اینم عکس منو تلویزیون بنده جهت نصب و راه اندازی ----- :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم عکس منو تلویزیون بنده جهت نصب و راه اندازی ----- :نقل قول:
سلام
تو تاپیک مشاوره خرید پرسیدم،کسی جواب نداد:n03:
دوستانی که این تی وی رو خریداری کردن،کیفیت تصویر اون رو روی کانالهای معمولی ماه...و کانالهای داخلی در شرایط یکسان با تصویر مدل sony w800c مقایسه کردن؟
چطور بوده؟
بین این دوتا تردید دارم، برای سایز 49-50 تقریبا قیمتشون برابره و چون uh850 تهران و کرج پیدا نمیشه،امکان مقایسه حضوری ندارم.
ممنون میشم جواب بدید.
عکس قابل مشاهده نیست . میشه جای دیگه اپلود کنید .نقل قول:
سلام.منم همین سوال و دارم.چون فعلا ks8000 موجود نیست تقریبا در این رنج قیمت این 2 مدل گزینه های معقولی به نظر میان.البته سامسونگ الگوریتم ارتقای تصویرش upscale بسیار مناسب و با کیفیته ولی مدلهای پایین تر از ks8000 همشون یه مشکلی دارن . موضوع اصلی کنتراست بسیار مناسب w800 هست ولی خوب از نظر امکانات قابل مقایسه با uh850 نیست.طراحی،ریموت،امکانات ، ----- داخلی و... همه به نفع uh850 هست ولی لامصب کنتراست پایینش آدمو به شک میندازه!! من اگه شب یه فیلم از این مدل ال جی ببینم و خیالم راحت بشه دیگه تردیدی ندارم ولی با یه مدل ال جی که کنتراستش حدودا 700 بود یه فیلم دیدم واقعا توو شب افتضاحه! کم مونده بود led های پشت پنل و نشون بده.البته کسی متوجه میشه که قبلا پنل va یا پلاسما داشت!.واقعا اگه موصوع کنتراست پنلهای ال جی حل میشد یکی از بهترین های بازار میشد.نقل قول:
عکسی نیست دوست عزیزنقل قول:
سلامنقل قول:
عکس هستش .
حل شد مشکل از آپلود سنتر بود . حالا یک جای دیگه من هم آپلودش کردم :n16:
از منوی PROGRAM MOD وlocation هم اگه میتونی عکس بگیر ممنون میشم
مال من نمیشه هم زمان رسی ور و تلویزیون رو انتخاب کنم.و برای انتخاب هرکدوم باید هر دفعه وارد تنظیمات بشم ...!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوست گرامی با اسم کاربری khorh میتونی چندتا عکس از تصویر تلویزیون مخصوصا در شب (تاریکی کامل) بذاری و البته بگی تنظیمات کنتراست و روشناییت چی بود؟ممنونم
دوستانی که سایز 49 اینچ این تلویزیون رو دارن میشه لطف کنند و اندازه پایه این سایز رو بدن ؟ ممنون
این مشکلی که دوستان داشتن. من پیداش کردم. کافیه مثلا رو یه شبکه دیجیتال باشین. بعد کلید list رو بزنین بعد با موس برین رو گزینه فیلتر. از اونجا میشه راحت رفت رو ر س ی و ر و بلعکس
فقط مشکلی که دارم نتونستم گوشی آندروید وصل کنم. کار خاصی باید کرد؟
سلام ، دوست عزیز اگه تهران تشریف دارید میتونیم یه تایمی رو هماهنگ کنیم جهت تست تصویر تشریف بیارید در خدمتتون باشم ، اینطوری بنده هم از تجربیات شما استفاده میبرم .نقل قول:
سلام.آقا دانیال ممنون خیلی لطف دارید.من مازندارنی هستم و با کلی فاصله از شما....
شما خودتون میتونید یه عکس کاملا مشکی با نرم افزار paint در اندازه 1920*1080 بسازید و شب با تلویزیوون پخش کنید و ببینید عمق رنگ مشکی چطوره.این مدل ال جی در واقع بهترین کنتراست در بین پنلهای ips تا بحال و داشته ولی مشکل اینه این نوع پنل مادرزادی ضعف دارند و در واقع سالها قبل گرون به حساب می امدن اما با گذشت زمان و تکامل پنلهای va والبته oled قیمت این پنلها به شدت افت کرده!. خودتون یه تصویر کاملا مشکی ببینید و نظرتونو مطرح کنید تا استفاده کنیم.ممنون.من چون تازه واردم اجازه استفاده ازعکس و لینک و ندارم
سلام دوستان
من هم شدیدا بین این مدل و صبر برای KS8000 گیر کردم
اما هیچ خبری از سری فلت سامسونگ نیست و فقط منحنی داره .
کسی اطلاع دقیق داره کی میاد ؟اصلا میاد ؟ از بانه ایا که میپرسم میگن تو بار های اینده مون هم خبری فعلا نیست
مدل ks8000 خیلی از این ال جی بهتره البته قیمتش هم همین طور با گارانتی حدود 8 میلیون!نقل قول:
با گارانتی؟
قیمت و از کجا گیر اوردید؟
دیجی کالا سری 9 رو هم آورده
دوستان لطفاً راهنمائی کنین مسیرها رو چجوری بگیرم؟ کد و فرکانس چی باید بدیم؟ مسیرها رو از کجا باید انتخاب کتین؟
از دوستان کسی میدونه موبایل و کامپیوتر رو چطوری باید شیر کنیم؟
و اینکه واسه این تلویزیون ups نیازه وصل کنیم یا نیازی نیست...
سلام.
دوستان چه جوری میشه فیلم ضبط کرد. من یه فلش سی و دو گیگ گذاشتم ولی ضبط نمیکنه
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
دوستان من این تلویزیون را ندارم وگرنه کمکتون می کردم.آقای leilash و سعید اگر امکانش هست یکم از کیفیت تصویر این تلویزیون برامون بگید.تلویزیون قبلیتون چی بود واینکه تصویر در تاریکی افت محسوس کنتراست و کیفیت داره و احساس می کنید رنگی مشکی به اصطلاح بور شده و خاکستری هست؟.چون مین برد این تلویزیون خیلی خوبه و مشکلی بابت تاری تصویر یا پردازش یا کدک نباید داشته باشید تنها مشکل پنل ips این محصوله ! . نظر شما چیه؟
به نظر من ups نیاز نداره!.محافظ شنیده بودم ولی ups نه!.محافظم نمیخواد.
سلامنقل قول:
برای ضبط کردن چند نکته لازمه که بدونی:
اول اینکه یکبار حافظه فلش رو با خود تلویزیون باید فرمت بکنی
دوم اینکه امکان ضبط فقط روی گیرنده دیجیتال و رس ی و ر داخلی تلویزیون فعال است یعنی امکان ضبط از پورت hdmi وجود ندارد
سوم برای ضبط کردن کافیه روی هر کانالی که میخای کافیه دکمه اسکرول روی کنترل فشار بدی بعد گوشه پایین سمت چپ صفحه دکمه ضبط نمایان میشه روش ok کن بعد پیام ضبط کردن هم ok کن تا ضبط شروع بشه والسلام
فرستاده شده از HUAWEI RIO-L01ِ من با Tapatalk
دوستان کسی نیست یه نقد درست درمون از این مدل بنویسه استفاده کنیم؟.خصوصا عمق مشکی در اتاق تاریک.
فقط آقای دانیال بود که عکس فرستاد و البته نظرشو بیان کرد که جا داره ازش تشکر بشه ولی با اینکه این تاپیک اختصاصی برای این مدل هست اصلا تخصصی نیست!!. شما یه سر به avsforum بزنید ببینین چطور دارن پیش میرن!.
من خودم شروع می کنم....
یکی از داغ ترین مسائلی که درباره ی این ست مطرحه (البته به غیر از کنتراست پایین) پنل 8 بیتی اونه.در واقع چون soc میتونه به صورت 10 بیتی پردازش رنگ ها را انجام بده ال جی با کلک و چشم پوشی پنل را 10 بیتی اعلام کرد. ولی پنل این تلویزیون در واقع 8 بیتی و پردازش به صورت 10 بیتی هست به همین دلیل از 8 بیتی ها بالاتر و از 10 بیتی ها کمی پایینتر هست
مساله بعدی که در مورد تقریبا تمام تلویزیون های ال جی مطرحه موتور ارتقای تصاویر هست.وقتی شما یه سورس 480 یا 720 اچ دی دارید و تعداد پیکسلها در حد 4k هست باید تصاویر به اصطلاح upscale بشه و تصویر به صورت فیت نشون داده بشه.هر شرکت برای خودش از یه الگوریتم خاص استفاده میکنه و ال جی معمولا تصاویرش یه کم( یه کم) پایینتر از سامسونگ و مخصوصا سونی هست ویکم نرمی تصاویر زیاده و حالت بلور داره و جزئیات در حد سونی نیست.دوستانی که این تلویزیون را دارن لطفا نظر بدن که تصاویر sd چطور هستن.البته چون در مقام قیاس نظر میدیم اگر بگن که تلویزیون قبلیشون چی بود بهتر میشه به نتیجه رسید.
کسی درباره فارسی سازی این مدل اطلاعاتی نداره؟ آیا با داناود فایل منطقه دیگه آپدیت به آن منظقه کرد؟ توضیحات بیشتر؟
دوست عزیزخواهش میکنم ، انجام وظیفه بود ، اتفاقا بنده هم خیلی مایلم این بخش رونق بگیره و دوستانی که این مدل رو تهیه کردند بیشتر تبادل نظر بکنند ، بازم چندتا عکس براتون میفرستم تا شما بعنوان یه متخصص نظر بدید در ضمن تمامی این عکسها در شرایط نور کم اتاق گرفته شده :نقل قول:
البته وقتی از صفحه تلویزیون توسط گوشی عکس گرفته میشه خود دوربین گوشی هم ممکنه یه تغییراتی ایجاد کنه و بازم کاملا نمیشه رو عکس حساب کرد .
دوستان یه مدت تی وی من از گوشه پایین سمت راست نشت نور پیدا کرده که توی تصاویر کاملا سیاه و یا فیلم با حاشیه سیاه دیده میشه اولش اینطوری نبود نمی دونم چرا اینطوری شده البته توی تصاویر کامل دیده نمیشه کسی راه حلی داره بیان کنه?
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
سلام آقا دانیال.باز هم ممنون بخاطر خیرخواهی و کمکتون.نکته همینجاست که عکس نمیتونه نشونه ی درستی از کیفیت تصویر باشه.به عنوان مثال گوشی htc من عکس هارو با کنتراست بسیار بالا می گیره ولی lcd لپ تاپ من از افتضاح هم افتضاح تره!! لنوو z510 با کنتراست بسیار پایین و..! در نتیجه عکسها داخل لپ تاپ خیلی کدر و بی حال هستن ولی داخل تلویزون خونه خیلی شارپ و عالی هستن.نظر کلی خودتون در مورد کنتراست تصویر چیه؟ شما تجربه ی دیدن تصاویر پنل va هم داشتید؟.اکثر سامسونگها و 2015 سونی پنل va با کنتراست معقول و خوب هستن و اکثر ال جی ها پنل ips و کنتراست پایین.
باید به سایه ها و جزئیات دقت کنید.Local Dimming میتونه به عمق مشکی خیلی کمک کنه مخصوصا در سطح آخر خودش.ولی اینکار باعث ایجاد خطوط سفید و در واقع ابرهای سفید در مرز بین سیاه و سفید میشه.تنظیم این حالت سلیقه ایه اما میتونید هر 2 سطح کم و زیاد و امتحان کنین و نظرتونو بیان کنین.دقت کنید در این مدل تلویزیون که امکانات خصوص سازی تصویر بسیار گسترده ای داره باید مراقت خاموش و روشن کردن عملگرها باشین.به عنوان مثال در اکثر موارد تقریبا 70درصد عملگرهای بهبود تصاویر باید خاموش باشن.تنظیمات خیلی زیادی برای این مدل در سایتها وجود داره ولی من یک نمونه از این تنظیمها و براتون میفرستم.شاید به دردتون خورد.میتونین مقادیر قبلی و یادداشت کنین و اگه خوشتون نیومد به حالت قبل برش گردونین.
آقای شعبانی نشت نور در این مدل خیلی گزارش شده و شما اولین نفر نیستین.اگر از فیلمهای لترباکس و 16.9 استفاده می کنید Local Dimming را فعال و در بالاترین حد قرار بدین بعد به لبه ها دقت کنین ببینین لبه ها را جارو میکنه یا نه(یعنی اوضاع بهتر میشه یانه).مورد بعدی در مورد این پنل خیرگی تصاویر هست که تقریبا در 10% پنلها اتفاق می افته. مثلا اگر منو دی وی دی پلیر به مدت 5 دقیقه روی تصویر تلویزون باشه (یا هر تصویر ثابت دیگه ای) شما تا چند دقیقه یه سایه ای از تصویر قبلی دارین.برای تست هم بعد از 5 دقیقه الگوی رنگ خاکستری را پخش کنین اگر پنل همچین ضعفی داشت خودشو نشون میده.فقط نتیجه و اعلام کنید.ممنون
این هم یکی از ده ها تنظیمات موجود
2D settings - HDMI
-------------------------
Picture Mode Settings - Standard (User)
Aspect Ratio - Original (Just Scan)
Energy Saving - OFF
Eye Comfort Mode - OFF
Backlight - 60
Contrast - 90
Brightness - 49
Sharpness - 10
Color - 50
Tint - 0
Color Temperature - C20
Advanced Controls
-----------------------
Dynamic Contrast - OFF
Dynamic Color - OFF
Preferred Color - Skin 0, Grass 0, Sky 0
Color Gamut - Normal
Super Resolution - OFF
Gamma - Medium
Picture Options
-------------------
Noise Reduction - OFF
MPEG Noise Reduction - OFF
Black Level - LOW
Real Cinema - ON
Motion Eye Care - OFF
LED Local Dimming - Medium
TruMotion - OFF
3D settings - HDMI
-------------------------
Picture Mode Settings - Standard (User)
Aspect Ratio - Original (Just Scan)
Energy Saving - OFF
Eye Comfort Mode - OFF
Backlight - 100
Contrast - 95
Brightness - 50
Sharpness - 10
Color - 50
Tint - R5
Color Temperature - C20
Advanced Controls
-----------------------
Dynamic Contrast - OFF
Dynamic Color - OFF
Preferred Color - Skin -3, Grass 0, Sky 0
Color Gamut - Normal
Super Resolution - OFF
Gamma - Medium
Picture Options
-------------------
Noise Reduction - OFF
MPEG Noise Reduction - OFF
Black Level - LOW
Real Cinema - ON
Motion Eye Care - OFF
LED Local Dimming - Medium
TruMotion - OFF
با سلام ممنون از راهنماییتون بنده شبانی هستم فرموده شما کاملا درسته باید توی local dimming اوضاع بهتر بشه و درست توی تصاویری که صفحه پر میشه ومنطقه گوشه مورد نظر تاریک است مشکل حل میشه ولی بعلت بزرگ بودن ناحیه dimming که بصورت ستونی عمل میکنه عملا روی فیلم letterboxمعضل باقیه و توی ذوق میزنه در خصوص خیرگی تصویر چیزی مشاهده نکردمنقل قول:
از نظر بنده بجز مشکل نشت نور سایر ویژگیهای این تی وی ایده ال و میتونه دوستان رو چند سالی تا فراگیر شدن تکنولوژی های جدید ساپورت کنه
سلام
جناب شعبانی این مشکلی که شما در خصوص نشت نور پیدا کردید قطعا مختص به تمام تولیدات این مدل نمیشه و تلویزیون شما احتمالا یه مشکلی پیدا کرده ( البته امیدوارم اینطور نباشه و با تغیرات در تصویر و تنظیمات وضعیت بهتر بشه ) بهر حال اگه لطف کنید از این وضعیت عکس بگیرید و قرار بدید ممنون میشم .
دوست و استاد عزیز ، من قبلا تو فرومها و سایتهای معتبر خارجی از تنظیمات مختلفی که ارائه کرده بودند استفاده کرده بودم ولی معتقدم تنظیمات و نوع تصویر یک امر کاملا سلیقه ای میباشد و ممکنه یکی از این نوع رنج تنظیمات راضی باشه و یکی نباشه ولی درکل خوشبختانه تنطیمات و کالیبره کردن تصویر این تلویزیون گستردگی زیادی داره و قطعا میتونه نیازهای هر شخصی رو براساس نوع سلیقش مرتفع کنه .نقل قول:
یه سوال به ذهنم خطور کرده : بنظرشما شرکت الجی میتونه تو آپدیتهای بعدی این تلویزیون، بصورت نرم افزاری Upscale این تلویزیون رو بهبود ببخشه ؟؟ بنظر من اگه کمی این مورد در شبکه های SD بهبود پیدا میکرد خیلی عالی میشد .
با سلام . کسی این مدل را با منوی فارسی داره؟ کسی فارسی کرده؟
بله چشم منتهی فعلا دسترسی به تی وی ندارم حتما عکس برای دوستان میزارمنقل قول:
دقیقا نکته همینجاست.من دنبال سری ساخت این محصول بودم.میخواستم مشخص کنم که اون سری از تلویزیون هایی که نشت نور دارن مشکل خیرگی هم دارن یا نه!.مثل خط تولید خیلی از شرکتها که میگن مثلا تولید خط 2 خیلی با کیفیت تر از خط 1 هست!!.
یه نکته ی خارج از گود هم بگم.کلا شرکتهای تولید کننده تلویززیون 2016 خیلی ضعیف عمل کردن.ال جی تمام تمرکزش روی oled هست.سونی که واقعا ضعیف عمل کرد و 70درصد تولیداتش پنل ips هستن.سامسونگ هم ارزش خرید بالایی برای منطقه ی ما نداره چون سری های زیر8 اکثرشون مشکل پرش تصویر دارن وآپشن های کمی دارن.فقط ks8000 خیلی قوی عمل کرد که نمیدونم چرا وارد ایران نشده!!.شاید به این خاطر ه که تکنولوژی lcd led اشباع شده و پیشرفت خیلی کند شده و صرفه ی اقتصادی نداره!.شما یه نگاه به ledهای ال جی بندازید امکان نداره بدون مشکل باشن!.ساسمونگ هم امکان نداره با قیمت مناسب باشن و سونی هم که....
رو همین حساب خرید مدلهای 2015 در برخی از موارد حتی عاقلانه تر به نظر می رسه!.مثلا ju7100 سامسونگ یه پک متعادل با قیمت 3.700 هست و w800c هم با اینکه دیگه پیر شده هنوز یه گزینه ی بی آزار به حساب میاد!.
بگذریم.آقای شبانی ما منتظر تصویر هستیم
حقیقتا من هم به موتور ارتقای تصویر ال جی مخصوصا در رزولوشن های پایین شک دارم و احساس میکنم سونی در درجه ی اول و سامسونگ عملکرد بهتری دارن.کلا ال جی برای پیکسلی نشدن تصویر یه بلور خیلی زیادی به تصویر میده انگار یه روکش مات کشیدی روش!.در صورتی که تصویر باید شارپ باشه و فقط نویز اون کم بشه نه اینکه به پیکسلهای لبه fade بده!.البته اگر پنل va بود شاید اوضاع یکم بهتر بود به هر حال کنتراست بیشتر، تصویر و شارپ میکنه.نمیدونم.به نظرم زیاد رو این قضیه ی آپدیت حساب باز نکنین چون موضوع برای 1 ماه و 1 سال نیست!!.
تلویزیون شما چند اینچه و فاصله ی عادی شما برای تماشا چقده؟ممنونم.
تلویزیون بنده 55 اینچ و فاصله تقریبی و معمول حدود 3 تا 4 مترمیباشد .