بیشتر آنتن های مبین نت تو شهر ما رو دکل های همراه اولهنقل قول:
Printable View
بیشتر آنتن های مبین نت تو شهر ما رو دکل های همراه اولهنقل قول:
اقا کسی مودم جدید مبین نتو گرفته چطوره ایرانسل بهتره یا این
این مودم چطوری سیمکارت میخوره سیمکارت میشه رو گوشی که پشتیبانی دارن استفاده کرد ؟! باند موبین نت رو چند ؟!
راستی مودم وایکمس به TD-LTE عوض میکنه ؟!
سلام به همگی
تازه عضو اینجا شدم ببخشید اگه یه وقت اشتباهی رخ داد :n33: عرضم به حضور شما که من کاربر مبین نت هستم و تا الان انصافا تو منطقه من که آذربایجان باشه خوب سرویس داده. از روز یکشنبه درخواست مهاجرت به TD-LTE رو دادم ولی تا امروز هیچ خبری نشده! سه بار تماس گرفتم همش میگن پیگیری می کنیم ز واحد فنی و بعدشم هیچ. همین الان یه شکایت تو سامانه 195 پر کردم :n25:
ببینم اینقده که میگن شکایت دارید ثبت کنید رسیدگی می کنیم چیکار می کنن؟! :n13: وقتی که سیم کارت رسید در اولین فرصت عکسای مربوط به سرعت و سیگنال رو اینجا می فرستم.
سلام دوستان. اونایی که از td مبین نت استفاده میکنن لطفا بگن سرعت شبانه این سرویس واقعا رو ۴ مگ محدوده؟؟؟
دوستان گرامی با حمایت از کمپین اعتراض به قیمت اینترنت خواهان اصلاح قیمت و گرفتن حق خود شوید
یک دست صدا نداردلینک کمپین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشتی یه شات از شبانه هم بزارنقل قول:
پینگ خارج هم یه تستی بذار
قصد داشتم این سیستم رو تهیه کنم.متشکرم که تست گذاشتین.نقل قول:
اگر ممکنه یه تست سرعت هم با سرورهای خارج مثلا فرانکفورت بذارین.
ضمنا آیا شما از خود مبین نت هستین ؟(با توجه به نام کاربریتون گفتم)
مبین نت شرایط تعویض مودم از وایمکس به lte رو برای مشترکین فعلی گذاشته رو سایتش
مبین نت برای TD LTE طرح های خوبی گذاشته. اما سابقه این شرکت رو اگر یه نیم نگاهی داشته باشیم زمانی که وایمکس رو هم تازه راه اندازی کرده بود طرحاش خیلی خوب بود. اینترنت 1مگابیت نامحدود ماهیانه 70ت میداد. بعدا که کاربراش رو جذب کرد طرح های نامحدود رو حذف کرد و قیمتها رو فضایی کرد.....
اگر چنین سیاستی رو برای TD پیشی بگیری قطعا شکست میخوره.
منم امروز راه اندازی کردم :
سرور داخلی:
سرور خارجی:
پینگ:
تست شبانه هم بعدا میزارم .
تا اینجا تست هایی که گذاشته شده وضعیت خوبی داره . باید دید در ادامه چطور میشه
نقل قول:
بی زحمت یه تصویر از وضعیت سیگنالتون هم بزارید.
نقل قول:
تشکر اون قسمت بالاییش اطلاعات بیشتری داره مثل cinr و دو تا rsrp از اونم یه عکس بفرستید. اما ظاهرا با این سیگنال سرعت خوبی میده. شما توی قسمت سبز پررنگ هستید یا کم رنگ؟
پوشش td-lte تو سایتش فقط یه رنگ سبز داره که من داخلش هستم .نقل قول:
پوشش وایمکس سبز کم رنگ و پررنگ داره که طبق اونم تو سبز پررنگ هستم .
خونه ما ایرانسل انتن دهی مناسبی نداره . 4g بهترین حالت یه خط پر میکنه و بعضی وقتا هم سوییچ میشه رو 3g . واسه همین مبین نت گرفتم .
یکم مودم رو جابجا کردم سیگنالم بهتر شد.
کلا نسبت به جابجایی خیلی حساسه . یکم تکونش میدی سیگنال بالا و پایین میشه .
نقل قول:
ازسایت Testmy.net سرور آلمان هم لطفاً یه تست بزار . ممنون .
واقعا دستت درد نکننه که تست هاتو گذاشتی. اگه تونستی از سرعت شبانه هم تست بزار ببینیم چطوره. ممنون. یک چیز جالب. اون بسته ۱۰۰ گیگ یک ماهه تو وب سایت مبین نت هست ولی تو بروشورهای تبلیغاتیش نیست!!! بغیه بسته ها هستن.نقل قول:
تست شبانه
داخلی:
خارجی:
با دانلود منجر 500 کیلو رو پر میکنه .
پینگش هم با روزانه فرقی نداره .
دوست عزیز دستت درد نکنه. میگم وب گردیش چطوره؟؟ صفحات رو سریع لود میکنه؟؟ تلگرام و اینستا چطور؟؟ عکس و ویدیو راحت لود میشه؟؟نقل قول:
چند گیگ میگیره حاجی شبانه متوسط؟نقل قول:
وبگردی و تلگرامش هم خوبهنقل قول:
با این سرعت تو 5 ساعت شبانه تقریبا میشه 9 گیگ رو گرفتنقل قول:
تو پنلت این بسته ۱۰۰ گیگ ۱ ماهه هست؟؟نقل قول:
داش یه سوال گیم انلاین میزنی رو کنسول؟ پینگ چطوره توشنقل قول:
الان میتونی یه تست پینگ اروپا و امریکا بزاری ممنون:n07::n02:
بعد پنل کاربری lteچه شکلیه یه شاتی بده ببینم از طرحای پنلت
اره هست .نقل قول:
اره . دیروز کلی انچارتد4 رو ps4 انلاین زدم بدون لگ و مشکل .نقل قول:
nat type 2 هم هست .
طرح ها هم همونه که تو سایته
این LTE عملا داره چه انقلابی تو اینترنت ایران ایجاد میکنه. درسته هنوز مشکل محدودیت ترافیک داریم که با خارجیها قابل مقایسه نیست ولی همین که از شر محدودیت ای دی اس ال داریم راحت میشیم و سرعتهای به مراتب بالاتر با ترافیک به صرفه تر میگیرم جای شکرش باقیه.
خودم به دلیل نوع کارم دو تا نت تو خانه دارم (4جی ایرانسل به مودم رومیزی + یک ای دس ال بک اپ) . قرار بود ایرانسل بک اپ بشه ولی برعکس شده و ای دی اس ال مزخرف بیکار افتاده و ایرانسل شده نت اصلیم با میانگین 30-40mb/s سرعت . 100 تومان هر ماه ای دس ال برام میافته با 50 گیگ ترافک و حداکثر 4 مگ سرعت رو این خط داغون و پر از نویز. فک کنم بهتره تا مبین نت تخفیف میده این ای دی اس ال رو با LTE جایگزین کنم هم ارزونتر برام در میاد هم سرعت چند برابری با پینگ بهتر میگیرم.
----------------------------------
خوب من ثبت نام کردم (محدوده هروی) نصب که شد, تستها رو برای دوستان اینجا میزارم.
دقیقا منم مثل شمام و توی همین فکرم اگر تی دی مبین نت راه افتاد جایگزین دی اس ال کنم البته مشروط به اینکه تعرفه هاش خوب باشه هر چند توی همین چند روز مخابراتم متحول شده و پینگ 8888 زیر صد اومده
نت تایپ 2 یعنی اوپن درسته؟نقل قول:
نت تایپ 1 : open (باز)نقل قول:
نت تایپ 2 : moderate (معتدل)
نت تایپ 3 : (محدود)
سلام دوستان من مناطق تحت پوشش رو نگاه کردم ما توش بودیم ولی میخواستم بدونم مودمش چجوری هست outdoor هست؟ یعنی باید رو پشت بوم باشه؟ بعد این طرحاش چرا اینجوریه یه 100 گیگ داره خیلی خوبه بقیش همه از دم آشغاله (نسبت به اون 100گیگه)
من واسه بازی آنلاین میخوام adsl دسترسی ندارم ایرانسل هم پوشش نداره سر همین دیدم این پینگش خوبه برام جالب شد
ممنون
مودمش ایندور{ داخلی}هست با نمایندگی شهرتون هماهنگ کنید میام برای تست خوب بود خریداری کنیدنقل قول:
خوب دوستان امروز اومدن مودم رو تحویل دادن و فعال کردن. اینم تست سرعت در اوج ترافیک (ساعت 8:30 شب)
خارجی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخلی:
حوالی ساعت 2 بعد از ظهر که تست کردم تا 37mb/s از سرور خارجی میداد.
برای بازی هم یه 2 ساعتworld of warcraft و 2 ساعت هم overwatch تو battle.net (EU) بازی کردم. پینگ بین 99-105 در هردو و بدون لگ.
براي وب گردي خوبهنقل قول:
كندي احساس نميكنين
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
خیر هیچ کندی تو وب گردی حس نمی کنیم . سرعت لود صفحه ها هم خیلی خوبه.
میتونم بپرسم شما تو کدوم شهر و منطقه هستید؟ چند خط آنتن دارید و وضعیت سیگنالتون چطوره؟نقل قول:
تهران . محدوده هروی. 3 از 5 خط انتن (20db) . وضعیت سیگنال خوبه .
بدیش اینجاست که یک بسته خوب داره که اونم فقط برای کسایی که مصرف نسبتا بالا دارن خوبه
من خودم 40-50 گیگ مصرف دارم و اگر یک بسته مثلا 50 گیگ 40تومن ماهیانه بده همین الان میخرم ولی خوب این 100 گیگه زیاده . بدیش اینجاست 1ماهه هم هست .
بزرگترین مسئله هم سابقه خراب این شرکته که میترسم مثل بساط wimax این حرکتاش فقط برای جذب مشتری باشه.
یک اسکرین شات از وضعیت سیگنال قرار بدید.نقل قول:
trace از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 هم بگیرید.