سلام...ببخشید که یکم دیر شد... جدیدا کمتر فرصت می کنم به انجمن سر بزنم :n16:
-- از فانتزی تا به اینجای کار بگو
خب من لیگو نسبتا خوب شروع کردم( با استاندارد های خودم البته:n02: ) ولی شرایط اونجوری که قبل شروع لیگ حدس می زدم نشد...بعد از این که تو هفته نهم کمترین امتیازمو گرفتم تصمیم گرفتم از وایلدکارد استفاده کنم
البته بعدشم امتیاز پایین داشتم ولی مربوط به هفته هایی بود که سطح امتیار ها کلا یکم پایین بود ..من چند سالی هستش که تو فانتزی شرکت می کنم و معمولا هم آخر فصل تو نیمه بالای جدول بودم ولی به بالای جدول نزدیک نبودم ..
شاید اوایل خیلی احساسی تصمیم می گرفتم برای انتخاب بازیکنا یا کاپیتان..ولی کمتر شده این موارد و امسال خوب بوده تا به اینجا... از رتبم تو کلاسیک کاملا راضیم و هد تو هد هم فراتر از انتظارم بوده در کل...
تنها ناراحتیم از حذف تو کاپ تو هفته اوله که حریفم با انتخاب اوکازاکی به عنوان کاپیتان 32 امتیاز گرفت و حذف شدم
- آیا انتظار داشتی به این امتیاز برسی؟
نمی شه گفت انتظار داشتم ولی امیدوار بودم... اما در کل ترجیح می دم به به طور متوسط امتیاز بالایی بگیرم تا این که یه هفته امتیاز خیلی خوبی داشته باشم و هفته بعدش از میانگین امتیازا کمتر باشم
- دربارهی امتیازی که مخصوصا کین این هفته آورد آیا از قبل میدونستی که در دو جبهه هری نیاز به این گلها داشت؟
حقیقتش در مورد نیاز کین برای رکورد زدن می دونستم ولی موقع انتخاب تیم اصلا حواسم به این قضیه نبود... بیشتر با توجه به نتیجه هفته قبل تاتنهام که برنلی رو سه صفر بردن حس کردم که احتمالا این بازیشون رو هم راحت می برن.
پس احتمال موفقیت کین بالاست برای همین هم به عنوان کاپیتان انتخابش کردم.
- هفتهی نهم وایلد کارت زدی و دروازهبان دومی انتخاب کردی ارزون و تا اکنون هم داریش که اصلا بازی نمیکنه. چرا این تصمیم رو گرفتی و آیا کمی ریسکی نبود که ممکنه دخیا در بازی نباشه. درحالیکه با یک یا دو دهم بیشتر میشد دروازهبانی انتخاب کرد که ثابته در تیمش و میشد در بازیهایی که تیمش بازی سادهتری نسبت به منچستر داره تو ترکیب گذاشت؟
این یکی از همون مواردیه که هنوزم احساسی برخورد می کنم باهاش:n02: فکر می کنم تقریبا تو 90 درصد هفته هایی که کلا تو این چند فصل فانتزی شرکت کردم دروازه بانم دخیا بوده..اگه دخیا رو تو تیمم داشته باشم که هیچ وقت عوضش نمی کنم.
دخیا هم تقریبا همیشه تو لیگ فیکس هستش بنابراین هزینه اضافی برای دروازه بان ذخیره به نظرم منطقی نمیاد... پس دروازه بانی رو انتخاب کردم که قیمتش معقول تر باشه
و در نهایت این که ممنون از وقتی که صرف می کنید برای مصاحبه هاو تهیه جدول و ... که خیلی تو هیجان انگیز تر شدن لیگ تاثیر داره:n16: