خوب اقا میشه یکم از شبیه ساز gamecube بگید اصلا بازی هارو اجرا میکنه یا نه ؟شدید لازم دارم
Printable View
خوب اقا میشه یکم از شبیه ساز gamecube بگید اصلا بازی هارو اجرا میکنه یا نه ؟شدید لازم دارم
خیلی ممنون master جان مطالبت خیلی بدردم خورد
ایمان جان snes بازی نیست امولیتور بازی های سگا هست باید بازی های سگا رو دانلود کنی و با همه ی فایل های داخل اون فولدر بریزی توی Root مموریت بعد از طریق اون فایل .nds اجراش کنی.نقل قول:
سلام من3 برنامه اجرای پلستیشن2 روی کامپوتر دارم کدومشون بهتره نهوه کار باهاش رو بگید ؟ کیفیتشم بگید چطوری
NSX2 PS2 Emulator 0.08 +Bios
PS2 Emulator 0.91 +Bios
ePSXeCutor 1.0.6.3
جدید ترین شبیه ساز ps1 چیه که پلاگین هم نخواد؟مثل psx
سلام
اگر ممكنه لينك دانلود بازيهاي پلي استيشن راكه بشه بابرنامه ePSXe احراشون كرد قرار دهيد
ممنون از زحمات شما عزيزان
سلامنقل قول:
بهترین برنامه برای اجرای بازیهای PS2 این برنامه هست
PCSX2
به این آدرس برید و تمام فلدرها رو دانلود کنید. برنامه + بایوس ها و ... :
کد:http://www.4shared.com/account/dir/6105988/4a9c059b/sharing.html?rnd=62
بهترینش ePSXe هست.نقل قول:
از اینجا دانلود کنید :
کد:http://www.emulator-zone.com/doc.php/psx/epsxe.html
اینجا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
epsx که بایوس هم میخواد!من هم بلد نیستم باهاش کار کنم.اگه کسی بلده بگه!{لطفا}
منظورم از snes همون super nintendo اِ.نقل قول:
ایمان جان snes بازی نیست امولیتور بازی های سگا هست باید بازی های سگا رو دانلود کنی و با همه ی فایل های داخل اون فولدر بریزی توی Root مموریت بعد از طریق اون فایل .nds اجراش کنی.
حتماً باید توی Root ریخت؟ این طوری خیلی حافظه به هم ریخته میشه!
سلام ممنون از جوابت خودت تست کردی رو کامپیوتر بازی پلستیشن میاد?ضمنا وقتی دانلود کزدم چکار کنم فایل ها رو؟ 1 سوال دیگه هم داشتم چطوری سیدی رو اجرا کنم بازی بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
psx1.13 میتونه game shark را اجرا کنه؟
شبیه ساز سوپر نینتندو رو کسی نداره
اگه دارین بزارین
اين كه سوال نميخواد!بهترينش snes9x از اينجا دانلود كن:نقل قول:
کد:www.emulator-zone.com\doc.php\snes\snes9x.html
سلام دوستان من کراش 4 رو دانلود کردم با حجم95مگا بايت و فقط يک فايل هست و هيچ گونه مبدلي هم ندارم.
وقتي مي خوام سيو کنم ميگه مموري کارت نداريد چه کار کنم؟
ميشه سيو کرد؟
سلام
اقایون با تجربه کسی هست پارازیت ایو 2 رو اجرا و بازی کرده باشه لطفا بگید با چه امولاتوری میشه بازی کرد
سلام اين بازي هاي SNES,PS2,NES,Sega 32Bit و ... رو از كجا ميتونم برا شبيه سازها دانلود كنم؟
سلام من ایمولیتر پی اس پی رو گرفتم ولی اخطار میده
http://irapic.com/view/1.JPG-77738.html"][IMG]http://irapic.com/thumbs/1226191528.jpg
سلام
میخواستم بپرسم ایا امکان اجرای بازی های پلی استیشن 2 روی کامپیوتر من وجود داره ؟ با توجه به سیستم کامپیوتر :
CUP : P4 2.66 GHz
Graphic : 256 MB Nvidia GeForce FX 5500
RAM : 1GB
ممنون
سلام سیستم من اینه
VGA:8600 GT 1 GIG
RAM:2 GIG BIOS 800
CPU:3.4
میخواست ببینم شبیه سازی هست که رو این سیستم اکثر بازی ها رو بگیره ولی این بازیها رو حتما بگیره god of war و کشتی کج 2008 و بتمن بیگینس با gta 6 و اگه هست برنامه با بایوس هاش و مموریش به همراه اموزش فارسی بزارید ممنون میشم
من در اجرای بازی تیکن 5 روی pc مشکل دارم
ممکنه توضیح بدین که چه پلاگین ها و بایوس هایی نیاز داره
و چطوری باید اجراشون کنم
کسی نیست جوای ما رو بده؟:13::41:نقل قول:
Gta 6 که هنوز نیومده ! آخرین ورژن GTA 4 هستش !
پست ویرایش شد
سلام اگر مشکلی دارید حتما به لینک زیر برید که تمام توضیحات در مورد شبیه ساز پلی استیشن 2 (pcsx2 )توش هستنقل قول:
من خودم با شبیه ساز پلی استیشن 2 (pcsx2 )بازیهای Final fantasyXII,Bloody roar3 ,tekken5 ,4و.... رو بازی میکنم البته دو تا تاپیک اول رو ببینید
سلام دوستان اگه ميشه روش بازي كردن God Of War بر روي كامپيوتر رو بدين اگه شبيه ساز ميخواد لطفا لينك جديد ترينشو با پلاگين هاش رو بذارين ممنون ميشم اگه كمك كنين.من رمم 2 گيگ و گرافيكم 8600GT هست خواهش ميكنم كمك كنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه امولاتور ps2 ميخوام كه ميدنايت كلوب4 رو اجرا كنه...
منم دنبالشم اگه کسی داره دریغ نکنه:10:نقل قول:
سلام . میخواستم بدونم بازیهای ps1 رو هم میشه تو کامپیوتر بازی کرد البته با خود سی دی های ps1
ممنون
لطفا يكي جواب ما هارو بده
سلام
آقا کسی میدونه بازی خدای جنگ با چه نرم افزاری قابل اجراست اگر کسی میدونه لطفا یا اسم نرم افزارو بنویسه یا لینک بده ممنون میشم کمکم کنید
بله.. من خودم هم می خواستم این کار رو بکنم که توی همین فوروم یه شبیه سازش رو دیدم که با سی دی ps1 هم کار میکنه....نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:با سلام ونقل قول:
اعصاب خوردی ( یکم آب خنک بیارین آروم بشم ) باید بگم که این همه نفر موندن تو یه برنامه pcsx2 مثل ما اون وقت هیچکس جواب نمیده .
آخه این انصافه ؟
منم فقط 4 تا بازی ps2 رو می خوام اجرا کنم :
1- god of war 1
2- god of war 2
3- tekken 5
4- call of duty 3
در بازی گاداوّار صفحه این جوری بازی هم تیک های خفن داره :
در بازی تیکن 5 هم که تا میرسه به اونجایی که می خواد از مموری لود بشه یه دفعه دانت سنت میده .کد:http://xs136.xs.to/xs136/09065/fdsfds800.jpg
کال اف دیوتی هم که تیک داره .
ما موندیم این برنامه به چه دردی می خوره
فعلاً تنها بازیی که باهاش تونستم روون اجرا کنم 400 بازی سگا بوده که به درد عمّش می خوره با عرض معذرت .
خدانگهدار
دوستان یه خورده مبدّل اینجا قرار دادم باقیش رو اینجا میذارم :
خدانگهدارکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=296193
دوستان بازي كشتي كج 2008 ps2 رو مي تونم رو شبيه ساز بازي كنم؟
سيستم:vga:7300 gs ge force
ram:1g
cpu:4000 athelon 64 x2
سلام بچه ها. سایتی برای دانلود امیج بازی های xbox 1 می خوام. مثل بازیهای sega gt2000 و forza1 و gotham project قدیمی. ممنون
سلام
به عکس نگاه کنید.
چرا اون بالا نوشته patchs وجود نداره؟ از کجا پیدا کنم. بعد هم میگه rom1، rom 2 ، erom وجود نداره اونا رو از کجا پیدا کنم؟
از شبیه ساز PCSX استفاده میکنم. ممنون
اینم بگم که میخوام یکی از بازی های PS 2 رو تو کامپیوتر بازی کنم.
سرعت لود شدن بازی هم خیلی پایینه چرا؟
شاید مشکل از سیستم منه.
سلام
کسی جواب ما رو نمیده؟
rom1، rom 2 ، erom رو پیدا کردم.
ولی با patchs مشکل دارم فکر کنم اجرا نمیشن. چیکار کنم؟
و وقتی بازی لود میشه هنگ میکنه نمیتونه بالا بیاد.
من لینک بازی شینوبی 1و2 رو میخام
کسی میتونه لینک بده
سلامنقل قول:
خوب مشکل erom رو که حل کردی.. اما راجع به اون patchها باید بگم که اون اررور نیست و فقط پیغام میده که برای این بازی پچ خاصی وجود نداره و در بیشتر موارد مشکل خاصی نیست. اما اگه بازی کند اجرا میشه یا هنگ میکنه، باید پچ ها رو دانلود کرد که شما میتونی از گوگل استفاده کنی.
اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: