این نماینده های فروش هم سیم کارت رایگان و اینترنت رایگان میدن ؟؟
Printable View
این نماینده های فروش هم سیم کارت رایگان و اینترنت رایگان میدن ؟؟
درسته - شما هم به خوبی توضیح دادیدنقل قول:
در حال حاضر متاسفانه اون سوکت رو هم گم کردم و نمیتونم مشابهش رو تهیه کنم
از اون مسیر قرمز رنگی که توی عکس میبینید میخوام یه مسیر جدید درست کنم - دقیقا به کجا لحیمش کنم ؟ کابل RG58 دارم - مغزی و شیلدش رو به کجا لحیم کنم - یا اصلا شیلدش رو بیخیال شم ؟
شیلد رو به پایه سوم کلید ریست سمت سوکت آنتن لحیم کنید و مغزی رو به اون قسمت مویی که از زیر قسمت ایزولاسیون میاد لحیم کنید
دوستان میتونین بگین که الان در حالت عادی با این مودم هر گیگ چند دقیقه طول میکشه متوسط دانلودش ؟
مثلا با مودم lh92 که 4g هستش هر گیگ عموما 10 دقیقه طول میکشه در ساعت های بین 2 تا 8 صبح
اگه شبکه قاط نزده باشه، ۱ تا ۵ دیقه متغیرنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام دوستان
امیدوارم سال خوبی رو آغاز کرده باشید
من این مودم رو الان از ایرانسل خریدم و تو خونه تست کردم
دقیقا کنار موبایل که میزارمش موبایلم (نوت ۵) ۴ تا آنتن 4g+ داره ولی این مودم ۴ خط از ۵ خط آنتن داره و یه ایراد داره که هیچ جای مودم ندیدم بگه الان 4g هست یا 4g+
با این حال حدودا 10Mb/s سرعتش بیشتر از نوت ۵ در حالت 4g+ هست.
۲ سوال داشتم
۱ - آیا راهی هست که باطریش رو غیر فعال یا قطع کنیم و مودم رو کلا با ادپتور روشن کنیم ؟
۲ - با توجه به کیفیت آنتن که گفتم - آیا آنتن تقویتی کمکی به بهبود سرعت داره یا خیر ؟
با تشکر
۱.چون جزئیات نمایش سیگنالش بیشتر از موبایله از ۵ تا ۴ تا نشون میدهنقل قول:
۲.فکر میکنم تو صفحه مودم(admin) میزنه 4g یا 4g+، 192.168.1.1
۳.اینکه باتریشو غیر فعال کنید اطلاعی ندارم ولی گمون نمیکنم باتریش قابل جداسازی باشه مگر بازش کنید.
اگر صبر هم بکنید فک کنم مودم ۴.۵ رومیزی بیاره با اداپتور که الانم هواوی داره از رو rastin bazar اینا میتونید بخرید که قیمتش بیشتر از مودمای معمولی، بهش مودم cat6 میگن.
۴.آنتن تقویتی قطعا موثره با این سیگنالی که دارید، ولی این مودم جای انتنش یکم حساسه و زود میشکنه، مگر اینکه باز کنید چسب حرارتی دورش بریزید.
راستی ای کاش اگر تست سرعت و یا هنگام دانلود با idm عکس گرفتید، با ما هم در میون بذارید سرعتشو ببینیم
من هر کاری میکنم اجازه ارسال عکس بهم نمیده !!!!:n34:
با توجه به این که یکی از دوستان گفته بود که باطری رو اگه قطع کنیم مودم روشن نمیشه - میخواستم بدونم آیا راهی برا پیچوندنش هست یا نه ؟
راستین بازار ۲ مدل cat 6 رومیزی داشت که از قبل عید تموم کرده !
- - - Updated - - -
راستی هیچ جای مودم نمیزنه 4g+ !!!
حتما راهی هست، و آداپتور مبدل اینا، ولی پر دردسر و فرسایندس واسه مودم دو مثقالی.نقل قول:
عکسای صفحات اول دوم این تاپیکم ببین منو مودمتو نشون داده مقایسه کن.
عکسارم برام ایمیل کن میذارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیجی کالام ی نگا بنداز
این عکسم رو صفه اول بود، اگر به + وصل شه رو خود دسگات میزنه
سلام .
ایمیل کردم
سرعتش از + با نوت 5 که بیشتره ولی + نمیزنه !!!!
راسی چه مدل آنتنی بگیرم ؟
2 مدل تو راستین بازار هست با کانکتور ts-09
یکیش md500b هست که 2 تا کانکتور داره که 35dbi هست و یکیش 5dbi هست و یک خروجیه
با توجه به این که مودم یک جای آنتن داره کدومش بهتره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پس احتمال زیاد به 4g+ وصل نشده
در مورد انتنم توپست زیر نوشته، از خودشونم میتونی بخری.
این پستنقل قول:
و اینکه آنتن اولی خیلی بهره بالایی داره و برای نصب بیرون منزل، فکر میکنم دومی مناسب باشه.
حالا قبل از خریدن بپرس و منتظر جواب ها روی فروم بمون
نوع کانکتور آنتن که ts-09 هست ولی میخواستم بدونم آیا میشه از آنتن 2 خروجیه برا این دستگاه استفاده کرد ؟
چون دستگاه یک جای آنتن بیشتر نداره
سلام
بدون باتری کار نمیکنه
انتن با سوکت TS9 میخوره
در مورد انتن این طور بتون بگم که قبل ازخرید باید تست کنید - ببینید مثلا خودم وقتی مودم رو داخل اتاق میذارم بهم تا 4 و 5 مگ میده - اما وقتی بیرون میذارم بین 7 تا 9 هم میرسه - به خاطر همین انتن گرفتم
در حالت عادی رو 3G/4G کار میکنه و فقط زیر بار دانلود به +4G تبدیل میشه - حالا منظور از دانلود میتونه باز کردن یک صفحه وب باشه یا دانلود یک فیلم و.... - هم روی صفحش علامت + میاد و هم داخل کنسول مودم
جالبه من موبایلم 4g+ فول آنتن هست ولی این مودم اصلا + نمیشه !!!!نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نقل قول:این چی، رفیق؟نقل قول:
اگه موقع دانلودم + نمیشه، ۲ تا تاور نزدیکته، یکیش که نزدیکتره هنوز پلاسش نکردن، و اون دوره پلاس شده، گوشی ها اولویتو به پلاس میدن حتی اگر دکل، دورتر و ضعیفتر باشه. ولی مودم، به اون نزدیکه وصل میشهنقل قول:
واسه همین جای دیگه امتحان کن بعدا
ca60 انتن میخوره ؟
واقعا انتن تاثیری داره ؟ چقدر ؟
داداچ یذره بالاترو میخوندی خو.نقل قول:
نقل قول:
یعنی دورتریه ۴ آنتن رو موبایل میده و این مودم به نزدیک تره وصل شده که کمتر هم آنتن بده ؟نقل قول:
نقل قول:
انتن رو پس جدا باید خرید ؟ قیمتش چقدره ؟
الان خود مودم از 350 تومن پایینتر اومده ؟
من که فعلا lh92 دارم ولی سرعت دانلودش 1.5 مگ بیشتر نمیده
فردا میرم تو شهر میچرخم ببینم کلا مودم من + داره یا نه !نقل قول:
حالا در هر صورت با این صحبتهایی که شد به نظرتون آنتن میتونه کمکی کنه به + شدنش ؟
تعجب میکنم گوشیتون پلاس میشه ولی مودمتون خیرنقل قول:
ببین دوست عزیز - من سامسونگ A7 2016 دارم - همیشه روی 4G هستش - ولی همینکه با دو مرورگر برم یا یه چیزی دانلود کنم میشه پلاس
مطمن باشید مودم شما همین طوریه
ایشالا تو تست فردا قطعی مشخص میشهنقل قول:
آرهنقل قول:
تو راستین بازار و اینترنت قیمتا از ۲۰ تا ۱۰۰ هست بگرد ببین کدوم میخوای
نه
امروز رفتم تستش کردم . حتی زیر آنتن هم موقع دانلود + نشد . با اون دکمه ریست که کنار ورودی آنتن هست ریستش کردم و + اومد موقع دانلود .
تنظیمات network رو هم چک کردم و نسبت به قبل هیچ تغییری نکرده بود !!!!!
سر کوچه تا سرعت 12MB/s کار کرد ولی تو خونه باز هم بیشتر از 7.5 نمیشه. برا همین مصمم شدم که آنتن بگیرم .
لطفا هر کسی از آنتن استفاده کرده و نتیجه مثبتی گرفته , مدل آنتنش رو بگه که من هم تهیه کنم.
ممنون
سلام دوستان اگر بخواهیم کلا باهاش دانلود کنیم هر 3-2 ساعت یه بار شارژش تموم میشه؟
اداپتور به هیچ عنوان نمیخوره که دائم روشن باشه و نیازی به شارژ نباشه؟
توی تاپیک آنتن ها اموزش ساخت انتن موجود هست یه مروری بکننقل قول:
زیرانتن نمیشه تست کرد - باید روبروی انتن باشید
سلام عزیزمنقل قول:
اگه فورجی پلاس بشه و از طریق وای فای باهاش کار کنی بله دو ساعت بیشتر کار نمیده
اما از طریق کابل یو اس بی تا شش ساعت هم باهاش دانلود کردم نهایتتش یه خط ازش کم میشد
برای دانلود از طریق وای فای میتونی به شارژر متصلش کنی یا پاور بانک - که به مرور زمان باتری یا باد میکنه یا تنبل
فقط 4g+ تو مصرف باطری مهم نیست . یکی از نکات مهم سرعت هست.نه تنها تو باطری دار ها ، بلکه تو مودمهای ادپتور دار هم همینه . هر چی سرعت دانلود بره بالاتر = مصرف برق بیشتر . من وقتی تو مودم خارجی td ایرانسل با ۱۰ متر سیم با ادپتور فابریکش که ۱ آمپر هست استفاده میکنم نهایتا 3MB/s سرعت میگیرم ولی با ادپتور ۳.۵ آمپر روشنش میکنم تا 6.5 MB/s سرعت داره.نقل قول:
موبایل هم همینه . وقتی شیر میکنم اینترنتشو و دانلود میکنم ( در حین شارژ شدن ) سرعت idm رو لیمیت میکنم رو 3MB/s شارژ میشه ولی لیمیت رو که بر میدارم و رو سرعت 6MB/s دانلود میکنم ، شارژش کم میشه و گرم میشه.
امکانش هست آدرسش رو بفرستید ؟نقل قول:
تو یک نقطه . با سرور ایرانسل تفاوت 4g+ موبایل با مودم حدود ۱۴ Mb/s تفاوت
من این مودم رو خریدم از ایرانسل اما حالا بعد حدود 20 روز وقتی روشن میکنم ارم ایرانسل و welcome میاد اما دوباره خاموش میشه؟
میشه یکی راهنماییم کنه چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
کدوم شهر هستید ؟
ببیرید نزدیک ترین خدمات مشترکین
تجربه خوبیه رو اعلام کردینقل قول:
افزایش امپر میتونه تاثیر گذار باشه - پس باید تو این زمینه تست های متعددی بکنم
- - - Updated - - -
نقل قول:
ساعت 12 ظهر نمیشه تست خوبی از ایرانسل گرفت - چون شبکش شلوغه
در ضمن با دانلود منیجر سرعت تست بگیر
کامپیوتر همرام نبود وگرنه خودم هم دلم میخواست تست بگیرم
دوستان کسی آموزش ساخت آنتن رو لینکشو نداره که بتونیم بسازیم خودمون ؟
سلام
ببینید بدون شارژر و با شارژر , در هر 2 صورت همینجوریه ؟
[QUOTE=basem.c905;8947355]تجربه خوبیه رو اعلام کردی
افزایش امپر میتونه تاثیر گذار باشه - پس باید تو این زمینه تست های متعددی بکنم
درصورتی
تاثیر داره که : مودمتون از آمپر ادپتور فعلی بیشتر نیاز داشته باشه و ((( پاور دستگاهتون قابلیت استفاده از آمپر بیشتر داشته باشه )))
در مورد آنتن td که گفتم , برا این اینقدر تاثیر داشت که طول سیم باعث افت میشه پس با ادپتور قوی تر اون افت تا حدودی جبران میشه و میشه مثل موقعی که ادپتور فابریک مستقیم و بدون سیم افزودنی وصله بهش !!!
ضمنا , میدونید که آمپر ((کشیدنی)) هست برعکس ولتاژ . یعنی آمپر ادپتور اگه 100 هم باشه آسیبی به دستگاه نمیزنه و دستگاه میزانی که احتیاج داره رو بر میداره ولی ولتاژ زیادتر حتی تا 0.1 ولت هم به دستگاه های حساس آسیب میرسونه !!!!