بله حق با شما زیادی حساسیت بخرج میدم ولی خوب عین یه نخود ریخته و نمیخوام بیشتر بشه.نقل قول:
ایا این سایت و گفته پماد بزنیم درست میگه. لطفا این ادرس بخونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
Printable View
بله حق با شما زیادی حساسیت بخرج میدم ولی خوب عین یه نخود ریخته و نمیخوام بیشتر بشه.نقل قول:
ایا این سایت و گفته پماد بزنیم درست میگه. لطفا این ادرس بخونید.
.
سلام
منم ریزش موی آندروژنیک ( ارثی ) دارم
تا حالا پیش دو تا متخصص معروف رفتم
اولیه در نوبت اول بهم قرص نورکرین ( که الان دیگه گیر نمیاد ) داد + شامپو کتوکنازول 2 درصد . ضمنا یه دستگاهی داشت که درواقع عین یه ذره بین قوی عمل میکرد پوست سر رو بصورت واضح روی مانیتور نشون میداد . بهم گفت درسته شما سابقه ارثی دارین ولی تا سنین بالا موهاتون نمیریزه ( نمیدونم از کجا فهمید )
در نوبت دوم هم قرص اکوفن + شامپو کتوکنازول 2 درصد تجویز کرد.
دکتر دومی در نوبت اول تونیک noprit تجویز کرد و گفت یه شب درمیون بزن + شامپو چای سبز پرمون.
در نوبت دوم برام ماینوکسیدیل 2 درصد + محلول رویش مو فولیکا تجویز کرد ( یه شب درمیون از هرکدوم )
با این اوصافی که گفتم نظر کدوم دکتر بهتر بوده ؟ لازم به ذکره که اون دکتر اولی رو 2 سال پیش رفتم اما این دکتر دومی رو که تازه باهاش آشنا شدم همین 3 ماه پیش.
اینم بگم که دکتر اولی از نظر سنی و تجربه از دکتر دومی بالاتره. هر دو هم خانم هستن.
بنظر من تجویز دومی دقیق تر هست چون اگه ریزش مو اندروژنیک باشه شما دو انتخاب دارویی دارید؛یا قرص فینستراید یک میلی گرم یا محلول ماینوکسیدیل ۵ درصد؛نقل قول:
موثر واقع شدن مکمل ها و سایر تونیک ها و محلول ها،تا الان بصورت علمی و کامل اثبات نشده
Sent from my MI 5 using Tapatalk
سلام اقای دکتر. عکس صفحه بعد که دیدین و یکم اون دایره بزرگتر شده و میخوام از الان پیشگیری کنم. الان من امپول کورتون نمیخوام بزنم و میخوام پماد بزنم و اسم پماد چیه. ایا پماد کورتون قوی هست اسمش یا پماد پالس کورتون. دارو کورتون خوراکی. ايمونوتراپي ، پماد يا کرم آنترالين. پماد های حاوی آنترالین این چه پمادیه اسم نداره. ممنون میشم بگین تا برم از دارو خونه بگیرم. بجز امپول پماد و اگه قرص هست میشه بگین؟ البته بیشتر دنبال پمادم. امپول و قرص عوارض زیادی دارن...نقل قول:
سلام
این داروهایی که برای رویش مو استفاده میشه، اگر بعد از رویش مو مصرف دارو رو قطع کنیم دوباره موها میریزه و برمیگرده به شرایط اول؟ ( چون خیلی شنیدم که میگن دارو رو قط کردن دوباره ریزششون شروع شد )
سلام دوستان
آیا خارش سر با ریزش مو مرتبطه ؟
من 4 ماهی میشه که خارش سر گرفتم ...
حتی وقتی سرم و خوب میشورم چند دقیقه بعدش خارش سرم شروع میشه ...
درود
دوستان سوالی در رابطه با ریزش موی آندروژنیک دارم اونم اینکه تا جایی که بنده متوجه شدم ژن و DHT که از تستوسترون ایجاد میشه عامل ایجاد این ریزش هستن، حالا دستکاری زنتیک که هیچ اما مثلا کاهش هورمون تستوسترون بدن باعث نمیشه این ریزش کمتر بشه یا لااقل به تاخیر بیفته ؟!!
از طرف دیگه فعالیت های جنسی که طبیعتا در لول تستوسترون خون تاثیر گذاره، چی ؟ مثلا افرادی که زمینه زنتیک رو دارن و فعالیت جنسی زیادی رو هم انجام میدن هورمون ها در اثر تحریک زیادتر بیشتر و در نتیجه منجر به افزایش ریزش مو نمیشه ؟!
برای ریزش مو سکه ای که فقط یجای سر و اونم فقط اندازه یه نخود هست. ایا پماد بتامتازون 0/1 درصد که داخلش کروتون داره خوب هست.نقل قول:
تو گوگل سرچ کردم که میگن باید امپول در همون جای ریزش و زیر پوست تزریغ بشه ولی میخوام اگه بشه با پماد شاید درمان شد تو استفاده دراز مدت. اخه شاید این ریزش بخاطر استرسم باشه و ریزش مو سکه ای حاد نباشه. تازه یه کچلو هم هست فقط. یه پماد خوب معرفی میکنید لطفا
کتوکنازول ضد قارچ هست و برای شوره سر تجویز میشه... خودش تا حدودی باعث ریزش مو میشهنقل قول:
یه دکتر دیگه هم برین...
اینم روش استفاده از قرص فیناستراید و بروشورش عکس گرفتم میذارم اینجا دیگه تا حی سوال نپرسین طریقه مصرفش چطوری هستا
...
...
..
هشدار : توصیه می کنم بدون تجویز دکتر دارو مصرف نکنید
دارو عوارض داره
سلام دوستان
من 30 سالمه و از 14 سالگی موهام شروع کرد به ریختن. موهای بسیار پرپشت و زیبا و بلندی داشتم. اوایل که می ریخت، باورش نداشتم و با خودم می گفتم خوب میشه!
ولی بعدتر که یه خرده جدی تر شد موضوع، تصمیم گرفتم برم دکتر. اولین بار که دکتر رفتم، تقریبا 18-19 ساله بودم. دو تا از دکترهای معروف تهران به نام دکتر فرشاد فرنقی و دکتر تائبی رفتم، ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم! شما هر داروی گیاهی و شیمیایی رو که بگید، من به مدت 4-5 سال مصرف کردم، ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم!
تا اینکه 7-8 ساله اصلا ولش کردم به حال خودش و دیگه کاریش ندارم. الان موهام خیلی خیلی کم پشته. دکتر فرنقی همون بار اول که رفتم پیشش، بعد از معاینه بهم گفت که تو توی 50 سالگی کاملا طاس میشی:n28:
راستش دیگه دلم نمی خواد نه هزینه مالی کنم، نه هزینه زمانی و نه هزینه روحی! ولی از اونور چون یه خانم هستم و یکی از مهم ترین معیارهای زیبایی خانم ها برمی گرده به موهای بلند و پرپشت و خوش حالتشون، هر وقت تو کوچه و خیابون و عروسی و ... خانم های با موهای زیبا و رنگ کرده رو می بینم، یه جوری میشم!
یعنی دلم می خواد من هم مثل 16 سال پیش، موهای زیبا داشته باشم تا به اونها زینت بدم و هر روز جلوی آینه لذت ببرم...
باز به سرم زده که برم دکتر، یه دکتری به نام دکتر صداقت پیشه توی کلینیک ابوریحان تهران رو بهم معرفی کردن که برم اونجا و مشکلم رو مطرح کنم. ولی راستش امید زیادی به بهبودی ندارم!
دوستان، الان دارو و روش درمانی جدیدی برای رویش مجدد موهای یه خانم در سن حدود 30 سالگی ارائه نشده؟
برای درمان ریزش و رویش مجدد موهای یک خانم چه باید کرد؟
ممنون میشم دوستان پیشنهادهای خودشون رو ارائه بدن.
سلام، من مرد 32 ساله هستم، من پدرم کچل هست و مادرمم شدیدا کم مو.
حدود 14 ساله بودم که موهام شروع کرد ریختن، حدود سال 77 بود که رفتم دکتر و اون زمان تازه فینوسترایت آمده بود، اونم هندی فکر کنم، یادم نیست، دکتر گفت در نهایت کچل میشی، ولی با این قرص و تونیک روبیان (قبل از محلول ماینوکسیدیل این تونیک روبیان بود) میتونی هی تاخیر بندازی تا بری بعدا مو بکاری.
خلاصه من قرص رو الان 18 ساله دارم میخورم، موهام ریخته، حتی عکس های 5 سال پیشم رو نگاه میکنم مشخصه کمتر شده چه برسه به 10 یا 15 سال پیش، ولی هنوز مو دارم و شانه هم میخوره بهش، منظورم اینه طاس نشدم مثل پدرم.
قرص را هم بوده چند ماهی که نخوردم، 2 ماه آموزشی سربازی، یا بعد از مهاجرت به شیش ماهی نخوردم.
موهام ریحت، ولی نه در حد وحشتناک.
الانم جدیداگویا یه قرصی آمده که باید روزی 4 دانه خورد، من میدونم اهل روزی4 تا قرص خوردن نیستم واسه همین نمیرم دنبالش.
هیچ کس بهتون آلوپکسی 2% نداد؟نقل قول:
کسی دکتر خوب تو رشت سراغ داره؟؟
3سال قبل، پیش یه دکتر رفتم ، فقط ویتامین داد :|
میخوام حداقل یه بار راه درمان اصولیش رو برم ، ببینم چی میشه
چند ماهی هست روغن گیاهی استفاده میکنم موهام یکم پرپشت تر شده، همین ترغیبم کرده
چرا دادن، دکتر اولم فقط محلول ماینوکسیدیل نوشت. ولی تاثیر زیادی نداشت. به اضافه اینکه موهایی که با ماینوکسیدیل درمیاد، به شدت نازک و آسیب پذیره و باید آدم تا آخر عمر مصرف کنه. من بعد از 4-5 سال مصرف دیدم تاثیر آنچنانی نداره، ولش کردم!نقل قول:
راستش دنبال یه راه درمان متفاوتم. ولی اطلاعاتم در رابطه با روش های درمان فعلی و جدید خیلی محدوده!
پی آر پی هم اصلا نمی دوتم چیه؟
اینه که به راهنمایی و مشاوره شما احتیاج دارم!
دوست عزیز همین امروز تو برنامه تخصصی شبکه سلامت که مرتبط با بیماریهای پوست و مو بود , کارشناس برنامه و مجری برنامه گفت که PRP راه حلی هست که هنوز در مرحله تحقیق و سنجش قرار داره و به هیچ وجه برای جلوگیری از ریش مو نمیتونه راه حل مناسبی باشه ...نقل قول:
بنظر من طاسی رو قبول کنید؛اعتماد له نفستون رو تقویت کنین؛موها رو کوتاه نگه دارید و با پیرایش مناسب،کم پشت بودن رو بپوشانید؛داشتن مدل های مختلف ریش و سبیل هم میتونه در کمرنگ کردن طاسی کمک کننده باشه؛نقل قول:
و به یاد داشته باشید مردهای طاس هیچ مشکلی در زمینه موفقیت کاری یا ارتباط با زنان ندارند؛به اطراف خود نگاه کنید،مردهای طاس در زندگی مشکلیندارند
Sent from my MI 5 using Tapatalk
آقا در این بین من هم یه سوال بسیار مهم بپرسم اونایی میدونن خواهشن بگن
من شدیداً از موی بدن متنفرم شدیداً و میخوام که موهای زائد در برخی از جاهای بدن برای همیشه نابود بشه.
دوستان راه حل هاشون رو بگن هرچی که میدونن بگن. کرم لوسیون خاصی هست بگن لیزر هم هست بازم بگن چطوری و هزینش و ....
حق با شماست و این خیلی سخته من کاملا درک میکنم داشتن مو خیلی مهمه من دیدم کسانی رو که با محلول رویش مو موهای خوبی دارند و البته مرد هستند ایا برای پیوند مو اقدام کردین ؟همون کاشت شاید جواب بده من از خرگوشک استفاده کردم بد نبود حتی باعث شده بود پیشونیم مو دربیاد !!نقل قول:
در خصوص مردان... ریزش مو برمیگرده به تمایلات جنسینقل قول:
من نمیدونم علت ریزش در زنان چیه... دوست دکترمون هم فک کرده شما مردین
در خصوص مردان... فقط کاشت جوابه
دارو و محلول و... رو یکی جوابه رو یکی نه اما کلا ماینوکسیدیل / فیناستراید (البته برای مردها)
برای خانم ها دیدم که ماینوکسیدیل تجویز کردن... اما فینا رو نمیدونم برای خانم ها مینویسن یا نه
کاشت روی شما هم باید جواب بده
از متخصص کمک بگیرید
* مطمئن باشید راه وجود دارد. البته از طریق زیبایی و نه دارویی
راستش با کاشت مو مشکل دارم. خیلی درد و هزینه داره و مواظبت زیاد می خواد! به اضافه اینکه به نظرم این روش برای آقایون مناسبه!نقل قول:
خرگوشک چی هست و چه طوری استفاده میشه؟
میشه بیشتر توضیح بدین؟
من یه مدت از روغن رزماری (نه قطره!) استفاده می کردم. ای کاش همون رو تا الان ادامه می دادم...:n03:
حداقل تاثیرش از ماینوکسیدیل بیشتر بود!
از طریق زیبایی که فقط با پُستیژ و مومصنوعی میشه کم رویی رو پوشوند.نقل قول:
البته موهای زیبای طبیعی کجا و موهای مصنوعی کجاااااا:n35:
پس از صحبت های شما دوستان نتیجه گرفتم که تا این لحظه از زمان، درمان دارویی و پزشکی مناسب برای عدم ریزش و رویش مجدد مو (خصوصا برای زنان) وجود نداره دیگه!!!!
خرگوشک یک دارو گیاهیه برای رویش مو و قطعا باعث رویش مو میشه چون من که استفاده کردم ریخت رو پیشونیم و کلی مو دراومد !! و حتی اگر باعث رویش مو نشه به خاطر رنگ سیاهی که داره میچسپه به سر و موها و باعث میشه مو ها پرپشت تر دیده بشن و پوست سر معلوم نشهنقل قول:
- - - Updated - - -
خرگوشک یک دارو گیاهیه برای رویش مو و قطعا باعث رویش مو میشه چون من که استفاده کردم ریخت رو پیشونیم و کلی مو دراومد !! و حتی اگر باعث رویش مو نشه به خاطر رنگ سیاهی که داره میچسپه به سر و موها و باعث میشه مو ها پرپشت تر دیده بشن و پوست سر معلوم نشهنقل قول:
اینم اطلاعات خرگوشک. این ادرس برو بخوننقل قول:
نظراتم بخون. حتی نظر منم اونجا هست:n05:
تو نوشته های شما دیدم که محلول خرگوشک معرفی کردین و گیاهی هست و عالیه. تا اینجا هیچ.نقل قول:
ایا باز محلول دیگه ای میشناسید که اسمش بگید و گیاهی هم باشه؟
اینم تو گوگل پیدا کردم.
...
آلوئه ورا بد نیست من خود گیاهش رو گرفتم اون ژله وسطش رو زدم به موهام بد نبود ولی ادامه ندادمنقل قول:
ممنون جواب دادی این چی؟نقل قول:
ایا این خوبه؟ گیاهی هم هست؟ و مثل اینکه خیلی قویع و پوست سر قرمز میکنه.
متاسفانه اطلاعی ندارم :n13:نقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دکتر جان ایشون خانم هستننقل قول:
سلام
بعد از 3 سال ریزش، خلاصه امروز رفتم دکتر :n41:
ماینوکسیدیل 2% داد و شامپو ماینوکسیدل و زینک پلاس
فک کنم ریزش مو به هر دلیلی باشه باز این ماینوکسیدیلِ هست ! ولی خب من شنیدم بعد از دوره مصرف ( که میگن سه ماهه ) اگه مصرف نکنی موهایی که دراومده میریزه
من الان حدود 9 ماهی هست که دیگه ریزش موهام مث قبل نیست و خیلی کمتره یه جورایی بصورت عادی ( حتی از تابستون یکم پر تر هم شده سرم ) ( از تابستون مخلوط سیر و روغن زیتون ماهی 3-4 دفه میزنم که موهای نازک دراومده که امروز دکتر گفت اینا شبیه مو نوزاده، بدرد نمیخوره !! )
حالا من کلا سوالم اینه، کسی که موهاش بخاطر ریزش ارثی یا استرس یا اختلالات هورمونی یا کلا هر دلیلی ریخته باشه، بازم اگه مصرف ماینوکسیدیل قطع کنه، موهایی که در اومده میریزه؟؟
محلول خرگوشک شما پیشنهاد دادین و خوبه. حالا یه سوال من یکی تموم کردم و 1 ماه دارم استفاده میکونم بنظرت باز یکی دیگه بخرم و 1 ماه دیگه استفاده کنم یا نه؟ بنظر خودم که بد نبود و انگاری موهامو یکم بهتر کرده البته بقول دوستان بزنی پوست سرت از سفیدی در میاره و یکم تاریک میکنه عالیه یجورای کلک میزنه به مردم و سرت سیاه نشون میده دیگه:n33:نقل قول:
نمی دونم دوست گرامی من خیلی تجربه ایی ندارم اگر بهتون افتاده خب استفاده کنید نمی دونم عوارضی هم داره یا نه؟نقل قول:
مگه قراره چیزای که گیاهی هست هم عوارض داشته باشه:n04:
با سلام من این تو گوگل پیدا کردم ایا شما نظری نداریننقل قول:
براساس تحقیقات اخیر، داروهای ضد دردی مانند هیدروکودون (hydrocodone) و اوکسیکودون (oxycodon) میتوانند باعث کاهش سطح تستوسترون شوند. روزانه افراد زیادی برای تسکین درد از داروهای مسکن استفاده میکنند. ۷۴ درصد از کسانی که به مدت طولانی از این داروها استفاده میکردند، با کاهش تستوسترون روبهرو شدند و ۳۴ درصد از مردانی که به طور موقت از این داروها استفاده کردند دچار کاهش هورمون شدند. داروهای دیگری نیز با کاهش تستوسترون در ارتباط هستند: استاتینها (statins) که برای کاهش کلسترول مصرف میشوند، داروهای مخدر مانند کوکایین و متامفتامین، داروهای ضدافسردگی و شیمیدرمانی.
در درمان ریزش موی مردانه ما کاری به تستستذون نداریم؛کم کردن تستسترون عارضه ایجاد میکنه؛نقل قول:
ما در ریزش مو تبذیل تستسترون به هورمون دیگر به اسم دی هیدرو تستسرون رو مهار میکنیم؛
وگرنه بخوایم تستسرون رو کاملا از بین نبریم کاری ندارد؛بیضه را در میاوریم!
آره دیگه اونا هم همچین بی عارضه نیستن همین گل گاو زبان مشهور را زیاد بخورن برای کبد ضرر داره یا هر داروی گیاهی دیگه ایی با از متخصصش سوال کردنقل قول:
محلول ماینوکسیدیل یا آلوپکسی بعد گذشت چه مدت شروع به تاثیر میکنه ؟
رویش مو ممکن هست تا ۴-۸ هفته بعد از مصرف نمایان بشه و بعد از ۱۲-۱۸ ماه به مرحله پایدار میرسه؛نقل قول:
پس برای دیدن نتیجه کامل باید یکسال صبر کرد(مگر اینکه عارضه ای ایجاد کرده باشه)
خوب دکتر من روز اولی که تاپیک زدم شروع کردم به خوردن قرص فیناید1 و خوب بوده تا الانکه دقیق 9 ماه دارم میخورم و همنطور که شروع کردم یکم موهام میریخت ولی بعد 2 ماه مصرف بکل قطع شد و اصلا حتی 1 دونه تار مو هم نمیریخت تا اینکه الان نزدیک 1 ماه بازم حس میکنم یعنی دقیق دارم میگم وقتی سرم میشورم نزدیک 20 یا بیشتر تار مو تو دستام پیدا میشه و این یعنی همچنان ریزش خفیفی دارم. جریان چیه مشکل کجاست چرا بکل قطع نمیشه؟ منکه مدام سر وقت دقیق 8 شب قرص دارم میخورم.نقل قول:
ایا باید برم قرص 2تراستراید بخرم و بخورم. چون همنطور که تو این تاپیک صحبت شده این دارو جدیده و دو تا انزیم غیر فعال یا بلوکه میکنه در صورتی که قرص فینیستراید فقط یه انزیم غیر فعال یا همون بلوکه میکنه. چه کنم اصلا موهام نریزه؟