برای شما مشکلی نداره اما برای من مشکل نداره اصلا لینک رو به من نمی ده. درست آپلود میشه ولی لینک دانلود نمی ده. یه فایل 16 کیلوبایتی میده.نقل قول:
Printable View
برای شما مشکلی نداره اما برای من مشکل نداره اصلا لینک رو به من نمی ده. درست آپلود میشه ولی لینک دانلود نمی ده. یه فایل 16 کیلوبایتی میده.نقل قول:
از جایی میشه فایل های به اشتراک گذاشته شده رو دید !؟نقل قول:
طرح شاتل خیلی طرح خوبیه ولی ای کاش دوتا ویژگی داشت
1.برای بلند مدت تمدیدش می کرد مثلا 6 ماه یا 12 ماه
2.برای هر کاربر در طول ماه محدودیت ریموت میگذاشت مثلا 100 گیگ
اینجوری هم به به پهنای باند شاتل فشار نمیومد
هم نیاز خیلی از کابران (90 درصد)به دانلود فیلم و سریال رفع میشد
تو آپلودبوی در قسمت remote url upload وقتی فایل شما آپلود میشه بعد اتمام من لینک url مورد نظر رو تو سرور شاتلند میزارم ولی نمی دونم چرا شاتلند قبولش نمی کنه.آموزش رو هم خوندم.چرا نمیشه؟
سلام
چی کار کردین سایت آپلود سنتر شاتلمو :n24::n04:
ولی مشکلی نداره من کارم میرسم باز نه فایلی جاش میمونه توی روت اصلی نه مشکلی توی مستقیم کردن وجود داره قند خورد کناتونو خاموش کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من بودم اینم اضافه می کردم به لیستت و گزینه دو رو بر میداشتم به جاشنقل قول:
یه جایی بزارن به نام مثلا sharing center تا افرادی که می خوان فایلاشونو مستقیم کردن به اشتراک بزارن تا فشار نیادش به سرورش
و همچنین از سرویس های تورنت یاد بگیرن که از یک فایل توی هارداشون 100 تا نداشته باشن بی خود وقتی داره مستقیم می کنه بیاد چک کنه نام و سایز و تاریخ شو اگه دید داره تو دیتا بیسش خوب همونو بده به طرف اگه نداره مستقیم کنه و فضای اضافی ایجاد کنه
با تشکر
:n16::n16:
سلامنقل قول:
من تست کردم اصلا مستقیم نمیکنه برای من لینک مستقیمه آپلود بوی رو شایدم خیلی کنده سرورش به خاطر اینکه من کاربر رایگان :n41:
آقا نوید: اگه حسش بود ممنون میشم یه توضیح مختصری در مورد نحوه مستقیم کردن فایلهای تورنتنت و فرستادنشون رو شاتلند توضیح بدی:n16:
از کجا چه اکانتی بخریم بهتره؟ کارهکارهای دیگه قند شکنه یا راهی سکرتیه که سکرته؟نقل قول:
سلام علیکمنقل قول:
شما باید اکانت پرمیوم داشته باشی از سایت هایی مثل zbigz ، bytex ، و .... اینها میان به جای اینکه شما با برنامه هایی مثل یو تورنت و مو تورنت و .... توی کامپیوترت با سرعت پایین دانلود کنی از سیدر ها اونا میان توی سایتشون باسرعتی بسیار بالا شاید چند 100 برابر شما توی خونت مستقیم می کنن فایلو شما فقط کافیه تورنت یا مگنت بدی به سایتش همین بعدش لینک مستقیم میگیری ازشون بعدش اونو میبری توی 4upld یا هر سایتی که شاتل لند قبولش داره از اونجا لینک میگیری به شاتل لند بعدشم مستقیم می کنی همین روند کار همینه
:n16::n16::n16::n16:
راهش اینه که یه سرور مجازی ویندوز (VPS) تهیه کنید. حتی با حجم کم (مثلا 50 گیگ هارد).نقل قول:
یه وب سرور مثل IIS نصب کنید و لینک مستقیم بگیرید.
آپلود سنتر ها معمولا لینکی که میدن روی آیپی ست شده و نمیشه انتقالش داد به جایی. بهترین راهش همین VPS هست.
پ.ن: فکر میکنم حتی لینک های رایگان 4upld هم قابلیت ریموت داشته باشه(امتحان کنید)
اینجا هم میتونید درخواست مستقیم کردن فایل هاتونو بدید دوستان اگه بتونن زحمتشو میکشن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=665658
سلام دوست من یه سوال داشتمنقل قول:
یعنی با ریموت دیسک تاپ وارد سرور مجازی میشیم بعدش از توی اون دانود می کنیم روی سرور مجازی بعدش از توی سرورو مجازی لینک دریافت می کنیم؟
سلام بله.نقل قول:
با ریموت وصل بشید فایلیو که میخواید دانلود کنید با IDM یا utorrent (با توجه به تنظیم IIS توی یه فولدر مشخص دانلود کنید که بعد لینکشو بگیرید)
بعد اگر IIS هم فعال باشه، توی browser خودتون IP سرور رو که به جای آدرس بزنید لیست فایل هاتون میاد و لینک مستقیم رو میگیرید.
نحوه فعال سازی IIS هم خیلی راحته توی اینترنت یه سرچ بزنید با توجه به ویندوز سرور (2003 یا 2008) راهنماش پیدا میشه.
ریموت اپلود مشکل پیدا کرده؟
چند تا فایل ریموت کردم هنوز اضافه نشدن.
ماله من که فایل میزارم همین جور نگام می کنه! تکون از تکون نمی خوره که بره آپلود کنه
آقا جمع شد؟ تموم؟
انگار آی پی ها رو دیگه گیر میدن
باید از خط شاتل فقط وصل بشی
ریموت اپلود مشکلی نداره.نقل قول:
واسه منم مشکلی نداره ولی سرعت انتقال یه مقدار نسبت به یه هفته پیش کمتر شده و بیشتر طول میکشه:n39:
از فوراپلود ریموت میزنید یا از جای دیگه؟نقل قول:
از چند جا زدم تا الان یادم نیست 4آپلود هم بود یا نه. نکته مهم اینه برای من خود لینک رو بدی آپلود نمیکنه. باید لینک رو کلیک کنم و مراحل دانلود رو برم و بزنم دانلود بیاد و از توی idm لینک دانلود رو کپی کنم بدم به شاتل لند تا برام لیچ کنه:n39:نقل قول:
فوراپلود سرعتش خیلی پایین اومده.نقل قول:
من با لینکهای دیگه ریموت زدم سریع منتقل شدن.
دوستان من تازه با این سرویس آشنا شدم و چنتا سوال
1
دقیقا چه آپلود سنترهایی رو ساپورت میکنه ؟؟؟
2
بعد اینکه تو پنجره انتقال فایل لیتک رو وارد کردم
باید بمونم تا انتقال کامل بشه ؟؟
یا میتونم پنجره و پیج فایرفاکس رو کامل ببندم
بعد خودش انتقال رو انجام میده ؟؟؟
3
فقط 1 لینک در هر بار میشه انتقال داد ؟؟
نمیشه چنتا تب تو مرورگر باز کرد و همزمان چنتا لینک ریموت کرد ؟؟؟
اگه آره
محدودیتش چنتا تب هست ؟
سلامنقل قول:
بله 4upld کنده کنده خیلی فقط از ساعت 8 تا 11 صبح بسیار عالی هستش پیشنهاد میشه اون موقع 300 ، 400 گیگ مستقیم کنین بعدش دانلود کنین
آیا آپلود سنتر دیگه ای ساپورت می کنه شاتل لند؟ لینک مستقیم نمیگما
سلامنقل قول:
1- من فعلا فقط 4upld اگه دوستان میدونن کمک کنن از دستش راحت شیم چند تا دیگه معرفی کنن
2-امتجان نکردم ولی من باز می زارم باشه حالا چند مگ رم بیشتر به هیچ جا بر نمی خوره:n02:
3- نه تا جایی که رمت می کشه محدودیتته:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم سرورش شاتله و سرعت ریموتش عالیه! اما مشکلی که داره برای تهیه اکانت پرمیومش باید از طریق paypal پرداخت کنی تا بتونی تورنت و... لیچ کنی.نقل قول:
سلام این اصلا لینک فعال سازی نمیفرسته :n03::n41:نقل قول:
به پشتیبانی پیام بده بررسی کنن.نقل قول:
یه سوال دیگه
بعضی مواقع میخوام ریموت کنم این دایره لودش میچرخه و تموم نمیشه (( یعنی به آخرش نمیرسه که بنوسه فایل leech ))
ولی یه صفحه جدید باز میکنم فایل اد شده !!!
الان اون چطور همینجوری داره میچرخه به نشانه لیچ کردن ولی فایل اد شده ؟؟؟
سوال دوم
فایل اد بشه یعنی لیچ تموم شده یا از زمان شروع لیچ فایل رو اد میکنه تا زمانی که لیچ تموم بشه !!
سلامنقل قول:
1- بله بله مشکل داره شاتل 80% حالتا برای منم دایره تا ابدال دهر میچرخه شما توی صفحه دیگه رفرش کن برای خودت تا بیادش
2-فایل اد بشه یعنی لیچ تموم شده این جمله درسته نه برعکسش:n02::n16::n16::n16::n16:
دوستان برا شما هم حجم خوری میکنه شاتل ؟
الان خونه یکی از بستگان حدود 2 گیگ از ترافیک یهو کم شد ! در عرض 88 دقیقه !
نمیدونم بخاطر استفاده از شاتل لنده یا چیزه دیگه
شهرزاد قسمت 12 از شاتل لند_1080p
سلام علیکنقل قول:
نه من تا حالا جز حداکثر 100 مگی که اولین روزا خوردش برای شاتل لند دیگه تا الان که چند ترا بایت دان کردم هیچ حجم خوری پیش نیومده حداقل برای من
سرعت دانلود من از شاتل لند اومده روی 210 کیلوبایت بر ثانیه. تادیروز 1.4 مگ بود. دانلودم زیاد نمیکنم.
سلامنقل قول:
من سرعتم 400 بود شده 80 و کلا سرعتم پایین اومده.
زنگ زدم پیشتیبانی شماره کاربری رو که وارد کردم کامپیوتری گفت مشکلی تو بخش مخابراتی شما پیش اومده و افت سرعت دارید و داریم رفع میکنیم. شما هم زنگ بزن ببین همین رو میگه یا نه. اگه همینه که هیچی ولی اگه مشکل دیگه باشه حل میکنن
راستش ظهر اینترنت 1 ساعتی قطع بود. زنگ زدم سوال کنم که پاسخگوی کامپیوتری گفت منطقه شما مشکل داره. منم دیگه قطع کردم. الان که وصل شدم دیدم سرعت اومده پایین.نقل قول:
پس از همونه. من ظهر نبودم احتمالا واسه منم قطع بوده. از 2 اینا زدم سرعت خیلی کمهنقل قول:
دوستان چجوری یه فیلم از یوتیوب رو بندازم رو شاتل لند ؟؟؟!
اگر لینکی میشناسید بگید که اول بزار اونجا بعد ریموت کنم تو شتال لند
فقط واسه یوتیوب برام مهمهه
لینک یوتیوپ رو در mul.ir لیچ کن و بعد ریموت کن به شاتل لند.نقل قول:
البته باید user و pass اکانت mul رو در لینکی که میخواهید ریموت بشه وارد کنید. به این شکل:
/....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] user:pass@w9.mul.ir
مرسی
ولی این سایته پولیه
من نمیوخام پول بدم
چجوری تو 4آپلود ریمتوش کنم
من شاتلی نیستم ولی داشتم رد میشدم از این تاپیک گفتم اینو بگم شاید بدرد دوستان بخوره، سرچ فایل در آپلود سنترها من جمله 4upld