این نرم افزار ها قابل اعتماد نیستن ، با نرم افزار های مختلف نتایج مختلفی را شاهد خواهید بود .
Printable View
این نرم افزار ها قابل اعتماد نیستن ، با نرم افزار های مختلف نتایج مختلفی را شاهد خواهید بود .
آخه من ابونتو هم نصب کردم. اونجا هم همین مقدار رو نشون میده.نقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
یک نکته ای در خصوص این لپ تاپ ها این است که پورت USB سمت چپ، برای شارژ تجهیزات usb و ... هم قابل استفاده است.
و حتی اگر لپ تاپ به برق نباشد، در آن برق هست.
بهمین خاطر مثلا نباید ماوس اریجینالی که همراه لپ تاپ است و دکمه روشن و خاموش ندارد را به آن پورت وصل کرد. و یا سایر تجهیزات usb.
ممکن است همین موضوع روی کم شدن باتری در زمان خاموشی اثر بگذارد.
نه چیزی به پورت های دستگاه متصل نیست.نقل قول:
تا 100 شارژ کردم و گذاشتم کنار. حتی کابل شارژر رو هم جدا کردم.
ولی همچنان همون الگو برقراره 1 درصد در هر 6 ساعت.
9 درصد هم فرسایش باتری داشتم.
هنوز 10 روز نشده که خریدم[emoji20]
کیفیت نداره اصلا این لپ تاپ.
من قبل از این یه voatro 1520 داشتم سفارش آمریکا بود
4 سال بخوبی باتریش کار کرد.بعد از 4 سال تازه روند فرسایشش شروع شد. الان شش و نیم ساله هنوزم 5 دقیقه نگه میداره.
من به همه دوستان اول کار پیشنهاد میدادم مدل n551vw یا g551vw بخرن چون باتریشون 2 سل بیشتر داره و قابلیت جدا شدن اگر بحث فرسایش باشه به راحتی حداکثر 200 تومن یه باتری جدید تهیه و خودمون روش نصب کنیمنقل قول:
این مدل به گفته خیلی ها خوب در نیامده مدل قدیمی با همین کانفیگ با قیمت نسبت کمتر طراحی پخته تری داشته و میگن بلندگو ههای بهتر دارن
کاملا فرمایش شما درسته.نقل قول:
وارد کننده و دیجی کالا هم از این مشکلات با خبرن.
شما برید دیجی کالا ببینید آخرین باری که یک نفر برای این لپ تاپ به عنوان خریدار کامنت گذاشته کی بوده. من خودم به شخصه دوبار در مورد این لپ تاپ کامنت گذاشتم و تایید نشده. یکی در مورد برقدار بودن و لرزش بدنه و دیگری در مورد فرسایش باتری که لپ تاپ نو 10 درصد فرسایش باتری داشته و هیچکدوم تایید نشدن.
ولی هرکی اومده به به و چه چه کرده نظرش تایید شده. کار بجایی رسیده که نظرات اینقدر کم شده که پرسش و پاسخ در بخش نظرات که تو سایت دیجی کالا ممنوع هستش و دارای بخش جداگانه هستش تایید میشن ولی کسایی که اومدن در مورد لپ تاپ نظر دادن و اشکالاتش رو گفتن نظری نیست.
قشنگ مشخصه معایب دارن مخفی میشن از چشم خریداران دیجی کالا بابت کار این از شرکت وارد کننده پول میگیره.
اگه پول داشتم یه دونه dell xps 15 9550 میخریدم.
در خصوص برق دار بودن که همان اوایل هم کامنتش در دیجیکالا بود و هم در اینجا دوستان بحث کردند و لپ تاپ برقدار را پس فرستاده بودند.
در خصوص فرسایش باتری هم شما با چه نرم افزاری تست کردید. اسمش را بفرستید تا من روی لپ تاپ دوستم امتحان کنم.
ضمنا خوبه که آدم همیشه انصاف را رعایت کند.نقل قول:
اینکه میگویی نظر بد در مورد لپ تاپ حذف میشه. این مدرک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دیجی لپ تاپ برق دار منو پس نگرفت.گفت طبیعیه.نقل قول:
اسم برنامه
HWmonitor
هستش
وقتی نظر میذاری میگی برق داره تایید نمیشه
لپ تاپتم عوض نمیکنن. چه فکری میکنی؟
اینها نظرشون به عنوان خریدار از دیجی کالا ثبت نشده.نقل قول:
من گفتم کسی که اخیرا خرید کرده و نظرش به عنوان خریدار از دیجی کالا ثبت شده باشه.
در خصوص برق دار بودن، شما جای دیگری هم لپ تاپت را امتحان کردی؟نقل قول:
منظورم کلا ساختمان دیگری است.
بلهنقل قول:
دانشگاه
خونه ی فامیل
در خصوص این موضوع یک جستجو کردم و به مطلب جالبی خوردم:
Newer laptops (and phones, and electric vehicles) are programmed not to fully charge nor discharge the battery in order to prevent wear and maintain battery longevity. One of the ways I've seen some devices do this is by "faking out" Windows into thinking the battery has more wear than it really does. So the battery may be 4000 mAh when new, but the battery tells Windows it has 10% wear. This prevents Windows from charging it past 90%, thus preventing a deep cycle.
در پاسخ داده شده گفته شده است که یکی از مشکلاتی که برای باتری ها پیش می آید در اثر شارژ شدن کامل و خالی شدن کامل باتری است.
لذا در برخی لپ تاپ ها، بخاطر جلوگیری از شارژ شدن 100 درصد باتری، از این استراتژی ( wear level) برای گول زدن ویندوز استفاده میکنند تا باتری کاملا شارژ نشود.
در لینک زیر هم گفته که برخی سازنده ها از همان ابتدا در مورد ظرفیت باتری شان اغراق میکنند.
Although a battery should deliver 100 percent capacity during the first year of service, it is common to see lower than specified capacities, and shelf life may contribute to this loss.In addition, manufacturers tend to overrate their batteries, knowing that very few users will do spot-checks and complain if low.
بهرحال من خودم لپ تاپم lenovo z510 است که بیش از دو سال است که خریدم و باتری اش هم مثل n552vw جدا نمیشود.
اما در لنوو یک برنامه ای به نام lenovo energy manager هست که دکمه ای دارد که با فعال کردنش، باتری بیش از 60 درصد شارژ نمیشود. در راهنمایش هم گفته شده که اگر برای مدت طولانی از لپ تاپ استفاده نمیکنید، باتری را تا 60 درصد شارژ کنید و بعد کنارش بگذارید.
یعنی هیچوقت برای زمان طولانی باتری 100درصد پر نباشد.
الان هم بعد از این مدت، wear level باتری در برنامه hwmonitor عدد 3 و در برنامه battery care عدد 2.5 است.
بله ممنون.نقل قول:
البته دیشب خودم سرچ میکردم این مقاله رو دیده بودم ولی گفته شده حدود10 درصد کمتر عنوان میشه.برای من اول 7 بود بعد شد 8 بعد شد 9 نشون میده داره پیشرفت میکنه این اتفاق ظرف مدت کمتر از 10 روز افتاد.
ولی از دست دادن شارژ اصلا قابل توجیه نیست.
هر 6 ساعت 1 درصد شارژ از دست میده.
دوستم جواب داد. لپ تاپ دوستم را ما اسفند پارسال خریدیم و الان با همین برنامه hwmonitor میزان wear level اش 8 است و میزان آمپر در حالت پر را 44250mah نشان میدهد.
خیلی ممنون از پیگیریتون.نقل قول:
برای من الان ظرفیت رو 44070 نشون میده و 9 درصد فرسایش.
میشه از ایشون بپرسید شارژ هم کم میکنه یا نه؟
این موضوع را هم پرسیدمنقل قول:
دیشب باتری را کامل شارژ کرده ( ساعت 10) و بعد لپ تاپ خاموش بوده تا ساعت 8 صبح امروز. صبح ساعت 8 که چک کرده، باتری 99درصد بوده و جالب اینکه بعد از اینکه به برق هم زده، باتری شارژ نمیشده است.
یعنی همان نکته ای که در بالا اشاره کردم که لپ تاپ اجازه نمیدهد باتری 100 درصد شارژ شود.
با این حساب بنظرم اگر شما با کم شدن دایمی wear level در یک بازه ی زمانی کوتاه مواجه هستید، احتمال دارد لپ تاپ شما ایراد داشته باشد.
ولی اگر میزان wear level تغییر نکند و در حدود 10 درصد باقی بماند، میتوان این موضوع را به همان عدم شارژ کامل مرتبط دانست.
یک نکته ی دیگر هم اینکه ما لپ تاپ را از مغازه خریدیم نه سایت ها.
سلامنقل قول:
برای منم تا 99% میمونه فکر کنم نرماله چیزه خاصی نیستwear level فکر کنم غیر عادی هست برای این لپ تاپ حالا اگر بیشتر شده احتمالا مشکل دارهایسوس هم energy manager داشت عالی بود
بنده خدا دوستم z510 داره العان بعد دو سال بیشتر از 20 دقیقه حداکثر نور صفحه رو کم کنه دوام نمیاره
energy manager چیزی خوبیه حالا من میتونم باتری دربیارم
این مشکل ما نیست تو فروم های خارجی سرچ بزنید مشکل همه گیری هست تو ایسوس
بنظرم که ایسوس دو تا کار کرده
اولا باتری اش آن مقداری که گفته میشه ظرفیت نداره و ظرفیتش کمی کمتر از واقعیت است.
دوم اینکه چون آن برنامه energy management را به دلایلی که نمیدانم چیه، ندارد، در نتیجه با استفاده از همین کلکی که زده، نمیذاره باتری کامل شارژ شود.
از دیگر دوستانی که این لپ تاپ را دارند هم میخواهم در این بحث شرکت کنند و میزان wear level باتری لپ تاپشان را اعلام کنند.
سلام دوستان
ایسوس تو manual لپ تاپ نوشته بود که برای اولین بار قبل از استفاده باید لپ تاپ رو 3 ساعت شارژ بزنی.
من خودم این کارو نکردم، بعدش فهمیدم که باید این کارو میکردم!
بعد که فهمیدم (حدودا سه روز بعد از خرید لپ تاپ) بعدا از شارژ کامل گذاشتم 2 ساعت دیگه تو شارژ موند.
تاثیر این کار برای من این بود که قبلش باتری بیشتر از 99% نمیشد ولی الان راحت 100% میشه!
حالا باز با نرم افزار hwmonitor تست میکنم و نتیجه رو میگم.
آپدیت: wear level 3%
این wear level چیه دقیقا ؟
هر باتری ای با یک ظرفیتی ساخته میشود.
بعد از مدتی استفاده از این میزان ظرفیت کاسته میشود،
از تقسیم ظرفیت فعلی بر ظرفیت اصلی، میزان wear level به دست می آید که در اصل نشان میدهد که باتری شما در چه وضعیتی است.
مثلا اگر این میزان خیلی زیاد شود، یعنی باتری دیگر از بین رفته.
این wear level میزان فرسودگی باتری رو نشون میده. الان برای شما 3 درصد هستش یعنی باتری 3درصد از کاراییش رو از دست داده.نقل قول:
این اعداد توسط کنترلر داخل باتری محاسبه میشه و به سیستم عامل اعلام میشه.
این عدد با گذر زمان و تعداد دفعات شارژ و دشارژ و....
افزایش پیدا میکنه.
من لپ تاپم رو تازه خریدم و این عدد برای من ابتدا 7 درصد و تنها بعد 2 یا 3 روز به 9 درصد افزایش پیدا کرد.
باتری لپ تاپ شما طبیعی هستش.
در مورد شارژ باتری لپتاپ ایسوس (من خودم n551vw دارم) قابل توجه دوستان شارژ باتری تا زیر 95 درصد نره شارژ نمی کنه و برق مستقیم استفاده می کنه. فقط نمی دونم این عدد را می شه تغییر داد یا نه!؟
بالاخره دیجی کالا لپ تاپ منو به خاطر مشکل باتری پس گرفت.[emoji3]
لپ تاپ جدید 3 شنبه میرسه. حالا باید اونو بررسی کنم.
سلام دوستان
من می خواستم لپ تاپ Asus N552VM رو بگیرم، کانفیگش برام خیلی مناسبه
فقط تنها چیزی که مونده کیفیت و شانس خرابیشه
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن مشکل جدی باهاش داشتن؟
(تاپیک رو از اول خوندم جز مشکل باتری مشکل دیگه ای به چشمم نخورد)
مرسی
دیجی کالا لپ تاپ رو برای من عوض کرد.نقل قول:
توی لپ تاپ دوم هم 8 درصد فرسایش بود.
هنوز ندیدن در حالت خاموش باتری خالی میکنه یانه چون تازه بدستم رسیده.
در ضمن دیدم امروز رنگ خاکستری رو هم دیجی کالا آورده.
اگر خاکستری خریدید عکس بگیرید و اینجا بگذارید.[emoji3]
مرسی
شما جز باتری مشکلی ندیدی؟
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
فعلا نه.نقل قول:
چیری که تو بازار به عنوان نقره فروخته میشه در واقع رنگ بژ هستش.
برای همین علاقه دارم بدونم چیزی که به عنوان خاکستری فروخته میشه چه رنگیه.
دوستان من برای این لپتاپ یه کول پد میخوام
متاسفانه بعد دوماه شدیدا داغ میکنه
یه کول پد خوب میگید بگیرم ؟
به نظرم اول ببین علت داغ کردن چیه.نقل قول:
شما با کول پد داخل دستگاه رو نمی تونی خیلی خنک کنی. گرما عمر قطعات رو به سرعت کاهش میده.
Sent from my Xperia Z2 d6503 from Tapatalk
دوستان برای گیم و فیلم به نظرتون کدوم ردیف تره؟؟
Asus N552VM 4k یا Lenovo Y700 4k
تو سایت نوتبوک چک هم یه سر زدم کلا دو تا کانفینگ از N552 زده بود و اونی که صفحه 4k داشت Corei7 6600U بود و اونی که FullHd بود Corei7 6700HQ بود
ولی تو سایت هایی مثل دیجی کالا هر دو مدل 6700HQ زده
من ایسوس رو ترجیح میدم..البته دلیل خاصی ندارم...روی کاغذ هیچ کدوم ضعف خاصی ندارننقل قول:
در مورد cpu هم فک نکنم از سری u باشه(یعنی تقریبا مطمئنم) با توجه به قیمت!!
مدلهای ارائه شده در ایران همگی از یک مدل CPU استفاده کردند.نقل قول:
دوست عزیز. این VW است، چرا همش مینویسی VM ؟!نقل قول:
در آن یکی پست هم توضیح دادم.
در مدلهای ارائه شده در ایران از یک مدل cpu استفاده کردند.
در مورد فیلم مزیت N552vw همان صفحه نمایش 4K است که واقعا لذت دیدن فیلم در آن بیشتر است. خصوصا اگر فیلمهای با کیفیت دانلود کنی.
برای بازی هم مدل خوبی است. ولی کلا سری N بیشتر برای مولتی مدیا کاربرد دارد تا بازی.
چند ساعت با این مدل بازی کردم، گرمای خروجی از لپ تاپ قشنگ دست را میسوزاند.
بهمین خاطر فکر میکنم برای بازی طولانی مدت زیاد مناسب نباشد.
سلام
یه دستگاه N552vw برای یکی از دوستان تهیه کردم مشکلی که داشتم وقتی کار گرافیکی خیلی سنگین انجام بده بازی یا رندر مثل بازی call of duty modern warبا FHD با تنظیمات high بعد از چند دقیقه شروع به کم شدن حجم باتری می کنه که توی hwmonitor چک کردم حدود 30mWH برای هر دقیقه کم میشه
کسی همچین مشکلی تو این مدل دیده؟
برای من خود به خود وقتی خاموشه باتری کم میکنه.نقل قول:
دیشب هم وقتی داشتم برای درس سمینارم اسلاید درست میکردم دکدفعه صفحه نمایش خاموش شد و هر کاری کردم روشن نشد.
مجبور شدمpower shut down کنم.
وقتی دوباره اومد بالا دیگه مشکلی نبود.
مشکلات عجیب و غریب توش زیاده انگار
بغیر از این مشکلی داشتید با این لپ تاپ که میگید مشکلات عجیب و غریب زیادی داره؟نقل قول:
حجم باتری کم میشود؟نقل قول:
Current Capacity کم میشود یا Design Capacity یا Full Charged Capacity ؟
مگر هنگام کار سنگین لپ تاپ به برق است؟
چند روز پیش هم درحالی که کار خاصی نمی کردم و داشتم ورد تایپ میکردم.نقل قول:
کارت گرافیک اینتل یکدفعه ریست شد.
بعضی وقت ها هم که لپ تاپ رو روشن میکنم، صفحه لاگین ویندوز نمیاد و صفحه سیاه هستش باز مجبورم پاور شات دان کنم و دوباره که روشن میکنم درست میشه.
درایور هر دو گرافیک هم تا آخرین نسخه آپدیت شده.
من تو لپ تاپ قبلیم با این که ضعیف بود و قدیمی به ندرت از این مشکل ها داشتم.
منظور بنده اینکه به برق وصله ولی شارژ باتری کم میشه.نقل قول: