بسته بهار نارنج با 100.000 دقیقه مکالمه داخل شبکه و 100.000 پیامک و 100 گیگ اینترنت به قیمت 10.000 تومان ارائه شد. (مهلت استفاده تا پایان فروردین 98)
اطلاعات بیشتر در : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بسته بهار نارنج با 100.000 دقیقه مکالمه داخل شبکه و 100.000 پیامک و 100 گیگ اینترنت به قیمت 10.000 تومان ارائه شد. (مهلت استفاده تا پایان فروردین 98)
اطلاعات بیشتر در : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال نو یعنی شنیدن صدای تو
فرارسیدن سال 1398 و نوروز پیشاپیش مبارک
عیدی سامانتل بسته مکالمه، 1000 دقیقه مکالمه سامانتلی و 398 دقیقه مکالمه با سایر اپراتورها و تلفن ثابت از 1 تا 4 فروردینماه بدون نیاز به فعالسازی
مشترک گرامی بسته عیدی 1398 با 1000 دقیقه مکالمه درون شبکه و 398 دقیقه مکالمه برون شبکه تا تاریخ 04-01-1398 و ساعت 23:59 برای شما فعال شد.نقل قول:
وقتی سرعت ایننترنتشون رو به عمد محدود کردن و فقط هم برای دانلود ،
وقتی به دکل رایتل وصل میشم سرعت سرور خارجی رو تو Speedtest برای دانلود میزنه 1.5 مگابیت اما برای آپلود 8مگابیت. همچنین تو ایران اما خوب سرعت دانلودش میشه 4مگابیت.
در حالی که وقتی با سیم کارت رایتل به همون دکل وصل باشم سرعت دانلود بین 20 تا 40 مگابیت هست.
سلام
الان ک تو منطقه ی ما دکل رایتل نیست ، رو همراه اول رجیستر میشه!؟
بله ...میتونید تو نقشه پوشش دهی هم نگاه کنیدنقل قول:
هر جای ایران!؟نقل قول:
کلا رومینگ میشه هرجای که همراه اول پوشش داشته باشهنقل قول:
منطقه ما توی حیاط دو خط انتن میده رایتل ولی داخل ساختمان یه خط بیشتر نداره در چنین شرایطی ایا رومینگ میشه روی همراه اول یا باید کلا انتن نداشته باشه که بره روی همراه اول ؟
کلا رومینگ همراه اول میشه کاری دیگه به رایتل نیستنقل قول:
ولی ایرانسل اینطوری نیست حتی اگه یه خط هم داشته باشه رومینگ نمیکنه و فقط زمانی رومینگ میشه که اصلا انتن نده .سامانتل هم که ظاهرا زیرمجموعه ی رایتله با توجه به نقشه ی پوششش پس احتمالا از انتن رایتل استفاده کنهنقل قول:
دوست عزیزفقط یکسری اپراتور که دکل نداره ومجازی هست رومینگ میشننقل قول:
قرار نیست ایرانسل بیاد روی همراه اول اونهم وسط شهر
یعنی سامانتل کلا از همراه اول استفاده میکنه اصلا روی رایتل نمیره ؟نقل قول:
سلام
من هرکاری کردم برای ثبت نام سیم کارت رایگان روز مرد موفق نشدم و پیام مید داد شما از این کد تخفیف استفاده کردید.
منم همینطورنقل قول:
کلا کارش همینه
سری قبلی ، روز دانشجو بود، که بعد تکمیل ثبت نام رایگان، ۲۱۸۰۰ باید پرداخت میکردی
من ثبت نام کردم این سیم کارت هدیه روز مرد رو اما هنوز تماس نگرفتن که برم تحویل بگیرم. فکر کنم یه تعداد محدودی رو به صورت رایگان میده.
توزیع سیم کارت ها از بیست فروردین شروع میشه.نقل قول:
تا هفت فروردین مهلت داشت متاسفانه..بعد از هفتم ثبت نام کردید احتمالانقل قول:
من روز دو و شش امتحان کردم
شاید چون دانشجو رو تکمیل کردم اینطور شد! البته پرداخت نکردم
امروز سیمکارتش رسید دستم واقعا نمیدونم چی بگم به این کیفیت اینترنتش تو حالت 4G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینها همشون از شبکه رایتل استفاده میکنن الکی پولتون حروم نکنیدنقل قول:
چرا از بیستم ؟نقل قول:
روی شبکه همراه اول تست نکردید؟نقل قول:
روی شبکه همراه هم کار میکنه فک میکنم...دوستان گفتن چند صفحه قبلنقل قول:
نمیدونم والا...توی صفحه اینستاشون اعلام کردن از بیستمنقل قول:
من چند جای دیگه هم خوندم نوشته بود از بیستم ولی مال سامانتل نبود کلا مربوط به حوزه اینترنت و اینا بود. فکر کنم تا 20 میخان عشق و حال کنن بعدش استارت کارا رو بزنن.مملکت ما اینجوریه دیگه.نقل قول:
من رو شبکه همراه اول بودمنقل قول:
رو شبکه همراه اول اینه رو شبکه رایتل 4 مگ بیشتر نمیشه!نقل قول:
با این سرعتش مطمعنا شکست میخوره تو جذب مشتری و حفظش.
دوستان این سیم کارت طرح روز پدر رو ثبت نام کردم هنوز به دستم نرسیده
کارشناس آنلاینم که دکوریه
کسی خبر داره جریان چیه:n03:
برا من امروز ثبت شده یه پیام اومده تا چن روز دیگه باس برسه اما اسم اپراتورش عجیب بود کیش سل پارسنقل قول:
سلام
من روز مادر ثبت نام کردم هنوز پیامک فعال شدن نیومده
برای من همین پیامم نیومدهنقل قول:
عجیبه
برای من پیامک اومد ولی از کجا میتونم بفهمم کی پست میارتش در خونه ؟ کد رهگیری رو از کی باید بگیرم ؟
72ساعت ساعات ادارینقل قول:
سیم کارت این اپراتور بی خاصیت به دستم رسیدم .توی جستجوی شبکه فقط رایتل رو میاره و اصلا به همراه اول رومینگ نمیکنه .حتی گزینه رومینگ رو روشن کردم ولی غیر از رایتل اسم هیچ دکلی نمیاد .این رایتل هم فقط با 3g یه خط انتن میده .برای شماها روی همراه اول رومینگ میشه ؟
سیمکارتش امروز رسید دستم سرعت نتش 25 مگی میده 5 گیگ هدیع هم داشت بسته های مکالمه اش واقعا به صرفه اس 10 تومن 360 دقیقه برئن شبکه و 3600 دقیقه درون شبکه سیمکارتش هم NFC داره شماره اش رنده
اگر رومینگ گوشیتون فعال هست و شبکه همراه اول رو پیدا نمیکنه ابتدا شبکه رو روی 2g only قرار بدید .بعد در قسمت جستجوی شبکه به صورت دستی همراه اول رو انتخاب کنید تا رجیستر بشه بعد در قسمت network mode گزینه ی 3g یا lte رو انتخاب کنید .نقل قول:
اين سيمكارتاي هديه، چه مدت وقت داره كه بسته هديه شو فعال كنيم؟؟
اقا من هر جا تست گرفتم روی همراه اول سرعت از 10 مگ بالاتر نمیرفت یعنی همون اول که تست میگیری از 20 شروع میشه کم کم میاد پایین و روی 10 مگ ثابت میشه .همه جا همینقدر بود ولی دانلودش با دانلود منیجر تاسه چهار مگابایت میره .برای شماها هم همینطوره یا سیم کارتم مچکل داره ؟