خوب الان من بخوام این آنتنو برای 3g بسازم با اندازه های 2600 این کارو بکنم یا 2100 و اینکه برای اون المنتش اجباریه که مفتول مس باشه؟ یعنی منظورم دوار بودنشه اگه زاویه داشته باشه (چهارگوش) مشکل ایجاد میکنه؟نقل قول:
Printable View
خوب الان من بخوام این آنتنو برای 3g بسازم با اندازه های 2600 این کارو بکنم یا 2100 و اینکه برای اون المنتش اجباریه که مفتول مس باشه؟ یعنی منظورم دوار بودنشه اگه زاویه داشته باشه (چهارگوش) مشکل ایجاد میکنه؟نقل قول:
اینطوری که من فهمیدم هر چقدر به این طرح نزدیکتر باشه بهتره. متریال ها حتما مس باشه.
سلامنقل قول:
کسی نمیتونه تو این زمینه کمک کنه ؟
1 تومان بايد هزينه كني ازين انتنهاي تقويت موبايل بزاري يه ريپيتر هم داخل خونه مه انتنت خوب شهنقل قول:
باید از ریپیتر استفاده کنی. ولی یکی از دوستان من هم همچین مشکلی داشت و تو همراه اول اشنا داشتو پیگیری کردو همون انتن های موجود را جوری align کردن که مشکل دوستمم حل شد.نقل قول:
دوستان عزیز
توی اون لینک محاسبه ابعاد برای ساخت آنتن ابعادی که میده با ابعادی که خودش درست کرده فرق داره!
چه ابعادی درسته واسه بازتاب دهنده؟(با لبه)
لبه ها رو چطوری میشه ایجاد کرد که ورق خم نشه؟(بدون برش زدن و جوش زدن مجدد ورق مس)
صرف نظر از ضخامت که خودش گفته نوع ورق و مفتول مسی هم فرق میکنه چی باید باشه؟
یه جا گفته بود هرچی کابل ضخیم تر و کم انعطاف تر باشه و کوتاه تر باشه بهتره!بهترین کابل چه نوعیه؟
اتصال مستقیم کابل به آنتن یا از طریق کانکتور نوع N تاثیری داره تو قدرت سیگنال؟
واسه جوش زدن قطعات سیم مفتول با همون لحیم کاری جواب میده؟
واسه پایه های غیر رسانا که آنتن روش قرار بگیره از چی باید استفاده کرد؟
من مثل خودش درست کردم.
من لبه ها را از طرفین اندازه زدم و با تیغی که خودم با فلز اره اهن بر درست کرذه بودم خط انداختم.به اندازه 1میل. بعد با ابزار خم کردم.
کابل ضخیم رو نمیشه که تو ts9 زد.. واسه همین من سری 10 کابل را استفاده کردم. یه کابل از ts9 به N Serie.
حتما کابلت یک تکه باشه. حتما. من دفعه اول کابلمو 2تکه استفاده کرده بودم و هیچ تاثیری نگرفتم. حتی 1db.
اکر بخوایی لحیم کاذی کنی باید یه هویه فوق العاده قوی باشه چون ورق مس گرما رو دفع میکنه. من واسه لحیم کردن سیم مسی به رفلکتور اخر از گاز استفاده کردم و گذاشتمش روی گاز و لحیم کردم. عجب اتصال توپیم شد خداییش.
من پایه های غیر رسانا رو با دستگاه تراش تراشیدم. البته شما میتونید از چیزهای اماده که اطرافتون پیدا میشه استفاده کنید. چون دسترسی به دستگاه تراش سخته واسه عموم.
با توجه به MIMO 2×2 بیشتر مودمها فکر میکنم بهتر باشه دو آنتن ساخته بشه . در این سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) فایل PDF مرجع برای ساخت این مدل آنتنهای دوگانه برای فرکانس 1800 و 2600 گذاشته که من ایندو فایل رو برای شما ضمیمه این پست میکنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همانطوریکه در عکس زیر مشخص هست از فیس سری N استفاده نشده و کابل کواکسیال مستقیماً به سیم لحیم شده . بنظرم این روش بهتر هست چون تعداد اتصالات بین المنت و کابل کواکسیال کمتر میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اندازه هایی که در PDF گفته شده با اندازه های گفته شده در سایت زیر کمی متفاوت هست .
در نهایت چند db حساب میشه این آنتن؟نقل قول:
درباره ضخامت رفلکتور و ضخامت سیم چیزی نگفته؟(البته تو این عکس ها از سیم استفاده نکرده به نظر میله میاد)
جهت افقی و عمودی آنتن به چه صورته؟
اینکه لبه نداره تاثیری داره تو قدرت دریافت سیگنال؟
و اگه قراره دو آنتن ساخته بشه(یکی 1800 و یکی 2600) بر اساس این مدل اونوقت ما 4 تا خروجی کابل خواهیم داشت!چطوری قراره هر دو آنتن(هر 4تا کابل) رو همزمان به مودم وصل کنیم؟!
منظور اینه که چطوری بتونیم از هردو فرکانس همزمان استفاده کنیم؟(واسه تجمیع فرکانس ها)
تا اونجایی که میدونم و فهمیدم جواب میدم :n16:نقل قول:
double biquad حدود 13 الی 14دdBi (مدلهایی که چهار تا مربع دارند) .نقل قول:
در نهایت چند db حساب میشه این آنتن؟
biquad حدود 11 الی 12دdBi (مدلهای دو مربعی) .
ضخامت رفلکتور همانطوریکه در PDF مربوط به 2600 مشخص هست (عکس زیر) 1.5 میلیمتر هست . ولی بنظرم ضخامت رفلکتور خیلی مهم نیست . شما میتونید ضخامت کمتر بردارید تا خمکاری و یا برشکاری راحتتر باشه ولی ضخامت نازک باعث کاهش استحکام میشه .نقل قول:
درباره ضخامت رفلکتور و ضخامت سیم چیزی نگفته؟(البته تو این عکس ها از سیم استفاده نکرده به نظر میله میاد)
مساحت (Area) سیم هم 2.5 میلیمتر مربع هست که اگر از فرمولهای مربوط به دایره استفاده کنید قطر (Diameter) سیم حدود 1.78 میلیمتر درمیاد (عکس زیر) . دقت کنید اگر میخواهید سیم بخرید روی روکش سیمها بر حسب میلیمتر مربع نوشته میشه .
نکته مهم دیگه ای که باید بهش توجه کنید فاصله بین ضلع های المنت هست . همانطوریکه در عکس زیر مشخص هست از داخل فاصله 27.95 و از خارج هم 31.51 میلیمتر هست (این عکس برای 2600 هست) .
این مدل آنتن فقط برای تقویت یک نوع باند (1800 و یا 2600) برای مودمهای MIMO ×2 هست بدون تجمیع فرکانس . بهتره 2600 رو انتخاب کنید که سرعت دانلود خوبی داره .نقل قول:
و اگه قراره دو آنتن ساخته بشه(یکی 1800 و یکی 2600) بر اساس این مدل اونوقت ما 4 تا خروجی کابل خواهیم داشت!چطوری قراره هر دو آنتن(هر 4تا کابل) رو همزمان به مودم وصل کنیم؟!
من فکر میکنم باید دو آنتن جداگانه بر اساس توضیحات سایت زیر بسازید یکی برای 2600 و یکی برای 1800 که بتونید تجمیع کنید و اینکه چه فاصله ای باید باهم داشته باشن برای افزایش کارایی اطلاعی ندارم .نقل قول:
منظور اینه که چطوری بتونیم از هردو فرکانس همزمان استفاده کنیم؟(واسه تجمیع فرکانس ها)
بسیار عالی:n12:نقل قول:
ممنون از شما:n40:
چندتا طرح مربوط به آنتن های Quad Biquad پیدا کردم با Gain حدود 17db که البته توی این منابع آموزش رو بر مبنای آنتن WIFI قرار داده ولی به نظرم بشه از این طرح ها واسه آنتن 4G هم استفاده کرد فقط ابعادش رو باید پیدا کنیم که متاسفانه هنوز اونو پیدا نکردم
منابع:
سلام دوستان
- آیا آنتنی وجود داره که هم برای 4G باشه باقابلیت MiMO 2x2 (البته فقط برای MiMo 2x2 نباشه) ؟؟؟
- آنتنی که هم 4G ساپورت کنه و هم 3G چی؟؟
- میشه یه مدل خوب نام ببرید، یک چند مدل دیدم ولی متاسفانه هیچ کدوم اسم مشخصی نداشتند و نمیدونم باید مغازه چی بگم؟؟؟
در مورد جنس رفلکتور یه نکته در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجمن پیدا کردم :
با توجه به این نکته ، امروز رفتم ورق گالوانیزه خریدم 10 هزار تومن . اندازش در حدی هست که بشه دو آنتن Biquad ساخت . بیشترین قیمتی که تابحال پرداخت کردم اون کابل RG-316 بود که هشت مترش شد 40 هزار تومن :n38:نقل قول:
As far as common metals used for the reflector, ie galvanized steel, aluminum or copper, the gain difference between them is too miniscule to measure. A bigger gain difference will be noticed by the element material, so use copper which is a better conductor and is also easier to work with.
اشتباه کردی که 8 متر کابل خریدی.نقل قول:
کابل بیشتر از 2متر تاثیرش به مراتب کمتر میشه. منم 7 متر گرفتم اصلا تاثیر نکرد وقتی به 1.5متر کاهشش دادم تاثیرشو دیدم.
کابل شما چی بوده ؟ منظورم شماره های بعد از RG هست .نقل قول:
با درود.
دوستان برای اینترنت تو یه روستا موندم چکار کنم! انتن دهی خوبی نداره!
2g هم به زور وصل میشه.. تو فکر یه تقویت کننده سیگنالم! ایا میشه یه تقویت کننده بگیرم که 3جی هم بهاش ران بشه؟حدودا 50 کیلومترم با جای که 3 جی فعاله فاصله دارم... البته بشدت دور ورم هم کوه و کمر است.... من فقط برای ثبات ایترنت میخوام... کاری به سرعتش ندارم... اینترنت میخوام پینگ ثابت داشته باشه
ممنون میشم یه نفر راهنمای کنه
پس خوب شد امروز ورق مس گیرم نیومد!:n02:نقل قول:
دو سه جا رفتم تیکه کوچیک با ضخامت مورد نظر نداشتن,ضخامت 2 میل داشتن که یه تیکه کوچیکش 50-60 تومان در میومد(کیلویی 35 هزار تومان)
ضخامت 1 میل هم بود که خیلی ظریف به نظر میرسید,نخریدم
راستی ورق آلومینیوم یا ورق برنجی چطوره؟
فقط سیم مسی رو تونستم تهیه کنم(بدون روکش 1 متر با ضخامت 2.5mm دو هزار تومان!):n02:
از یکی هم شنیدم که کابل RG58 مقاومت 50 اهم داره ولی نمیدونم تا چه فرکانسی پشتیبانی میکنه
نقل قول:بنظر من به جای اینکه پول زیاد پرداخت بشه برای ورق گرانقیمتی که تفاوتی در Gain آنتن در مقایسه با ورق ارزانقیمت ایجاد نمیکنه ، پول رو نگه دارید برای خرید کابل کواکسیال با کیفیت یا هر وسیله دیگه . ورق آلومینیوم هم نسبتاً گرونه . ورق برنجی که من تو بازار پیدا نکردم . ولی ورق گالوانیزه فراوانتر هست و راحتتر پیدا میشه و قیمت مناسبتری هم داره .نقل قول:
راستی ورق آلومینیوم یا ورق برنجی چطوره؟
2.5mm یا 2.5mm2 ؟ اگر 2.5 میلیمتر مربع هست پس قطرش میشه حدوداً 1.78 میلیمتر پس دستور العمل سایت lte-anbieter.info رعایت شده . ولی اگر قطرش 2.5 میلیمتر هست پس درست انتخاب نشده و قطرش زیاد هست چون هرچه فرکانس بالاتر باشه قطرش معمولاً باید کمتر بشه .نقل قول:
فقط سیم مسی رو تونستم تهیه کنم(بدون روکش 1 متر با ضخامت 2.5mm دو هزار تومان!)
البته من سیم مسی 1.5mm2 خریدم که قطرش میشه حدوداً 1.3mm (همون کابل کولر) . اندازه هم طبق محاسبات گفته شده در سایت buildyourownantenna.blogspot.fr هست که البته دقیق هم نیست چون mm با mm2 یکی هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
من اول میخواستم کابل RG-58 رو بخرم اونهم با طول زیاد که آنتن رو ببرم پشت بام . قیمتش هم مناسب بود ولی فروشنده تا گفتم برای 2600 میخوام RG-316 رو بهم داد .نقل قول:
از یکی از هم شنیدم که کابل RG58 مقاومت 50 اهم داره ولی نمیدونم تا چه فرکانسی پشتیبانی میکنه
====
برش ورقهای ضخیم کار ساده ای نیست و اگر از قیچیهای معمولی استفاده بشه لبه برش خورده صاف در نمیاد . تو اینترنت جستجو کردم nibbler tool ابزار خیلی مناسب برای برش ورق هست طوریکه لبه های برش خورده صاف درمیاد ولی آیا همچین ابزاری پیدا میشه در بازار یا خیر ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورق گالوانیزه با چه ضخامتی گرفتی؟نقل قول:
من چندین بار به فروشنده تاکید کردم که سیم حتما 2.5mm2 باشه و اونم همین سیم رو بهم داد ولی خودم وسیله ای ندارم که بتونم دقیق چک کنم واقعا درست داده باشه یا نه,مگر اینکه کولیس تهیه کنم
به نظرم الکی وقت و هزینه ات رو صرف اون ابزار برش نکن,چون همیشه که نمیخوای استفاده کنی
به جاش ورق رو ببر تراشکاری محل همونجا با هر ابعادی بخوای واست درست میکنه
یه نوع کابل هایی هم هست تو بازار معروف به b32 که ضخامتش کمه ولی مقاومتش کمتر از 40 اهم هست(فکر کنم 35 اهم),در واقع این کابل همون کابلی هست که به صورت آکبند روی آنتن های رومیزی 4G استفاده میشه ولی اطلاعات بیشتری ندارم که تا چه فرکانسی ساپورت میکنه
نقل قول:ضخامت دقیق رو نمیدونم ولی کمتر از یک میلیمتر هست که بازهم مشکلی ایجاد نمیکنه .نقل قول:
ورق گالوانیزه با چه ضخامتی گرفتی؟
داخل یه سایتی هم رفتم نوشته بود ساخت آنتن تقویت کننده،گفتم شاید برای شماهم جالب باشه
طی تحقیقی که انجام دادم به نظرم بین کابل های کواکسیال 50 اهم موجود RG58C از لحاظ کمترین افت سیگنال,مقرون به صرفه تر بودن و قابل دسترس بودن بهترین انتخابه!
البته RG223 با دو برابر شیلد بیشتر خیلی انتخاب خوبی هست ولی فکر نمیکنم به راحتی قابل تهیه باشه و البته خیلی قابل انعطاف نیست!
الان شاید یکی بیاد بگه RG213 که مشخصاتش خیلی بهتره!درسته!ولی با اون ضخامت و انعطاف کم نه تنها هیچ کانکتور آنتنی براش مناسب نیست بلکه قیمت نجومی هم خواهد داشت که به هیچ وجه مقرون به صرفه نیست!
RG316 و RG174 هم به دلیل افت سیگنال زیاد و قیمت بالا اصلا انتخاب خوبی نیستن!
در آخر جدول مقایسه انواع کابل های کواکسیال معمول رو قرار میدم به اضافه مقایسه نویز RG58 و RG174 که با افزایش فرکانس در مقیاس حدود 30 متر نویزشون بیشتر و بیشتر میشه ولی در هر حال RG58 نویز کمتری داره نسبت به RG174!
آپدیت:
یه نوع کابل دیگه پیدا کردم به نام سری LMR که ویژگی های فوق العاده ای داره!
به عنوان مثال سری 400 این کابل که تقریبا هم سایز RG58 هست در ابعاد 30 متر یک چهارم نویز کمتری ایجاد میکنه و جالبتر اینکه تا فرکانس 5800mhz هم ساپورت میکنه!
اگر تو ذهنت اینه که کابل بکشی ببری انتن رو بالا پشت بام، 100% شکست میخوری، چون اگر طول کابل زیاد شه پاور دستگاه نمیتونه سیگنال ها رو دریافت کنه و عملا هیچ تاثیری نمیبینی.
من 147 استفاده کردم با طول 1.5متر.
البته قبلش223 با طول 7متر داشتم که تاثیری نمیدیدم.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کابل RG-58C رو تو بازار پیدا کردین ؟ چون من پاساژ توکل و پاساژ امجد رو گشتم همچین کابلی موجود نبود ولی کابل RG-58AU فراوان بود . کابل RG-58U هم فقط یه جا دیدم موجود داشت .
برای یه نوع کابل (RG-58AU) قیمتهای متنوعی میدادن ، از متری 1000 تومن تو پاساژ امجد گرفته تا متری 2500 تومن تو پاساژ توکل !
نقل قول:
بنده حدودا 10 متر کابل کشیدم و بالای پشت بام نصب کردم آنتن هامو
هم برای آنتن یاگی و هم دابل بای کواد
هم از کابل RG59 خارجی و هم از 4.5C-2V کرمان استفاده کردم و کاملا هم نتیجه فوق العاده گرفتم
(اون موقع ها که من سرچ میکردم چند جا دیده بودم که کابل LMR-400 بهترین کابله که من پیدا نکردم)
نقل قول:
متاسفانه من هم نتونستم تو پاساژ امجد پیدا کنم,و البته فرصت نکردم جاهای دیگه رو پرس و جو کنم
ولی دونستن تفاوتی که بین U , AU و CU هست میتونه کمک کنه
RG58U مغزی سفت تری نسبت به اون دو تای دیگه داره ولی مقاومتش هم 53 اهم هست!
RG58AU و RG58CU تقریبا مشابه همدیگه هستن و هردو 50 اهم میباشند و فقط نوع روکش استفاده شده در اونها متفاوت هست
همونطور که تو پست قبلیم هم گفتم اگه میشد اون کابل LMR 400 رو پیدا کرد اون واقعا عالیه چون سری RG ابعادشون بیشتر از یه حدی بشه نویزشون زیاد میشه
مودمتون چی بوده ؟ شاید به مدل مودم هم بستگی داشته باشه . مثلاً شاید در مودمهای USB (مثل E3372) امکان استفاده از کابل بلند وجود نداشته باشه .نقل قول:
آموزش ویدئویی نصب کانکتور SMA روی کابل RG-58AU
مودم E3372 دارمنقل قول:
کانکتورشم خودم ساختم
5 تا آنتن یاگی (با گین های متفاوت و فرکانس متفاوت) ساختم تا الان و 2 تا دابل بای کواد (باند 3 و باند 7)
کابل کواکسیال رو هم تا پشت مودم یک تکه آوردم و پشت مودم با فیش آنتن (نری و مادگی) به کانکتور دست ساز وصل میکنم
بهترین نتیجه رو هم وقتی گرفتم که آنتن یاگی 2600 به ورودی یک آنتن مودم و بای کواد 1800 به ورودی 2 آنتن مودم وصل میشه
شاخص RSSI بهبود چشم گیری داشته و عالی هست توی زاویه های مختلف (بین -51 تا -65 ) اما SINR حدود 18 هست که جای بهتر شدن داره. که اون هم فکر میکنم با تعویض کابل و کانکتور آماده حل بشه.
تست آنتن یاگی
نتیجه بعد از یک ماه: از نتایج راضیم. موثر واقع شدند
اون مقداری که توی توضیحاتش نوشته سیگنال رو تقویت نکرد بلکه بیشتر سیگنالی رو که روی پشت بوم بود داد به مودم. به هر حال سرعت آپلود خیلی بهتر شده و سرعت دانلود هم از حدود 5 مگابایت قبلی به حدود 7.5 مگ هم رسیده.
روی فرکانس 1800 تاثیر خیلی کمتری داره و بیشتر روی همون 2600 تاثیر داره برای گرفتن سیگنال بهتره باید دید مستقیم داشته باشه ظاهرا.
کابلش 5 متری هست با کابل rg58
این عکس خود آنتنها. حدود 57 سانته
اینم یه تست با همین آنتن ها با وضعیت سیگنال
اینم وضعیت سیگنال قبلیم با همین حدود 5 - 5.5 مگابایت می گرفتم
آپدیت بعد از مدتها
سلام دوستان.
میخواستم بپرسم LTEWatcher روی modem ZTE MF910 کار نمیکنه ؟
با تشکر.
این هم after , before من.
البنه SNR به 20 هم میرسه.
سلام. برای فاصله نزدیک با دکل چه نوع آنتنی با چه dBi ــی خوب هست؟ من فاصله م با دکل 200 متر هست و قدرت سیگنال خوبی هم دارم ولی SINR پایین هست و خیلی هم نوسان داره... بیشتر برای بالا بردن SINR و پایداریش میگم.
در حالت عادی یا SINR حدود 8 تا 15 سرعت 2-3 مگ میگیرم ولی وقتی بالای 25 میشه سرعت به 11-12 مگابایت میرسه...
سلام
سلام
دوستان کسی از اون رفیقمون که گفت یه انتن تقویتی با دیش 50 سانتی ساخته و در فاصله 50 کیلومتری -70 db گرفته خبری نداره ؟ :n31::n31::n31:
تشکر.
:n25:نقل قول:
خبر جدید فعلا چیزی نیس
بیکار هم نیستم دم به دقیقه اینجا پست بذارم :|
دوستان یه سوال من دوتا از این انتنای چینی رو به صورت موازی کنار هم واز طریق کابل معمولی تلویزیون با فاصله حدود۱۳متر از پشت بام کشیدم تا مودم e3372 تا ۴۰مگ هم داشتم حالا کاری با کم شدن سرعتا ندارم سوال من اینه که سرعتی رو که با گوشی روی پشت بام میگیرم با سیگنال فول نزدیک ۶۰دقیقا همون سرعت یا شاید بهترش رو تو منزل که ۱۲متر فاصله است دارم ایا به نظر دوستان تعویض انتن تفاوتی در سرعت دریافتیم داره با وجود انتن فول گوشی
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
سلام دوست عزیزنقل قول:
میگم این برنامه Lte Watch با همه مودم های 4G کار میکنه؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
دوست عزیز همه مودمهای 4 جی رو از کجا باید بدونم!.نقل قول:
با خیلی از مودمها کار نمی کنه احتمالا مثل مدلهای تی پی لینک
اما یه نسخه مخصوص برای هواوی داره که دوستان با چندتا از مدلهای هواوی نتیجه گرفتند.
شما بگو کدوم مدل منظورته تا دوستان بیشتر کمک کنند
من روی 3372 و 5186 جواب گرفتم
مودم من TPlink mr6400 هست.نقل قول:
چجوری مودمو وصل میکنید به کامپیوتر تا این برنامه اونو بشناسه با کابل یا وای فای؟
توی قسمت address ip و password چیزی باید بزنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
باید ای پی مودم رو بزنید و رمز ورودی ادمین رونقل قول:
اما احتمالا روی مودم شما جواب نمیده