ورژن رو از کجا متوجه شم؟؟؟نقل قول:
Printable View
ورژن رو از کجا متوجه شم؟؟؟نقل قول:
این رو می دونستمنقل قول:
ولی وقتی می خوای بخری مودم پلمپ هست و نمیشه باز کرد و زیر مودم رو خوند
رو جعبه چیزی نمی زنه؟
8960 همه ورژن هاش برودکامن ورژن هم رو جعبه میزنن
من دی لینک خودم رو دیدم،دیدم رو جعبه هم زدهنقل قول:
احتمال زیاد تی پی لینک هم رو جعبه میزنه
آقا فرشاد هم گفته میزنن
نقل قول:درسته:نقل قول:
محتوای مخفی: aks
نقل قول:ممنون دوستاننقل قول:
یه مودم دیگه دیدم 8968
ظاهرا بعضی ورژن هاش برودکامه
ارزش خرید داره؟؟؟؟
ممکنه برودکامش بهتر باشه؟؟؟
من میگم شما اگر تونستید از دوستی یا فامیلی یا isp مودم تست بگیریدنقل قول:
ببینید اصلا فایده داره براتون مودم های چیپ برودکام
شاید نویزتون اینقدر قوی باشه که باز از دست برودکام کاری برنیاد
اتفاقا یکی از دوستان هم یه مودم برودکام خریده بود ولی نویزش قوی تر از برودکام بوده،تاثیری نداشته
درباره این مودم هم شاید تاییک جدید بزنید بهتر باشه،من تجربه ای با این مودم نداشتم
در پایان حرف شما بنده هم یه تجربه ای رو بگم الان من سه تا مودم دارم هر کدوم هم با چیپ مختلف در حقیقت دوتاش برودکام و یکی ریلتک هست سومی هم فقط برای تست گرفتم دوتاش به خط متصل هست بیست نت و اسیاتکنقل قول:
چیپ برودکام و چیپ ریلتک در تست خط من هم شب ها snr میاد روی 11 تا 12 هر دو رو که تست میکنم چه با چیپ برودکام چه ریلتک هیچ تقاوتی نداره و وقتی لینک ثابت میشه حتی با snr پایین هم ثابت میمونه و حتی گفتم شاید چیپ بردوکام با snr 11 بتونه ریت دیتای بهتری بهم بده که بازم هیچ تفاوتی دیده نشد.
منتها دوستان میگن چیپ برودکام بهتره اما تجربه من ما بین این دو تا چیپ هیچ فرقی رو ندیدم.
سومین مودم هم 8960 هست با چیپ برودکام در کل من هیچ تفاوتی بین این سه مودم چه در داغ کردن چه در کیفیت برقراری ارتباط و چه ریت دیتا ندیدم
تنها تفاوتی که دیدم فقط چیپ ریلتک زودتر در اتصال اولیه و ثابت شدن لینک سریعتر انجام میده و برودکام چند ثانیه دورتر همین وگرنه وقتی برقرار میشه هیچ تفاوتی نمیشه دید.
فقط چیپست نیست برند مودم و کیفیت قطعات بکار رفته هم مهمه من 2730u دارم روی انواع خطوط تست کردم روی خطوط پر از نویز تست کردم واقعا عالی جواب میده همون دی لینک 2750 با چیپست ریلتک هم تست کردم کلا دیرتر لینک میگیره چه خط تلفن نویز داشته باشه چه نویز نداشته باشه من خط تلفن خودم بخاطر حرکت اسانسور نویز ناجوری داره به طوری که وقتی اسانسور حرکت snr بهشدت افت میکنه هر مودمی تست کردم با حرکت اسانسور لینک پروند فقط n10 ایسوس و 2730u تونستن مقاومت کنننقل قول:
پس دوستان با این تفاسیر برم ASUS بگیرم؟؟؟
کاری به چیپ نداشته باشم؟
راستش الانم یه مودم cndt دارم که چیپش برودکام نیست و خیلی دیر لینک می پرونه
SNR حتی تا 9 هم می یاد
الان دقیقا نمی دونم چیکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام خدایی قصد تبلیغ ندارم واقعا چیزی که پیش اومده رو میگمنقل قول:
اما برای من تی پی لینکی که خریدم بعد از 3 سال هنوز داره جواب میده و یه asus بری دوستم خریدم که بعد از دو سال مشکل پیدا کرد و مجبور شد عوض کنه
از نظر من جدای برند همه اینها با چندتا چیپ مشابه هم کار میکنند و کاملا هم قطعات الکترونیکی بصورت رندوم و شانسی هست که یکی یکسال جواب میده یکی 5 سال و یا کمتر و یا بیشتر وگرنه خود دوست بنده تاکید کرد که حتما asus باشه که خیالش راحت باشه و کیفیت بالاتر اما خب بعد دو سال مودمشون از کار افتاد.
خب شما تجربتو بیان میکنی منم تجربمو بیان کردم دیگه حالا دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اگه واقعا مودم سراغ دارند میتونن حتی شده چند دقیقه تست کنند و یا مثل من سه تا مودم با چیپ مختلف بگیرند هم پشت دست داشته باشند و هم نتیجشو بگن.نقل قول:
شما خودت بگو 2730u رو توی بازار 60 میدن اما 2750u رو 99 میدن تقریبا 40 هزار تومن گرونتر حالا شما خودت بگو ایا شرکت مثل دی لینک با این همه تجربه و سالها ساخت انواع سوئیچ و مودم و.... میاد یه مدل بالاتر و با قیمت بیشتر رو با کیفیت بدتر ارائه بده!!
مخصوصا اینکه هر دوی این مودم ها سا ل ساختشون مشابه هم هست . بعد جالبه توی گوگل سرچ کنید 2730u رو چیپ ریلتک نوشته و 2750u رو نوشته برودکام!!
ممنون از شما
این مودم از دانگل LTE هم پشتیبانی می کنه؟نقل قول:
همه مودم های USB خور مثل 2790 دی لینک از دانگل فورجی پشتیبانی می کنن؟
چون همه جا می بینم که زده دانگل 3G
یعنی 3372 بزنیم فورحی نمی گیره؟؟
ممنونمنقل قول:
پیشنهاد چیه؟
یعنی بی خیال چیپست بشم؟؟؟
به احتمال زیاد دانگل فورجی رو میگیره و به مودم میده برای پخش نباید مهم باشه این مسله حالا باز دوستانی که تجربه دارن بگننقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
2730 مدل c1 میشه برودکام و مدل u1 میشه ریلتک 2750 هم به همین شکله ولی 2750 برودکام فقط 6سال پیش ازش چند سری زد و دیگه تولید نشد و از اون به بعد سفید(ریلتک)داره تولید میشه 2750 سفید هم هیچگونه مشکل سخت افزاری نداره فقط بخاطر اینکه چیپستش ریلتکه از 2730 چیپست برودکام کم میاره هم از نظر سرعت ثابت شدن لینک و هم از نظر پایداری 2730u با چیپست برودکام برتری خودش رو نشون میده وگرنه از نظر کیفیت سخت افزاری 2730 برودکام با 2730 ریلتک یا 2750 هیچگونه تفاوتی ندارن و بخاطر استفاده از قطعات با کیفیت تر خرابی خیلی خیلی کم تری نسبت به تی پی لینک دارننقل قول:
مثلا خیلی از مودم های تی پی لینک نو از جعبه درمیارید مشکل دارن یا اینکه بعد از چند روز قطع و وصلی و مشکل سخت افزاری پیدا میکنن بعضیاشون هم مشکلی پیدا نمیکنن و خوب از اب درمیان ولی شما توی دی لینک خیلی خیلی کم یا اصلا چنین مشکلی(شانسی بودن) رو پیدا نمیکنید
خيلي از مودم ها دانگل فورجي ساپورت نميكنن
نمونش با توجه به قيمت حدود ٥٠٠
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اين ايسوس فوق العاده فورجي ساپورت لودبالانس قيمت حدود ١٤٠
كيفيت خط
مودم متفرقه به روز تا ١٥ مياد
اول اینکه امکاناتی که احتیاج دارید مد نظر قرار بدید مودمی میخواید که دانگل خور باشه یا نه اصلا مودم ساده میخوایدنقل قول:
بعد توی مودم ها با توجه به اینکه توی این تاپیک بحث چیپ هم شده میشه مودم هایی رو خرید که همه جوره همه قبولش دارند مثل مودم
TP-LINK TD-W8968 Wireless N300 ADSL2+ Modem Router
که هم چیپش برودکام هست و هم نارضایتی من ندیدم کسی از این مودم داشته باشه.
فكر كنم تري جي باشه فقطنقل قول:
درسته این مودم فقط ساپورت 3g هست اما با این قیمتی که داره 98 تومن واقعا ارزش خرید رو داره .نقل قول:
راستش من می خوام یه مودم ADSL بگیرمنقل قول:
خطم نویز داره
از جهتی می ترسم یه روزی وضعیت خط بحرانی بشه و مجبور بشم برم سمت ترجی فورجی
واسه همین گفتم اگر مودم دانگل ساپورت باشه که بهتره
ولی در اولویت اول مودمی واسم مهمه که پایداری و کشش خوبی داشته باشه
مودم های دیگه ای هم دیدم که دانگل ساپورت هستن
ولی نوشتن دانگل 3G
حالا نمی دونم مثلا اون مودم ها هم 3372 رو مثلا ساپورت می کنن یا نه
از جهتی هم نمی دونم برودکام واقعا تفاوت زیادی در پایداری داره یا نه
برای دو مودم با کیفیت تفاوت کاملا مشهوده مثلا شما از برندی که از قطعات با کیفیت استفاده میکنه مثلا مقایسه دی لینک 2730 که چیپستش برودکامه با همون 2730 چیپست ریلتک یا 2750 چیپست ریلتک برتری چیپست برودکام رواز نظر سرعت ثابت شدن لینک و پایداری احساس میکنید یا از برند ایسوس مدل n10 برودکام با ریلتک تفاوتو احساس میکنیدنقل قول:
ولی مثلا ممکنه یه مودم متفرقه که از قطعات بی کیفیت استفاده میکنه با چیپست برودکام بیارید در حد ریلتک ایسوس نباشه
البته نظر شما محترمنقل قول:
مسلما هر چی پول بدی اش میخوری متناسب با نوع و کارایی و امکانات پول هم خرج میشه ولی زمانی ارزش داره که استفاده از امکانات هم بشه و نه اینکه از پولی خرج میشه از امکاناتش هیچ استفاده ای نمیشه.
حداقل خود من تا الان از انواع برند ها و مودم ها رو گرفتم و از انواع شرکت ها هم ثبت نام adsl داشتم چون کارم همین کارهاست و هر هفته حداقل یک یا دو ثبت نام و رفتن و تنظیم مودم و تحویل دادن هست اما تا بحال ندیدم یه برند خاص توی یک خط که نویز دارم هست مشابه هم نباشه .
این هم که میگن چیپ برودکام پایدار تر هست نه اینکه بنده توی مقایسه دیده باشم snr کمتر یا بیشتر باشه روی همان خط فقط دیده شده توی snr های پایین بعضی چیپ ها با وجود نویز باز هم لینک رو ثابت نگه میدارند اما به اینم باید توجه بشه که هر چیپی حساس تر باشه بعد از قطع لینک و مجددا ثبات لینک روی خط سعی بر کاهش ریت دیتا و ثبات لینک میکنه خود چیپ و حداقل خوبیش این هست که هیچ دیتایی در ریت پایینتر از دست نمیره.
نکته بعدی هم اینکه نویز ها به دوسته تقسیم میشن نویزی که روی خط تحویلی از مخابرات هست که هیچ کاری نمیشه کرد . و قسمت دوم نویزی که فقط با قطع سیم از کل ساختمان و اتصال مستقیم مودم به اون خط و تست میشه فهمید و با سیم کشی مستقیم و با سیم شیلد دار و 4 لایه مخصوص تلفن از جایی که برد که هیچ دستگاه و یا نویزی از دیگر سیم ها و اتصالات روی خط نباشه که مشکل حل میشه جدای اینکه مودم برندش چی باشه. یا چیپش چی باشه.
در نهایت بشخصه مودم 20 تومنی نی پی لینک بدون وافای رو تست میکنم با مودم 180 هزار تومنی asus روی خط خودم هیچ تفاوت snr و هیچ تفاوت دیتا ریتی در قسمت اطلاعات و تنظیمات مودم نمیبینم . شما بگو حداقل یک دونه snr تفاوت و یا یک مگا بیت تفاوت بنده ندیدم. دیگه فکر نمیکنم از مودم تی پی لینک بیست تومنی بدون وای فای توقع چیپ خوب رو داشت اما باز هم همه چیز یکسان ارزیابی شد و مسلما پولی که خرج میکنیم بیشتر برای امکانات جانبی اون مودم هست
بیشتر پولی که هزینه میکنید مد نظر منه وگرنه اگر مشکل مالی وجود نباشه میشه پول خوبی خرج کرد و در قیمت های بالا چیز خوبی هم خرید.نقل قول:
به نظرمن هر موقع هم که به مشکل کلی برخوردید که از adsl ناامید شدید
TP-LINK TL-MR3220 3G/4G Wireless N Router
میخرید با قیمت 75 تومن این روتر دیگه هم تری جی داره و هم فور جی
در کل تصمیم با خود شماست حتی از نظر من مودم و قابلیت استفاده از دانگل جداگانه هم باشه بهتر هست تا باهم در یک چیپ و در یک کیت.
از نطر تفاوت بخاطر چیپ و برند هم تجربه من میگه تفاوتی دیده نشده . ولی باز هم احترام دیگر دوستان محفوظ
ممنون از امین و فرشاد عزیز
من بین این مودم های موندم
TP-LINK 8968N
D-LINK 2790U
ASUS N14U
تی پی لینک از همه ارزون تره
ایسوز هم Qos ظاهرا نداره که نمی دونم تا چه حد کارایی داره
و در ضمن ASUS ظاهرا چیپست برودکام نیست ولی دی لینک و تی پی لینک احتمالا هستن
جوری هم که تحقیق کردم باید هر 3 مودم دانگلی فورجی مثل 3372 رو ساپورت کنن ( امیدوارم درست تحقیق کرده باشم :دی )
تو اين قيمت ايسوس
بین asus و تی پی لینک یکی رو انتخاب کنید 2790 ررو سراغش نریدچون کسایی که گرفتن 2790 راضی نبودن از انتن دهی وای فاینقل قول:
سلام من چون خودم 2790u رو مشکیش رو دارم پیشنهاد می کنم بگیرید خوبه اما آنتن یکیش واقعا عالی هست و دیگری به زور آنتن میده که اگر خریدید بهتون می گم چیکار کنید تا عالی شه و اینکه مطمئن باشید رنگ مشکیش برودکامه چون دارمش اما دوستان می گفتن رنگ سفید مشکل آنتن هم دیگه نداره و اینکه این مودم فقط از دانگل های تری جی پشتیبانی میکنه هر چند امتحانش نکردم اما اگر دانگلو وصل کنید قاعدتا باید دانگل سیگنال فور جی رو بگیره و بده به مودم آخه مودم از کجا می خواد بفهمه که فور جیه یا تری جیه و همون طور که گفتم به دو صورت اصلی یا پشتیبانی ازش استفاده کنید و اینکه با پورت یو اس بیش میشه فلش یا هارد وصل کرد و فایلاشو به اشتراک گذاشت اما باید یه فرمت خاص باشن و اگر دانگل وصل کنید مشکلی پیش نمیاد و دانگل راحت فعال میشه دیگه این که فریمورش آپدیت مبشه درسته که گرافیکی تر میشه اما از حالت حرفه ایش خارج میشه ببخشید طولانی شد.نقل قول:
به نظرم TP-LINK قیمت مناسب تری داره
اگر مشکل خاصی نداره این رو بگیرم بهتر نیست؟؟؟
چیپست برودکامه
300 مگ هست
امکانات خوبی هم ظاهرا داره
دانگل ساپورت هم هست
نظرتون چیه؟
اللهم صلي علي محمد و آل محمد
خوب مبارك باشه
تست كردي به اشتراك بزارين
8968 رو خود من نصب کردم همه چیزش عالی هست از انتن دهی تا پایداری خط نمیتونم ازش ایرادی بگیرم . اگه گرفتید مبارک باشه.نقل قول:
شما قبل از خرید به نظرات دیجی کالا در مورد 8968 هم یه نگاهی بندازید من که تاحالا 8968 تست نکردم ولی مشکلاتی که توی نظرات زدن توی مدل های دیگه tp-link تجربه کردمنقل قول:
2790 هم که ظاهرا رو اسیاتک مشکل ای پی گیری داره بدرد شما نمیخوره ولی من که تست کردم رو مخابرات بجز انتن دهی ضعیفش که از 2730u تک انتن هم ضعیف تر بود مودم بی نقصی بود
ممنون از همه دوستان
احتمالا اینترنتی بخرم
+ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من اول هم نمی خواستم TP-LINK بگیرم
بعدش دیدم گزینه ای اصلا ندارم
ASUS که برودکام نبود
دی لینک هم که هم قیمتش بالا بود
موند همین تی پی لینک
فعلا این رو میگیرم
دیجی کالا هم نظرات رو تقریبا خوندم
یه عده ای میگن خوب نیست و یه عده ای میگن خوبه
منم چاره دیگه ای ندارم
این خط هم واسه ما دردسری شده
گفتم یه USB دار بگیرم که اگر فردا لینک مشکل داشت حداقل یه دانگل بزنم بهش اوکی شه واسه فورجی
من یه دونه سیسکو x3500 خریدم
البته ناگفته نماند نظراتی هم که توی دی جی کالا هست خیلی ها مشکل از فنی نبودن خودشون و یا مشکلاتی از این دست هست. مگر واقعا پیش بیاد که چیزی رو از توی کارتن باز کرده و واقعا مشکل دار باشه که اونم 1 درصد پیش میاد چون این مودم ها تست میشه در چند مرحله و بعد بسته بندی میشه.نقل قول:
دیجی کالا خیلی عالی هست برعکس بقیه فروشگاه های اینترنتی که فقط پی سود هستن دیجی کالا نمونه ی یک کارآفرین نمونه ی ایرانی هست
جناب شما یه نگاه یه tenda dh301 بندازید در سایت مقداد آیتی موجود استنقل قول:
به نظر شما 170 هزار تومن پول تقریبا دوتا مودم 8968 نیست با همان کارایی و همان مزیت و همان امکانات مخصوصا که پنل کاربری مودم های تی پی لینک بسیار خوب و راحت قابل تنظیم هستند در مقابل دیگر مودم ها.نقل قول:
عزیز حداقل نسبت به شکایاتی که از تی پی لینک ها میشه این چنین مشکلاتی نداره در ضمن فقط پیشنهاد کردم در اصل و نهایت تصمیم با خودتون هست جناب.نقل قول:
دو تا تي پي گرفتم
يكيش اينقدر داغ ميكنه كه نميشه دست زد
يكيش هم آنتن هاش آويزون شده
ديگه كيفيت قديم رو ندارن حتي دي لينك