کریس این استیل ضربه ازاد زدن خودشو ادامه بده از هز ده تا ایستگاهیش9 تاش حتما گله :n02:
بچه بلد بود رو نمی کرد :n02:
Printable View
کریس این استیل ضربه ازاد زدن خودشو ادامه بده از هز ده تا ایستگاهیش9 تاش حتما گله :n02:
بچه بلد بود رو نمی کرد :n02:
خیلی کات خوبی داد به توپ. خطا رو هم خودش گرفت.نقل قول:
۱۲ بازگشت فوق العاده رئال مادرید:
- رئال مادرید - اسپورتین (۲۰۱۶) لیگ قهرمانان - ضربه ایستگاهی رونالدو، و بعد ضربه سر موراتا روی ارسال خامس.
- رئال مادرید - سویا (۲۰۱۶) فینال سوپرکاپ اروپا - ضربه سر دقیقه ۹۳ راموس بازی را به وقت اضافه کشاند تا در نهایت با گل کارواخال، رئال برنده سوپرکاپ شود.
- رئال مادرید - اتلتیکو مادرید (۲۰۱۴) فینال لیگ قهرمانان اروپا - ضربه سر دقیقه ۹۳ راموس، بازی را به وقت اضافه کشاند و در نهایت با گل های بیل، مارسلو و رونالدو، رئال قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود.
- رئال مادرید - اسپانیول (۲۰۰۶) لالیگا - گلی که گنزالو هیگواین در آن بازی به ثمر رساند، مسیر قهرمانی آن دوره را هموار ساخت.
- بارسلونا - رئال مادرید (۲۰۱۵) لالیگا - رئال مادرید شاید در آن فصل قهرمان لالیگا نشد، اما توانست تنیجه ۱-۰ را در نیوکمپ، با ۲-۱ عوض کند، آن هم با یک یار کمتر. این پیروزی انگیزه و اعتماد به نفس فراوانی برای کسب Undecima بود.
- رئال مادیرد - مایورکا (۲۰۰۶) لالیگا - در فصلی که پر از پیروزی های دیرهنگاه بود، رئال توانست با گل های دیارا و ریس، آخرین بازی فصل را ببرد و قهرمان لالیگا شود.
- اوساسونا - رئال مادرید (۲۰۰۷) لالیگا - آرین روبن و گونزالو هیگواین، با گل های دقایق آخر خود باعث شدند تا بارسلونا در ال کلاسیکو، تونل افتخار تشکیل دهد.
- رئال مادرید - منچستر سیتی (۲۰۱۲) لیگ قهرمانان - کریم بنزما و کریستیانو رونالدو موفق شدند نتیجه ۲-۱ را عوض کنند تا نشان دهند رئال مادرید در لیگ قهرمانان تیم دیگریست.
- رئال مادرید - سویا (۲۰۰۹) لالیگا - جادوی گوتی، و باز هم به عنوان بازیکن تعویضی در نیمه ی دوم.
- رکریویتو - رئال مادرید (۲۰۰۶) لالیگا - یکی از گل های به یاد ماندنی روبرتو کارلوس در رئال مادرید.
- رئال مادرید - ختافه (۲۰۰۸) لالیگا - په په در این بازی کنترل خود را از دست داد و بخاطر لگ زدن به بازیکن حریف اخراج شد، اما هیگواین یکی از گل های معروف خود برای رئال را به ثمر رساند.
- لوانته - رئال مادرید (۲۰۱۳) لالیگا - کارلتو تازه به رئال مادرید آمده بود که رونالدو و موراتا به اون نشان دادند رئال چگونه فوتبال بازی میکند.
کد:http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2016/09/16/57db0b77468aebb0738b4583.html
ظاهرا قرار هست که انتخاب برنده ی توپ طلا، به حالت سابقش برگرده و از فیفا جدا بشه. یعنی انتخاب و اهدای توپ طلا دوباره دست فرانس فوتبال باشه.
اینجوری فیفا، بهترین بازیکن جهان رو انتخاب میکنه و فرانس فوتبال هم طبق رای بهترین خبرنگاران قاره های مختلف، برنده ی توپ طلا رو انتخاب میکنه.
از وقتی (۲۰۱۰) توپ طلا رو دادن دست فیفا، یا مسی برده یا رونالدو.
اگه این بازی رو ببریم، با رکورد ۱۶ برد پیاپی پپ گواردیولا برابری میکنیم.
تو شش بازی قبلی چه به عنوان میزبان و چه به عنوان میهمان، رئال پیروز بوده. اسپانیول هم تا اینجای فصل خیلی ضعیف بوده. کلاً جلوی بارسا یکم شاخ هستن اما جلوی ما اصلاً.
رونالدو یکم سرماخوردگی داشت، بیل هم از بازی قبلی جلوی اسپورتینگ مصدومیت کوچیکی داشت که زیدان هیچ کدوم رو برای این بازی دعوت نکرد.
احتمالا آسنسیو، خامس و شاید کوواچیچ فیکس بشن. خامس خیلی خوب کار کرده، به نظرم کاملا لایق ۹۰ دقیقه بازی کردن هست.
تیم زیدان کار بزرگی کرده و یک قدم تا تاریخ سازی فاصله داره: برابری با بهترین رکورد برد لالیگا که تا قبل این فقط به بارسلونای پپ گواردیولا متعلق بود.
چهارشنبه یه بازی سخت جلو ویارئال داریم که اگه ببریم، رکورد رو ارتقاع میدیم. بازی ما یک روز قبل بازی بارسلونا - اتلتیکومادرید هست، که از الان باید سه امتیاز اون بازی رو گذاشت تو جیب بارسلونا! اگه اتلتیکو اون ازون بازی امتیاز بگیره باید تعجب کرد (۶ بازی آخرشون جلوی بارسا: ۵ باخت یه برد).
اسپانیول دیشب واقعا با اونی که فصل پیش یا فصل های قبل تر گل بارون میکردیم فرق میکرد. خوب بازی کردن و قابل احترام بودن.
بعضی ها میگن تیم طراوت لازم رو نداره (تا حدودی قبول دارم)، و اینکه از نظر فنی سطح بالایی نداره. حالا درسته گل اول رو حرکت زیبای خامس بود، اما گل دوم کار گروهی ۸ بازیکن بود. ولی در کل، یکی از دلایل اینکه تیم طراوت لازم رو نداره اینه که زیدان تغییرات زیادی به ترکیب میده.
نسبت به بازی قبل جلوی اسپورتینگ، ۴ تغییر داشت: په په، خامس، وازکز، و آسنسیو. زیدان سیستم چرخشی رو خیلی خوب داره پیاده میکنه و برعکس خیلی تیم ها که بدون مهره های کلیدی حتی یک امتیاز هم نمیگیرن، رئال تا اینجا همه رو برده. ترکیب کاملی داریم و تیم به هیچ عنوان وابسته به یک یا چند بازیکن نیست.
این چند وقت، BBC مدام مصدوم بوده و این باعث شده از نظر آماری عقب بیفتن. هرچند هرموقع بودن، تاثیر گذاشتن، مثل بازی دیشب یا بازی مقابل اسپورتینگ.
+
بازی دیشب یه صحنه ی خیلی مشکوک هم داشت، که میگفتن لحظه ای که توپ به سر راموس خورد، در واقع به دستش خورده و راموس نقش بازی کرده تا کارت زرد دوم رو نگیره. این نظر کارشناس داوری مارکا بوده، هرچند آخر سر اذعان کرد تصویر ۱۰۰٪ گویا نیست و نمیتونه با قاطعیت بگه که هند بوده یا نه.
زیدان نه تنها به رکورد ۱۶ برد پیاپی بارسلونای گواردیولا رسیده، بلکه تو یه رکورد دیگه هم اونو شکست داده. گواردیولا در ۲۴ بازی اولی که مربی بارسلونا شد، تونست ۱۹ برد، ۳ تساوی و ۲ شکست کسب کنه.
این درحالیه که زیدان در ۲۴ بازی اولی که مربی رئال بوده، ۲۱ برد، ۲ مساوی و تنها یک شکست رو در کارنامش ثبت کرده. تنها تیمی که موفق شده از رئال مادرید زیدان سه امتیاز بازی را کسب کنه، اتلتیکو مادرید هست.
موراتا: میتوانستم به گرانترین بازیکن تاریخ اسپانیا تبدیل شوم
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
چلسی علاقه زیادی به جذب من داشت. آنتونیو کونته همچنین من را در یوونتوس می خواست و من با این تیم قرارداد امضا کردم و این پیشنهاد بسیار خوبی در آن زمان بود. چلسی پیشنهادی 70 میلیون یورویی برای جذب من ارائه داد. من می توانستم به گرانترین بازیکن اسپانیایی تاریخ تبدیل شوم.
کد:http://www.tarafdari.com/خبر/559815/موراتا-می-توانستم-با-پیوستن-به-چلسی،-به-گرانترین-بازیکن-اسپانیا-تبدیل-شوم
+کد:http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2016/09/21/57e2787d22601d63188b4699.html
مسیر جام باشگاه های جهان هم مشخص شد. باید با برنده ی دیدار قهرمان آسیا و آمریکا مسابقه بدیم و در صورت پیروزی به فینال بریم.
.
دو مشکل بزرگ داریم که متاسفانه فکر نکنم حالا حالا حل بشه.
اول این که واقعا من کریم رو درک نمی کنم و یک بازیکن پوچ و بی هویت به درد نخوره که فقط هست تا بگیم ما یازده نفره هستیم.
دوم این که یعنی تو این دنیا یک هافبک دفاعی نبود بخریم برا این مواقع جا کاسمیرو بازیش بدیم؟ اگه این طوری میشد دیگه لازم نبود اون کروس بدبخت عقب بره و کمی بازی سازی میکرد.
می دونستیم که بازی سختی خواهد بود. رونالدو هنوز تو فاز مصدومیت بود و نمیدونم چرا زیدان بهش ۹۰ دقیقه بازی داد. البته نیمه دوم خیلی بهتر بازی کرد.
کاپی یه گل تقدیم کرد و یه گل هم زد تا جبران کنه. اما در ادامه، با تشکر از داور بازی، نتونستیم به پیروزی های خودمون ادامه بدیم.
اون همه وقت تلف شده و تعویض، همش ۳ دقیقه منظور کرد. یه صحنه خطا رو بنزما هم که پنالتی نگرفت.
با این حال، هنوز با اختلاف سه امتیاز در صدر جدول هستیم. نمیدونم مصدومیت مارسلو چقدر جدی هست، اما اگر اشتباه نکنم کوئنترائو هم تقریبا به تمرینات برگشته و میشه ازش استفاده کرد.
مشکل اول اینه که بنزما بعضی وقتا جو میگیره خوب بازی میکنه که واقعاً به درد تیم میخوره که دل آدم نمیاد بگه آشغاله...ولی تو خیلی بازیا کلاً محوه....نقل قول:
دوم ام این که جا کاسمیرو کواچیچ میتونه بازی کنه ولی فقط جلوس نمیدونم چرا....
مشکل بیشتر ما نبود مودریچه که وقتی نیس انصافاً گند زده میشه به طراحی حمله و بازی سازی رئال.....ای کاش یکیو جاش پیدا کنن اگه بره بدبختیم...:n29::n37:
باشگاه رئال مادرید تایید کرد که کاسمیرو، هافبک برزیلی این باشگاه، دچار شکستگی استخوان پای چپ شده است.
:n29: بدبخت شدیم. 3 هفته نیست.
3 ماه یا سه هفته؟
بازیکنانی که کیفیت مودریچ رو دارن، انگشت شمار هستن. نه تنها بدست آوردن اونا تقریبا غیر ممکن هست، بلکه نگه داشتن و نیمکت نشینِ مودریچ کردنشون حتی سخت تر از خریدشون هست.نقل قول:
تنها کار ممکنه همینه که با سیستم چرخشی و استراحت دادن به بازیکنا، اونا رو از مصدومیت های طولانی مدت دور کنیم.
ظاهرا مصدومیت مارسلو و کاسمیرو به این صورت هست:
مارسلو: ۲ هفته
کاسمیرو: ۱ تا دو ماه
لاس پالماس 2-2 رئال مادرید
خشم رونالدو هنگام تعویض
کریستیانو رونالدو در حالیکه هنوز 18 دقیقه به پایان دیدار مقابل لاس پالماس باقی مانده بود، از سوی زیدان تعویض شد و جای خود را به لوکاس داد؛ تعویضی که با واکنش نه چندان مطلوب رونالدو روبرو شد.
به گزارش "ورزش سه"، رونالدو برابر لاس پالماس با وجود اینکه روی گل دوم رئال تاثیرگذار بود اما شب چندان درخشانی را تجربه نکرد با این حال پیش بینی اینکه او از زمین بیرون برود دور از ذهن بود. رونالدو پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت هنوز به روزهای خوب خود برنگشته است.
رونالدو تاکنون در 231 بازی لالیگا به صورت ثابت بازی کرده و در 22 تای آنها تعویض شده است که امروز آخرینش بود.
حمایت رئالی ها از زیدان برای تعویض رونالدو
اقا این رسانه ها هم گندشو درمیارن
چه خشمی چه کشکی؟
اصلا شاید به خاطر این فرم بازی خودش که ناراحت و عصبیه
عجیبه واقعا
بعضیا رسانه ها دیگه واقعا مسخره رفتار میکنن یکی نیست بهشون بگن چه افتی چه کشکی تیمی که دوتا بازی مساوی کرده رو بدجور میبرن تو حاشیه تیمی که تا اینجای فصل نباخته بازی با ویارئال هم همیشه سخته همیشه هم مشکل ساختن واسمون تو این سالها انصافا لاس پالاماس هم تیم قدرتمندی هست سال قبل هم تو ورزشگاهشون با بدبختی و گل دقایق پایانی کاسمیرو بردیم ازشون حالا با این دوتا تساوی رفتیم تو بحران نخیر داداش رئال همیشه رئاله حالا هم بازی تو وستفالن خیلی خیلی سخته ولی یادمون نره تو دو سه بازی قبل تو وست فالن همشو باختیم این بازی هم خیلی سخته بریم ببینیم چی میشه!
راجب رونالدو هم فقط میشه گفت همیشه جواب منتقدینشو خوب داده فقط باید منتظر موند
Iniesta is the world's best player
سزار لوییس منوتی آرژانتینی که مربیگیری بارسلونا رو سالها پیش برعهده داشته اعتقاد داره که اینیستا به سبب استعدادی که داره بالاتر از بقیه، بهترین بازیکن جهانه.
" او بازیکنی است که میتونه دریبل کنه، بازی کنه پایه و اساس یک گل رو بچینه بدوه و خیلی کارهای دیگه ، و با این وجود هنوز توپ طلایی به او داده نشده."
حالا چرا این مطلب رو در تاپیک رئال نوشتم به خاطر تحسینی بود که از رونالدو داشت زیرا معتقده رونالدو اون نوع تمرین و ترینینگ رو که مثلا بخواد با سه اسطوره اینیستا ژاوی و رونالدینیو آغاز کنه نداشته و همواره در رئال یک قهرمان بوده و تونسته در یک فصل 50 گل بزنه.
محتوای مخفی: متن کامل
منبع:
ﻫﻤﺴﺮ ﺯﯾﺪﺍﻥ ﺩﺭ ﮔﻔﺘﮕﻮ ﺑﺎ ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﭘﺎﺭﯾﺲ ﺍﺳﭙﻮﺭﺕ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺷﻮﻫﺮﺵ ﭼﻨﺪ ﻧﮑﺘﻪ ﺟﺎﻟﺐ ﺭﺍ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﮐﺮﺩ.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ﻫﻤﺴﺮ ﺯﯾﺪﺍﻥ ﺩﺭ ﮔﻔﺘﮕﻮ ﺑﺎ ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﭘﺎﺭﯾﺲ ﺍﺳﭙﻮﺭﺕ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺷﻮﻫﺮﺵ ﭼﻨﺪ ﻧﮑﺘﻪ ﺟﺎﻟﺐ ﺭﺍ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﮐﺮﺩ.
ﻭﯼ ﮔﻔﺖ : ﻭﻗﺘﯽ ﺯﯾﺪﺍﻥ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺧﻮﺷﺶ ﺁﻣﺪ، ﭘﺮﺳﯿﺪ ﺁﯾﺎ ﻣﺴﯿﺤﯽ ﻫﺴﺘﯽ؟ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﮔﻔﺘﻢ، ﺑﻠﯽ!
ﺯﯾﺪﺍﻥ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﻤﻪ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﺵ ﻋﻮﺽ ﺷﺪ ﻭ ﺭﻓﺖ، ﻣﺪﺗﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﻭ ﺍﺯ ﺯﯾﺪﺍﻥ ﺧﺒﺮﯼ ﻧﺸﺪ ﺗﺎ ﮐﻨﺠﮑﺎﻭ ﺷﺪﻡ ﻭ ﺩﻧﺒﺎﻟﺶ ﺭﺍﮔﺮﻓﺘﻢ، ﻭﻗﺘﯽ ﻣﻨﺰﻝ ﺷﺨﺼﯿﺶ ﺭﺍ ﺩﺭ ﭘﺎﺭﯾﺲ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻡ، ﺑﺎ ﺩﯾﺪﻧﻢ ﺗﻌﺠﺐ ﮐﺮﺩ ﻭ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻋﻠﺖ ﻧﺎﭘﺪﯾﺪ ﺷﺪﻧﺶ ﺭﺍ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ .
ﺯﯾﺪﺍﻥ ﮔﻔﺖ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﻨﻢ ﻭﻟﯽ ﺗﻮ ﻣﺴﯿﺤﯽ ﻫﺴﺘﯽ ﻭﻣﻦ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ !
ﻃﯽ ﭼﻨﺪ ﻣﻼﻗﺎﺕ ﻣﻦ ﺷﯿﻔﺘﻪ ﺩﯾﻦ ﻭ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﺯﯾﺪﺍﻥ ﺷﺪﻡ ﻭ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻫﻢ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺷﻮﻡ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺯﯾﺪﺍﻥ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﻨﻢ .
ﻫﻤﺴﺮ ﺯﯾﺪﺍﻥ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ : ﺯﯾﺪﺍﻥ هیچ وقتﻧﻤﺎﺯﺵ ﺭﺍ ﻗﻄﻊ ﻧﮑﺮﺩ ﻭ ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﻧﻤﯽ ﺷﺪ .
ﺍﻣﺎ ﻧﮑﺘﻪ ﺟﺎﻟﺐ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻫﺮﻭﻗﺖ ﺣﻘﻮﻕ ﻣﯽ ﮔﺮﻓﺖ ﯾﺎ ﺩﺭﺁﻣﺪﯼ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺩﺍﺷﺖ ﺣﺴﺎﺑﺪﺍﺭﺵ ﺩﻩ ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺯ ﺁﻧﺮﺍ ﮐﺴﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ، ﻋﻠﺖ ﺭﺍ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ ، ﺯﯾﻦ ﺍﻟﺪﯾﻦ ﮔﻔﺖ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﺎﻥ ﺯﮐﺎﺕ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ، ﺩﻩ ﺩﺭﺻﺪ ﺩﺭﺁﻣﺪﻡ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﻭﺍﺭﺩ ﺣﺴﺎﺏ ﻫﺰﺍﺭ ﯾﺘﯿﻢ ﺍﻟﺠﺰﺍﯾﺮﯼ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .
ﻫﻤﺴﺮ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﻭ ﮐﺎﭘﯿﺘﺎﻥ ﺳﺎﺑﻖ ﺗﯿﻢ ﻣﻠﯽ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺭﺍﺯ ﺣﻤﻠﻪ ﺑﺎ ﺳﺮ ﺯﯾﺪﺍﻥ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺍﯾﺘﺎﻟﯿﺎﯾﯽ ﺩﺭ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﻠﯽ ﺍﺵ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺑﺮ ﻣﻼ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺭﻩ ﮔﻔﺖ : ﺯﯾﺪﺍﻥ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﻧﻤﯽ ﺷﺪ ﻣﮕﺮ ﺑﻪ ﺍﺳﻼﻡ ﺗﻮﻫﯿﻦ ﺷﻮﺩ.
ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺍﯾﺘﺎﻟﯿﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﺍﻭ ﮔﻔﺖ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺖ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺯﯾﺪﺍﻥ ﻫﻢ ﮐﻨﺘﺮﻟﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺳﺮ ﺑﻪ ﺳﯿﻨﻪ ﻣﺪﺍﻓﻊ ﺍﯾﺘﺎﻟﯿﺎﯾﯽ ﺿﺮﺑﻪ ﺯﺩ .
ﺯﯾﺪﺍﻥ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ، ﺍﯾﻦ ﺿﺮﺑﻪ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺗﺮﯾﻦ ﺿﺮﺑﻪ ﺍﯼ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺯﺩﻡ ﻭﭘﺎﻧﺼﺪ ﻫﺰﺍﺭ ﯾﻮﺭﻭ ﺟﺮﯾﻤﻪ ﺍﺵ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺗﺮ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﻨﻢ ﺗﻤﺎﻡ اموالم حتی جانم را هم می دهم.
---------------------------------------------------
آفرین زیدان، واقعا لایک داره
به نظر من اگر خدا فوتبالیست میشد اسمش رو باید میگذاشتیم زیدان!به شخصه بزرگترین و بهترین بازیکنی که بازیهاش رو از tv دیدم زیدان هست یادم نمیاد بازی بوده باشه که زیدان توش بد بوده باشه همیشه بی نظیر بود به قول یکی انگار توپ ازش خواهش میکرد که باهاش حرکت کنه!کلا فکر نکنم کسی مثل زیدان ظهور کنه یاد اون بازی با برزیل تو 2006 به خیر بهترین نمایشی بود که به صورت زنده از tv دیدم و رونالدینیو و رونالدو و آدریانو و روبرتو کارلوس و کاکا و ..........دنبال زیدان افتاده بودن که توپشو بگیرن ولی محو جادوش شده بودن انقدر خوب بود که رئیس جمهور برزیل بعد بازی گفت اون از همه ما برزیلی تر بازی کرد!یادمه موقعی که در مقطع راهنمایی بودم اون موقع بازیهای لالیگا پخش نمیشد و موقعی هم میشد مینداختن ساعت 2 شب و من بازیهای رئال رو روی نوار vhs که داشتم ضبط میکردم و تا بازی بعد اونو هر روز نگاه میکردم تا اونجایی ضبط کردم که دستگاه خراب شد آخرین بازی که ضط کردم دیدار با یوونتوس بود تو cl که رئال بازی رفت و برد با گل هلگوئرا دیشب دوباره بازی رو دیدم چقدر خوب بود زیدان آرم زنده شبکه سه رو میدیدم کیف میکردم دوباره زیدان رو میبینم هنوزم او vhs رو دارم محشر باهاش عشق بازی میکنم کهکشانی های یک یاد پاوون ها و زیدان ها به خیر!:n12:
یک مشکلی که داریم، تیم در لحظاتی به شدت احساسی میشه و در یک لحظه شالوده تیم از هم میپاشه و همون لحظه گل رو می خوریم.
مثلا روی گل اول، اولا که راموس وقتی خطا کرد بعد تیم به شکل عجیبی اعتراض میکنن که انگار دنیا به اخر رسیده و وا میرن.
یا روی گل دوم چند قدم به عقب نگاه کنید یک خطایی صورت گرفت و همه به داور نگاه کردن ولی بازی ادامه پیدا کرد و دنیلو سوتی داد و رفت که شورله توپ رو گل کرد.
زیدان هنوز سرمربی بزرگی نیست، تعویض دیشب خامس با کواچیچ درست نبود و ا زهمون موقع که کواچیچ اومد رفتیم رو فشار در حالی که خامس جنگنده بازی می کرد.
از اون ور یک گله دارم از کریس، دقایق آخر بازی کریس یک توپ رو که میتونست تک به تک بشه زد زیر و توپ رفت اسمون در حالی که همون شکلش اومد زیر پای شورله و اون زیرتاقیش کرد.
ما از کریس تصمیمات پخته تری رو انتشار داریم.
کریم رو هم که ولش کنیم به حال خودش، یکی از به درد نخورترین بازیکنان حال حاضر دنیا.
تو مساوی کردن هتریک کردیم! و چقدر سه بازی آخر شبیه به هم بودن. دقایق آخر گل مساوی رو میخوریم.
کاملا مشخص هست که با رفتن کاسمیرو، به مشکل خوردیم. البته تیم به سختی هم گل میزنه، که دلیلش افت ستاره ها هستن. شاید بخاطر بازی های یورو، اما به هر حال، رونالدو و بیل، عملکردشون پایین تر از یورو هست.
حالا نتیجه مساوی تو زمین دورتمند، اونم در حالی که تا ۳ دقیقه قبل از پایان بازی برنده بودیم، همچین بد هم نیست.
هیت مپ رونالدو و بیل نشون میده چقدر در کار دفاع هم کمک کردن، زیدان به تیم گفته بود دفاع رو نباید فقط گذاشت رو دوش چهار مدافع:
روی زانوی مودریچ عمل آرتروسکوپیک انجام شده و احتمالا یک ماه آینده دوباره میتونه بازی کنه، یا شاید هم زودتر، باید دید بدنش چجوری جواب میده.
با رفتن مودریچ احتمال بازی کردن ایسکو هم بالا میره. امیدوارم جلو ایبار، برگردیم به نوار بردهای پیاپی.
خب اينم از چهارمين مساوي پياپي. صدر جدول هم از دست داديم.
دلمون براي آنجلوتي تنگ شده.
متاسفانه زيدان اونقدر عزيز هست، كه آدم نمي تونه چيز بدي دربارش بگه. اما تيمش تو فاز دفاع مشكل داره. با يه دفاع ضعيف نميشه ليگ رو برد. در فاز حمله هم كه، رونالدو و بيل هردو تو نيمه دوم موقعيت هايي داشتن كه اصلا خوب استفاده نكردن. همون جريان ضعيف بازي كردن ستاره هامون. تيم اصلا تو حمله تراوت لازم رو نداره.
برام سواله چرا په په رو یکم نمیاره جلوتر تا انقدر تو دفاع مشکل نداشته باشیم
کاملا مشخصه این تیم بسیار آسیب پذیر هست و با این وضعیت نباید امید به چیزی داشت! زیدان باید یه فکری بکنه راه و روش هایی که بنیتز رفت رو نباید دوباره امتحان کنه
بازیکن ها هم زیاد تعریفی ندارن دربیل های بیخودی و ناکارآمد میزنن، چه لزومی داره وقتی تیم به حمله نیاز داره و موراتا میتونه راه بندازه بازم حفظ توپ میکنه!
مدیریت هم بی تقصیر نیست چند ماه فرصت داشت بازیکن های بی خاصیت و تبلیغاتی رو بندازه بیرون و دو تا جانشین خوب مطمئن بیاره ولی کاری نکردن و حالا هم دو سال محرومیم و باید با همینا سر کنیم
آقا این ایسکو چرا اینقدر بی شرف هست توپ به اون خوبی رونالدو میندازه بهش عوض اینکه بره خودشو تک به تک کنه سر توپ میزنه رو به عقب موقعیت به فنا میره بابا لیاقت پوشیدن پراهن رئال رو نداره حرکات اضافه عدم سرعت بخشیدن به بازی حفظ توپ بیش از اندازه نمیدونم شاید سنش بیشتر بشه عقلش برسه این کارا اضافه هست تکنیک داری قبول ولی خواهشن گند نزن به اعصاب ما!مودریچ هم که مصدوم شد باید یک ماه اینو تحمل کنیم
ژاوی: توپ طلای امسال؟ کریستیانو شانس زیادی برای فتح آن دارد چون قهرمان لیگ قهرمانان اروپا و یورو شده است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصاحبه های ضد و نقیض ژابی هم جالبه! دیگه چقدر برنده شدن رونالدو مشخص هست، که حتی ژاوی هم اذعان کرده.
اون مصاحبه در مورد بهترین بود، این در مورد برنده توپ طلا. با هم فرق دارن :n39:نقل قول:
مصاحبه های ضد و نقیض ژابی هم جالبه! دیگه چقدر برنده شدن رونالدو مشخص هست، که حتی ژاوی هم اذعان کرده.
دوست عزيز متن مصاحبه درستش به اين شكل هست و ضد و نقيض نيست و اتفاقا يه جورايي تيكه انداخته باز :نقل قول:
اگر قرار باشد توپ طلا را بر اساس عناوین تیمی بدهند، به علت کسب لیگ قهرمانان و یورو، رونالدو شانس اول است اما باز هم از نظر من مسی از لحاظ کیفی نسبت به وی برتری دارد".
اين بهترين بازيكن تاريخ بودن و برنده توپ طلا انقدر براي دوستان بارسايي مهمه؟ : دي
نسبت خبرها و صحبت هاي در اين زمينه شايد ١ به ١٠ باشه تو انجمن. خبر، مصاحبه، آمار و ترول...
باشه اين با اون مصاحبه زمين تا آسمان فرق ميكنه. من اشتباه متوجه شدم.
تو مصاحبش هم تيكه انداخت، شما لحن بازيكنتون رو بهتر ميدونين.
هه پست ها پاک شد!!معلوم نیست چرا داشتیم دوستانه حرف میزدیم:n09:
بهترین بازیکن تاریخ جایی که خدا(زیدان)و پسر خدا(مارادونا)باشن صحبت در مورد کسه دیگه ای شوخی هست!!:n09:نقل قول:
اين بهترين بازيكن تاريخ بودن و برنده توپ طلا انقدر براي دوستان بارسايي مهمه؟ : دي
عزیزان بارسایی فقط در فکر رئالی ها هستن دیگه خداییش نمیشه انکارش شد!!جالب تمام مصاحبه های ژاوی به رئال مادرید و بازیکنهاش ختم میشه!:n31:نقل قول:
اشه اين با اون مصاحبه زمين تا آسمان فرق ميكنه. من اشتباه متوجه شدم.
تو مصاحبش هم تيكه انداخت، شما لحن بازيكنتون رو بهتر ميدونين.
۴ گل تو یه بازی رسمی، واسه تیم ملیت زدن کار راحتی نیست.
متاسفانه گویا راموس یک ماه مصدوم شده.
وبسایت مارکا نگاهی انداخته به سه مدافع فوق العاده ی رئال در یه دهه گذشته:.
.
این سه مدافع، ۱۰ سال در کنار هم، از دروازه رئال دفاع کرده اند (البته بعد از پایان این فصل میشه ۱۰ سال)، که طولانی ترین همکاری سه مدافع در تاریخ رئال هست.
په په از سال ۲۰۰۷، به رئال مادرید پیوست، ۶ ماه بعد از مارسلو، که او هم دو سال بعد از اینکه راموس از سویا به رئال آمد، به رئال ملحق شد.
راموس، بیشترین گل زده رو نسبت به دو نفر دیگه داره. په په هم در طول این سال ها، به خوبی پاسخ ۳۰ میلیون یورویی که رئال به پورتو پرداخت کرد رو داده. و مارسلو، که از ۱۸ سالگی به رئال آمد و به خوبی جانشین روبرتو کارلوس شد.
احتمالا این سه مدافع چند سال دیگری هم در کنار هم بازی خواهند کرد. از آنجایی که مارسلو و راموس تا ۲۰۲۰ قرارداد دارند، و قرارداد فعلی په په که تا ۲۰۱۷ هست، احتمالا برای چند سال دیگر تمدید خواهد شد.
بله تبریک بابت برد بعد از 4 تساوی لعنتی!
یعنی بی نظیر بودیم همه خوب بودن حتی اون ایسکو بی پدر:n02:ولی بازی په په چیز دیگه ای هست واقعا بهترین دفاع حال حاظر جهان هست!کواچیچ و کروس هم عالی گل چهارم سوپر ضد حمله بود
واقعا این بازی با ۴ بازی قبل زمین تا آسمون فرق میکرد! تازه من توقع داشتم بازی سختی باشه، فصل پیش زیدان اینجا مساوی کرد. عجب ضد حمله ای زدیم! ازون ضد حمله ها که تا مدت ها تو کلیپ های فوتبالی دیده خواهد شد.
لالیگا تا اینجا خیلی نزدیک بوده، دو تیم اول هم امتیاز هستن، فاصله تیم اول با پنجم فقط ۳ امتیاز هست... امیدوارم حداقل تا نیم فصل دوم رقابت همینجور نزدیک و جذاب بمونه. این به نفع همه هست، حتی ما ها که فوتبال رو نگاه میکنیم. لیگ بدون رقابت که جذابیتی نداره.
۲۲ دیدار بدون شکست (از فصل پیش تا الان).
عاقا دیگه شوخی نکن با ما: دی ، مارادونا با هیچ معیاری نمیتونه از زیدان پایین تر باشه البته به شرطی که از مارادونا فقط دست خدا و دریبلهای پیاپی همون بازی دست خدا رو ندیده باشیم و در عوض از زیدان n هزارتا بازی دیده باشیم : دی و یا اینکه منظور شما از خدا و پسر خدا استعاره از برتری زیزو به مارادونا نبوده باشه : دینقل قول:
بهترین بازیکن تاریخ جایی که خدا(زیدان)و پسر خدا(مارادونا)باشن صحبت در مورد کسه دیگه ای شوخی هست!!:n09:
بازی بعدی
هفته نهم لالیگا
رئال مادرید - اتلتیک بیلبائو
یکشنبه 2 آبان ماه 95
ساعت 22:15
ورزشگاه سانتیاگو برنابئو
پخش زنده از شبکه سه
نه داداش منظورم مقایسه و برتری شون نبود تا اونجا که یادمه به مارادونا لقب پس خدا داده بودن اونطوری گفتم شاعرانه باشه:n02:البته برای من زیدان بهترین بازیکن تاریخ هست!(نظر شخصی)نقل قول:
با توجه به باخت اتلتیکو به سویا، شانس اینو داریم که صدر جدول رو پس بگیریم.
همچنان سه بازیکن کلیدی (مودریچ، کاسمیرو و راموس) رو نداریم. موراتا اخیراً خیلی خوب بوده و طبق آمار، نسبت به دقایقی که بازی کرده، با فاصله از بنزما بهتر بوده، اما گویا زیدان یه بار دیگه هم میخواد به بنزما فرصت بده.
امشب به ایسکو و کواچیچ هم بازی داده میشه. بازی آخری که کواچیچ برامون بازی کرد، فوق العاده بود و چندتا صحنه حرکاتی مودریچی از خودش نشون داد : دی
+
امروز نشست سالانه اعضای باشگاه بود، که با سخنرانی پرز و یک سری آمار و ارقام همراه بود. نایب رئیس باشگاه گفت برای اولین بار هیچ بدهی خالصی نداره و به لطف اون دسیما، درامدی ۶۲۰ میلیون یورویی داشتیم.
ضمناً خنتو به عنوان رئیس افتخاری باشگاه انتخاب شد و از آربلوا که بعد از ۱۲ سال باشگاه رو ترک کرد تقدیر شد.
+
آنجلوتی: رونالدو باارزش ترین بازیکن من بود و باید گوش می دادم و میدیدم کدام پست دوست دارد بازی کند. البته کار سختی نبود، او گوش چپ را دوست داشت، بیل راست و بنزما که یه مهاجم فوق العاده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازون بازي هاي حساس و اعصاب خورد كن.
چقدر ازين بنزما بدم مياد! نه توان حفظ توپ داره، نه دريبل و نه سر زني. فقط بلده بقل پا بزنه...!
نيمه دوم ايسكو واسش يه سانتر عالي كرد كه صاف زد تو دست دروازبان.
چند بازي هست كه زيدان رونالدو رو ميذاره وسط بازي كنه، در حالي كه بارها ثابت شده جواب نميده و رونالدو بهتر هست همون وينگ بمونه و در صورت تمايل بياد تو محوطه. اين بازي هم خيلي بد بود، مخصوصا اون تك به تك اخر.
در عوض مارسلو از نظر من بهترين بازيكن زمين بود، البته بيلبائو هم حملاتش رو مدام ازون سمت تدارك ميديد تا از نبود مارسلو استفاده كنه و در چند موقعيت هم موفق بودن. بيل هم كه هميشه سمت چپ راحت تر هست و چندين پاس عالي داد، تا در نهايت موراتا در تولد ٢٤ سالگيش گل زني كنه و يك بار ديگه به زيدان فشار بياره تا بيشتر ازش استفاده كنه.
موراتا نسبت به بنزما، خيلي بهتر بوده. تا قبل اين بازي، هر ١٠٥ دقيقه يا گل زده بود يا پاس گل داده بود، اين آمار واسه كريم هر ٢٠٧ دقيقه هست! ضمن اينكه اين دومين باري بود كه يه گل حياتي و پيروزي بخش برامون زد.