تعرفه های دیدبان رو دیدی شما ؟ خیلی خیلی بهتر از های وب هستش ولی متاسفانه پوشش سرویس دهیشون محدودهنقل قول:
من نمیدونم چرا این شرکتا سال ها جیب مردمو خالی کردن هنوزم تشنه ان . دریغ از یه کم از اینکه به فکر مردم باشن ( به استثنا های وب و دیده بان )
تعرفه های دیدبان رو دیدی شما ؟ خیلی خیلی بهتر از های وب هستش ولی متاسفانه پوشش سرویس دهیشون محدودهنقل قول:
من نمیدونم چرا این شرکتا سال ها جیب مردمو خالی کردن هنوزم تشنه ان . دریغ از یه کم از اینکه به فکر مردم باشن ( به استثنا های وب و دیده بان )
دقیقا الان که این تعرفه ها رو به اختیار شرکتا گذاشتن معلوم می شه کدوما به فکر تیغ زدن مردم بودن و کدوما واقعا منصف بودن من توقع داشتم بدترین تعرفه ها برا مخابرات باشه ولی شاتل دیگه واقعا روی همرو کم کردنقل قول:
سلام
طبق این به اصطلاح تعرفه که اسم مسخر مصرف منصفانه رو هم یدک می کشه که باز حجمی هست و کجاش غیر حجمی من متوجه نشدم. من الان در حدود 2 سال هست اینترنت 256 نامحدود مخابراتی دارم که ماهی 15400 پرداخت می کنم. این تعرفه جدید که حداقل سرعت 512 رو پیشنهاد می کنه 13 گیگابایت ترافیک داره. خوب اگر ویندوز، برنامه ها مختلف رو آپدیت کنید و از تلگرام و چند بازی هم استفاده کنید که تمام ترافیک 13 گیگ ظرف دو هفته تمام میشه و ظاهرا با مصرف بیشتر و حجم اضافه پرداخت بیشتری روی قبض خواهد آمد. حداقل قیمت رو هم ماهی 12 هزار تومان تعیین کردن که قبضی 24 میشه. این کجاش انصاف هست که اینطوری جیب ملت رو خالی کنید و دم از خدمات به مردم بزنید؟
راستی اگر من بخوام همین اینترنت نا محدود 256 مخابراتی رو داشته باشم و به تعرفه های جدید تغییر ندم میشه یا مخابرات همه سرعت های قبلی رو به تعرفه جدید (با زور و به اختیار خودش) تغییر خواهد داد؟ من الان می تونم روزی 1 گیگابایت دنلود کنم و اینطوری برام به صرفه تر تا بکنم 512 و 13 گیگ ترافیک بهم بده که نصف بیشترش صرف آپدیت ویندوز، آنتی ویروس، تلگرام، بازی های موبایل، تماشای و مرور سایتها و غیره میشه و چیزی برای دنلود فیلم و موسیقی و برنامه نمی مونه.
دوستان این تعرفه ها جدید زوریه؟یعنی کسی با مخابرات قرار داد داشته باشته مخابرات می تونه قراردادرو یکطرفه فسخ کنه؟
یه چیز دیگه در مورد شاتل که خنده داره مدیرعاملش تو سایت نوشته ارائه سرویس شاتلند برای رضایت مشتریان همچنان ادامه دارهنقل قول:
اما تو سایت خرید بسته شاتلند رو حذف کردن بخش پشتیبانی هم میگه در حال حاضر شاتلند دیگه ارائه نمیشه:n04:
تا مدت قرارداد نمیتونه بعد از پایان قرارداد باید سرویس جدید بگیرینقل قول:
این تعرفه ها فاجعه است من الان از مخابرات همدان 10 گیگ اینترنت با سرعت حدود 11مگابیت(1.5 مگابایت) میگیرم میشه 11 هزار تومان
دوستان اینجا رو بخونید گویا داره ختم بخیر می شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک زمان شاتل خوب بود الان دیگه نیست . من خودم شاتل هستم الان
شاتل طمع کرد و خواست از تعرفه جدید بهره حداکثری رو ببره.
جاهای دیگه تعرفه های بهتری دارند مثل های وب . میرم اونجا . اعصاب خوردی نداره که
شاتل آمد سود کلانی کنه و از آب گل آلود ماهی بگیره . دقیقا خودش رو پیش مشتری ها خراب کرد و من شخصا حتی ده برابر این ترافیک بهم بده، بهش اعتماد ندارم. بزرگترین سرمایه یک شرکت که اعتماد هست رو از دست داد.نقل قول:
وقتی تعرفه شرکت های دیگه داره میاد ، میبینیم که اون قدر که شاتل تعرفه ها رو خراب کرده، طرح نابود نبوده . .منتها حرص و طمع شاتل مشخص شد
ببینید.نتیجه اینه.
این تعرفه ها بدرده هیچکس نمیخوره نه کم مصرفا نه پرمصرفا.اگه تعرفه های قبل به درد 80% کاربران اینترنت میخورد و به درد 20% نمیخورد الان برعکس شد و به درد 80% ملت نمیخوره.ترافیک داخلی یعنی سایتای اکثرا ات اشغالی که کسی مصرف نداره.حالا اگه میشه باز مثل قبل کمپینی راه انداخت و کاری کرد در این سرزمین ظلمت،یاعلی ما هستیم اطلاع رسانی هم تا جایی که بشه میکنیم
این جورها هم نیستنقل قول:
فرضا 40 تومن الان پول ماهی یکی بده. با ارزش افزوده و مالیات میشه 44 تومن تقریبا
از های وب بخواد سرویس بگیره، 40 گیگ بهش میدن و میتونه همش بین المللی مصرف کنه و سرعتش هم 4 مگ هست و سرعت بیشتری بهش داده شده.
اون دوستانی که دانلود های 200 و 300 گیگ درشب داشتند مشکل دار شدند. در اصل بهای این دانلود های 400 گیگ بقیه رو کم مصرف ها می پرداختند
تو تعرفه های فعلی شاتل حرص و طمع کرد و خواست منفعت حداکثری ببره که ضایع شد و اعتماد ش بین کاربران ش برای همیشه از دست داد
میشه از شرکت های دیگه استفاده کرد و چند وقت دیگه همه شرکت ها برای رقابت با هم بسته های ترافیکی میزارن. درنهایت پهنای باند مراکز خالی میمونه و تشویقی ارائه میکنند.
سلام من حال ندارم بخونم تعرفه ها چ طوریه و چ قدر حجم خارجی و داخل یمیدن بهم با ماهی 60 تومن چی میدن به من :D یکی اینو به من بگه مرسی.
البته دیگه های وب هم کم کم از دور داره خارج میشه. فعلا دیده بان رو دوره که fبا ۴۳۶۰۰ حجم ۱۰۰ گیگ بین الملل میدهنقل قول:
های وب همه جا همون سرعت رو نمیده ...حالا همه به امید پارس هستن که باهاش ادغام شده ولی خوب پارس هم خودش یوزر داره ...اصلا ممکنه 10% بهتر نباشه های وب وقتی هم که مرکزی شلوغ باشه دیگه تا بخوان افزایش باند بدن اونجا همه پیر شدیم ....این طرح ها برای کم مصرف ها بدک نیست ولی کم مصرف هم باید تعریف بشه !!! همون کم مصرف یه فیلتر شکن داشته باشه یوتوب بره تبدیل شده به پر مصرف از دید اینها !!!! اگر مثلا شبانه رو نگه می داشتن و مصرف خارجی و داخلی هم مثل های وب محاسبه می کردن همشون به نظرم تقریبا 100% جامعه رو پوشش داده بودن ...حالا یکمم گرونتر می شد مثلا از 100 تومن برای 16 مگ می شد !!!ولی ارزش داشتنقل قول:
دقیقا با شما موافقم هر چند هنوزم گزینه هایی وجود داره برا دانلود شبانه مثل ایرانسل ولی دیگه مثل قبل کاملا رایگان نیست اما بسیار به صرفه هست.نقل قول:
در کل من این اتفاقی که افتاده رو به فال نیک می گیرم خیلی داره کوبیده می شه طرح ولی واقعیتی که وجود داره اینه که ایران الان زیرساخت اینو نداره که اینترنت کاملا نامحدود بدون مصرف منصفانه بده به همه - اون هم با این میزان تب دانلود کاربرا - اما همین که حجم ماهیانه به بالای 100 گیگ برسه و اینکه شرکتا مجبور باشن زیرساخت ها رو تقویت کنن می تونه باعث بشه که کم کم به سمت حجم های بسیار بالا و در نهایت اینترنت نامحدود واقعی بریم
تغییرات اساسی نمی تونن یک شبه اتفاق بیفتن و نیاز به قدم به قدم پیش رفتن دارن.
به نظر من اشتباهی که توی این طرح اتفاق افتاد نحوه اطلاع رسانی بود که به عنوان اینترنت نامحدود تبلیغ شد و همه هایپ شدن بعد یهو مشخص شد که مصرف منصفانه داره و باعث عصبانیت کاربرا شد حتی می دیدم توی پیج وزیر پستی گذاشته بود که طرح های سابق رو عکس گذاشته بود اما خیلی ها حتی دقت هم نکرده بودن به اینکه بالاش نوشته تعرفه سابق و فکر کرده بودن طرح جدیده و به تعرفه های سابق اعتراض کرده بودن و گفته بودن به درد نمی خوره و خراب کردید و ...!!!! ولی نظر من اینه که این طرح در نهایت باعث پیشرفت اینترنت ایران می شه.
عزیز سیاست های وب از همون اول فروش حجم ارزان بود و عملن قیمت های وب تغییری نکرده و شاید کمی ارزون شده باشهنقل قول:
120 گیگی دیده بان اگر تو محدودتون سرویس دهی دارن میتونی بگیری ماهی ۵۵ تقریبا (داخلی نصفه حساب میشه)نقل قول:
سلام مرسی دیده بان چیه؟شرکت جدیده؟
چی؟یعنی چی زیرساخت نابوده؟ تا الان که اینترنت رو دو لا پهنا به قیمت گزاف فرو میکردن چه گوهی خوردن که الان بخواد بهتر بشه؟نقل قول:
دلت خوشه اگه چیزی درست شد من اسمم رو میزارم عقدس!(شایدم اقدس)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام مرسی دیده بان چیه؟شرکت جدیده؟
قبلن فقط استان کرمان بود الان چندتا شهر دیگه (تهران اصفهان و...) هم پوشش دادهنقل قول:
بنظرم تعرفه هاش برای جذب مشتریه و بعدش بعید میدونم تعرفه هاشو حفط کنه
من چد ساله اسیا تک دارم واسه پینگش! 96 پینگ میده واسه بازی میخوام نمیتونم برم ی شرکت دیگه چون پینگ واسم مهم تره اگه برم بعد پشیمون بشم ممکنه پر بشه. ممنون واسه اطلاعات. اره اینا همشون دزدن ی مدت ارزون میدن بعد گرونش میکنن مشتریشونو ک گرفتن خیالشون ک راحت شد میشن مث بقیه!
یعنی هر ماه هم هزینه رانژه ! میگیره و هم هزینه راه اندازی اولیه ؟! پس چرا به من چیز دیگه ای گفتن ؟! شما اصلا زنگ زدی یا صرفا حدس میزنینقل قول:
ببین اینترنت تلفنی ها برای نرفتن و موندن مشتکرین چقدر عاجز شدند:
خرید و استفاده اینترنت تلفنی = ممنوع = تموم شد :n10::n09:
مرگ یر اینترنت منسوخ تلفنی
کی گفته اینترنت اوضاعش داغونه ؟؟ چرا فکر میکنید دانلودر ها مشکل اینترنت هستن ؟؟؟ اصلا مگه چقدر دانلودر داریم ؟؟؟نقل قول:
بزرگترین مشکل ما تو سرعت و پهنای باند و ..... بحث فیل=تر-ینگ بسیار قوی هست که در ورودی نت کشور پیاده سازی میشه
که سرعت زیادی از نت رو میگیره
در واقع دلیل اصلی این پینگ بالا و اختلالات سرعت همین بحث هست
وقتی شما سر شلنگ رو محکم فشار بدی قطعا خروجی مناسبی نخواهی داشت
اگه ما مشکل پهنای باند داشتیم کل ملت سرعت 16 مگ نداشتن
پیش کشیدن بحث دانلودر ها فقط پاک کردن صورت مسئله هست تا از بحث اصلی دور بشیم
مشکل اصلی پینگ ما همون بحث چیل*تر هست که مقدار زیادی از کیفیت نت رو داغون میکنه
دوما
به قول دوستمون تا الان اینترنت رو دولا پهنا چندین برابر به مشترکین دادن اوضاع خوب شده ؟؟
این همه پول به جیب زدن
کجا بهتر شده ؟؟
این پینگی که خطوط 16 مگ میدن باور کنید از نت نامحدود 256 چند سال قبل بدتره
قبلا یه 256 میگرفتی نامحدود واقعا نامحدود بود
الان چی ؟؟؟ 16 مگ میگیری زجرت میده
بستگی داره چه توقعی داشته باشید و به چی بگید درست شدن اگه منظورتون از درست شدن اینترنت کاملا نامحدوده بله من فکر نمی کنم حداقل توی 3 سال آینده این اتفاق بیفتهنقل قول:
ولی همین الان تعرفه هایی که شرکتا دادن رو با قبل مقایسه کنید حداقل برای کاربرای پر مصرف خیلی بهتر شده وضعیت با ماهی 80 تومن بشه 120 گیگ اینترنت داشت اصلا چیز کمی نیست ضمن اینکه گزینه خیلی خوبی مثل شبانه ایرانسل برای دانلود سنگین وجود داره (البته من اطلاع ندارم شما کجا تشریف دارید اما توی خیلی از مناطق سرعت های بسیار بالا داره ارائه می ده اگر به تاپیکش مراجعه کنید می بینید که تا 200 مگ هم حتی سرعت می ده)
اما حتی بدون دانلود ایرانسل هم باز مقدار قابل استفاده ماهیانه بیشتر شده مخصوصا اینکه امروز اعلام کردن حق تفکیک داخلی و خارجی وجود نداره و فقط داخلی باید نصف حساب بشه.
ولی نظر شما هم محترمه و شاید دلیلای خودتون رو داشته باشید برای اینکه می گید درست نمی شه که خوشحال می شم بشنوم.
مرسی:n16:
هزینه رانژه و راه اندازی فقط برای بار اوله که سرویس میگیرید که به فاکتور اضاف میشه و ماههای دیگه فقط مالیات بهش اضافه میشه که حدود 7 هزارتومنه تعرفه های دیده بان عالیه فقط نکته عجیب اینه میگن فقط یکماهه میفروشن یعنی هر ماه باید تمدید کنید و فروش سه یا ششماه و یکساله ندارهنقل قول:
داداش مشخصه میخوان مشتری جمع کنننقل قول:
این که بحث پینگ رو مطرح کردید خوب منم کاملا قبول دارم چون گیم آنلاین بازی می کنم و کاملا لگ رو درک می کنم و اینم درسته که فی ل ترینگ روش تاثیر داشته ولی اینکه کل مشکل زیرساخت اینترنت فی ل ترینگ هست رو قبول ندارم در حال حاضر زیرساخت برای مدلی که برای اینترنت ارائه شده کافیه ولی شما تصور کنید یهو کاملا نامحدود بشه کل کاربرایی که توی این سالها محدودیت رو تحمل کردن و زجر کشیدن می خوان همش رو یک شبه جبران کنن و تورنت های 500 گیگی و دانلود های 24 ساعته شروع می شه و مطمئن باشید تعداد این جور کاربرا هم کم نیست و این تب هم می خوابه بالاخره ولی تا بخواد بخوابه کل کشور باید کاهش سرعت رو تجربه کنن و همون کاربرا که می گفتن نامحدود می خوایم صداشون در میاد که چرا اینترنت اینقدر سرعتش کم شده.این که می گید چجوری کل کاربرا 16 مگ دارن اصلا قیاس درستی نیست چون کاربرا اگر با اون الگو که اشاره کردم دانلود کنن 1 روزه کل حجمشون مصرف می شه و کسی هیچوقت نمیاد توی طول روز اونقدر دانلود کنه مگر اینکه بخواد هی شارژ کنه که باید عملا هزینه پهنای باند اختصاصی رو بدهنقل قول:
اما فکر می کنم شما بیشتر از اینکه مشکلتون با حجم باشه با پینگه و به نظرم وجود سرویس های گیم خیلی حس می شه الان. تازه adsl که پینگش خوبه نمی دونم تاحالا با اینترنت ایرانسل بازی کردید یا نه اونجا که دیگه فاجعه هست و توی بازی هایی که خیلی سرعت عمل مهمه شما از قبل شکست خورده هستید به خاطر پینگ:n34:
مرسینقل قول:
یعنی مثلا اونایی که نوشته نصف حجمش خارجی هست فقط؟
برا شاتل یک سومسشنقل قول:
مخابرات مشخص نیس ب هر کسی یچیزی گفتن چیزی ک من شنیدم نصف بود
حسن بزرگ این طرح این هست که در نهایت شرکت ها برای جذب مشتری مجبور هستند که حداکثر ترافیک رو ارائه کنند. مثل الان که میبینیم شاتل خواست سود کلان ببره و چقدر ضایع شد و پیش کاربران خودش برای همیشه خراب و اعتمادش رو از دست داد. باور کنید ده برابر ترافیک بهم بده دیگه من به شاتل کار و اعتماد ندارم چون عملا خواست زرنگی کنه
در نتیجه شرکت ها کم کم مجبور هستند به وزارت ارتباطات برای گرفتن پهنای باند بیشتر و ارزان تر فشار بیاورند تا مشتری هاشون از دست نره..تا دیروز اصلا براشون مهم نبود ، چون مشتری شون رو داشتند اما الان منافع خودشون درگیر هست و فقط مشتری نیست که به وزارت ارتباطات فشار میاور برای سرویس بهتر
الان شرکت ها مجبور هستند که اون ترافیکی رو که دارن به بهترین و بیشترین شکل به کاربران اختصاص بدهند . چون سرعت و هزینه ثابت هست و دعوا سر پهنای باند هست.
اتفاقا در دراز مدت مشکل پهنای باند برای کاربران حل میشه.
الان رونبینید شاتل با افتخار کمترین پهنای باند رو داده و میگه یک سوم هم بین الملل هست و بقیه اش داخل.. اون وقت نمیتونه گران فروشی ترافیک کنه . چون دقیقا با همان سرعت و هزینه کاربر میره جای دیگه
اصلا ببنید شاتل برای خودش مصوبه رو جور دیگه تفسیر کرده و راستش من تعجب کردم که چطور چنین مصوبه ای داده شده توسط وزارت خونه اما دیدیم شاتل طمع کار هست و اشکال از مصوبه نبود
در مصوبه گفته شده حجم ترافیک داخلی اگر مصرف میشه به میزان نصف بین المللی محاسبه بشه. مثلا اگر من 40 گیگ ترافیک دارم، میتونم 80 گیگ داخلی مصرف کنم.
نه این چیزی که شاتل از خودش در اورده ..
اتفاقا من کی گفتم این طرح به سود کاربران خواهد بود.
قبلا با ترفند های مدیریتی و قیمت گذاری و فروش، شرکت ها می امدند با قیمت و سرعت و ترافیک بازی میکردند .. هر جور دوست داشتند
الان این جور نیست. الان قیمت و سرعت فیکس هست و رقابت تنها سر ترافیک هست . دیگه نمیتونند سر مشتری هر جور میخواهند بازی در بیاورند.
سرعت هم دقیقا باید همان چیزی باشه که میخرید و اشتراک گذاری هم بین کاربران نمیشه . قیمت هم ثابت .
پس وقتی سرعت و قیمت یکسان باشه . مشتری صاف میره پیش کسی که ترافیک بیشتری بهش بده..درنتیجه شرکت ها مجبور هستند بیشترین ترافیک رو بدهند و شرکتی مثل شاتل دستش رو میشه
سلام
لینک بالا تعرفه های وب هست
چند مورد رو دیدم که گفتم اینجا هم بگم
یکی اینکه نوشته ضریب اشتراک 1 به 8 داره
فشفشه هم میشه خرید
به عنوان مثال اگر تعرفه 12 ماهه سرعت 4 مگ نگاه کنید مشابه با دیده بان نت و دقیقا یکسان با شبدیز منتها با سرعت بیشتر ارائه میشه
'' ضریب اشتراک ۱ به ۸ در این سرویسها اعمال میگردد.''
قابل توجه اون دو سه نفری که فکر میکردن توی روسیه زندگی میکنن و در توهم سرویس 1به1 و اختصاصی بودن.
من دیگه حرفی ندارم فقط قبل اینکه چیزی بگید فکر کنید ببنید دارید توی چه کشوری زندگی میکنید تا اینجوری اطلاعات اشتباه خودتون به دوستان دیگه منتقل نشه...
درپناه حق.
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
یه نکته دیگه در مورد شاتل هزینه رانژه هس که به مصوبه 237 استناد میکنن ولی مثلا های وب همون مصوبه رو میگه ولی قیمت کمتر
های وب :
هزینه دایری و تخلیه خطوط مشترکین توسط شرکت مخابرات ایران بر اساس مصوبه ۲۳۷ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مبلغ ۵,۰۰۰ تومان خواهد بود که در هنگام برقراری سرویس، به قیمت سرویس و بستهها اضافه خواهد شد
شاتل:
- هزینه دایری و تخلیه خطوط مشترکین توسط شرکت مخابرات ایران (مطابق مصوبه شماره ۱ جلسه ۲۳۷ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات)، ۱۲٫۰۰۰ تومان است که به قیمتهای بالا افزوده خواهد شد.
مطابق با مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات درخصوص نرخ های جدید اینترنت، شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت از امروز 10 آذرماه باید طبق تعرفه های جدید سرویس بدهند
فعلن که خیلی شرکتا تعرفه هاشون ندادننقل قول:
بخشی از قرارداد جدید شرکت آسیاتک :
سرعت سرویس ها بر اساس سرعت مشخص شده ثابت و با گارانتی ۹۵% قابلیت استفاده مطابق مصوبه ۲۶۶ تنظیم مقررات می باشد. ( به شرط مناسب بودن کیفیت خط سیم مسی )
این بندیه که باید به قراردادهای جدید همه شرکتها اضافه بشه چرا که دستور وزارت و خواست سازمان تنظیم مقرراته! این حقیه که کاربرا برای شکایت قبل از طرح جدید وزیر از اون محروم بودند و امیدوارم حتما قبل از خرید سرویس وجود این بند رو از شرکت مطالبه کنید!
امیدوارم متوجه شده باشند معدود کاربرا که در طرح جدید دلبخواه شرکتها نیست ضریب شیرینگ و تضمین سرعت و دستوریه که باید اجرا بشه و اگه شرکتی اجرا نکرده شکایت میشه کرد!
آخرین تعرفه اعلام شده مخابرات
کپی های وب