هنوز کسی نگرفته که فعال بشه براش؟
Printable View
هنوز کسی نگرفته که فعال بشه براش؟
مال من موند واسه 2 شنبه که وصلش کنن.اون دوستی که هم مدام گیر میده به چه دردت میخوره بهتره برای اینکه زیاد اذیت نشه تو این مباحث شرکت نکنه.هدف ما اینه که بعد استفاده از سرویسهای جدید تجربه خودمون رو در همچین انجمن هایی به اشتراک بزاریم تا بقیه دوستان هم استفاده کنن.در ضمن خطی که 1 گیگا بیت رو ساپورت میکنه مطمعنا کیفیتش از نت 16 مگی که از طریق سیم مسی بهتون میرسه بهتره.
الان کابل فیبرنوری رو هم تا ورودی ساختمون کشیدن و مونده وصلش کنن.پیمانکارش میگفت هر متر کابل رو 12 تومن خریده
سلام،من صفحه قبل هم ازتون خواهش کردم از وسایل و دم و دستگاه لطف کنید عکس بگیرید ممنون میشمنقل قول:
منم دیدم، برام عجیب بود چرا هر چیزی که تو ذهنشون هست، فکر میکنن درسته و اصرار که شما دارید اشتباه میکنید .نقل قول:
من خودم ۱۶ مخابرات دارم. شما یه تست بگذارید، اگر راضی بودید ماهم بگیریم. البته مشکل من اینه من داخل شهرک هستم و فیبرکشی داخل شهرک خیلی زیاد برام در میاد
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
فعلا فقط کابل نوری رو کشیدن و خبری از مودم و تجهیزات نیست.هر روز هم زنگ میزنم ولی یه جوری میپیچونن.این جوری پیش بره میفته آخر هفته :(نقل قول:
دعا کن نره بعد عیدنقل قول:
باز برای شما یه پیشرفتی تو پرنده حاصل شده و فیبر کشی انجام دادند.
به من هنوز خبر ندادند میتونن سرویس بدن یا نه!
اگر احساس کردید که دارن کم کاری میکنن حتما روی سایت 195 شکایت بمویسید....هر چند فکر میکنم بره برای اونور سال،پیشاپیش عید همگی مبارک
من خودمو آماده کردم با پینگ فضایی آنلاین bf1 بزنم :(نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
چند تا سوال داشتم
1- من دقیقآ متوجه نشدم الان شما سرویسی رو خریدین که سرعت دانلودش تقریبآ 120 مگابایت هستش ؟
2-این سرعت رو قراره به صورت اشتراکی بدن یا واقعآ همین سرعت رو فقط به شرکت شما میدن؟
3-هزینه این سرویس سالانه با 500 گیگ حجم کلآ شد 1.400 ؟ یعنی کل پرداختی شما با حجم و دستگاه و .. شد 1.400 ؟
4-این سرعت رو فقط به شرکت ها میدن یا منازل هم میدن ؟
5-تعرفه های اینترنت vdsl کجاست ما ببینیم ؟ منظورم تعرفه های سایت مخابرات تهران هستش .
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،ایشالا که پینگش خوبه،پینگ و پهنای باند یه نسبت لگاریتمی دارن هر چی پهنای باند بره بالاتر به صورت لگاریتمی پینگ میاد پایین ولی میگم یه حالت حدی داره شما هیچوقت به صفر نمیرسید
اقایون من درست فکر میکنم که عکس بالا. مربوط به باکس فیبر نوری هست؟از اینا فیبر میکشن تا در خونه؟؟درست حدس میزنم؟تازه یه سه ماهه اینارو نصب میکنن و جدیدا دقت کردم تقریبا مطمینم که اون کابل فیبر نوری هست چون کابل 50. زوج کلفت تره و روشم خط زرد نداره،اون زمان هم که اومده بودن فیبر کافورو فیوژن کنن من یادمه دورش خط زرد داشت. خود این کابل داخلش یه دسته فیبر بود،از اینا پر شده تو مناطق مرکزی تهزان و. حتی حومه شهر این عکسو تو خیابان نجات الهی بالاتر از طالقانی گرفتم
یه درد و دل اینکه صبح ماشینمو دزد زد....خدارو شکر وسیله انچنانی نبرده ولی خیلی سوختم،هیچی تو ماشین نذارید دزدا رحم ندارن حتما ذرارو ببندید به ریموت دزدگیر اعتباری نیست
1-کارشناسشون که گفت تا 1 گیگا بیت یا همون 128 مگابایت جلوش بازی چون حجمی خریدی.وگرنه سرویسهای نامحدودش 1 گیگ ماهیی 27 میلیون درمیومد.البته 1 گیگ بیشتر به ضرر خودمه چون هر بار که تست سرعت بگیرم 1 گیگ حجمم میپره :)نقل قول:
2-نه گفتن فقط مال خودته و اشتراکی نیست و مال شرکته.و به همین دلیل ماهیانه 60 تومن پول آبنمان باید بدم
3-این 1400 رو فقط مال سرویس حجمی 500 گیگ هستش و مودم و کابل کشی رو رایگان بهم میدن(البته منطقه آزاد تقبل کرده هزینه اینا رو وگرنه باید 600 برا مودم و 15 تومن هم واسه کابل کشی میدادم)
4-اون فرمی رو که پر کردم مال شرکت بود و واسه منازل در جریان نیستم
5-والا هر چی گشتم تو نت ندیدم ولی از برگ تعرفع خود مرکز مخابراتی عکس میگیرم میزارم همینجا
ممنون از پاسختوننقل قول:
با این وجود برای شما فقط هزینه رایگان بوده پس اگه کاربران خانگی بخوان از این سرویس استفاده کنن
باید هزینه زیادی رو بابت کابل کشی بدن.من با 2020 تماس گرفتم ولی گفتش ما مناطق تحت پوشش رو نمیدونیم
باید اطلاعاتتون رو ثبت کنیم بعدآ باهاتون تماس میگیریم به من تعرفه زمرد رو پیشنهاد داد من گفتم تعرفه الماس رو میخوام
گفتش بخشنامش هنوز نیومده ، منظقه ما خطوط تلفن فیبر نوری هست. بعلاوه من چند وقت پیش میخواستم ADSL بگیریم از آسیاتک ، به دلیل اینکه خطوط فیبر نوری بود نتونستن ارائه بدن.
^^ این عکس بالا دوست عزیز فیبر رو به حلبی آباد رسوندن ؟
البته اسم تاپیک vdsl هستش ولی مخابرات گفته این سرویسی که میدن بهم FTTH هستش
من فکر میکنم برای FTTH تاپیک جدا لازم نباشه و همینجا با VDSL پیگیری بشه بهتره چون تقریبا از یک خانواده هستننقل قول:
عکس هم مربوط به دیوار بین 2 تا مغازه هست و تا بالای خیابان نجات الهی چند تا دیگه هم دیدم روی دیوار ملی مهندسی و ساختمان نفت هم دیدم کنار کافو بود
سلام
منم 4 سال نت مخابرات دارم 512 نا محدود الان دیگه ارائه نمیده ( یعنی خعلی وقته ) ولی برای ما تغییر نکرده ماهی 20 تومن که پس پرداخت بعد از دوماه روی قبض 40 تومن میدیم
تا همین اسفند ماه خوب بود من ماهی حدود 50 گیگ دانلودی داشتم با اون نت که سرعت بین 45 تا 57 کیلوبایت بر ثانیه میداد
اما از اواسط اسفند دیدم سرعت دانلودم شده 18 kb زنگ زدم مخابرات گفتم چی شده فلان اینا .. گفتن سیستم محدودیت قرار دادیم برای نامحدود هامون یعنی من بیشتر از 25 گیگ در ماه استفاده کنم اینترنتم میشه 128 و سرعت دانلود میشه 18 کیلوبایت تا سر ماه که دوباره شارژ بشه برگرده به همون 512 ولی هزینه اضاف تر برای دانلود با سرعت 128 نمیگرن ( یعنی هرچی تونسی بگیر ! )
برای همین دیگه بعد از 4 سال دانلود با خیال آسوده ( من با مخابرات دانلود میکنم 16/17 ساعت نت ماهیانه از ایرانسل برای وب گردی گیم آنلاین میگیرم ) تصمیم گرفتم تغییر بدم دیگه وقتشه :n02:
خلاصه زنگ زدم گفتم vdsl میخوام مروارید 1 که میشه 16 تا 50 مگابایت و ماهیانه 50 گیگ 60 تومن به پشتبیانی گفتم واقعا میدین عاخه از مخابرات بعید سرعت خوب بده :n02: گفت بله ارائه میدیم و مشکلی نداریم گفت باید خط خالی کنیم اکه میخواین که قرار شد 5 فروردین به بعد زنگ بزنم ( مملکت یه هفته قبل عید تعطیل تا یک هفته بعد عید ! چه وضعشه )
حالا تاپیک که خوندم دیدم ظاهرا من سفارش بدم تا اردیبشت بلکم بیشتر طور بکشه
منطقه ما بلوار فردوس سلیمی جهرومی مرکز مخابرات آیت الله کاشانی ته کوچه مون هست فکر کنم احتمال اینکه به ما ارائه ندن کم باشه خیر سرشون نزدیک دیگه !
فقط نمیدونم vdsl واقعا سرعت 5 مگابایت بر ثانیه دانلود با IDM میده یا نه ! 50 / 9 میشه حداقل 5 مگابایت باید بده دیگه حالا مخابرات میده واقعا سوال اینجاست ؟ یکسال پیش ندیم بعد سرعت دانلود بده 1 مگ !
در مورد مصرف بیشتر از 50 گیگ در ماهم پرسیدم گفت اگر پس پرداخت باشین گیگی 1200 تومن محاسبه میشه روی قبض میاد
یکی از دوستان درباره ftth و سرعت 1 گیابیت بر ثانیه می گفت یعنی واقعا این سرویس ارائه میدن ؟ هیچی دیگه میشه vps خانگی می تونه یه گیم سرور کانتر بزن رو سیستم خونه اش :n02: با اون نت میشه دداس کرد:n19:
درباره مودم هم یه سرچی زدم من بشخصه مودمی که مخابرات ارائه میده رو ش روش حساب نمیکنم
یه مودم روتر پیدا کردم ASUS DSL.AC68U که تو ایران نزدیک 950 تا 1 میل قیمتشه
تو بعضی تاپیکا گفته بودن این مودم برای گرفتن ای پی از سیستم مخابرات مشکل داره و ای پی نمیگیره کسی تجربه استفاده از این مودم داره ؟
مشخصاتشم اینه سوال دومم اینه الان زده vdsl2 یعنی vdsl معمولی ثاپورت نمیکنه ؟ :n35:
- Great compatibility
Compatible with ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, fiber and cable services- 150% wider Wi-Fi coverage*
Three external high-gain antennas with AiRadar universal beamforming for superb Wi-Fi range- Intuitive ASUS Router app
Manage your network anywhere, without needing to boot up a PC- Enterprise-grade security for your home network
ASUS AiProtection with Trend Micro™ for triplestrength network security, plus robust Parental Controls and privacy protection- VPN server and client support
Remotely access your home network through encrypted and private connection- Dual WAN ports
Enjoy more internet bandwidth available via aggregating two WAN connections or set up a backup internet connection for better reliability- Multi-purpose USB 3.0 port
10X-faster data transfers than USB 2.0
سلام
کسی نگرفت VDSL ؟
با من که تماس نگرفتند.نقل قول:
فردا دوباره از طریق ۲۰۲۰ ثبت نام میکنم، شاید اینبار ترتیب اثر دادند.
من زنگ زدم 2020 تا دوباره ثبت نام کنم.
شماره تلفن گرفت، گفت روش ADSL دارید که. باید کنسل کنید.
من گفتم یه شماره دیگه میخوام که فیبر نوری باشه، این خط مسیه.
گفت اصلا برای VDSL باید خطتون مسی باشه!!!!
گفت زنگ بزنید مرکز مخابراتی، اگر ارائه میدن ADSL رو کنسل کنید.
مرکز مخابراتی هم بعد از 2 ماه اصلا خبر نداده که ارائه میدن یا نه!
وقتی مزخرف جواب میدن آدم باید بهشون چی بگه؟
چرا ارائه نمیدن؟ باید چی کار کنم؟
------------
ویرایش:
دوباره تماس گرفتم و وصل شدم به یه اپراتور دیگه.
گفت رو خطتون ADSL دارید. منم گفتم خطم مسیه و تو مرکز مخابراتی بهم گفتند باید فیبرنوری باشه تا بهتون سرویس بدیم و یه خط جدید میخوام.
گفت پس باید از مرکز مخابراتی پیگیری کنید و ما الان نمیتونیم ثبت نام کنیم.
اگر وقت کردم دوباره میرم مرکز مخابراتی ببینم سرویس میدن یا نه.
من امروز رفتم مركز مخابراتى بهم گفتن شنبه قراره تعرفه هاى جديد اعلام بشه اون موقع بيا ثبت نام كن، حالا تا شنبه ببينيم اعلام مى كنن يا نه
بله با منم تماس نگرفتن دیگه ...
انگار روشون نمیشه بگن غلط کردیم :n02:
تعرفه جدید چه بساطیه ، مشکل اینه که سرویس نمیدن همین!
من فعلا به نصف سرعت vdsl قناعت کردم و از مبین نت گرفتم تا ببینم کی برای راه اندازی تماس میگیرن :n27:
ببخشید شما کدوم مرکز مخابراتی تهران هستید ؟نقل قول:
مرکز مخابرات ما حتی همون تعرفه قیمت های توی سایت مخابرات رو هم نزده بود و کلا هر سوالی من کردم از هیچی اطلاع نداشتن :n23:
ولی اگر قرار باشه قیمت جدید بیاد معنیش اینکه خودشون هم فهمیدن که هزینه راه اندازی اش رو زیاد دارند می گیرن و باید کمترش کنن :n02:
من مركز مخابرات قدس، والا جواب درستى نداد فقط بهش گفتم ٢٠٢٠ گفته بايد بيايم مركز مخابراتى، گفت خود ٢٠٢٠ در جريان هست از شنبه قراره تعرفه هاى جديد بياد از همون ٢٠٢٠ هم مى تونين ثبت نام كنين، كه بعد كه فهميد از مخابرات سرويس دارم و حضورى گرفتم گفت نه بايد بياين همين جا، حالا شنبه زنگ مى زنم ببينم چى ميگن..نقل قول:
قیمتهاش چطوره vdsl؟
من امروز تماس گرفتم گفتن تعرفه هاى جديد اومده ولى هنوز نيومده رو سيستم بهش دسترسى نداريم فردا پس فردا دوباره تماس بگير، حالا دوياره تماس مى گيرم خبرى گرفتم به اشتراك ميذارم
سرویس FTTH مخابرات تهران - تانوما
سلام ٬ من سایت مخابرات استان اصفهان رو دیدم ٬ البته سایت مخابرات تهران لینک تانوما باز نشد. تو سایت مخابرات اصفهان من دیدم در مورد منازل تک واحدی چیزی ننوشته بود و کلآ برای مجتمع های تجاری و مسکونی هستش و بنظرم اون ۵۰ مگابیت هم اشتراکیه.
ُسلامنقل قول:
اگه اشتراکی باشه که شبیه شوخیه ! گرچه قابل باور هم هست ...
متاسفانه سیستمهای جدید تو ایران تعریف خودشو داره .
همین الانش واقعا یه جاهایی 4g و 3g با هم هیچ فرقی نداره .
td-lte داده مبین نت سرویسش اینه : 4 تا 40 مگ !!
در واقع فیبر نوری هم بکشن آخرش منتظر همین سرویسها باید باشیم ، که 1 به 8 اشتراک میذاریم و حداقل سرعت 1 مگابیته و ...
توی خیابون چند جا بیلبوردش رو دیدم. رادیو هم یه تبلیغ چند ثانیه ای داره که هر دفعه متوجه نمیشدم چی میگهنقل قول:
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
آره تبليغ كردن همه جا، ولى امروزم تماس گرفتم من خانم گفت باورت ميشه هنوز تعرفه ها نيومده :))))نقل قول:
این ftth که بیلورد تبلیغاتیش رو زدن چیه؟ همون vdsl هست یا قراره در اینده راه بیفته؟
من راننده اسنپم همه جای تهران میچرخم و تقریبا کل شهر قبضه کردن با تبلیغاتشون،تبلیغ اسنپ و تانوما خیلی زیاده،الان چون اسنپم کار میکنم دید بهتری نسبت به مناطق مختلف دارم و دیگه تقریبا همه جا کافوی نوری گذاشتن از اون پست های ابونه فیبر نوری(من نمیدونم دقیقا اسمش چی هست و عکسشم صفحات قبل گذاشتم) داره کم کم زیاد میشه
خیلی پیشرفت کردن توی یکی دو سال اخیر ولی تا زمانی که انحصار مخابرات وجود داشته باشه هنوز مشکل داریم. بنده به عنوان کاربر این شرکت از سال 92 اینترنت 1 مگابیت نامحدود دارم و خنده داره که الان تاسف میخورم که چرا اون موقع 2 مگابیت نگرفتم چون بعد گذشت 4 سال این شرکت نه تنها طرح های نامحدودش رو دیگه نمیفروشه بلکه یه طرح حجمی درست حسابی هم نداره و رو آورده به فروش پر سود حجم و از اون بدتر اینکه بعد از این همه سال هنوز یه پنل مشتری که درست کار بکنه نداره. یا حجم باقی مانده رو نشون نمیده یا با یک روز تاخیر میده یا تایم دانلود شبانه اش مشکل داره، دوستانی که محدود دارند می دونند. تازه وضع فعلی نسبت به یکی دو سال پیش شاهانه است! کاربر های قدیمی میدونن چی میگم، سایت مخابرات تا همین اواخر مثل وبلاگ های دهه 90 میلادی بود و سال ها بود هیچ تکونی نخورده بود.نقل قول:
حالا با این اوصاف اگه من عقل سالم داشتم چرا باید با همین نت 1 مگابیت ذغالی 4 سال سر کنم. چون مجبورم. چون این شرکت گردن کلفت روی همه چیز انحصار داره و من اجازه ندارم از شرکت های خصوصی سرویس بگیرم. همین شرکت های خصوصی هم باید درصد زیادی از سودشون رو بدن به همین مخابرات و با این اوصاف رقابت هم بکنن در صورتی که مخابرات با انحصار خودش جولان میده و هیچ نیازی به رقابت یا پیشرفت نمی بینه. حالا هم که زده تو خط VDSL و FTTX و غیره و برای خودش حال میکنه. منم باید خوش خیال باشم که با سابقه درخشان این شرکت انتظار یه سرویس جدید و با کیفیت داشته باشم.
طولانی شد شرمنده. همه حرفم این بود که این انحصار هر چقدر هم پیشرفت کنه بازم پسرفته.
بستر VDSL همین خطوط مسی هست . FTTH روی فیبر نوری ارائه میشه .نقل قول:
منطقه ما فیبر نوری هستش چون دو سال دنبال adsl بودم.فقط نمیدونم از کافو تا منزل فیبره یا مسی؟چطور میشه تشخیص داد؟
همه جا از کافو تا منزل مسی هست غیر از تک و توک جایی که FTTH داشته باشند(به صورت شخصی). بعضا کافو ها تا مرکز مخابراتی هم مسی هستند که اخیرا دارند به روز رسانی میکنند و فیبر رو تا کافو میارن که پیش زمینه ارائه سرویس های جدید مثل VDSL و FTTH میشه.نقل قول:
برای ما باید تا کافو فیبر باشه چون از اولین مناطقی که فیبر شد و ما رو از adsl دور کرد ما بودیم که تا همین چند ماه پیش هم پیگیرش بودم که با اومدن 4g سیمکارت دیگه بیخیال شدم.تا شکایت در 195 و رییس مخابرات منطقه و ... که آخر هم نشد.میگفتند کافوی منطقه فیبر نوری شده حتی خط جدید هم بگیرید فیبره.نقل قول:
هفته بعد حضوری میرم درخواست میدم تا بررسی بشه.اینجوری باشه لااقل vsdl رو میشه گرفت.
بجز حالت سفارشی،کس دیگری تا حالا VDSL گرفته؟
اگه تا منزل هم کشیده باشن،باید از این باکسها داشته باشه که یکی از دوستان صفحات قبل گذاشته بود؟
منم از زمانی که یادم میاد فیبر بودم. الان 4 ساله که دارم با سرویس مزخرف مخابرات سر میکنم وگرنه تا حالا صد بار عوض کرده بودم. قاعدتا باید بدن VDSL رو ولی از اونجایی که این شرکت مشترکین براش در پایین ترین درجه اهمیت قرار داره معلوم نیست کی به صورت واقعی راه اندازی بشه. البته من تماس گرفتم با مرکز مخابراتمون می گفت راه اندازی شده و الان مشترک هم داریم. من فعلا با قیمت و کیفیت مودمش که 300 هزار تومن میخوان بگیرن مشکل دارم. تعرفه هاش هم از ADSL بهتره در کل ولی جای بهبود داره. به نظرم در حال حاضر تعرفه 50 مگابیت ماهی 50 گیگش نسبتا ارزش خرید داره. خودم و خیلی از دوستان توی این تاپیک منتظر هستند که این سرویس بالاخره برای یکی راه اندازی بشه و اگه بازخورد مثبت بود بقیه هم بگیرن.نقل قول:
منطقه ما هم گفت مشترک داریم ولی ظاهرا به همه میگن همینو !
ثبتنام هم کردم ولی چشمم آب نمیخوره ...