IGI 1 , GTA 4
Printable View
IGI 1 , GTA 4
Blood 1996
بازي ترسناك تحت داس اولين بازي ويدئويي جهان كه همزمان با بازيهاي ديگه مثل Doom , Redneck عرضه شد...
بازی دوم بود که به معنای واقعی بازی میکردم الان ورژن جدید داره ؟
نسخه فارسی GTA Voice City
IGI 1 و یه بازیه دیگه که الان اسمش یادم نیست!
من تا قبل اینکه سیستممو بخرم بازیهای زیادی کردم ولی اولینشون روی پی سی خودم NFS Undercover 2 و GTA:SA بود.
چه روزایی بود!
FIFA 2004 واقعا یادش خیر چه روزایی بود:8:
فکر کنم بازی pinball خود ویندوز بود
بازی Desperadoes !!!!
وای چه بازی بود! خدا بود اون بازی! هنوز هم می گم که یکی از بهترین بازی های تاریخ گیم بوده...
آي گفتي …نقل قول:
بايد برم دانلودش كنم دوباره بازي كنم.
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
:((
تا اونجایی که من یادم میاد سیمبا شیره بود :دی ماریو و midtown madness هم اونموقع ها بازی میکردم :دی
یادش بخیر :)
با سلام
من یادم نیست اسمش چی بود. بچه بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9 سال بیشتر نداشتم.
یه بازی بود که یه حلزون توی بازی بود. توی یه جنگل هی اینور اونور میرفت. خیلی دنباله اسمش هستم که بدونم چی بود :41:
یکی هم یه بازی دیگه بود حالت شمشیری داشت. یه یارو ( مثه شاهزاده ایرانی ) توی یه قلعه اینور اونور میرفت و دشمنا رو میکشت. همینقد یادمه از این بازیا.
خلاصه هر کی اسمه این بازیا رو میدونه بهم بگه :20:
موفق باشید.
jungle book...................
ویندوز XP یه بازی داشت ، پلیس بودی می رفتی دزدا رو میزدی :دی
باحال بود ( اون زمان ) !
Midtown madness
الان كه يادش ميفتم از خودم خجالت ميكشم
البته محصول Microsoft هستش ولي گرافيكش آبروي آدمو ميبره مخصوصا جلوي همشهريا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Stunts
)کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Stunts_(video_game
GTA Vice City
یه بازی که اگه اشتباه نکنم اسمش boom! بود...
و جالب اینجا اینجاس که اگه میخواستی رو آسون . معمولی یا سخت بازی میکردی باید میومدی بیرون
یه فایل دیگرو باز میکردی
بازی هم سه بعدی نبود
بازی بود Desperadoخیلی باحال بود ;
کابوئی بود شماره دومش هم بعدا اومد که اینجوری شد:2:
خوب اون موقع گرافیک بازی ها همون بوده دیگه.نقل قول:
من دقیقا اولین بازی رو که یادم نیست ولی یکی از اولین هاش یه بازی مبارزه ای بود یه سری موجود عجیب غریب هم کاراکترهاش بودن ! یادمه یکشیون یه مانتیس غول پیکر بود
اولین بازی که نصب کردم IGI بود. یادش بخیر. یادمه بعدش ولفنشتاین و بعدش NFS 6 HP2 رو نصب کردم. بعد از اینا GTA:VC
HERCULES 2D
یادش بخیر اولیش دلتافورس 4 بود دومیش رالی سومیش x-s بعد از چند سال چهارمیش بعد از یک سال بعدش gta 4پنجمیش بعد از دو سال gta 5وبعد از دو سه سال بعد و اخرین بازی هم که یک ماه اخیر کردم warriors orochi 2 یادمه 8سال پیش کامپیوتر خریدم تا حالا هم همونو دارم:20::20::20::20:
اولیش evil dead
دومیش resident evil 3 (الانم دارم 2 رو بازی میکنم :31:)
سومیش hitman
و ...
normandi bood yadesh bekhir
بازی blood(1997
اولین بازی روی کامپیوتر..بازی 2 قول سگا بود که با شبیه ساز روی کامپیوتر دوستم بازی کردم..
روی کامپیوتر خودم اولین بازی که کردم...بازی Midtown madness 1 بود که خود شرکتی که ازش کامپیوتر رو خریده بودیم ریخته بود
و بازی virtual cop 2 این 2 بازی رو ریخته بود.....
حجم 36 kb
یادش بخیر اونموقع کامپیوتری که خریدم این بود:
cpu: pentum 3 800 mhz
ram : 256 mb
vga : onboard 16 mb shared to 128
این سیستم رو اونموقع 650 هزار تومن خریدیم.... فکر کنم درو رو بر 8 سال پیش بود..ویندوزمم 98 بود.
پس زمینه دسکتابم هم یادمه اگر پیداش کردم میزارم
یادش بخیر بعدش رفتم بازی مکس پین رو خریدم تیکه تیکه اجرا می شد با 5 فریم در ثانیه...
برنامه jetaudio هم این شکلی بود:
الان کامپیوترم شده:
cpu : 5700
ram : 4 gb
vga : gtx 550ti
سلام
اولیش سام ماجراجو در اهرام مصر بود بادش بخیر چه روزایی بود بعدشم IGI بعد مکس پین و 007 و همین طور COD 1 و 2 و سری ولفنشتای و همچنین سری شاهزاده ایرانی 1 تا 3 به خصوص شماره 2 ی بازی ،هیچ وقت بازی مثل اون دوره ها بهم نچسبید، واقعا اون موقه ها 8-9 سال پیش بازی یه حال و هوای دیگه ای داشت. هییییییییی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی جنگ های صلیبی 1 رو هم یادم رفت بگم + عصر افسانه ها 1 و 2-3 تا دیگه که یادم نمیاد.
اینا کلا بازی هایی بود که هیچ وقت از یادم نمیرن.
موفق باشید.
یه بازی بود به اسم sum of all fears.بد نبود
دقیق یادم نیست فکر کنم بازی Commandos 3 با دوبله فارسی.انصافا بازی قشنگی بود.:20:بازی Desprados هم بود.این بازی هم خیلی خاطره انگیز بود.:31:
اولیش خب duke nakam بود البته نه این 3d اون موقع دوبعدی بود خیلی حال داد هیچ وقت یادم نمیره بعدش رفتم سه بعدی رو گرفتم بعد از اونم اینا بودن دیگه ترتیبشون رو یادم نیست
ntfs 2
fifa 98
Hercules
tarzan
یادش بخیرررر . افسوس گذشت اون زمان :41:
یادم نمیاد ولی احتمالا فوتبال بوده:10:
اولی درایور1 بوود.بعد مدنس1 بود.فک کنم بعد igi1
تا اونجایی که یادم میاد اولین بازی که روی کامپیوتر اجرا کردم مکس پین بود
یه هفته بود که کامپیوتر خریده بودم
وقتی این بازی رو نصب کردم دیگه از پاش بلند نمیشدم یادمه حتی یکی دو بار هم واسه مکس پین مدرسه نرفتم و یه کتک حسابی خوردم :31:
سلام
اولین بازی که تازه کامپیوتر خریده بودم یه بازی کامیون بود ! چون من وارد نیودم با یکی از دوستان رفتیم بازی خریدیم که من از عکس رو جلد این بازی خوشم اومد و خریدم:5:
اسم بازی این بود 18Wheels of Steel Extreme Trucker یا یه همچین چیزی! خیلی بازی فوق العاده ای هم بود.باید با کامیون بار میگرفتی از این شهر به اون شهر میبردی!
اولین بازی که من روی کامپیوترم نصب کردم هرکول ( Hercules ) بود
راستش خیلی طول کشید تا آخرین مرحلش برسم
ولی خیلی باحال بود
بعد از مین یاب خود ویندوز اولین بازی که رو کامپیوتر انجام دادم Pac-Man بود. سال 1373
بعد به ترتیب
WOLF
POP
DOOM
F16
DUKE NUKEM
DESCENT
و
...
اولین بازی که کردم سال 86 بود فکر کنم ، آی.جـی.آی 1 ، داداشم خریده بود آورده بودش ، خیلی ذوق داشتم ، وقتی نصبش کرد اول یکم خودش بازی کرد بعد گذاشت من بازی کنم ، من تا اولین دشمن رو دیدم ، دستم رو گذاشتم رو رگبار و موس رو هی میچرخوندم ، اینقدر اینکارو کردم یـارو منو کشت ....
بعد هم مکس پین 1 بود ، خیلی برام جالب بود ، فکر میکردم یه معمای بزرگـه که باید حلش کنم .
بعد آی.جی.آی 2 بود که نتونستم یک مرحلش رو هم برم .
بازی FreeCell
بازی پاسوره که تو XP هست. کار بیل گیتسه.
بازی ای جی ای بود . و اخرین بازی عمرم هست .