مودم شما مدلش چی هست؟خیلی آشناستنقل قول:
شما میتونید دفترچه اطلاعاتشو از اینترنت بگیرید یا احتمال زیاد اون موقع که مودم رو هم خریدید تو سی دیش بوده
اونجا دقیق تب های مختلف رو نشون میده
شاید تو قسمت management باشه پسورد عوض کردن
Printable View
مودم شما مدلش چی هست؟خیلی آشناستنقل قول:
شما میتونید دفترچه اطلاعاتشو از اینترنت بگیرید یا احتمال زیاد اون موقع که مودم رو هم خریدید تو سی دیش بوده
اونجا دقیق تب های مختلف رو نشون میده
شاید تو قسمت management باشه پسورد عوض کردن
سلام به همه . من یه مودم DSL-2750 U دارم. متاسفانه رومز وای فایمو فراموش کردم. چه طور میتونم از طریق کنترل پنل مودم رمزمو مشاهده کنم. با تشکر
سلام مودم شما رو ندارم ولی ازطریق لبتاب یا کامپیوترتون هم میتونید رمزو ببینیدنقل قول:
در اینترنت هم هست یه سری راهکار برای اینکه رمز فراموش شده رو ببنید
گوگل کنید نمایش رمز وای فای مودم
مرسی از جوابتون. ولی من همه ی روشها و راهها رو انجام دادمو جواب نگرفتم. یه جورایی این آخرین راه حلم بود. البته بجز Reset کردن مودمنقل قول:
سلام
من یک مودم معمولی دارم اگر بخام از همین برندی که دارم یک مودم فای فا بخرم باید باز سی دی نصب رو بزارم و نصب کنم یا لازم نیست درایو قبلی باید حذف شه؟
سلام
ایا می توان بعد مسافتی سیگنال ارسالی مودم را کاهش یا محدود کرد تا یک محیط کوچک را پوشش بدهد؟
سلامنقل قول:
اگر مودمتون تو تنظیمات داشته باشه بله و اون هم اینه که قدرت آنتن رو کم کنید
البته من خودم تا حالا تست نکردم ببینم این کم کردن قدرت آنتن تاثیر داره یا نه
ولی خب شما یه امتحانی بکنید البته اگر تو مودم باشه
برای من زده radio power
ببینید مودم شما چنین چیزی داره یا نه یا چیزی شبیه به این
من یه مودم دی لینک دارم .
گاهی مجبورم بادو کامپیوتروصل شم
ولی وقتی یکی وصله اونیکی دیگه اینترنت نداره وبرعکس.
وتو قسمت تنظیمات خودم مودم اصلا کامپیوتردوم که بالن وصل شده رانشون نمیده .
سلام دوستان مدل من dlink 2750u u1 هست ی گوشی اچ تی سی تازه خریدم ک متاسفانه بهش وصل نمیشه هر راهی ک تو اینترنت گفتنو رفتم امروزم رفتم مغازه گفت مودمو اپدیت کن اومدم متاسفانه دیدم اخرین ورژنو دارم یعنی همون 1.11 دوستان اگه راه حلی دارین یا ورژن جدیدتری سراغ دارین ممنون میشم بگین
سلام و بنده میخوام یکی از این دو مودم رو بخرم
D-Link DSL-2740U Wireless N300 ADSL2+ Modem Router
TP-LINK TD-W8961N 300Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router
اولی D Link هست دومی TP link بین این دو موندم پینگ خوب میخوام و ثبات ، خط یه کمی نویز داره احتمالا با مخابرات یا شاتل استفاده کنم
سلام . خسته نباشید
دوستان بنده از اینترنت وایرلس استفاده میکنم . به صورتیکه که یک گیرنده SXT Lite5 رو پشته بام نصب کردم و از اونجا کابل میاد به مودم TP-Link 8901G ( قبلا از این مودم برای اینترنت adsl استفاده میکردم و الان تبدیل کردم به روتر ) و از طریق وای فای اینترنت استفاده میکنم . چند روز پیش مودمم مشکل برقی پیدا کرد و خراب شد .
یه مودم D-Link 2730U تو خونه دارم ، اگه امکانش باشه میخوام از همین مودم استفاده کنم و دیگه هزینه برای خرید مودم نکنم .
همه کار هایی که قبلا روی مودم tp-link انجام داده بودم روی اینم انجام دادم یعنی : مودم رو ریستارت کردم . آی پی دسترسی به تنظیمات مودم رو تغییر دادم به 192.168.1.2 و تنظیمات وایرلس رو انجام دادم ، DHCP رو غیر فعال کردم ، اما فقط از طریق کابل LAN میتونم به اینترنت وصل شم و وای فای به اینترنت وصل نمیشه و مینویسه Limited.....
مشکل چیه دوستان ؟ چاره چیه ؟
...
راستی قبلا هم همین مودم رو یه بار بردم پیش کارشناس پشتیبانی اینترنت ، اما اونم نتونست تنظیمش کنه و گفت من از این مودم سر در نمیارم .
ممنون
سلام
این لینک آموزش کانفیگ 2730 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
سلام . دوست عزیز من کانفیگ مودم برای استفاده از سرویس adsl رو بلدم . قصد تنظیم مودم برای استفاده به عنوان روتر رو دارم .
الان متوجه منظورتون شدم.در مورد 2730 اطلاع خاصی ندارم.ولی بعضی مودمها آی پی تنظیماتشون برای حالت روتر 192.168.0.1 یا 192.168.1.0 هست.یعنی
با این آی پی وارد تنظیمات روتر میشن و با 192.168.1.1 وارد تنظیمات adsl میشن.ممکنه مودم شما هم اینطور باشه.
مودم که vdsl ساپورت کنه کسی سراغ داره؟ قیمت؟ لینک خرید؟
با عرض سلام
دوستان میشه یه راهنمایی کنید من برای مغازه اینترنت گرفتم و میخوام یه مودم وایرلس دار بذارم تا با موبایل و لپ تاپ یه صورت وایرلس بهش وصل شم ... متراژ حدود 30-40 متری هست ... چه مودم پیشنهاد میدین ؟ مخصوصا قیمت مناسبی داشته باشه
- - - Updated - - -
دوستان این مورد خوبه ؟
D-Link DSL-2520U-Z2 ADSL2 Plus Wired Modem Router
سلامنقل قول:
اگه به پورت Usb روی مودم احتیاجی ندارید مدل 2740 بهترین انتخاب هست اگر هم به این پورت احتیاج هست مدل 2750 رو تهیه کنید. چندساله داریم و کوچکترین مشکلی ندارند.
بسیار ممنون اما میشه توضیح بدین آیا پورت USB اصلا نیاز هست یا نه ؟؟؟ به چه دردی میخوره؟نقل قول:
رفقا ى مودم اى دى اس ال مى خوام که روتر باشه و دانگل3372ايرانسل رو از س استفاده کنم اىن مدل رو پياده کردم مدل دگه اى مدنظر داريد!؟
احتمالا تو شبكه ات تداخل ip داري، يعني دوتا وسيله ip مشابه گرفتن. بايد تنظيمات ip v4 رو از حالت اتوماتيك خارج كني، يعني دستي اي پي بهش بدي. كار سختي نيست. تو گوگل يه سرچ بكن
ميتوني هم مودم و كامپيوتر رو چند بار ريست كني تا اخر خودشون اي پي درست بگيرن
سلام
متخصصین عزیز، من مودم D-link DSL2740U H/W:V1 دارم که به صورت دیفالت Firmwork ME_1.00 روش نصب بود ولی من اینو آپدیت کردم به نسخه ME_1.02 و حالا بعد از مدتها حس میکنم مشکلاتی که الان دارم به خاطر همین آپگرید کردنه باشه
راهی داره که بتونم Downgrade کنم به حالت دیفالت؟ زنگ زدم نمایندگی گفت باید بیارین ولی اگه بره برا تعمیر هزینه داره براتون
سلام
خوب همونجور که آپگرید کردید دانگرید کنید.یعنی فریمور نسخه قبلی رو گیر بیارید و بریزید روی مودم.راهش همینه.همون احتیاطهای قبلی هم لازمه.یعنی باید دقت کنید ورژن سخت افزاری H/W یکی باشه
فرستاده شده از A106ِ من با Tapatalk
برید سایت خود دیلینک و نسخه 1.03 رو بریزیدنقل قول:
من این مودم رو دارم .قتی خریدمش نسخه 1.02 روش نصب بود نسخه 1.00 روش نصب نبود.تو خود سایت دی لینک هم ورژن 1.00 ندیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی آپدیت شد به 10.3 ولی یه مشکلی که من دارم و نمیدونم چرا اینطوریه، اینکه وقتی هر دیوایسی به این مودم کانکت میشه، اتومات بهش دو تا DNS میده و براش ست میکنهنقل قول:
که این دوتاسکه سرعتشونم افتضاحه و به عنوان مثال تلگرام به زور بالا میاد
فک کنم هنوز با اپدیت به نسخه جدید بازم این کندی هنوز هست
ربطی به مودم نداره فکر کنمنقل قول:
منم الان 2 تا dns دارم
کندی تلگرام رو هم چندباری تجربه کردم.ظاهرا مشکل از خود تلگرام.نسخه جدید تلگرام رو دریافت کنید
نقل قول:
نه من میدونم یه مشکلی از مودمم هست
نمونش اینکه وقتی میرم با مودم داییم کار میکنم، نت فوق العاده روون هست و تلگرام سریع پیام هاش بالا میاد و آپدیت میشه (تلگرام نمونه بود، اینستا هم عالیه و ...)
اما این شرایط دقیقا برعکس میشه با مودم خودمم، جفت خطا 10 مگ ست شده
من حدسم از مودم هست؛ این DNS ها هم نمیدونم از کجا میان که ست میشن خود به خود
مثلا مودم دایی من فقط یک DNS ست میکنه و اونم 192.168.1.1 هست
شما و داییتون هر دو از یک شرکت اشتراک دارید؟نقل قول:
این dns رو شرکت ها ست میکنند و ربطی به مودم نداره
مثلا من از پارس آنلاین اشتراک دارم و این 2 dns برام ست شده.
213.217.60.172
213.217.60.170
شما برید خود status مودم اونجا می بینید 2 تا dns
نقل قول:
یه برهه ای اره جفتمون از آسیاتک سرویس داشتیم بعدش عوض کرد
ولی حتی اون زمان هم ماله اون بهتر از من بود، من فک میکردم شاید بهردلیلی مشکل از خونه اس و کیفیت خط، که حتی خونه رو هم عوض کردیم و همچنان شرایط همونه
الان توی مودم چک کردم و دیدم درسته همون دو تا DNS اونجا هم ست شدن، حالا من چیکار کنم؟ شاید، مطمعن نیستم، حدسم اینکه ممکن از این DNSها باشه
من بعید میدونم مشکل از مودم باشهنقل قول:
برای اطمینان مودم داییتون رو قرض بگیرید و تنظیماتش رو انجام بدید.ببنید وضعیت تغییری میکنه یا نه
اگر تغییر کرد مشکل از مودم اگر نه مشکل از جایی دیگه اس
یه کار دیگه میتویند انجام بدید:برید تو cmd پینگ بگیرید از سات تگرام یعنی بنویسید ping telegram.org ببنید تفاوت پینگ شما با پینگ داییتون چقدره
من ی اپدیت برای مودم 2520u دی لینک پیدا کردم و دانلودش کردم اما متاسفانه کرنل هستش و تو تنظیمات مودم برای اپدیت گفته باید فایل ایمیج رو اپلود کنی
من چطوری این کرنل رو به ایمیج تبدیل کنم؟؟
کسی از دوستان راه حلی نداشت؟؟نقل قول:
به پشتیبانی دی لینک هم ایمیل زدم اما جواب ندادن
تلفن هاشونم تو تهران پاسخگو نیستن
دوستان من 2750u hw u1 دارم دقيق چه فريموري رو و از كجا دانلود كنم؟
سلام مدل مودم DLINK 2730U هست
مشکل اینه اولا خود اتصال هی قطع و وصل میشه و اینترنت میپره
دوما وای فای باید بری بقل مودم تا وصل بشه حتی تو همون حالت سریع قطع میشه
مشکل از چیه؟
ممنون
دوستان من ي جابجايي داشتم .ي 2750u دارم تو جاي قبلي واي فاي به خوبي كار ميكرد اما جاي جديد تهش بردش به ده متر برسه .ب نظرتون چي كار كنم ؟ تقويت كننده بخرم؟
دوستان راهی هست که بتونم یک انتن به مودم اضافه کنمنقل قول:
سلام دوستان
نظرتون در مورد مودم D-link DSL2877 چیه؟
ا AC750 دو بانده و امکان اضافه کردن دانگل 4G هم داره
ADSL/VDSL
اگه پیشنهاد بهتری دارید میخوام تا 300 تومن هزینه کنم
دوبانده بودنش خیلی برام مهمه
تشکر از همه عزیزان
سلام به همه
راجب مودم D-Link 2790u میخواستم به همه دوستان بگم این مودم دارای دو Hardware Version در ایران میباشد که فقط مدل D-Link 2790U Rev A1 دارای چیپست بردکام هستش اشتباها نرید مدل D-Link 2790u Rev V1 رو بخرید که Ralink میباشد
متاسفانه تو بازار هم نه اطلاعات دارن نه چیزی.من خودم به قصد خرید مودم TP-Link رفتم اونم با چیپ بردکام ولی تو بازار فروشنده ها گفتن بیا 2790u بخر بردکام هستش ماهم بر اساس اعتماد گفتیم اکی.خریدم و اوردیم خونه چک کردیم دیدم زرشک چیپش Ralink هستش.
برودکام ممکنه برای کسایی که خیلی از مرکز مخابرات فاصله دارند تاثیر اندکی داشته باشه ولی اگر فاصله شما معقول باشه هر چیپ ستی ج آب میده چه ralink چه realtek
درود
کسی از دوستان تجربه داره روتر dlink dir514 با مودم سیمکارتی هواوی e3372 سازگاره یا نه ؟؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk