فکر نکنم دوست من، من امروز دوباره نصب کردم، مشکلی که با تایل ها داشتم برطرف شد، ولی مشکل صدا نهنقل قول:
بعید میدونم از نصب باشه
Printable View
فکر نکنم دوست من، من امروز دوباره نصب کردم، مشکلی که با تایل ها داشتم برطرف شد، ولی مشکل صدا نهنقل قول:
بعید میدونم از نصب باشه
دوستان من با دفندر خود ویندوز مشکل دارم هر برنامه ای که اجرا میشه رو به عنوان نرم افزار مضر شناسایی میکنه آپدیت هم کردمش... آوست ریختم اون که پدر سیستم و درایور ها رو دراورد مجبور شدم دوباره ویندوز بریزم ...
مشکل از کجاست ؟
منظورم اینه ایزو بد رایت شده حالا چه روی فلش یا روی دیویدی؟نقل قول:
اونم بعید میدونم، همین دی وی دی رو روی یه لپ تاپ هم نصب کردم، بدون هیچ مشکلی کار میکنهنقل قول:
گیرش فقط واسه سیستم منه :n03:
سلام من روی ایسر e1-572 این ارور رو بعد از ریستارت اول می بینم از 8.1 می خوام اپدیت کنم به 10
0xC1900101-0x20017
the instaltion fail in the safe_os phase with an error during boot opration
میشه کمکم کنید
مدل کارت صوتیتون رو لطفا بگین من بازم راجب مشکلتون پرس و جو میکنم به محض پیدا کردن هر راه حلی بهتون اطلاع میدمنقل قول:
سلام.این لینک مال پشتیبانی مایکروسافته اینا رو ببینین احتمالا مشکلتون حل میشه :نقل قول:
http://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_install/unable-to-install-windows-10-asus-u43f-0xc1900101/31d32107-674f-4449-8406-6c5a18aa05dc?tab=question&status=AllReplies#tabs
دوست عزیز فعلا بیشر آنتی ویروسها با ویندوز10 سازگار نیستند من توصیه میکنم از ستینگ،ویندوز دفندر رو به کل غیر فعال کنید و در صورت استفاده ازیکی از آنتی ویروسهای :کسپرسکی 2016 ،eset smart security 9(beta) و یا 360internet security استفاده کنین.(اینا با وبن 10 سازگارن) برای انتخاب انتی ویروس هم میتونید سوالتون رو اینجا بپرسین:نقل قول:
forum.p30world.com/showthread.php?t=548814
تا آخر خوندم هیچ جوابی نداده بودن کسی بر خورد نکرده تا الاننقل قول:
نرم افزار خاصی پیدا نکردم که مدل کارت صدا رو بده بهم، اما بر اساس اطلاعات سایت گیگابایت، کارت صدای مادربورد من ((GA-G41M-ES2L (rev. 1.0) باید Realtek ALC888B codec باشه.نقل قول:
بازم مرسی از لطفت دوست من، خیلی ممنون.
سلام دوستان ببخشید من چند روزه وقتی پنجره ها رو جابجا میکنم این طوری میشن! چیکار کنم درست شه مثل اول؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاموش کردم ولی بعد از ریست دوباره فعال میشه ... چجوری میشه کلا غبر فعال کرد ؟نقل قول:
سلام.روی this pc راست کلیک کرده و گزینه properties رو بزنید.در سمت چپ پنجره گزینه advanced system setting رو بزنید.در تب advanced و قسمت performance گزینه setting رو بزنید.در پنجره باز شده تیک show window contents while dragging رو بزارین و ok رو بزنید :[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
سرویسش رو کامل end task کنید از قسمت منیج حالت رو روی take no action بزاریدنقل قول:
****در صورت نصب انتی ویروس،ویندوز دفندر بصورت خودکار غیر فعال میشه/
مشکل پین و آنپین نشدن تایل ها دوباره برگشت، جستجو کردم با این پست روبرو شدم:
با توجه به این سایت، ممکنه یکی از دلیل های این مشکل از نصب کسپراسکای باشه، البته من اینترنت سکیوریتیش رو استفاده نمیکنم، توتال سکیوریتی رو نصب کردم، ولی با این حال هرچی هست به نظر مشکل من از کسپر اسکای سرچشمه میگیره! چون دقیقا بعد از نصبش اینطوری شد. امیدوارم دوباره مجبور نشم ویندوز عوض کنم!کد:http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-start/pinunpin-to-start-menu-not-working-in-windows-10/2d5507fb-939b-4d53-98a8-78e1ab93adde?auth=1
البته کسپر تنها دلیلش نیست و بعضیا گفتن از کسپر استفاده نمیکنن و بازم این مشکلو دارن، ولی به هر حال...
سلام خدمت دوستان عزیز
میخوام آپدیت خودکار ویندوز رو غیر فعال کنم
البته به این صورت که دانلود خودکار آپدیت غیر فعال بشه ولی آپدیت ها رو شناسایی کنه و بهم اطلاع بده ولی دانلود کردن آپدیت ها دست خودم باشه
همچین کاری اصن ممکن هست؟
فکر نکنم بی خود گیر داده ... اگر اشتباه نکنم اینگونه برداشت کردم که Avast هم اومده سعی کنه سیستم رو پاکسازی کنه درسته ؟نقل قول:
پس مشخصه سیستم شما قبل از نصب آلوده بوده . توصیه می کنم یه سر به انجمن اورژانس سیستم های آلوده بزنین و اقدام به پاکسازی سیستم کنین ، پس اقدام به نصب ویندوز کنین .
در آخر هم بنابر سلیقه آنتی ویروس مورد نظرتون رو نصب کنین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونین لیستی از آنتی ویروس های سازگار با 10 رو شناسایی کنین .
نیاز به غیرفعالسازی Windows defender نیست . Windows Defender به صورت اتوماتیک در صورت شناسایی ضد بدافزار مناسب روی سیستم ، غیر فعال میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شده Windows Update چه چیزهایی رو آپدیت می کنه و شما کنترل کدوم قسمت هارو دارین .نقل قول:
شما Connection رو که بزارین رو حالت Metered نهایتا فقط لیست آپدیت ها دانلود میشه نه خود آپدیت ها .
مشکل اینجاست که نمیشه انتخاب کرد کدوم یکی از آپدیت ها دانلود بشه کدوم یکی نه ، که با توجه به همون پستی که دادم ، می تونین تا حد زیادی Windows Update رو محدود به دانلود آپدیت های امنیتی خود ویندوز کنین
- یه خلاصه بخوایم جمع بندی کنیم ، با غیر فعالسازی آپدیت سایر محصولات مایکروسافت و غیر فعالسازی درایور هایی که بیش از حد آپدیت میشن ( مثل درایور کارت گرافیک ) کلی از حجم دانلود توسط ویندوز آپدیت کاسته میشه
این کورتانا رو چطوری فعال میکنین؟اصلا لزوومی داره فعال بشه؟فعال بشه کرک سیستم پرپر نمیشه؟
سلام
دوستان من ویندوز لپ تاپم اورجینال بود و آپدیت ویندوز 10 براش اومده بود. بعد از آپدیت برنامه آفیسم باز نمیشد آفیس 2010 و آنتی ویروس کسپر اصل هم داشتم که اونم کلن نبود!! کسی به همچین مشکلی برخورده؟ کلن چه نرم افزار هایی ممکنه باهاش کامپتیبل نباشه؟و چیکار میتونم انجام بدم؟
با سلام
من با رزولیشن ویندوز مشکل دارم درایو گرافیک رو نصب کردم ولی رزولیشن صفه نمایش من توش نی
مال من 1600*900 هس! ؟؟؟
مرسی از راهنماییتنقل قول:
الان یه مشکل دارم که این گزینه metered رو پیدا نمیکنم
البته بگم که من از وایرلس استفاده نمیکنم به صورت لن به نت متصل هستم
باسلام.
من یه عدد ویندوز 10 گردو تهیه کردم و نصبیدم. کرکشم Kmspico هست. ولی آپدیت دریافت نمیکنه از سرور مایکروسافت و ارور میده !!!
چه کنم آپدیت بگیره؟؟؟
با سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با رزولیشن ویندوز مشکل دارم درایو گرافیک رو نصب کردم ولی رزولیشن صفه نمایش من توش نی
مال من 1600*900 هس! ؟؟؟
- - - Updated - - -
با سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من 1600*900 هس! ؟؟؟
[QUOTE=moj63;8686740]با سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من 1600*900 هس! ؟؟؟
- - - Updated - - -
درایور کارت گرافیکتون به درستی نصب نشده .از سایت انویدیا دانلود و نصب کنید (نسخه سازگار با 10)
- - - Updated - - -
در صورت آپگرید نرم افزارها پاک میشن و فقط فایلهای شخصی شما باقی میمونه.درمورد کسپر هم نسخه2016 با ویندوز10 سازگارهنقل قول:
گزینه metered فقط در حالت وایرلس وجود دارهنقل قول:
من ویندوز لپتاپم اورجینال هست
هنوز اپدیت نیومده براش
بهترین روش اپگرید کنم به 10 چیه ؟
صبر کنم خودش اپدیت بشه یا دستی اپدیت کنم
سلام به نظر من بهتره فایل iso رو دانلود کنین و از طریق همین ویندوزتون اقدام به نصب کنید (نه از بوت)نقل قول:
پس چرا فقط یه سری از نرم افزار ها پاک شدن؟ یه سری موندن و کار هم میکردن؟و بازم سوال!آفیس 2010 و کرک شده مشکلی نداره با این نسخه ویندوز؟
کسپری که در حال حاضر دارم هم لایسنس داره و کلی ام مونده ازش تا تموم بشه. اونو باید چکار کنم؟
یه سوال دیگه ام دارم! چرا وقتی آپدیت کردم اجازه نمیداد بک گراند و عوض کنیم؟ مثل ویندوز اکسپایر شده بود! مگه خود ماکروسافت نمگه مجانی و فول؟؟!! کسه دیگه ای هم این مشکل رو داشته؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد!
نرم افزار های و درایور های ناهماهنگ قبل از نصب شناسایی و حذف میشن .نقل قول:
در ارتباط با کرک :بنده پیگیر مسایل و مشکلات کرک نیستم . بهتره کمی منتظر بمونین دوستانی که کرک می کنند بیان نظرشون رو بگن . ولی شما اگر نیاز دارین و حوصلشم دارین ، آفیس رو مجددا نصب و با Microsoft toolkit 2.6 فعال کنین .
در ارتباط با kaspersky : تا اونجا که بنده دیدم ، kaspersky اجازه ی انتقال لایسنس به ورژن جدید رو در صورتی که هنوز باطل نشده باشه میده . از تاپیک مخصوص محصولات kaspersky در انجمن سوال کنین دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنند .
و سوال آخر : بازهم تاکید می کنم آپگرید با فعالسازی فرق داره . اینکه آپگرید بشه به این معنا نیست که فعالسازی و قانونی شناخته بشه . شما به رایگان می تونین آپگرید کنین ، اما اگر لایسنس اورجینال نباشه فعال نمیشه .
آیا منی که کارت گرافیک 4850 دارم هم میتونم به ویندوز 10 برم ؟ چون درایوری برای ویندوز 10 برای این کارت گرافیک نیومده و آخریش برای همون 8.1 هست .. :n13:
می تونین آپگرید کنین اما درایور Certified برای این محصول در ویندوز 10 از طریق خود AMD در دسترس نخواهد بود . یعنی یه درایور بسیار محدود که خود Microsoft ارایه داده نصب میشه .نقل قول:
- ممکنه درایور هایی که برای ویندوز 10 دارای امضای دیجیتالی نیستند کار کنند . شما همون درایور فایل ست آپ آخرین ورژن درایور سازگار با کارت گرافیکتون ( اگر اشتباه نکنم باید 13.4 باشه ) رو در محلی از حالت فشرده خارج کنین . سپس از طریق این آموزش دستگاه رو به حالت بوت پیشرفته ببرین و از گزینه ی 7 یعنی Disable Driver Signature Varifcation استفاده کنین .
سپس از طریق Device manager درایور کارت گرافیک رو به وسیله ی همون فایل های درایوری که از حالت فشرده خارج کردین ، آپدیت کنین .
خوب حالا که این گزینه وجود نداره من چجوری میتونم از دانلود خودکار آپدیت ها جلوگیری کنم و فقط لیست آپدیت ها رو ببینم؟نقل قول:
یه روش آخری هم هست که یه جورایی رفع مشکل 90 % از کاربران هستش ( به نظر بنده ) . در این روش شما دیگه برای جلوگیری از دانلود اتوماتیک نیاز به نرم افزار خاصی برای جلوگیری ندارین و یا حتما نیاز نیست با وای فای و Metered باشه تا دانلود نشه .نقل قول:
روش :
- توی ران دستور زیر رو اجرا کنین :
- سپس به مسیر زیر برین :کد:gpedit.msc
- سپس مطابق عکس هایی که گذاشتم ، Configure windows update رو پیدا کنین . بازش کنین ، Enable کنین و روی گزینه Notify for download and notify for install قرار بدین . مطابق عکس :کد:Computer Configuration -> Administrative Templates -> Windows Components -> Windows Update
- در آخر OK کنین و Group policy editor رو ببندین . از طریق Settings >>> Update and security >>> windows update یک بار دکمه ی check for updates رو حتما بزنین تا تنظیمات اعمال بشه .
- در آخر شما باید تصویری مشابه تصویر بنده داشته باشین .
ایراد : هر چند این تنظیمات به شما نشون میده کدوم آپدیت ها قابل دانلود و نصب هستند ، اما اجازه ی انتخابی ( Selective ) کردن آپدیت هارو نمیده . ( یعنی اینکه نشون میده چه آپدیت هایی اومده و شما تا گزینه ی دانلود رو نزنین آپدیت ها دانلود نمیشن . اما اجازه نمی ده کدوم یکی رو برای نصب انتخاب کنین کدوم یکی رو نه ) و شما برای اینکه این مشکل رو حل کنین ، از همون ابزاری که مایکروسافت ارایه کرده و قبلا در ارتباط باهاش توضیحاتی داده شده استفاده کنین تا مکمل این روش باشه
پی نوشت : آپلود کردن عکس ها که مجموع حجمشون به 500 کیلوبایت نمی رسند ، بیش از 30 دقیقه از وقت بنده رو گرفت :n29:
اگر مطلب مفید بود و به دردتون خورد لطفا یک دعایی برای بهبودی وضعیت اینترنت ما کنین :n33: واقعا جای تعجب داره چرا اینترنت 2 مگابیت بر ثانیه باید اینگونه باشه
کدوم آموزش ؟نقل قول:
آخرین ورژن 13.9 هست .آیا اصلا اینکاری که گفتید باعث میشه که من کارت گرافیک فعالی تو ویندوز 10 داشته باشم ؟ برای کارهای 3d لازم دارم مثل 3d max و autoCAD , ...:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( فکر کرده بودم لینک رو قرار دادم ! )نقل قول:
کلمه ی "ممکنه " رو عمدی بزرگ نوشتم . اگر درایور مورد نظرتون Certified نباشه و از طریق غیرفعالسازی Signature varifcation نصب بشه ، ویندوز نمیاد چک کنه که آیا تایید شده که درایور با این نسخه از ویندوز سازگاره یا خیر .نقل قول:
آخرین ورژن 13.9 هست .آیا اصلا اینکاری که گفتید باعث میشه که من کارت گرافیک فعالی تو ویندوز 10 داشته باشم ؟ برای کارهای 3d لازم دارم مثل 3d max و autoCAD , ...:n27:
-ممکنه بدون ایراد کار کنه
- ممکنه برخی مشکلات رو داشته باشه
- ممکنه به طور کلی کار نکنه و با BSOD های متعدد رو به رو بشین .
به عنوان مثال با این روش میشد درایور های کارت گرافیک اینتل رو که برای ویندوز 8.1 نصب شدن رو روی 10 نصب کرد و کاملا هم کار میکرد . اما برای Nvidia خیر .
البته بنده که برای سری 4000 سرچ کردم ، به روش مشابهی برخورد کردم که کاربران ظاهرا تست کردن و با 4650 به نتیجه رسیدن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حال روش بالا اگر جواب نده ، این روش مشابه که کاربران تست کردن به احتمال فراوان باید جواب بده
دوستان اون مشکل صدایی که میگفتم به این صورته:
با گوشی ضبط کردم کیفیتش بالا نیست، ولی با این حال اون سروصداهایی که میگفتم قابل شنیدنن
فقط محض شفاف سازی گفتم : )
سلام
دوستان من ویندوز 10 رو نصب کردم همه چیز عالیه ولی کارت صدا ندارم
no audio output device is installed
کارت صدا هم می خوام نصب کنم این ارور رو می ده
the hardware detected is not support by these IDT software package
راهی وجود داره؟
نقل قول:
من چکار کنتم ؟؟؟؟