خیر ، هیچ کدام از اپراتور های دیگه نمی تونن این سرویس رو ارائه کنند. های وب در مناقصه مربوطه برنده شده است. سرمایه گذاری بر روی LTE از عهده هر شرکتی بر نمیادنقل قول:
Printable View
خیر ، هیچ کدام از اپراتور های دیگه نمی تونن این سرویس رو ارائه کنند. های وب در مناقصه مربوطه برنده شده است. سرمایه گذاری بر روی LTE از عهده هر شرکتی بر نمیادنقل قول:
دوست عزیز آقای معصومی، شما ظاهرا اطلاعات خیلی خوبی راجع به این سرویس جدید دارین. من تو نمایشگاه کتاب ثبت نام کردم برای این سرویس، گفتن بعد از نمایشگاه تماس میگیریم. ولی هنوز خبری نشده. شما می دونین واگذاری سیم کارت ها از کی شروع میشه؟ و آیا خرید اقساطی مودم برای شهرها هم هست یا فقط روستاها؟:n13:
این که فقط پوشش اش روی شهرهاست!
اینترنت روستایی؟!! :n35:
محتوای مخفی: HiWEB 4G LTE SIM Card
سیم کارتش معمولی؟ کاش سه پانچه میداد تا راحت داخل موبایل هم استفاده کنیم،
Sent from my D6503 using Tapatalk
سیم کارتش سه پانچ هست دوست عزیز (تصاویر را ببینید)نقل قول:
محتوای مخفی: سیم کارت های وب
همه چیز آمادست و به زودی واگذاری آغاز میشود.نقل قول:
محدودیتی برای خرید اقساطی در خصوص شهری های و روستایی ها تعیین نشده تا الان
خخوب دلیل جایگیزینی این با ایرانسل چیه دوستان؟
چه برتری خاصی به ایرانسل داره جز پوشش مناطق خاص؟
دوستان تست سرعتش رو دارید؟
سرویس ها همون سرویسای adsl
هستن؟
سمنان اومده؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
ظاهرا شبکه رو خاموش کردن چندتا منطقه سرچ زدم شبکه پیدا نشد
یه سوال داشتم .... امکانش هست مثلا فقط سیم کارت رو بخری بعد در مواقع خاص مثل وقتی که رفتی روستایی شهرستانی از اون استفاده کرد ؟ مثلا 2 گیگ بسته بخری براش ؟ حتما باید سالانه خرید ؟
تو مشهد میشه گرفت از اینا؟ حجم اضافه هم میشه خرید واسش ؟ یا حتما با 3 گیگ در ماه باید سر کنیم؟
اصلا معلوم نیست چیه مودم من بعضی وقت ها پیدا میکنه بعضی وقت ها نه ولی موبایلم همیشه پیدا میکنه شبکش رونقل قول:
با توجه به اینکه شبکه کابل مسی ضعیفی در کشور برقراره
معمولا LTE طرفدارای زیادی پیدا می کنه
اگر قیمت ها در حد ADSL بده می تونه رقیب جدی برای ایرانسل باشه
تا حالا کسی تونسته به این شبکه رجیستر بشه و استفاده کنه؟
های وب میخاد سیم کارت بده واسه این سرویس ؟ اکثر شهرها توی پوشش هستن یعنی الان میشه استفاده کرد یا نه؟!
ایا سیم کارت فور جی داده بیرون های وب ؟؟؟؟
کسی نداره توضیح بده؟؟؟
دوستان هنوز خبری از واگذاری سیم کارت ها نیست؟
خیلی باحال میشه اگه با ADSL های وب هماهنگ باشه.
برای کسایی که مدت زیادی بیرون از خونه هستن عالی میشه. دیگه لازم نیست یه پول واسه ADSL بدن یه پول واسه ایرانسل و همراه اول
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
بله حق با شماس ولی فک نکنم اینجوری بشه بعدشم اگر امکام مکالمه با سیم کارت بود خیلی بهتر بودنقل قول:
نقشه پوشش که تو سایت زده الکیه من چند جا که تو سایت زده بود پوشش داره تست کردم پوشش نداشت اگه این باند 800 را به ایرانسل داده بودنن الان همه جا پوشش داشت
من زنگ زده بودم گفتن شبکه فعلا خاموشه.نقل قول:
البته منطقی هم هست وقتی یوزری نیست و تست ها انجام شده روشن موندن فرستنده ها فقط هزینه بره.
در ضمن راجع به تعرفه ها پرسیدم گفتن فرق داره
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
هنوز خبرى از توزيع سيم كارت ها نيست؟ دوستانى كه در روستاها استفاده ميكنن از ٤جى هاى وب، هيچ كس اينجا نيست تست سرعتش رو بذاره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بهمن سال گذشته توی استان های قم ، سیستان و بلوچستان، فارس ، کرمان ، هرمزگان ، اصفهان و خوزستان رسما شروع شده و خبرش روی سایت های وب و .. هست . کسانی که ساکن روستاهای این استان ها هستند باید تست بزارن که خبری نیست...نقل قول:
من هرمزگان هستم ولی تاحالا ندیدم کسی استفاده کنه یا سیم کارتشو داشته باشهنقل قول:
سری بزنید نمایندگی های وب ببینید داستانش چیه. چون روی سایتش و . . خبر افتتاحش رو توی استان هرمزگان گذاشتند.نقل قول:
شهرستان ما که نمایندگی نداره کلانقل قول:
شاید بندرعباس باشه که اونم بدرد نمیخوره، اخه کدوم آدم روستایی میره مرکز استان برای به سیم کارت
الانم به ماهه شبکه کلا خاموش هست
پس فکر نکنم به کسی سیم کارت داده باشن
احتمال زیاد شهریور ماه راهاندازی میشه من که خبر گرفتم اینطوری گفتننقل قول:
جناب معصومى عزيز و ساير دوستان مطلع، هنوز هيچ خبرى از توزيع سيم كارت ها نيست؟
من امروز بعد 1.5 ماه دوباره زنگ زدم .. طرف گفت شما که انقدر صبر کردی یکمم صبر کن داره مراحل اداریش طی میشه...اگه دیر شد 2 هفته دیگه تماس بگیرید پولتونو برگردونیمنقل قول:
تا ثبت نام نهایی شروع بشه و های وب سیم کارت ها رو اظ طریق پست بفرسته حدود دو ماه طول می کشه.
عيد فطر هم تموم شد و خبرى از ثبت نام و واگذارى سيم كارت نيست! جالبه كه تو نمايشگاه كتاب ميگفتن از ٢ هفته ديگه واگذارى شروع ميشه!
اینا با این نرخ فضایی چطور میخوان سرویس بدن من موندم
كدوم نرخ؟ مگه اعلام كردن؟نقل قول:
توی روستای پدربزرگم اینا توی مسجدشون مودم tp-link فورجی گذاشتن تقریبا چند روز پیش یه سیم کارت قرمز هم روش هست که مال های وب هست . روستاتوشون نزدیک فرودگاه خرم آباده .
کیفیتش چطور بود ؟ سرعت؟
ارزونش کنن من می خرم ...
فعلا قیمت بسته هاش بالاست ...
اون 10000 تومن اولیه چیه دیگه ! :n27:
من اونجا نبودم .چند روزی بودم که شانس وقتی من اومدم گذاشتنش . کیفیت خیلی خوب بوده براساس تعریف کسای که استفاده کردن . مودمش tp.link mr200 هستنقل قول:
یعنی توی مسجد ها رایگان می زارن ؟ خیلی با حالن اینا
سلام
چند روز پیش طی تماسی که با های وب داشتم گفتن احتمالا تا 1 ماه دیگه راه اندازی بشه