شماره دفتر ونک رو دارین شما؟نقل قول:
Sent from my LT25i
Printable View
شماره دفتر ونک رو دارین شما؟نقل قول:
Sent from my LT25i
سیستم همراه اول اینطوریه که همون کدهای اس اس دی رو میشه معمولا با پیامک فرستاد و جوابش میاد امتحان کنید به جای زدن 111 فلان اون عدد رو به 111 پیامک کنید اینطوری هم میشه بسته خرید ( یحتمل )نقل قول:
نقل قول:بله کاملا درسته.نقل قول:
همون کدهای USSD که شماره گیری میکنی رو باید به سرشماره اش پیامک کنی.
من امروز الکی ( چون اینجا 4 جی نداریم ) سیم کارت همراه اول رو تعویض کردم سه پانچه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قطعا میگم نمیشه لااقل با دوتا خطی که دارم چک کردم. واسه همین میگم نمیشه. ولی چیزای که خودش میگه رو میشه مثلا برای لغو خودکار میگه فلان کدو بگیر یا 8 بفرست 100 ولی واسه خرید من نتونستمنقل قول:
احتمالا برای 100 فعال نیستنقل قول:
اما برای 111 فعاله شما عدد 320 رو به 111 بفرست وضعیت اینترنت بسته رو میگه. با همین 111 میشه بسته ها رو هم خرید
الان نیم ساعته 320 رو اس زدم به 111 و با اون خطم 32 رو فرسالدم به 111 خبری نشده تا الان
سر شماره 10 جواب داد ولی خیلی طولانی جهت اطلاع
من مودم 3372 رو آپدیت کردم خیلی بهتر شد فقط گزینه های جدیدش یکمی گیج کنندس.
الان مهمترینش این dns هست من تو قسمت ipv4 دی ان اس گوگل رو دادم ولی توی device information مودم زده dns1 10.200.107.200 و dns2 10.200.107.207 من چجوری این رو عوض کنم؟؟
در ضمن این گزینه های جدید مثل DHCP , Firewall switch , SIP ALG setting , NAT setting , upnp setting اینا همه تو فریم ور جدید اومدن کسی اطلاعی داره از اینا باید همینجوری باشن یا دستکاریش کرد ؟؟
لطفا کسی وارده راهنمایی کنه ممنون
گزینه جدید تغییر داده نشود چون تنظیمات امنیتی میباشد در حالت فعلی باقی بموند بهتر استنقل قول:
Sent from my LT25i
داستان این فروم چطوریه چرا مدام باید لاگین کنم؟ مرورگر هامم عوض کردم باز اگه حتی بازم باشه صفحه بعد نیم ساعت که میای میبینی پرت شدی بیرون.
از پ - ر وکسی استفاده می کنی؟
اگر توی مرورگرت ------ فعال بشه کش لاگ این پاک میشه
اینم عملکرد سیستم پیامکی به جای دستوری
نه ------ رو من ده روز ی بار شاید روشن کنم. واسه همین میبگم چرا اینطوریه. ویندوزم ده و کروم فایرفاکس و اپرا همین داستانه . واسه کد ها هم گفتم سرشاخه 10 جواب منو داد ولی نیم ساعت بیشتر طول کشیدنقل قول:
دوستان این گزینه هایی که دورشون خط کشیدم چیه؟ روی کدوم باشه بهتره؟
Auto Disconnect Interval واسه چیه؟ یعنی هر 10 دقیقه یه بار دیسکانکت میشه؟؟؟:n13:
اولی برای استفاده از کانالهای وای فای هست ممکن توی بعضی کشورها محدودیتهای باشهنقل قول:
بزار غیر فعال بمونه
دومی هم برای قطع شدن اینترنت هست اگر ده دقیقه بیکار بمونه اینترنت مودم قطع میشه اما روی شبکه می مونه
نه اون اگه ده دقیفه چیزی به مودم وصل نباشه مودم میره تو حالت safe و برق مصرف نمیکنه منطقه هم که اگه بخای ی کشور رو انتخاب کنی اونو فعال میکنی وگرنه که خودش ایرانو درک کرده:n13:
یافتم یافتم.....:n19::n20:
نرم افزار خود دستگاه (Huawei HiLink) یه قسمتی داره واسه وارد کردن USSDها. خیلی راحت میشه بسته خرید:n10:
تیک remember me در هنگام لاگین زده شودنقل قول:
Sent from my LT25i
من یکساله از این نرم افزار استفاده میکنم کجاشه که من ندیدم؟ شایدم این امکان واسه من فعال نیست رو 5573.نقل قول:
این قابلیت در ورژن های جدید به های لینک اضافه شده اما ظاهرا برای مودمهایی هست که توی فرم ویر یا وب یو آی اونها این قابلیت لحاظ شده ( اونطور که من فهمیدم )نقل قول:
shortcut-----> USSD------->check servicesنقل قول:
ورژن نرم افزار: 3.17.2
Firmware version: 21.180.17.00.1279
سلام.
دوستان این گزینه واسه چیه؟ هروقت این دکمه رو میزنم یه یوزرنیم و پسورد بهم میده :n13:
بعدشم این پیامک اومد:
مشترک گرامی بنا به درخواست شما از طریق USSD، رمز دوم به شماره ----- در تاریخ 19/11/94 برای شما ارسال گردید. خواهشمند است در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید.
ورژنم همونه ولی ندارمنقل قول:
نقل قول:باید فرمویر مودم امکان این قابلیت رو داشته باشه. مودم E5573 و E5577 (که من دارمش و فرمویرش مشابه مدل مودم شماست)، این قابلیت رو ندارن. شما اگه تو کنترل پنل تحت وب این مودمها (192.168.8.1) هم که برین قابلیت USSD وجود نداره.نقل قول:
باید منتظر بمونیم شاید یه زمانی تو آپدیت رسمی یا ماد شده فرمویر این مودمها این قابلیت بهشون اضافه بشه. من خیلی گشتم هنوز برای این دو تا مدل چیزی پیدا نکردم.
تحقیقا موافقمنقل قول:
اقا من یک مودم میخوام با مشخصات سخت افزاری E5573 خب این خوبه ولی خروجی لن نداره مشکل من خروجی لن هست که داشته باشه چون مودم باطری خور میخوام شبیه همیبن که گفتم ایا سراغ دارین؟
با 3020 ترکیب نمیشه؟ البته من دارم ولی تست نکردمنقل قول:
روتر های تی پی لینک به درد نمیخوره چون با اتصال دانگل سرعت نصف میشه من الان همه مدل هاشو تست کردم بعضی پهنای باند از نصف هم کمتر میشهنقل قول:
Sent from my LT25i
سلام
مودم 4جی همراه اول که بعضی از دوستان میگن e5573 هست ولی در خود سایت همراه اول e5172 isj
مدل دقیق e5573 چی هست؟ چون فیرمور برای این مدل هم هست ولی چند مدلن و نیازه که دقیقا مشخص شه. از برنامه dc-unlocker میتونین استفاده کنین
نقل قول:
ایناهاش
واسه من دقیقا مدلش اینه: E5573s-320نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینی که تو ایرانه
E5573s-320
جهت اطلاع بگم 3020 و e5573 بهم وصل میشن و مودم اینترنتشو به روتور ولی فای 3020 میده و مثل دانگل اصلا لازم نیست تنظیمات روتور رو ست کنی. سرعتی هم که گرفتم حدود 25 مگ بود. درسته هر دو وای فای دارند ولی خوب خروجی لن روتور شاید به درد کسی بخوره.
دوستان به اینجا میشه اعتماد کرد؟
کد آنلاک مودم های مختلف رو میفروشه با قیمت خیلی کم
توروخدا یکی یک شماره ای چیزی یده من میخام قسطی از همراه اول مودم بخرم زنگ زدم همراه اول اطلاع نداستن من الان باید چیکار کنم؟
Sent from my LT25i
یکی از دوستان دیروز شرح خریدش رو گفته بود. به مناسبت دهه فجر یا شایدم همینطوری . من رفتم قسطی بخرم واسه یکی از اشنایان. طرف هم نگفت نمیدم. ولی اون ادرسی که همراه اول داده بود واسه قسطی خریدن باز نشد. اگه خطط از این قدیمی ها باشه که هیچ خودش ضمانته ولی اگه ارزون باشه چک میخاد. بسته به قیمت هم اقساطش طولانی و میان مدته. ولی بازم میگم ادرس باز نشد ولی گفت میشه.نقل قول:
البته ی شماره هم داد گفت اینا که قسطی میخان یک رو بفرستن به 8018 خودشون تماس میگیرن. ولی برو فروشگاههای خود همرا اخر حتما .ادرسش تو سایت هست.
من مشهدم تو لیست فروشگاه های زنجیره ای اسم شهرم نبود و شماره دارم که قدیمی باشه و عدد 1 به 8018 فرستادم 72 ساعت شده خبری نشده اما ؟ شماره تماس دارین که من زنگ بزنم برای خرید مودم قسطی؟
Sent from my LT25i
خوب چراغ روشن کن اگه شد که ما هم میریم میخریم. ولی تجربه من تو خریدای خارجی با این که اوایل باور نداشتم تغییر کرده. بخر و بگو چه کردی. مثلا چند میده کدو؟؟ کی پرداخت میکنه ؟ البته پرداخت کننده که زیاده .البته هاست سایت امریکاس با کارت های معتبر زیادی کار میکنه ولی صفح فیسش 560 تا بیشتر نیست . چون خیلی ها دنبال انلاک هستند تعداد کمیه. میتونی از اونا بپرسینقل قول:
من زنگ زدم 9990 اونا کلا میگن به ما ربطی نداره. ولی میگه برو مخابرات شهرتون. اصلیش. منم سه طبقه این اداره رو بالا پایین کردم همشون درحال صبحانه خوردن بودن در اراک و اصلا نمیدونستن چیه . کلی گفتم تا فهمیدن مودم سیم کارت خور هست ولی اونا فقط دانگل قسطی میدن و خونگی. همه کار تو همون فروشگاههای همراه اول انجام میشه. احتمالا زنگ میزنن چون تا جمع شه لیست شه صبحونه خورده شه و غیره و تا لیستو برسونن دست فروشگاهها همون 10 روزه احتمالا :n02: ولیی نا امید نشو به نزدیکترین فروشگاه زنگ بزن و بگوووو تلفنی کارتو انجام بدن. شاید شد برات پست کردن. بعد مگه مشهد میشه فروشگاه رسمی نداشته باشه وقتی اراک داره.اراک ی کوچولو شهرهه :n24:نقل قول:
من اخه موندم چرا همراه اول داغونه؟ مثلا مگه میشه شما صاحب خونه باشی از تو خونه خودت خبر نداشته باشی !!!!!! 9990 واسه چکار هست؟ مگه اینا اپراتور همراه اول نیستن؟ چرا اطلاع ندارن؟ این واغعا جای تاسف داره
Sent from my LT25i