نقل قول:
به نظر میاد که تا الان برای دائمی طرح های خیلی خوبی رایتل داره ..... اون همراه اول و ایرانسل هم که خوابن یا ما نمی دونیم هنوز :n27:
Printable View
نقل قول:
به نظر میاد که تا الان برای دائمی طرح های خیلی خوبی رایتل داره ..... اون همراه اول و ایرانسل هم که خوابن یا ما نمی دونیم هنوز :n27:
فعلا چون تبلیغات شروع نشده تقریبا سه اپراتور طرح خاصی ندارن ولی قطعا وقتی تبلیغات بشه هر سه اپراتور طرح های خوبی میزارن...هفته اینده طرح ها با شروع تبلیغات استارت میخوره..به نظرم رایتلم بسته های جدید اینترنت ارائه بده ..ایرانسل رو طرح مکالمه و هزینه مکالمه بیشتر مانور میده...همراه اولم طرحهای اینترنتش رو بیشتر میکنه ...البته این نظر شخصی منهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
من فقط در حسرت این شبانه همراه اولم
یک ماه22گیگ10هزار کاش یک طرحی ایرانسل بذاره مشابهش
شبانه همراه اولو من استفاده کردم زیاد بدرد نمیخوره باید حتما بیدار بمونی وگرنه قطع میشه و وصل نمیشه منظورم اینه قطع و وصلی داره زیادنقل قول:
خیلیا استفاده میکنندنقل قول:
بعدم22گیگ برای یک ماه
خیلی عالیه
من یه چیزی بهتون میگم اونم بعد از داشتن نزدیک 8 سال سیم کارت همراه اول ...همراه اول اصلا تو دیتا حرفی برا گفتن نداره منظورم هم طرحاشه هم سرعتش و هم پوشش...البته این گفته ی من کلی هست شاید بصورت نقطه ای سرعت و پوشش خوب باشه یا تو یه بازه ی یه طرح خوبم داشته باشهنقل قول:
شبانه همراه اول یه مدت استفاده می کردم ...... روی 3g بود ..... بعد یه مدت سرعتش خیلی اومد پایین ... بعدش دیگه 3g همراه اول کلا توی محله ما قطع شد رفت پی کارش ... :n13:
محله ما ایرانسل 3g و 4g داره .....
رایتل 3g فقط
بسیار موافقم ، بعد 11 سال که به صورت مجبوری و فقط به خاطر شماره مجبور بودم از همراه اول استفاده کنم ، هیچ وقت حس رضایت برای من بوجود نیامد. حالا درخواست ترابرد به ایرانسل دادم و سیم کارت جدید را هم دریافت کردم و منتظر هستم تا سایر مراحل انجام بشه و از شر همراه آخر خلاص بشیم.نقل قول:
منم دقیقا مثل شما دائمی همراه اول بودم و درخواست ترابرد دادم و سیم کارت خامم گرفتم تاییدم شده منتظرم تا از شر همراه اخر خلاص بشم...نقل قول:
فقط شما نگاه کنید ببینید همراه اول اول کاری چه بازی مسخره در اورده...اخه این کار یعنی چی یه پیام 40 ثانیه پخش میشه من هنوز ترابردم اوکی نشده به محض اوکی شدن اگه پیام وجود داشته باشه به 195 شکایت میکنم این کارش کاملا غیر قانونی و من دراوردیه
منم دقیقا منتظرم بعد ترابرد در این مورد شکایت کنم. همراه اول مجبور میشه این مورد را رفع کنه در نهایتنقل قول:
من امروز ظهر فرم ثبت نام رو از سایت ایرانسل پر کردم برای ترابرد از همراه اول به ایرانسل
بعدش باید چیکار کنم دیگه ؟
خودشون تماس میگیرند یا چیز دیگه ؟؟
لطفا اونایی که ترابرد کردند راهنمایی کنند
خودشون تماس می گیرند و اطلاعاتی که در فرم وارد کردی رو دوباره ازت سوال می کنند و یک پیامک برات میاد که از تصمیم شما متشکریم.بعدش از دفتر ایرانسل توی شهرتون تماس می گیرند و برای ارسال سیم کارت با پیک باهاتون هماهنگ می کنند .نقل قول:
بعدش یک پیامک تایید از طرف رگولاتوری میاد برات که باید تاییدش کنی تا باقی کارها انجام بشه.
نکته اینکه حتما قبض میاندوره بگیر همین الان و پرداختش کن تا بدهی نداشته باشی (اگر دائمی هستی) ، چون همراه آخر دنبال بهانه هست که جلو مشترکشو بگیره
هزینه هم داره ؟نقل قول:
آخه پشتیبان ایرانسل میگفت ۳هزار هزینه داره ولی تو سایت قسمت پیش ثبت نام زده رایگان!!!
:n38::n30:
یه نکته اگه ما یک سیکارت اعتباری که 3 ماه مهلت استفاده داره مثلا ایرانسل رو به رایتل انتقال بدیم اونوقت اگه اعتبار سیمکارت تموم بشه کی سیمکارت رو باطل می کنه ؟
2 . حالا اگه سیمکارت های ما در یک اپراتور 10 عدد شده باشد آیا باز می شود ترابرد کرد ؟ مثل ایرانسل که فرت و فرت سیمکارت می ده ....
در مورد اعتبار با ترابرد اعتبارت همون لحظه میسوزه...در مورد سوال دمتون اگه ده سیمکارت از یه اپراتور داشته باشید به هیچ وجه نمیتونید به اپراتور مورد نظر ترابرد بشیدنقل قول:
خیر ، ظاهرا فعلا ایرانسل هزینه نمی گیره . حتی پیکی که سیم کارت را آورد برای من هم هزینش رو ایرانسل پرداخت کرده بود.نقل قول:
خیر اگر تعداد سیمکارهاتون به ۱۰ رسیده باشه نمیتونید ترابرد کنیدنقل قول:
راه حلش هم انصراف از یکی از خطهایی هست که بدردتون نمیخوره.
Sent from my iPhone 6s+
یکی امتحان کنه خطی که از همذاه اول به رایتل ترابرد شده روی همراه اول رومینگ میشه و تماس گرفتن تز دو طرف مشکلی نداره؟
Sent from my iPhone 6s+
یکی از دوستان تست کرده در همین تاپیک و نوشته که مشکلی نداره و رومینگ میشه.نقل قول:
این عکس سرفصل بسته هایی است که ایرانسل به خط اعتباری میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این عکس برای دائمی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6s+
به قوله يكي از دوستان،ايرانسل در شرايط فعلي اصلا به درد استفاده به عنوان سيمكارت دائمي نميخوره بخصوص ٩١٢نقل قول:
فعلا صبر ميكنيم ببينيم چه طرح هايي ميذارن اپراتورا و تبليغشون چيه
Sent from my iPhone using Tapatalk
پس اگه اینطور باشه خوبهنقل قول:
بهترین انتخاب برای خطوط دائمی بنظرم رایتله
Sent from my iPhone 6s+
نقل قول:
سلام
فکر میکنم بسته های کافی داشته باشه دائمی البته نه به تنوع اعتباریش
هزینه مکالمش ارزانتر هست
در کل دو دل شدیم :n02:
نقل قول:
من به هرجا میتونستم شکایت کردم باید همه شکایت کنند
این بسته 2 گیگ همراه اول رو چی میگید ؟ :n34:
آقا شما هرچه سریع تر ودیعه 1 میلییونی مارو بده تا ما هم 3 هزار تومان بهت بدیم:n34:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسته ۴ گیگابایت( ۲گیگ +۲ گیگ هدیه شبانه) (ویژه با شرایط ) پیشنهاد ویژه نوترینو به مشترکان با قیمت ۱۲۰۰۰ تومان برای مدت محدود است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشترک گرامی، شما با خرید این بسته از پیشنهاد ویژه همراه اول که در مدت محدود ارائه می شود بهره مند خواهید شد. به مدت محدود، این بسته اینترنتی برای همراهان وفادار با تخفیف ۳ هزار تومانی و معادل ۱۲ هزار تومان ارائه می شود. از آنجا که ارزش واقعی این بسته ۱۵ هزار تومان است، اگر مشترک قصد ترک اپراتور را داشته باشد باید مجموع تخفیفات آن را به منظور تسویه حساب با اپراتور پرداخت کند.
کارای حقیرانه ای میکنه همراه اول
سلام
دوستانی که دائمی همراه اخر رو به ایرانسل ترابرد کردند اعلام وضعیت کنند
متاسفانه همراه اول در توسعه شبکه نسل 3 و 4 خودش ناموفق بوده و با گذشت بیش از 2 سال هنوز نتونسته پوشش مناسبی حتی مثل ایرانسل در شهرها ایجاد کنه همین دلیل باعث ریزش کاربران همراه اول و کوچ اونها به اپراتورهای حرفه ای در دیتا میشه همراه اول هم با این کارهاش که مثلا شما اگر این بسته رو خریدی و خواستی ترابرد کنی از همراه اول باعث 3هزارتومن دیگه به من بدی حرکت خیلی زشت و زننده ای هست. به جای اینکه بیاد بسته های مناسب بذاره برای نسل 3 و 4 یا میاد sms ارسال میکنه که آره اطلاعات مشترکین اریرانسل لو رفته میدونی... ما خوبیم..
واقعا کارهای غیر حرفه ای انجام میده...
تشکرنقل قول:
شما ترابرد کردید ؟ از چه اپراتور به چه اپراتوری
سلام به عزیزان ، من دو عدد سیم کارت اعتباری رایتل داشتم که پنج شنبه ترابرد به ایرانسل کردم جمعه با من تماس گرفتند و مشخصاتم را بررسی کردند امروز شنبه هم پیک آمد و سیم کارتها را داد فرم را امضاء کردم و رفت ( تو ایران اینقدر سرعت عمل :n19::n19:) حالا چه مرحله ای دیگر دارد آیا سیم کارتهام فعالند چون هنوز نگذاشتم امتحان کنم
سلام دوست عزیز به نظر من چون همراه اول زیر نظر دولت می باشد و دو اپراتور خصوصی هستند دولت بیشتر همراه اول را پشتیبانی میکنند البته فکر میکنم به ایرانسل هم فقط جهت ارائه دیتا اهمیت داده اند ولی رایتل واقعا ضعیف عمل کرده است پس نظر من اگر می خواهی از بسته های اینترنت استفاده کنی یک سیم کارت اعتباری ایرانسل بگیر و استفاده بکن ولی برای مکالمات هخمراه اول بهترین گزینه می باشدنقل قول:
منتظر دریافت پیامک تایید در سیم کارت رایتلتون باشید من خودم شهرستان هستم رایتل بودم ترابرد ایرانسل ثبت نام کردم باهام تماس گرفتند اما نمیدونم چرا سیم کارت من رو نمیارندنقل قول:
تشکر از راهنماییتوننقل قول:
اگر دقت کرده باشید فکر میکنم هزینه ی مکالمه و پیامک و... ایرانسل نسبت به همراه اول کمتر می باشد
100%باهاتون موافقمنقل قول:
مخصوصا شب قرعه کشی لیگ برتر اون متنش خیلی رو مخ من بود .
آقا من نمی خواستم بگم اینو اما داشتن سیمکارت دائمی همراه اول کار بسیار دشواری هست .. :n27: می گید چرا ؟ چون اگه از هر اپراتور دیگه ای بدهکاری داشته باشین بدهکاری شما حداکثر حدود 50 60 تومن میشه ... اما قبض همراه اول ممکنه یه وقت به اندازه ودیعتون بیاد مثلا 800 هزار تومن یا 300 هزار تومن ... یا 200 هزار تومن .....
حالا صبر کنید به اول دشواری می رسید ...
تا روزی که شما قبض های 10 20 هزار تومنی خودتون رو می دیدید که البته از نظر همراه اول وضیفتونه راحتید اما روزی که قبض مثلا 200 هزار تومنی برای شما بده به دلایل نامعلوم .... شما حتما باید باید سروقت قبضتون رو پرداخت کنید و گرنه یه نفر زنگ می زنه تهدیدتون می کنه و کل خط های همراه اول شما قطع می شه و تلفن ثابت هم همین طور ......
من بله ترابرد کردم از رایتل به ایرانسلنقل قول:
طی تماسی که ایرانسل داشتم برای جواب به سوالات برخی دوستان درباره سقف اعتبار سیم های دائمی بع داز ترابرد:
بطور کلی در ترابرد پذیری سقف اعتبار سیم کارت 50 هزارتومن خواهد شد در یک از سه اپراتور فرقی نداره
درباره ایرانسل اگر بعد از دوره دو ماهه مشترک خوش حساب باشید و به موقع پرداخت کندی سقف اعتبار سیم دائمی شما به صد هزار تومان خواهد رسید.
من دیروز فرم پر کردم برای ترابرد از همراه اول به ایرانسل
امروز زنگ زدن همون اطلاعات رو دوباره ازم پرسیدند و گفتند که ۲۴ساعت بعد سیمکارت براتون پیک میشه به آدرستون .
منتها من شهرستان هستم و اینجا پیک نداره فکر نکنم پیک کنن نظر شما چیه پیک میشه یا برم دفتر خدمات ایرانسل ؟
منم شرایط شما رو داشتم . از نمایندگی شهرمون زنگ زدن بیا سیم کارت رو بگیر. دوباره اونجا فرم پر کردم و اثر انگشت و کپی کارت ملی.:n13: کلی خوشحال بودیم پیک یا پست میاره :n10:نقل قول:
سیم کارت رو داده حالا منتظرم پیامک بیاد رو خط قبلی تا ادامه ماجرا.