آره دارم نصبهنقل قول:
نوشته شده توسط gorgnamaa
آره دارم نصبهنقل قول:
نوشته شده توسط gorgnamaa
اين ديگه مشكل خودته عزيزم :biggrin: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط nel
عزيزم من بدون گارانتي گرفتم 560 تومن بابا گارانتي همش كشكه :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط Hossein Adeli
درب محافظ دوربينش اگه منظورته مال من كه تا حالا موردي نداشته من 2 ماهه خريدمش
اصل فنلانده و رجيستر شده :happy: سرعتشم من كارت مموري 512 گذاشتم روش ولي سرعتشم خوبه
در كل بگم بيستههههههههههههههههههههه ههههه بيستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي تا حالا n80 را فارسي كرده ؟؟؟؟؟
مشكل پيدا نميكنه ؟؟؟؟
اگه ازش راضيي بگو مام بگيريم وضمنا اين عدم تكرار زنگ هشداركه ميگن از معايب ان 73 هست چیه؟ در مورد محافظ دوربینش بیشتر توضیح بده؟وبگو بدونیم کار با صقحه کلیدش راحته یا نه؟ بازم ممنون
--------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
نوشته شده توسط fery joon
اگه ازش راضيي بگو مام بگيريم وضمنا اين عدم تكرار زنگ هشداركه ميگن از معايب ان 73 هست چیه؟ در مورد محافظ دوربینش بیشتر توضیح بده؟وبگو بدونیم کار با صقحه کلیدش راحته یا نه؟ بازم ممنون
هيچ مشكلي نداره عزيزم به شايعات توجه نكن فقط بعضي موقع ها گوشي قفل ميكرد كه من گوشيو خودم آپديت كردم الان ديگه هيچ مشكلي نداره و قفل هم نميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط nima4001
با آپدیت ان 70 مشکل سرعت پایین اون حلمیشه؟
در ضمن جایی خوندم که ان 70 رو یک بار ریست کرده سرعتشبالاتررفته البته رم گوشی خالی بوده و پر نبوده این درسته و چجوری ممکنه ؟
آقا من يه چند وقته يه N71 گرفتم ولي مشكلي كه هست اونم اينه كه صفحه كليدش رو Lcd خش انداخته و قشنگ جاي صفحه كليد رو Lcd مشخصه . شنيدم يه جور محافظ هاي Lcd هستش كه يه ورق نازكه و وقتي رو صفحه N71 ميكشي ديگه روش خش نمي افته مي خواستم بدونم كسي در اين مورد اطلاعي داره كه كجا ميفروشن و چجوريه؟ چون من از نمايندگيش پرسيدم نداشتند .
مرسي
سلام
من میخوام N93 بخرم و میخواستم اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه در مورد ویژگی های این گوشی و اینکه چه کارایی داره و ایا ارزش خریدن داره و کلآ بگه که این گوشی چه معایب و مزایایی داره و قابلیتهای این گوشی رو برا توضیح بده
از کمکتون خیلی خیلی ممنون میشم
منم همين مشكل رو دارم كسي مي تونه كمك كنه؟نقل قول:
نوشته شده توسط farshiddd
خب از کامپیوتر کمک بگیر .نقل قول:
روی فایل دبل کلیک کن بعد تو گوشیت نصبش کن .
اگه از من میشنوی یه ان73 بگیر :rolleye:نقل قول:
سلام fery joon
چرا میشه بیشتر توضیح بدی
چرا n73 بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از دوستان كسي امار ان91 رو نداره؟
يه سوال دارم N73 خيلي با N70 فرق داره و بهتره؟ من N70 دارم و وسوسه شدم كه N73 بگيرم حالا مي خوام ببينم مي ارزه؟ آخه مي گن برنامه هاي سري 60 روش نصب نميشه. مي خوام ببينم برنامه هاش هست؟ و بنظرتون عوض كنم يا نه.n80 چطوره؟ الان قيمتشون چنده؟
دوست عزيز من ان 91 دارم .
منظورت از آمار ا91 اگه قبمت باشه فكر كنم الان 540 وهمين حدود و الان هم با اينكه ان 73 وان 80 محصولات جديد تر هستن الان حدود 60 -70 تومن ارزون تر هستن و اين همه يه سري از دوستان توهمين كلوپ نوكيا به وصف ان 73 80 بپردازند؟
در مورد خصوصيات اين گوشي 2مگا دوربين بدون فلش وفكوس اتومات كه داراي زوم قوي ولي يكم تار است. سيمبين 9.1 و4گيگ رم به همراه 30 مگ حافظه داخلي . در مورد صدا هندزفري فوق العاده عالي ولي بلندي صداي كمي داره (يكم كمتر از 810 سوني) ولي داراي 64 كانال صوتي (93 73 80 هم به همين حالت هستن)وكيفيت خوب در صدا. داراي اكولايزر با 8 شاخه است وداراي استريو .در مورد اين سرعت كمي كه يه سري ميگن- اول هم هنگ مي كرد چون ناشي بودم وداراي سرعت نسبتا كم بود ولي از وقتي آپديت كردم همه چيزش رديف شده از جمله سرعتش .
داراي سيستم بيسيم ( ان 73اين فناوري را ندارد) .
1)من خودم اعتقاد دارم گوشي بايد دوربين رو داشته باشه در حد نورمال و به همين دليل 950 سوني اصلا خوشم نيومد و واقعا بعضي وقتها دوبين لازم ميشه واينكه بعضي ها ميگن دوربين ديجيتال ميگيريم اون كه نميشه مثل گوشي همراه خودمون هميشه ببريم .
2)دوربين فلش و فكوس دار و ابعاد بزرگ صفحه و لمسي بودن و... از اين دست خوبه.
1و2 روشما در نظر بگير ومقايسه كن اينها كارايي بيشتري داره يا 4گيگ رم ؟
من خودم اول فكر ميكردم 4گيگ رو چه جوري پر كنم ولي بعد يه مدت فهميدم واقعا نياز هست.
به نظر من 4گيگ هميشه ميتونه 91 رو سرتر از گوشي هاي مثل 73 80 93 95 نگر داره.
حالا كه سري جديد 91 73 80 ومثل اينكه 70 هم هست به نام music edition امده و در 91 بجاي 4گيگ 8گيگ است زده به سرم برم بپرسم ميشه 4گيگ عوض كنم 8گيگ بزارم البته تغييرات نرم افزاريش قابل اجراست واكه بشه قاب مشكي رو با ايني كه هست عوض كنم.
میخواستم بدونم N73 متفرقش هم تو دبی هست ؟
من اگه بخوام بگم از دبی برام بیارن ممکنه گوشی برا فنلاند نباشه ؟
ممنون میشم سریع جواب بدید;)
سلام
در مورد گوشی ان 73
ایا میشود با آن اس ام اس فارسی زد ویا اس ام اس فارسی خواند
درسته میگن n90 های جدید مشکل های مختلفی مثی هنگ کردن. شارژ خای کردنو..... دارند
1 مغازه میگه 350 یکی دیگه میگه 380 ولی اصله
چه طوری میشه فهمید که اصله
اصلا این جورچیزی هست
در ضمن میگن n70 هم همین مشکلات رو داره.
چه جوری N80 رو روسیستمم اینستال کنم؟ وقتی می خوام فایله .exe شو اجرا کنم این اررور رو می ده؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا یکی جواب ماهارو بده !
چرا تاپیک میزنید در میریید ؟
خوب تاپیک میزنید به مشکلات رسیدگی کنید وگرنه درشو تخته کنید مردم رو الاف نکنید !! :angry:
تایید میشهنقل قول:
والا یه چیزی نوشتن >>> سری N فقط اینجا !!!
واقعا" Just Here !!
سلام . .
دوستان گرامی . . بحث در مورد گوشی های سری N نوکیا رو در تاپیک زیر پیگیری میکنیم . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تاپیک کمی شلوغ شده . . و خیلی از دوستان به جوابشون نرسیدند . .
این تاپیک هم قــفـــل شــد . .
ممنون . .
موفق باشید . .