بنده این مطالب را مطالعه کردم و از شما کمال تشکر را دارم که بنده رو از اشتباه خارج کردید
از مدیر خواهش میکنم این پست ها را پاک کند
Printable View
بنده این مطالب را مطالعه کردم و از شما کمال تشکر را دارم که بنده رو از اشتباه خارج کردید
از مدیر خواهش میکنم این پست ها را پاک کند
خواهش میکنم..چه خوب که تونستم کمکی کنم :n01:...به نظرمنقل قول:
پست ها بمونن شاید بقیه هم بتونن استفاده کنن.
پست اشتباه بنده رو منظورم بودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پهنای باند شده 30 مگ
ظاهرا محدودیت سرعت مودم td-lte در مشهد برداشته شده. امروز سرعتم بالای 20 مگابیت هست.
یعنی محدودیت 8 مگ شده 30 مگ ؟نقل قول:
پ.ن : با اپراتور آنلاین ایرانسل الان صحبت کردم ، کلا منکر محدودیت شدن !
این اپراتورها اطلاعاتشون به روز نیست که .بهشون دیکته میکنن اینها هم فقط جواب بلد بدن
در این که شکی نیست
ولی با صحبت mehban در پست قبل ار بنده ، تصورم از اینکه محدودیت برداشه شده باشه ، قوت گرفت.
لطفا سایر دوستان که این سرویس رو تهیه کردن ، نتیجه بررسی شون رو اعلام کنن.
سلام
عزیران یک سوالی داشتم
وقتی با مودم 4G در حال دانلود هستم اگر همون موقع هم زمان با یک سیم کارت 4G دیگه که در موبایلم هست شروع به دانلود کنم روی سرعت مودم و موبایل تاثیر میگذاره و سرعت رو نصف و گاهی کمتر از نصف میکنه یعنی هم برای موبایل و هم برای مودم هم زمان کم میشه و هر موقع هر کدوم رو قطع کنم سرعت دستگاه دیگه افزایش پیدا میکنه. چطوری میشه کاری کرد که هم زمان وقتی در یک منطقه هستی سرعت دو یا چند دستگاه کاهش پیدا نکنه ؟
سلام. لطف میکنید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t با سرور فرانکفورت یک تست بگیرید؟ اگه تست خواستید بگیرید ترجیحاً از مرورگر IE (یا فایرفاکس اگه هنوز Java پشتیبانی کنه) استفاده کنید و Java هم نصب شده باشه تا مقدار Packet Loss رو هم نشون بده. تشکر.نقل قول:
جاوا نصب ه ولی باز کار نکرد
كيفيت خططت عالي هستنقل قول:
سلام
درسته که میشه سیم کارت های معمولی رو استفاده کرد روی این مودمTD ؟ و اینکه اگه جواب مثبته آیا CA رو ساپورت میکنه این مودم در حالت FDD ؟
با تشکر
سلام
مشخص نیست برای تهران کی رسما آماده میشه؟ تو یه جا نوشته بود تو هفته دولت که الانه ولی چیزی اتفاق نیفتاده
کسی تو مشهد طرفای صیاد تست نداره؟
واقعا سرعتش پایدار هست؟
بله مثل اینکه محدودیت هشت مگ رو برداشتند
تست در شهر قم محله آذر منبع آب
مودم هم پشت پنجره رو به حیاط طبقه همکف
محتوای مخفی: سه تا اسکرین شات از اسپید تست و دانلود منیجر و وضعیت آنتن
این سرعت هینطوری باقیه یا یهو مثلا تا زیر ۱۰۰ هم میاد؟نقل قول:
حالا ۴.۱ شد ۳.۹ مشکلی نیست
دوستان کسی امتحان کرده که سیم کارت 4G ایرانسل ( سیم کارت معمولی ) را داخل مودم گذاشت و از اینترنت 4G ایرانسل هم استفاده کرد یا فقط مخصوص TD-LTE است
دوستان تست کردن میشه
تا اخر رو همون چهار مگ و حتی پنج مگ باقی میمونهنقل قول:
الان اسکرین شات جدید گرفتم جای مودم رو عوض کردم سرعتم به 42 مگ بایت رسید
یعنی سرعت دانلودم به شش مگ در ثانیه س
دوستان لطف میکنین تو cmd پینگ بگیرین از 4.2.2.4 و google.com
بدرد بازی آنلاین میخوره؟ پینگ در طی روز ثابت هست؟
ممنون
دوستانی که دارن پینگش چه طوره؟؟ و nat type چنده؟؟
دوست عزیز یه لطفی میکنید برای من و دوستان ؟ تو یه ساعت که خلوت تر هست مودم رو جابه جا میکنید تا سیگنال بهتر بگیرید و یه تست با سرور خارج ترجیحا آلمان فرانکفورت leaseweb یا softlayer بگیرید؟نقل قول:
پیشاپیش ممنون
مگابیت نه مگابایتنقل قول:
ممنون از دستمون برا پاسخ
حالا سوال اصلی اینه
نکنه این سرعتا بخاطر حجم کم کاربری باشه و فردا روز با فراگیر شدنش حتی سرعت معقول هم نداشته باشه؟
امکان دارد ایا؟
هر دو باند پشتیبانی میشه؟نقل قول:
دوستان مودمی غیر مودم پیشنهادی ایرانسل هست که ساپورت کنه باند رو؟؟ انگار مودمش کیفیت خوبی نداره
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
چه مودم هایی غیر از مودم ایرانسل میشه گرفت و قیمتشون حدودا چند در میاد؟
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
یک مودم هست که البته من تو بازار ایران پیدا نکردم چندین سایت خارجی هم گشتم که نبود مدل Huawei E5776s-420 یک مدل دیگه هم هست که مودم خارجی استنقل قول:
HUAWEI B222s-42 LTE Outdoor CPE باید دنبال مدلهائی که انتهاشون به 42 یا 420 ختم میشوند بگردی
خیلی ممنوننقل قول:
فقط اینکه طرح های ساعت رایگان هم روی این td lte هست؟ منظورم همون یک ساعت و سه ساعت رایگان 4g ایرانس هست
و اینکه اگه حجم تموم بشه میشه حجم خرید و قیمتش چقدره
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
من یک وایمکس از ایرانسل گرفتم پشت دستم را داغ کردم دیگه دنبال این شرکت نرم و زیاد در خصوص این اینترنت جدیدش هم اطلاع ندارمم ولی این صفحه طرح تعرفه هاشنقل قول:
واقعا مهم هست دوستان..کسانی که اطلاع دارن میگن که طرح های ساعتی شبانه فعال میشه روی این نوع اینترنت؟؟
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
نه نمیشه. دوستان چه اصرار ی به td دارید؟ عادی هم از لحاظ قیمت هم سرعت بهتر ه. برای مودم هم دستتون باز تر هنقل قول:
اگه پینگ پایین و ثابت داشته باشه خوبه.
نسل چهار همراه پینگش نوسان داره بدرد بازی آنلاین نمیخوره.
نقل قول:
این رو همین عصر امروز گرفتم از سرور های فرانکفورت
اصلا عالیه
پینکش زیاد جالب نیستنقل قول:
عزيزم پينگ خارجي هست! جالب نيست؟!نقل قول:
داخلي نيست كه جالب نباشه
فرانکفورت برای من
ممنون بابت تستنقل قول:
یک سوال دیگه شما توی ایرانسل من که میرید میتونید بسته شبانه نامحدود بخرید ؟
دوستانی که میگن روی مودم تی دی دی سیم کارت اف دی دی وصل میشه بررسی بیشتری کنند از کجا معلوم که به باند 3 و 7 وصل میشه احتمال بالایی وجود داره که با اون سیم معمولی هم به 3500 وصل بشه و به عبارتی با سیم معمولی هم امکان رجیستر فعلا وجود دارد
تنها راه اطمینان این هست که در جایی که سیگنال تی دی دی نداری ولی سیگنال اف دی دی داری سیم کارت معمولی رو بزاری اگر آنتن اومد یعنی به فرکانس 1800 هم وصل میشه و اگر آنتن نیومد یعنی فقط باند 3500 رو ساپرت می کنه و صرفا با اون سیم رجیستر میشه و تنها فایدش بحث تعرفه است که ممکنه اونم ایرانسل بلاک کنه
شخصا فکر می کنم باند 3 و 7 رو ساپرت نمی کنه و الا هر فروشنده ای این ویژگی ها رو هم روی مشخصات کالاش می نوشت تا مشتری بیشتری جذب کنه و دلیل نداره به جای 1800 توی ص وضعیت سیگنال بنویسه 3500