؟ تعصب دارید یا نه با نرم افزار خاصی سروکار دارید که اکس پی نیازمنده
:n03:
صرفا علاقه شخصی و همراهی سیزده ساله با این سیستم عامل.نقل قول:
برخلاف پنتاگون، ارتش امریکا و نهادهای نظامی امنیتی خیلی از کشورها مثل ایران من هیچ دلیل فنی ندارم و فقط علاقه شخصیه. کلا سیستم عامل حرف گوش کنیه و خیلی اهل ریپورت دادن نیست اگه ازش بخوای دهنش رو ببنده :n02:
منم XP رو به 7 و 8 ترجیح میدادم ولی 8.1 و 10 عالی هستن و مستقیم از XP به 10 کوچ کردم ( البته همزمان هم بعد از 6 سال کامپیوترم رو عوض کردم )نقل قول:
سلام
از دیشب تلگرام رو اینترنت دیده بان نت رفع فیلتر شده:n02:
برا بقیه هم همین طور هست؟
سلامنقل قول:
برای من که فعلا اتفاقی نیافتاده
برا منم شده حالا نبندنشنقل قول:
اره خدا کنه دوباره فیلتر نکنننقل قول:
از هر چی شیلترشکن هست خسته شدم :n35:
برای من پنج شنبه و جمعه رفع چیلترو ازاد بود. امروز یه قطع و وصل کوتاه اتفاق افتاد بعد وصل شد به جرگه چیلترشده ها پیوست....
ولی چه اهمیتی داره وقتی ملت مثل قدیم انلاین نمیشن.... کانال ها هم خیلی کم فعالیت شدن
الان رو آسیاتک هم چک کردم رفع فیلتر شدهنقل قول:
فکر کنم سراسری فیلتر رو برداشتن
نقل قول:
حق با شماست.
الان چک کردم درست شده و تلگرام بدون مشکل کار میکنه. :n16::n16::n16:
ظارهرا برای اینترنت ثابت رفع فیلتر شده.
پینگ من هم امروز خیلی خوب شده. حداقل برای 8.8.8.8 که به طرز محسوسی بهبود پیدا کرده نسبت قبل.
به درخواست یکی از کاربرا از این سایت testmy هم یه تست گرفتم که تو تاپیک میزارم که برای بقیه هم قابل استفاده باشه.
سرویس 2 مگ:
دوستان یک سوال الان اگه من سرویس 512kb رو بگیرم خطم رو روی همون 512kb میبندن یا بیشتر؟
دوستان یک سوال الان اگه من سرویس 512kb رو بگیرم خطم رو روی همون 512kb میبندن یا بیشتر؟
مهم نیس خطتون روی چند بسته بشهنقل قول:
سرعت شما روی 512 محدود خواهد شد
دوست عزیز یجا سوال میکردی نه تو تمام تاپیکها پست زدینقل قول:
دیگه گذشت اون زمان که 512بخری 16مگ ببندن
512همون 512 رو بهت میدن
16مگ هم ببندن لیمت شده هستید روی 512
دوستان عزیز م می خوام شرکت ارائه دهنده اینترنتم رو عوض کنم ممنون میشم بگید سرعت تک کانکشن روی چند هست ؟
دوستان سرویس اینترنت شرکت دیده بان نت در تهران چطوره؟ (مرکز سلمان فارسی)
لطفاً اگر تست سرعت و پینگ میذارید، بگید که از کدام شهر و منطقه هستین. تشکر
دوستان این دیده بان تعرفه های vdsl رو گذاشته یعنی روی بستر فیبر نوری هم میتونه سرویس ارائه بده ؟
خیر. این شرکت مجوز FCP رو که لازمه ورود به خدمات فیبر نوری هست نداره.نقل قول:
البته فناوری VDSL لزوماً نیازمند فیبر نیست و با کابل هم میشه ارتباط تا کافوی حاوی تجهیزات DSLAM رو برقرار کرد ولی با پیشرفت های حاصل در فیبر نوری امروز بی معنیه اینکارا دیگه. و اصولا خود VDSL هم دیگه معنای خودش رو از دست میده با ورود فیبر و وایرلس که هر روز پیشرفت میکنن و شرکتها حاضر به سرمایه گذاری در این بخش نیستند عموما.