با سلام. من هم طی چندین شکایت مختلف که از مبین نت و ایرانسل داشتم سایت 195 انصافا پیگیری کردند.
Printable View
با سلام. من هم طی چندین شکایت مختلف که از مبین نت و ایرانسل داشتم سایت 195 انصافا پیگیری کردند.
کاشکی بشه درباره اینترنت شاتل هم شکایت کرد
چه مشکلی دارین با اینترنت شاتل؟نقل قول:
من طرح آرت 5 شاتل گرفتم روی 40 گیگ همچین محدود کردن که سرعت دانلود روی 8 کیلوبایت هست
از همراه اول شکایت کردم به خاطر آنتن دهی
اینم وضعیت نوشته تا 2/17 مشکل برطرف میشه و امروز 2/19 مشکل که برطرف نشده هیچ دیگه بیخیال شدن که یک توضیخ بدن که حداقل بدونم چرا از 2/17 گذشت و مشکل برطرف نشده! :n15: فکر کنم این سامانه 195 برای همراه اول اهمیتی نداره و جدی نمیگیره:n31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا در آینده اگر مشکل برطرف شد یا پیگیری کردن همین پست اپدیت میکنم و اطلاع میدم
برای منم یه روزه زنگ نزدننقل قول:
دوستان من از ایرانسل اینترنتی سیم کارت خریدم پنجشنبه به دستم رسیده هنوز فعال نشده ، دیروز زنگ زدم ایرانسل گفت تا 24 ساعت دیگه اوکی میشه امروز زنگ زدم گفتن به خاطر ترافیک کاری طول کشیده اوکی میشه ، به نظرتون برم 195 درخواست بدم؟
نقل قول:
نه دیگه برای یک ثبت نام سیم کارت که شکایت به 195 جالب نیست!
شما 10 دقیقه وقت بذار برو نمایندگی ایرانسل با کارت ملی تا سریع برات فعال کنه!
بعد حدودا دو ماه هنوز در دست بررسیه کسی میدونه چطوری باید بهشون بگم پس چی شد؟(شکایت از عدم همخوانی نقشه پوشش سایت ایرانسل با واقعیت )
تجربه من میگه مجموعه 195 مثل خیلی از ادارات دولتی دیگه بهره وری پایینی داره و صرفا چند نفر دور هم جمع شدن و یه حقوقی از بیت المال میگیرن و حالا اگه حال داشتن و بیکاری بهشون فشار اورد یا مجبور بودن یه نیمچه فعالیت غیر مفیدی هم دارننقل قول:
پس خیلی توقع پیگیری نداشته باش ازشون
خداوکیلی کارشون درسته من خودم صبانت داشتم 3روزجمع اوری زده بودم خبری نشد تا اینکه 195شکایت زدم دیدم صبح شنبه ساعت8تو15دقیقه زنگ زدن گوشیم گفتن جمعش میکنیم فقط شکایتتونو پس بگیرین ما گفتیم شما خودتون توسایتتون زدین ظرفه48ساعت بعدجمع اوری تماس میگیریم ولی 3روزگذشت خبری نشد گفت 5شنبه وجمعه ساعت اداری حساب نمیشه من 4شنبه توی روز زده بودم بره جمع اوری بعداز اینکه تماس گرفت فرداش نمایندگی که ازش صبانت خریده بودم5سال پیش زنگ زدگفت مشکلت چیه جمعش میکنی گفتم میخوام ازشرکت دیگه ای نت بخرم تازه نمایندگی ازاونور میزد بره جمع اوری3روزم اونطوری علاف شدم ولی لامپ اینترنتم قطع شد زنگ زدم داخلی گفتم 1هفته الافه اینم جمع شه رفتم ازشرکت دیگه ای نت بخرم گفته قبلیت باید جمع شه گفت شمارتوبگو اره تعیدش اومد نمیدونم چیکارکرد گفت حله میتونی از هرشرکتی میخوای adslبگیری خلاصه باوجود 195باید خودتم پیگیرباشی زودتر کارت رابیوفته فقط195کافی نیست حالا خودم داخلی پیگیری نمیکردم یه چندروزم اون علاف میکرد
ظاهرا با ایرانسل اصلا نمیتونن شاخ به شاخ بشن الان دوماهه درحال بررسیه نقشه حمله به یه کشور هم دو ماه طول نمیکشه بررسیش!!!نقل قول:
اپدیتنقل قول:
شکایت بعد گذشت 12 روز از جواب همراه اول که (با اعمال تغییرات لازم مشکل تا 2/17 برطرف خواهد شد) که در عمل هیچ تغییری نکرد به سازمان تنظیم مقررات ارجاع شده!
این پست در اینده ان شاء الله اپدیت میکنم تا در جریان قرار بگیرید که شکایت برای انتن دهی نتیجه داره یا خیر!
سلام . منم به خاطر چند تا مشکل فنی که تو پنل کاربریم هست از شرکت مخابرات شکایت کردم . چون هرچقدر به پشتیبانی زنگ زدم و حتی مراجعه حضوری کردم , مخابرات به هیچ جاش نگرفت ! اگه واقعا 195 رسیدگی کنه که خیلی خوبه . خبرشو میدم بهتون .
من قبلا شکایت کردم .خیلی زود بررسی میکنن و به شدت پیگیر هستن اما متاسفانه اشکالی که دارن اینه که بیشتر به حرف سرویس دهنده گوش میدن تا حرف مشترک .مثلا من سرعتم پایین بود شکایت کردم بهد از طرف سریس دهنده یه کارشناس فرستادن که اونم تو زرد از اب دراومد و به دروغ توی گزارشش نوشت که سرعت خوب بوده و اینا و تحویل 195 داد که 195 هم گفت کطبق گزارش کارشناس سرعت خوب بوده و اعتراض شما وارد نیست و خلاصه فایل رو بست .اگه از طرف خودشون کارشناس میفرستادن شاید اینطوری نمیشد.
اخرین تجربه من چند ماه پیش بود
اخرش 195 کارشناسش اومد گفت ما پیگیری هامون رو انجام دادم
دگ کاری از دست ما بر نمی آد ( مشکل اتنن دهی و تماس )
میخوام بگم مهم اون کارشناسی هست که قراره پیگیری کنه
اگه کسی باشه که پیگیری کنه به جد مطئمن باشید جواب میگیرید
سلام
متاسفانه درباره این سامانه باید بگم که هیچ کاری از دستشون دربرابر کله گنده هایی مثل ایرانسل بر نمیاد
مثلا من چند بار بسته ترکیبی بوم خریدم ولی با اینکه به ایرانسل زنگ میزدم از شارژ اصلی کم می کرد هر چی ام به ایرانسل می گفتم یه بهانه ای میاورد آخر به 195 شکایت کردم و با ارائه مستندات اثبات کردم که ایرانسل دزدی کرده و کارشناس 195 هم رای به برحق بودن ادعای من داد اما الان یک ماه گذشت و نه 195 دیگه جواب میده و نه ایرانسل:n21:
حالا شما پیدا کنید پرتقال فروش را
این سامانه در اصل بدرد شکایت از کسب و کارهای کوچک می خوره و شکایت از شرکت های خصوصی کوچک که وابستگی به یقه سفید ها نداشته باشه ولی کافیه یه شرکت مثل ایرانسل باشه که پشمم حسابت نکنند.:n35::n14:
بله همینطوره...منم مشکل مشابهی با ایرانسل داشتم و بعد از گذشت مدت طولانی به نتیجه نرسیدم...نقل قول:
در این سامانه 195 نهایتا مشکلو میندازن گردن مشتری یا اگه قبول کنند میگن کاری از دست ما بر نمیاد:n02::n02::n02:
کلا بود و نبودش تفاوتی نداره و به نظرم اگه نبود بهتر بود چون فقط ردیف بودجه از بیت المال میگیرن و بهره وری هم ندارند
8 روز پیش شکایت کردم برای کاهش سرعت اینترنت نامحدود مخابرات از 512 به 128
هیچ ترتیب اثری داده نشد
تازه دو روز پیش رفتم تو سایتشون دیدم شکایتم رو حذف کردن و شماره پیگیری شکایت رو میزنم میگه اشتباست!
منم در تاریخ 18 خرداد شکایت خودمو از مخابرات ثبت کردم. همون روز نوشت در حال پیگیری میباشد. هنوزم همینو نوشته. و از تاریخ 20 خرداد هم هیچ تغییری نکرده. حتی انقد پست و تنبل هستن که نگفتن عدم رسیدگی یا مختومه یا هر چیز دیگه ای. حداقل مینوشتن که امکان رسیدگی نداریم یا تنبلی مون میشه یا حال نداریم. ولی همینم دریغ میکنن. صد در صد حقوق متصدی ای که این جوری کار میکنه حروم و بی برکته ...
این سامانه فقط برای تخلیه خط یا کارهای کوچیک کاربرد داره!
زورش به کله گنده ها مثل ایرانسل یا همراه اول و مخابرات نمیرسه! من که از 195 نا امید شدم برای پیگیری:n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا این سامانه سپاس! باز نمیشه!!
نقل قول:
در بعضی مواقع باز نمیشه ، این آدرس رو بزنید
دوستان یک پیشنهاد
با توجه به ناکارامد بودن این سامانه دوستان با ذکر مستندات و دلایلشون به سازمان بازرسی یا دیوان عدالت اداری یا سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده شکایت کنند.
نهادهای دیگه باید ورود کنند و گوش مسئول این سامانه رو بگیرند تا بلکه مقداری به وظیشون عمل کنند
من که از صبا نت اینترنت دارم که شبانه رو حذف کرده و و هیچ طرح مناسبی نداره برای کاربران پر مصرف !! بقیه شرکتها فشفشه و یا شبانه رایگان دارن ولی اینها شباهنگ گذاشتن
و برای شبانه پول میگیرن من که 12 تیر سرویسم تمام میشه و بعد از 4 سال از صبا میرم . یک شرکت دیگه.
- - - Updated - - -
من که از صبا نت اینترنت دارم که شبانه رو حذف کرده و و هیچ طرح مناسبی نداره برای کاربران پر مصرف !! بقیه شرکتها فشفشه و یا شبانه رایگان دارن ولی اینها شباهنگ گذاشتن
و برای شبانه پول میگیرن من که 12 تیر سرویسم تمام میشه و بعد از 4 سال از صبا میرم . یک شرکت دیگه.
بالاخره بعد از چن ماه و اومدن یکی برا تست و چن بار صحبت تلفنی و ..... بالخره خانومه پررو ایرانسل میگه کارشناسا بررسی کردن میگن سرعت خوبه و طبیعیه و بیشتر از اینم فلا نمیشه!!!!شکایت ما چی بود؟این بود که مودم 4.5 پلاس ایرانسل سرعتش با همون سیم کارت پایین تر و یا مساوی با یه مودم 4 جی معمولیه خود نفری که اومده بود هم تایید کرد حتی از نتایج تست هم اسکرین گرفت و فرستاد مرکز که مودم 4جی معمولی سرعتش بالاتره..
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را...
خب شما غلط میکنین مودمی که سرعتش پایین تره با تبلیغ فراوان و قیمت سه برابری بعنوان سرعت بالا میفروشین به ملت...کلاهبرداری و دروغ نیست پس چیه؟
اره منم که قبلا اپراتورم مخابرات گند و مزخرف و دزد خراسان بود و خیلی وقت ها مخابرات ازم دزدی می کرد و یهو چند گیگ حجمم رو می خورد شکایت می نوشتم پیگیری می شد و حجم هام رو برگردوندند.
گاهی وقت ها دیر بررسی می کنند اما اینکه بازم بررسی میشه نعمتیه !!!
واسه موارد دیککع هم شکایت زیاد نوشتم درسته جواب درست حسابی بهم ندادن اما حداقل پیگیری شد !!!
در کل من راضی ام از این سامانه
شکایت من بعد از 80 روز!
سلام
من دیروز از شرکت همراه اول بابت عدم کیفیت سرویس 3G شکایت ثبت کردم
امروز رفتم تو سامانه نوشته :
باسلام طي تماس تلفني مورخ 96/04/20مشترك از ثبت شكايت اظهار بي اطلاعي نموده است باتشكر
در صورتی که اصلا با من هیچگونه تماسی گرفته نشده :n41:
اینا نمیدونم چی میزنن ولی هرچی هست جنسش خوبه :n19:
منم پارسال بخاطر سرعت3g /4g از ایرانسل شکایت کردم کارشناس اومد تست کرد گفتن منطقه نیاز به احداث یه سایت جدید داره که چند ماه آینده این کار رو انجام میدیم یه سال گذشت وضعیت افتضاحه شده شکایت کردم که چرا سایت نمیزنین گفتن دوباره باید بیاییم تست کنیم کارشناس صبح تو وقتی که شبکه کاملا خلوته اومده تست میگیره 3جی سرعتش 1هست فورجی 6 مگ میگه فوق العاده است شبکه ام تماس گرفتن که سرعتتون کاملا استانداره میگم از سالی که 3g/4g اومده سرعت من همینه میگن همینی که هست .
سلام دوستان من از شرکت پیشگامان میخوام تخلیه کنم شکایت هم کردم تو سایت 195 اما همچنان این شرکت تخلیه نکرده خط منو چیکار کنم دوباره شکایت کنم ؟
و این که من 40 گیگ حجم و 70 روز مهلت قرارداد دارم ایا این شرکت موظف به تسویه حساب هست یا خیر ؟ چون دفعه قبلی که تماس گرفتم گفتن 40 گیگت میسوزه
خیر....شما یک روز بعد از خرید سرویس هم تخلیه کنی هزینت از بین میره و موظف به تسویه حساب نیستند....شکایت رو پیگیری کنید در صورت نیاز درخواست تجدید نظر بدیدنقل قول:
امروز با کارشناس وزارت ارتباطات تماس گرفتم کسانیکه در تعرفه اینترنت رایگان عید تا عید 10 تا 18 شهریور چه دائمی و چه اعتباری ضرر کرده اند و براشون قبض دراز صادر شده یا شارژ سیم کارت اعتباری شون صفر شده در 195 ثبت شکایت کنند هرچه ثبت شکایت بیشتر شود فشار بیشتری به رسیدگی درهمراه اول میارن که پول به حساب شون برگرده
اینو خود کارشناس گفتش
سامانه خوبی هست و سریع رسیدگی میکنه اما مشکل اصلیش اینه که کارشناس بی طرف نداره و کارشناسی که معمولا میفرسته از طرف سرویس دهنده هست واین باعث میشه خیلی چیزا راحت ماست مالی بشه لا اقل برای من که اینطور بوده ، از سه تا سرویس دهنده شکایت کردم کارشناسای خود isp رو فرستادن که دو مورد پیگیری شد و یک مورد که مال مخابرات بود خیلی راحت کارشناسش زیرابی رفت و به ضرر ما شد.
والا تجربه خوبی بود ایرانسل رو به زانو در اوردم طوری بود طرف هر روز زنگ می زد قصد رضایت من را داشت. :n10:
من تا الان شکایت ثبت کردم ولی به نتیجه نرسیده هیچ کدوم همش به قول دوستمون ماس مالی شده
به نظرم خوبه.زود هم رسیدگی میکنن.واسه من مخابرات اومد و زود مودم فیبر نوری رو عوض کرد و بهترش رو گذاشت.مدام هم پیگیر بودن که خوب شده یا نه.آخرش هم خودم رضایت دادم ک آره خوب شده و دستتون درد نکنه ولی مشکل پینگ بر طرف نشده بود.ولی مشکل کیفیت اینترنت ربطی به isp ها نداره.کار از یه جای دیگه میلنگه که فرا سازمانی هستش
واقعا خوبه و دمشون گرم
ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بدی و تجربه ای که داشتی رو به اشتراک بذارینقل قول:
خوب 2 مورد بود اولش عودت مودم TD-LTEنقل قول:
نزدیک 25 روز شده بوده هنوز پول رو پس نداده بودند ما هم اعصاب خورد یک نامه اداری و انشایی دفتری که با مستندات تحویل بود برای سامانه ارسال کردم . (حتما عکس از فرمهاتو بگیرید)
سریع ریختند البته نامه من اینقدر ترسناک بود ماه بعد هم دوباره همون مبلغ ریختند کلا 200 تومان سود کردیم
یک مورد دیگه هم قطعی نیم ساعت پایانی بسته های شبانه اش بود که آن هم شکایت ردم نامه اداری و انشایی
هر روز برای پیچوندن و انصراف شکایت و همین هست و این داستانها تماس می گرفتند و میدیدند که همچنان شکایت من هست و پابرجاست خوب ایرانسل هم نامه زد روش که طزف این قدر حجم مصرف کرده و استفاده میکنه و... من هم دوباره یک نامه پر زدم رفت
این دفعه یک دختره زنگ و با تهدید گفت اره همینه و تازه میخوایم بسته های شبانه رو برداریم و من هم خونسرد گفتم بردار ولی مشکل و جواب من تو سامانه نشد دختره باز پررو بازی دراورد و ادرس خانه منو جهت وضعیت دکل گرفت و گفت اصلا برات قطعش می کنیم گفتم این هم جواب من که نشد هیچ تاره صدات هم ضبط کردم الان با مستندات بیشتر ایرانسل رو سرت خراب میکنم. طرف از ترس دست و پاشو جمع کرد و گفت همه چی رو اوکی میکنم.
دیدم هم آن مشکل اوکی شد هم سرعت 50 گیگابیتی شون :n19:
بله مگه ما بچه ایم شغل خود من مدیر بازرگانیه :n26: