منظورم این نبود که شما گفتین کر و کور!نقل قول:
بطور کلی میگم،این عوارضی که چپ و راست همه میگن از زود انزالی تا عوارض روانی و کر و کور شدن،هیچکدوم پایه علمی ندارد؛
Printable View
منظورم این نبود که شما گفتین کر و کور!نقل قول:
بطور کلی میگم،این عوارضی که چپ و راست همه میگن از زود انزالی تا عوارض روانی و کر و کور شدن،هیچکدوم پایه علمی ندارد؛
نقل قول:
از اون لحاظ....
من از اول تاپیک روی بعد روانی داستان صحبت کردم فقط...
ای کاش بحث به صورت علمی به قول دوستان برای بعد روانی خودارضایی و تاثیرش و کلا این داستان های زود و دیر انزالی پیش بره که بتونیم نتیجه بگیریم! :)
اخرین جست و جویی که کردم،طبق منالع روانشناسی،در صورتی که یک نوجوان،از ترس خانواده برای رسوا نشدن،خودش رو به ارضای سریع با خودارضایی عادت بده میتونه در رابطه جنسی آینده براش مشکل ارضای زودرس رو ایجاد کنه که البته بعدا با تمرین و حتی بدون نیاز به دارو فابل رفع شدن هست؛چه البته یک علتی که منابع اورولوژیدر مچرد انزال زودرس اعلام میکنند،بی تجربگی و روابط جنسی اولیه هست که لا زمان رفع میشه و بک جورایی نظر روانشناسان رو قبول ندارند؛نقل قول:
در هر حال مساله ای که هست اینه که این هم اشکال خود ارضایی نیست!بلکه برخورد غلط مانچاده و جامعه هست که یک رفتار جنسی طبیعی رو در یک فرد به تجربه ای با هراس و عذاب وجدان تبدیل میکنه و اینجاست که اهمیت یک آموزش و شفافیت همگانی مشخص میشه؛
هیچوقت دوران مدرسه یادم نمیره که معلم ها چطور مارو میترسوندند!انگار که خودشون هرگز چنین کاری نمیکردند،اما هرچه بیشتر تحقیق کردم،بیشتر متوجه اشتباه مغرضانه اونها شدم
دمای خارجی بدن انسان ۹۸ درجه فارنهایت است و دمای درونی آن ۱۰۰ درجه فارنهایت. این دما در زمان خود ارضایی افزایش پیدا می کند. زمانیکه انزال به واسطه خود ارضایی پدید می آید، حرکات کرم وار جذب در کیسه ی منی ایجاد می شوند، اما به دلیل خود ارضایی، کیسه ی حاوی منی خیلی زودتر از زمان مقرر تخلیه گردیده است. فرایند طبیعی بدین گونه است که کیسه های منی سعی می کنند تا خود را پر کنند، اما از آنجایی که منی خیلی زودتر از بدن خارج شده، چیزی جز هوای مرطوب از طریق آلت تناسلی مرد جذب نخواهد شد. این هوا بعداً از طریق کیسه منی به سیستم لنفاوی انتقال داده می شود، سپس به مغز انتقال پیدا کرده و باعث ایجاد شک دمایی شده و فضای سردی را میان ماده ی مغزی و سلول ها ایجاد می کند و این امر واکنش نرمال ماده مغزی، سیستم عصبی و جسمانی را مختل می سازد. کیسه منی می بایست به جای جذب هوا، اسپرم جذب کند، اما این امر مقدور نخواهد بود چراکه اسپرم ها قبلاً آزاد شده اند. علاوه بر این جذب هوا از جذب مایع خیلی ساده تر است. ساموئل اون ویر، فیلسوف، انسان شناس، و محقق امور جنسی و روانشناس بخش مطالعات جنسی، در کتاب خود با عنوان “یادگیری علوم فردی” در مورد این هوای سرد جذب شده تصریح می دارد که: ” در خصوص افرادی که به شخصه استمناء می کنند، به راحتی می توان گفت که چه ایرادی می تواند بوجود آید. زمانی که آنها خود ارضایی می کنند، در حال ارتکاب به جرم در برابر طبیعت هستند. وقتی انزال به واسطه خود ارضایی پدید می آید، حرکات کرم وار جذب ایجاد می شوند که این حرکات برای هر مردی کاملاً قابل درک و تشخیص است و به واسطه ی تاثیر خالی بودن کیسه های منی، این کیسه ها سعی می کنند تا خود را پر کنند و به همین دلیل هوای مرطوب از طریق آلت تناسلی مرد با همان حرکات کرمی شکل، جذب می شود. این سیگنال ها به مغز فرستاده می شوند، به همین دلیل مایع مغزی زیادی در این میان از بین می رود، و در نتیجه فرد از نظر ذهنی خسته می شود. بد نیست بدانید که تعداد بیشماری از مردها به دلیل عمل منفور خودارضایی دیوانه شده اند. مغزی که پر از هوا شود دیگر توانایی تفکر ندارد و قابلیت های ذهنی خود را به طور ۱۰۰% از دست خواهد داد. به همین دلیل ما هم این عمل نادرست را ۱۰۰% محکوم می کنیم. اسپرم ها حاوی رمز ژنتیکی DNA (اسید دی اکسی ریبونوکلئیکDeoxyribonucleic Acid)، RNA یا اسید ریبونوکلویک (Ribonucleic Acid)، آنزیم ها، کلسیم، فسفر، نمک های بیولوژیک، و تستوسترون می باشند. زمانیکه استمناء صورت می پذیرد، کلیه ی این اجزای حیاتی از بدن فرد بیرون کشیده می شوند و اگر فرد در دوران بلوغ قرار داشته باشد، امکان رشد کافی را پیدا نمی کند و نیرویی که در این مواد وجود دارد، جذب نشده و از بدن او خارج می شوند. از آنجایی که میزان زیادی کلسیم به همراه منی از بدن خارج می شود، فرد احساس خستگی شدید در استخوان ها می کند و ممکن است دچار کوفتگی پا شود. لازم به ذکر است که استخوان های تنومند نشان دهنده ی میزان قدرت فرد هستند. همانطور که می دانید گلبول های قرمز خونی و پلاکت ها در مغز استخوان تولید می شوند. فرد جوانی که خودارضایی می کند، اجازه نمی دهد که مایع مغز استخوان به خوبی شکل بگیرد و باید تا آخر عمر خود شاهد عواقب آن باشد. زمانیکه فسفر بیش از حد طبیعی به واسطه خودارضایی از بدن خارج می شود، مشکلات عصبی از قبیل رعشه برای فرد ایجاد می شود. در زمان خود ارضایی لسیتین نیز از بدن خارج می شود که این امر سبب فرسودگی سیستم عصبی می شود و به مرور زمان موجبات بیحالی، ضعف اعصاب و نهایتاٌ مرگ تدریجی سلول های عصبی را فراهم خواهد آورد.
کاربر عزیز ازونجایِی که اطلاعات پزشکی رو شما دارید آیا صحت مطالب بالا رو تایید میکنید ؟
البته جز قسمت دیوانه شدن که خیلی مضحکه و من هم قبول ندارم توجیهات ایشون رو شبه علم میدونید یا علمی ؟
نه خیلی مشکل داره؛همچن دیوانه شدنشو که دیدین دیگه نباید بقیه اشو خوند؛
اولا فیزیولوژی انزال هیچ تفاوتی در خودانزالی یا ارتباط جنسی ندارد!
پس فیزیولوژی ابداعی نویسنده متن باید درمورد ارتباط جنسی هم باید همین فجایع ایجاد شود؛
اولا نویسنده باید تحقیق میکرد و میدانست که کیسه منی محل ذخیره اسپرم نیست و فقط ترشح غنی از پروتئین دارد که خودش یکی از اعضای تشکیل دهنده منی است؛
در این شکی نیست که مغز قسمتی از سیستم های عملکننده در زمان انزال هستند؛اما این مطلبی که در مورد مایع مغزی نخاعی نوشته اصلا درست نیست؛این مایع بصورت طبیعی در مغز تولید میشود و قسمتیش بصورت مدام در خون بازجذب میشود و کار خودش که محافظت و تغذیه مغز هست را انجام میدهد و اصلا اینگونه که نوشته از بین نمیرود؛
در مورد مواردی که درباره خروج مواد از بدن و تداخل با رشد باید بگم مگر درهنگام رابطه جنسی چنین اتفاقی نمیافتد؟پس نویسنده کلا مخالف رابطه جنسی در این سن هست نه خودارضایی اما باز هم گفته هایش مبنای علمی ندارد!
هر لحظه مواد در بدن در حال متابولیسم و مصرف و ذخیره هستند و لدن کار خودش را میکند و ربطی ندارد شما خود ارضایی کنید یا نه!مشکلی برای رشد شما ایجاد نمیشود!
باز هم خودارضایی هیچ نقشی درمایع مغز استخوان ندارد؛یعنی درواقع مغز استخوان مایع ندارد و دارای سلول های خونساز هست
خلاصه کلا نمیدونم نویسنده چطور بخودش اجازه داده با تخیلات اناتچمی و فیزیولوژی بدن را از نوع خلق کند!
هدایت جوانان از چیزی که بهشان آسیب نمیزند به چه قیمتی؟به قیمت دروغ؟!
یعنی شما تا حالا نزدی اصلا؟نقل قول:
مگه داریم اصلا؟
در مورد سوال استارتر:
من هم همین مشگلو داشتم و راه حل مناسب برای افرادی که دیر انزال میشن و میخوان انزال زودتر صورت بگیره اینه که پوزیشن به شکل آقا بالا خانم پایین باشه ... یعنی خانم حالا به کمر یا به شکم فرقی نمیکنه میخوابه آقا هم میخوابه روش و فرود میاد و نزول میکنه...:n02:
این پوزیشنو خودم امتحان کردم خیلی سرعتو میبره بالا ... فراموش نکنید که شدت و سرعت ت ل ن ب ه زدن هم تاثیر داره.
موفق باشی و التماس دعا.
پ ن : در مورد خودارضایی هم چون صفحات پیش صحبت شده بود ... خود ارضایی اگر در امنیت و آسودگی خاطر و بدون استرس که مثلا الان خانواده از راه برسند یا مثلا اراجیف دینی که از کودکی توی ذهن هامون کردند و ... انجام بشه یک نوع از راه های ارضای جنسیه و مضر نیست ... فایده اش خیلی بیشتر از ضررشه ... در ضمن خود ارضایی داریم تا خود ارضایی... منظور از خودارضایی مفید خود ارضایی ای سالم / تمیز و لذتبخشه ... مثلا اون کلیپی که لامپ از واژن دختره کشیدند بیرون هم دختره داشته خودارضایی میکرده بنده خدا ... حالا معادل این کار برای پسرا نمیدونم چی میشه ... ولی خب از این کثیف بازی ها توی کشور منحوسی که سکس (یکی از نخستین نیازهای فیزیولوژیک) تابو باشه زیاده ... خلاصه انسان در خودارضایی باید مراقب خودش و سلامتیش باشه و خودارضایی به سمت خودتجاوزی نره ...
انزال نشدن مشکل جسمی هست یا خیر ، ارگاسم نشدن چی؟ باید به چه پزشکی مراجعه کرد؟
بله بیماریستنقل قول:
متخصص اورولوژی
نخیر، اون مسئلهای که عرض کردم، اشاره به روشهای ابتکاری دوستان مثل کیسه ابگرم و بست لوله و .... بودش. مشخصا همون غیره که من ازش بیخبرم! :)نقل قول:
خب شما که الان از من باخبر تری... این دو مورد رو من خبر نداشتم...نقل قول:
جاهای مهمش را قرمز کردم تا اونایی که به این عمل منفور و خانمانسوز و کثیف و زشت مبتلا هستن بدونن دارن با خودشون و بدنشون چیکار میکنن:n03:نقل قول:
قبلا یکبار توضیح داده شد؛گفته های بالا هیچ پایه علمی ندارد؛نقل قول:
اول از همه که نویسنده آناتومی بدن انسان رو از اول خلق کرده!
اصلا کیسه منی،منی ندارد!مه بخواهد منی جذب کند و اگر خود ارضایی شود هوا جذب کند! که این هوا وارد مغز شود!
یعنی نوشته بسیار خنده دار است!!!
گردش مایع مغزی درون مغز و نخاع هست چه ربطی به آلت دارد و اصلا خودارضایی منجر به دیوانگی نشده و نمیشود و نویسنده باید منبع ذکر کند!
در مغز استخوان مایع وجود ندارد!و چه خودارضایی چه رابطه جنسی هیچکدام با رشد تداخل ندارند؛
در انزال موادی از بدن خارج میشوند اما اولا تفاوتی بین مواد خارج شده در خودارضایی و سکس وجود ندارد در ثانی این خروج مشکل جسمانی ایجاد نمیکند!
در کل فیزیولوژی انزال چه از طریق خودارضایی چه سکس تفاوتی ندارد!
خودارضایی عوارض جسمانی ندارد!
نوشته فوق بیشتر یک متن تخیلی است تا علمی و کذب است
لطفا پاک شود
من حرفم بر اساس منابع علمی هست نه نظرات شخصی؛نقل قول:
من هرگز نگفتم خودراضایی هیچ فرقی با رابطه جنسی ندارد! اما گفتم فیزیولوژی انزال در خودارضایی و فرقی نداره؛ یعنی همان فرایند دردستگاه تناسلی و مسیر عصبی که در تماس جنسی منجر به انزال میشه در خودارضایی هم انزال ایجاد میکنه؛ پس تمام مضرات جسمانی خودارضایی در متن بالا که گفته شده باید شامل تماس جنسی هم بشه؛
اما خوب اصولا اون متن غیر علمی هست؛ایراد زیاد داره؛یعنی خیلی ایراد داره؛مثلا کیسه منی اصل منی را جمع نمیکند بلکه خودش ترشج کننده قسمتی از منی هست!
اصلا اون مطلب در مورد مایع مغزی خنده دار بود و ....
در کل اگر شما بگویید خودارضایی از نظر معنوی و روحی و اخلاقی و.... بد هست من مشکلی ندارم اما وقتی میایید مضرات جسمانی برای خودارضایی متصور میشین طبق علم پزشکی و کتب سه شاخه اورولوژی،سکسولوژی و روانپزشکی،خودارضایی هیچ ضرر جسمی و روانی ندارد و از نظر علم پزشکی یک عمل بدون عارضه جسمی تلقی میشود!
این صدای قلب و آرامش رو من نمیدونم کی بشما یاد داده؛شاید هنوز مجرد هستین و در خال خیالپردازی در مورد معاشقه های آسمانی(!) اما وقتی متاهل شی میبینی اون وسط به همه چیز توحه میکنی بجز صدای قلب!!
اصولا هم اغلب پوزیشن های رابطه جنسی به صورتی هست که نمیشه صدای قلبو شنید؛شاید از نظر شما رابطه در اون پوزیشن ها هم مشکل دارد!
ادامه ....
ادامه
این که میگین مدرک در مورد عدم ایجاد مشکلات روانپزشکی داری؛بلی مدرک دارم! شما کتاب کاپلان که مرجع روانپزشکی هست رو اگر مطالعه کنید هیج مشکل روانپزشکی رو به انجام خود ارضایی ربط نداده هست! حال اگر شما مدرکی ضد آن دارید بیاورید!
علت وجود جنس مونث در موجودات زمین از نظر فلسفی و علم بیولوژی قابل بررسی هست که من تسلط کافی بر هیچکدام را ندارم و جرات اظهار نظر بخود نمیدهم اما اینکه دلیل وجود جنس مونث رو به انجام عمل جنسی ربط میدین و از این طریق میخواهین خودارضایی رو بد بدونین باید بگم دلیل بسیار بچگانه ای هست و بهتر هست شما با توحه به منابع علمی و بر اساس سند و مدرک قابل اثبات اظهار نظر و استدلال کنید
باز هم میگم خودارضایی ضرر جسمی و روانی ندارد و از نظر پزشکی عمل بدون ضرر هست؛حال شما اگر مضراتی در نظر دارید لطفا منبع بیاورید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کتاب
Kaplan and Sadock's Synopsis of Psychiatry
که از رفرنس های مشهور روانپزشکیه
فصل 17 صفحه 305
لطفا پاک شود
اشتباه ؟ تا وقتی همه چیز رو به دین نسبت بدی و همه مسائل رو از این در نگاه کنی حتی زندگی کردنت هم اشتباستنقل قول:
اگه حرف شما بعد مذهبی و فرهنگی این قضیه است در این مسئله بحثی ندارم اما پس چرا اصلا مدرک پزشکی در این مورد درخواست کردید؟نقل قول:
اینجا انجمن پزشکیه. همونطور که گفتن بررسی مشکلات فقط از دید علمی و پزشکی کار ماست نه از بعد فرهنگی و مذهبی و غیره.
فرض(!) هم بر اینه کسی که تو این انجمن سوال مطرح میکنه جواب پزشکی میخواد نه مذهبی و فرهنگی و جامعه شناسانه!
قرار نیست که همه چیز رو همه جا باهم قاطی کنیم. سوال پزشکی جواب فرهنگی مثلا؟! اگه اشتباه میگم شما بهم بگین!!
لطفا پاک شود
طبق علم سکسولوژی این کار یک عمل طبیعی در رفتار جنسی انسان هستنقل قول:
حالا شما برای اینکه این عمل رو به عقده جنسی نسبت میدین مدرک دارین؟!
اصولا یک نوجوان که تازه بلوغ جنسی پیدا کرده چطور عقده ای میشه درحالی که خودارضایی راهی برای کشف رفتار جنسی فرد هست!
نکنه بنظر شما همه از ۱۶ سالگی باید ازدواج کنن؟
نمیدپنم وقتی یکنفر بتونه براحتی با خودارضایی،غریزه جنسیشو ارضا کنه اصلا چرا باید عقده ای و تشنه بشه؟
من به دین کاری ندارم،قبلشم گفتم فقط بحث علمی میکنم نسبت به چیزی که گفتینو عوارض عجیب و غریبی که برراش متصور شدین!
اصولا کسی که این عمل رو گناه. میدونه اصلا نباید انجامش بده که احساس گناه. بکنه!
حالا این وسط احساس گناه کردن بعلت گناه دانستن عمل هست نه خود عمل یا حتی مضر بودنش!!!
این که میگین این کتابا مال غربی هاست و تو ایران جواب نمیده اوج بی منطقی و ندانستن شما رو نشون میده!روانپزشکی شاخه ای از علم پزشکی هست و برای همه انسان های همه کشور ها یکسان هست؛نقل قول:
اینکه طرف از ترس کتک خوردن دچار استرس میشه نشان میده که والدین فهم درستی ندارند و یک عمل طبیعی بزای قرد رو تبدیل به یک کار استرس زا کرده اند؛در واقع مقصر پدر و مادر هستند که ترومای روحی برای فرد ایجاد کرده اند
جامعه شناسی هم مثل سایر علوم باید با سند و مدرک باشد،شما که میگین علت اکثر مشکلات جنسی و طلاق این هست مدرک دارید؟؟؟
لطفا نظریات شخصی خودتون رو بعنوان حقیقت منتشر نکنید!!!
در مورد مضرات جسمانی دیدین حرفتان غلط هست زدین تو کار گناه!!!
خوب اگه کسی معتقد هست این کار کناهه سمتش نره!
اصلا نمیفهمم چرا یک انسان مومن باید خودارضایی کنه و بعدا چون گناه کرده دچار مشکل روحی بشه!
این وسط فکر کنم مشکل از سمنت اون مومن هست که گناه کرده نه خودارضایی!!!
من هیچ مشکلی با گناه بودن اینکار ندارم؛
اما لطفا مضرات جسمی و روانی و علت اصلی طلاق رو به این کار نسبت ندین چون هیچ دلیل و مدرکی ندارید!
لطفا پاک شود
متاسفم برات:n15::n15::n15::n15::n15::n15:نقل قول:
اگه طرف مومن واقعی باشه نیازی نیست نگران باشیم , ولی اگه مثل بقیه مومنین فقط در ظاهر مومن حساب میشن و کارهای خلاف شرع میکنن اون موقع باید بیشتر نگران دین و شرعیات بود تا مونین . وقتی مومنین اینقدر راحت از راه به در میشن پس مشکل از جای دیگه است .نقل قول:
به هر حال از اونجایی که مد شده و مونین روزه های مختلف میگیرن , اون شخص مومن که میخواد دچار گناه نشه میتونه روزه جنسی بگیره . یعنی نه تفکراتی در باب جنس مخالف یا موافق [بسته به تمایلات جنسیش] داشته باشه و نه فیلم و عکس هر چیز تحریک کننده دیگه ای رو ببینه و از منزل هم خارج نشه تا چشمش به کسی نیافته تا بستر گناه برای ایشون فراهم نشه .
بشینه تو خونه و صبح تا شب دعا بخونه و ذکر بگه شاید خدا راهی جلو پاش بذاره , شایدم امدادهای غیبی از راه رسید و ملائکه پولی از جانب خدا به اون رسوندن تا بتونه ازدواج کنه و مومن مد نظر ما هم میتونه پروستات گرانقدر رو از هر گزندی حفظ کنه .
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز بشین یه دور از اول بحثی رو که شروع کردی بخون
دنبال مدرک بودی برای اثبات بی ضرر بودن خودارضایی بهتون ارائه دادن
میتونستین یه کلام بگین ممنون!
کش دادن بحث به موارد خارج از بحث پزشکی (حتی فرص کنیم حق با شما باشه) دیگه چه صیغه ای من متوجه نمیشم
قسمت اول
من واقعا برای کنجکاوی فقط جواب می دم. این حرف شما اشتباه هست. در اسلام اول باید بگید کدام شاخه اش گناه دانسته و کدام شاخه اش گناه کبیره دونسته یعنی چیزی تو سطحه قتل و تجاوز. من جوابم رو می دونم اما شما بگردید شاید تجربه ی جالبی باشه جستجونقل قول:
تو دین اسلام هم این عمل گناهی بزرگ و گناه کبیره است
بچه مسلمان که هیچی اما نوجوان ها از 11 تا 13 سالگی آثار بلوغ در بدنشون مشخص می شه و من همون طور که در اروپا گفته شده توصیه می کنم خودارضایی کنه. چرا؟ چون احتمال گرفتن بیماری های مقاربتی عفونی کم میشه، چون احتمال سن بارداری زیر 20 سالگی رو کم می کنه و میزان مرگ و میر مادر های کم سن رو میاره پایین. در اروپا این نتیجه داده. باور نمی کنید؟ معادل انگلیسی خودارضایی رو بفرمایید سرچ کنید در گوگل اسکولار. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
شما جواب بده اون انسان بچه مسلمان
یکی از دلایل طلاق "erectile dysfunction" هست حالا باید دید علت اش چی هست. آیا سیگار هست؟ آیا به علت مصرف زیاد مشروبات الکلی هست؟ آیا به خاطر بیماری های قلبی هست که باعث نارسایی قلبی میشه؟ آیا مشکل هورمونی هست؟ آیا هویت جنسی فرد با گرایش جنسی فرد و شریکی که انتخاب کرده همسان هست؟ دلایل دیگه طلاق انتخاب ازدواج فقط برای ارضای غریزه هست نه انتخاب شریک زندگی که باعث میشه عدم تفاهم و عدم آشنایی با مهارت های زندگی یکی از افراد رو سوق بده به وفادار نموندن و بره با افراده دیگه.نقل قول:
اینم که گفتم خود ارضایی در زندگی آینده علت اصلی طلاقه اینه
قسمت دوم
مطالب زیاده برای کسانی که دوست دارن پافشاری کنن که خودارضایی بیماری هست توی کتاب های فارسی چاپ شده در وطن مثله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودارضایی بیماری خطاب شده . این رو می شه گفت به خاطر ممیزی های موجود چاپ شده یا واقعا دکتر کی نیا عقیده اش اینه. دوستان آشنا با روانشناسی بهتر بلدن توضیح بدن که ما علت بیماری داریم و عوارض آن بیماری. بسیاری از عوارض های بیماری های روانی مثله اختلال وسواس فکری عملی ممکنه منجر بشه که فرد رو بیاره به خودارضایی. اگه دوست دارید می تونید بگید خودارضایی عامل هست اما واقعیت این که عارضه بیماری هست.
یه موضوع دیگه در مورد Compulsive M.a.stur.bation بگم این زمانی بیماری خطاب میشه که فرد نتونه از پس کارهای زندگی عمومی خودش بربیاد.همچنین یک فعالیت فیزیکی رو به کرات انجام بدید خسته می شید پس تو همون قضیه خستگی هم هست، روحی چیزی میزی انرژی از بدن شما خارج نمیشه. مثله اینه که بگید دویدن خستگی میاره و تعجب کنیم.
اگر با فرگشت آشنایی دارید خودارضایی و نظریه رقابت اسپرمی موضوع علمی هست
برای دانلود مقاله از سایت های مثله sci-hub.cc استفاده کنید:n01::n26:
اولا در مورد انزال زودرس؛خودارضایی حتی مکرر و همیشگی انزال زودرس عملکردی ایجاد نمیکنه؛ تنها در صورتی که فرد خودش رو از ترس خانواده با ارضای زودهنگام عادت بده ،"میتونه" دچار مشکل بشه که اولا اینجا اشکال عوامل دیگر هستند نه خود عمل خودارضایی در ثانی با تکنیک های درمانی قابل برطرف شدن است؛جالب هست بدانید از تکنیک های درمانی سکسولوژی بعضا استفاده از خودارضایی هست!نقل قول:
خلاصه انزال زودرس علت های متعددی داره که خودارضایی جزوش نیست
در مورد گفته اولتون؛چرا من باید جواب اون بچه مسلمون رو بدم؟!یعنی اگه این عمل عارضه جسمی نداشته باشه انجامش میدی؟پس ایمانت کجاست؟؟؟
این رو باید با یک روحانی مطرح کنید و راه حل جلوتون بزاره!
به هرحال اون کسی که معتقد هست نباید مرتکب گناه بشه؛باید با ایمانت جلوشو بگیری؛اما نیاز نیست برای تقبیح یک عمل برای عوارض جسمی یا روانی کذب(دروغ خودش گناه کبیره است) بسازین؛
همین که عمل گناه کبیره هست برای انجام ندادنش کافیتون نیست؟!
تو هم اینقدر بزن تا پروستاتت باد کنه و بزرگ بشه و جلوی راه شاشت را بگیره و شاشبند بشی اونموقع من میام بهت میخندم:n02::n08:نقل قول:
بزرگی پروستات ارتباطی با خودارضایی یا رابطه جنسی و میزان انجامشون ندارهنقل قول:
خودارضایی یا رابطه جنسی عامل خطر ایجاد اون نیست
عامل خطر اصلی سن هست؛عامل ایجاد کننده به طور کامل شناخته نشده اما هورمون های جنسی همراه با استعداد ژنتیکی مهترین علل هستند
شما واقعا دکتری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دارم کم کم شک میکنم!!!!!!!!!!نقل قول:
پروستات غده ای است که دقیقاً در زیر گردنه ی مثانه قرار گرفته است؛ مایعی ترشح می کند که برای انتقال اسپرم ها به شمار می رود.
این غده تقریباً در سن ۲۱ سالگی به مرحله ی رشد کامل خود می رسد. زمانیکه فرد پیش از رسیدن به بلوغ کامل (در مردان سن ۲۱ سالگی) دست به خود ارضایی می زند، پروستات دچار ضعف و نقصان می شود و این امر سبب بروز اختلالات مربوط به پروستات در سنین چهل سالگی به بعد می شود. این اختلال بدین شرح است که غده ی پروستات بزرگ شده، راه خروج ادرار را مسدود می کند و فرد برای تخلیه ی ادرار باید بالاجبار از سند پزشکی استفاده کند.
بد نیست بدانید بچه هایی که پدر آنها خودارضایی می کرده، نمی توانند در سلامت کامل روحی و روانی به سر برند. آنها دارای بیماری های گوناگونی هستند چراکه از یک تخم نه چندان سالم بوجود آمده اند. خود ارضایی همچنین در خانم ها هم دیده می شود و امری زجر آور و دردناک قلمداد می شود. خود ارضایی سبب ایجاد ناتوانی جسمی و انزال زوردس می شود. این امر به وفور در میان مردهای سنین زیر ۴۰ سال قابل مشاهده است.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دکترمنقل قول:
منبعم هم منابع پزشکی هست نه منابع من دراوردی؛
طبق اورولوژی اسمیت و کمپل که دو کتاب مرجع اورولوژی هستند هیچ عارضه ای بخصوص همین حرف مسخره برای خودارضایی در نظر گرفته نشده
حالا اون متن اگر عارضه ای نوشته لطف کنه منبع مطالعاتشم بگه!
به تو بچه هم میگم تا وقتی از یک چیز مطمئن نیستی باد به غبغبت ننداز و علم کسی رو زیر سوال نبر!
خود ارضایی طبق منابع علمی معتبر( ونه داستان سرایی های خنده دار) هیچ عارضه جسمانی ندارد؛
اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دوستمون متنشو گذاشت خوندم
واقعا خنده دار هست!برای خودارضایی عوارضی متصور میشن که آدم خنده اش میگیره!
مثلا گفته تولید اسپرم در ۱۸ سالگی شروع میشه و طبق شواهد پزشکی! تا ۲۱ سالگی طول میکشه؛
اما طبق علم حضور اسپرم در ۱۴.۵ سالگی هست(البته یک رنج دارد و ۱۴.۵ متوسط هست) و اسپرماتوژنز یعنی بلوغ اسپرم ۶۳ روز طول میکشد نه ۳ سال!
خنده دار اینجاست که گفتهدر حالی که چه بخواهید چه نخواهید اکر مشکل فیزیولوژیک یک مرد نداشته باشد از زمان بلوغ اسپرماتوژنز در بیضه ها اسپرم میسازد!!!نقل قول:
افکار و تصورات جنسی به عنوان مواد اولیه ی تولید اسپرم
خنده دارهست که گفتهو اینکه مواد فاسد از طزیق آلت مرد جذب میشود!!!!نقل قول:
برقراری رابطه جنسی در زمان قاعدگی خطرناک و در عین حال زیان آور است
اولا از نظر پزشکی منعی برای برقراری رابطه جنسی در قاعدگی نیست حتی برخی فواید هم دارد،هرچند تیق انجام نمیشود چون از نظر بسیاری امر خوشایندی نیست اما دلیل بر منع مطلق آن نیست در ثانی آلت مرد جاروبرقی نیست!!! هرانچه از طریق پوست الت جذب میشود در سایر سیستم پوست بدن هم قابل جذب هست؛
در مورد اینکه گفته قبل ۲۱ سالگی خودارضایس باعث تحلیل قوای جنشی در ۳۵ سالگی میشه و اسیب به سایر اعضای بدن هم چیزی نمیگم انقدر خنده دار هست که این متن رو بیشتر شبیه به جک کرده تا متن علمی!!!
برای مطلب بالا هیچ رفرنسی وجود ندارد و از نویسنده متن میخوام رفرنس ارائه بدهنقل قول:
خود ارضایی، به ویژه در زمان جوانی، باعث از دست رفتن میزان بسیار زیادی ملاتونین در بدن می شود.
در مورد جذب هوا در خودارضایس هم که قبلا نوشتم و بقدری خنده دار هست که دیگه نیازی به گفتن مجدد نیست
قبلا توسط دوستم متنی از کتاب روانپزشکی کاپلان قرار داده شده بود که گفته بود خودارضایی عار۱ه روانی ایجاد نمیکندنقل قول:
بیمارستان های روانی مملو از زنان و مردانی هستند که مغزشان به دلیل خودارضایی بیمار گشته
کلا این متن پر از مزخرفات غیر علمی و دروغ هست
من نمیگم خودارضایی خوب هست؛اما خودارضایی عوارض جسمی و روانی ندارد؛
اگر خودارضایس گناه هست انجام ندهید،نیاز نیست حتما برایش عارضه تراشی کنید؛یادتان باشد دروغ دش گناه کبیره هست
خود ارضایی کنترل شده از لحاظ روانی هم ضرری نداره..دکتر فرهنگ هلاکوئی روانشناس بزرگ ایرانی.با 3 مدرک دکتری.در روانشناسی-جامعه شناسی-و اقتصاد...
میگه که تا هفته ای 2 بار هیچ ضرری نه برای بدن نه برای روح و روان نداره....اما بیشتر از هفته ای 2 بار آدم رو خیالاتی میکنه..
این کلیپ رو اگر هیتلر شکن دارید ببینید در مورد خود ارضایی:
وقتی عقاید مذهبی با هر چیزی قاطی بشه و به خورد ملت داده بشه، گند زده میشه به کل ماهیت آن .... از فیزیولوژیک بدن گرفته تا مسائل خصوصی ، اجتماعی و اقتصادی و... خلاصه هر چیزی که تو این نزدیک 4 دهه پسوند ا .سلا.می گرفته جز حقه بازی و دکانی برای یک عده نبوده ...ما شا الله همه کاردان کارشناس و علامه دهرن .... . گند زدن به مملکت و فرهنگ مردم ... با این افراد بحث نکنید ...
اونایی که طرفدار سرسخت خودارضایی هستن و اینکاره ان اینقدر این عمل را انجام بدین تا جونتون دربیاد بالاخره یه روز به حرف من میرسین که دیگه خیلی دیر شده حالا دیگه خود دانید این راه و این هم چاه سیاه بدبختی
میدونم اکثر شما چاه را انتخاب میکنین و با سر میرین توی چاه ولی از من گفتن بود والسلام :n05:
جناب دکتر بار ها تو این انجمن نوشت برا این موضوع تعداد تعیین نکنید !نقل قول:
میگه که تا هفته ای 2 بار هیچ ضرری نه برای بدن نه برای روح و روان نداره....اما بیشتر از هفته ای 2 بار آدم رو خیالاتی میکنه..
بدن هر شخص متفاوته - ایشون بار ها گفتن حتی هر روزش هم مشکلی نداره
----------------------------------------------------
کاش یه مدیر بیاد این تاپیک رو قفل کنه واقعا بحث کش داری شده که الکی هم ادامه پیدا کرده