مجموعه در حال فعال کردن نمایندگی تمامی استان ها هستن ولی تا اونجا که می دونم اون استان نماینده داریمنقل قول:
خوب هم کار می کنن
Printable View
مجموعه در حال فعال کردن نمایندگی تمامی استان ها هستن ولی تا اونجا که می دونم اون استان نماینده داریمنقل قول:
خوب هم کار می کنن
جواب سوال من رونمیدید چرا؟؟؟؟؟؟
شما پوینت تو پوینت از کجا می گیرین؟؟؟اون قیمتی که دیدین آپدیت نیست ولی اون سرویس برای استفاده شما خیلی زیاده شما با ۱ مگ اختصاصی هم کارتون راه میفته برای منزلنقل قول:
ما می تونیم برای این سرویس در خدمتتون باشیم با کیفیت قابل قبول
خدمت دوستان عرض کردم خدمت شما هم عرض کنم به محض صدور مجوز انجام خواهد شد
من هم دنبال یه سرویس دهنده وایرلس میگردم برای مصرف خونگی. چطور میتونم تعرفه های جدیدتون رو بدونم ؟
حرف هاتون هم دیگه رو نقض می کنن!نقل قول:
اول میگید 100 مگ جک هست
بعد میگید 1 مگ بسته
اول میگید محدودیت حجمی به دلیل کمبود پهنا باند ISP ها هست و ...
حالا می گید محدودیت حجمی دارید و ...
ما چی رو باور کنیم؟
با تشکر از دید منفیتوننقل قول:
دوست عزیز تغییرات تو دنیای فناوری خیلی سریعتر از این صحبتها انجام میشه
۵ سال نه ۱۰ سال دیگه که اینترنت اشیا پیاده سازی بشه اینجا هم مجبورن به اون سمت برن بعد مجبورن این بحث ها رو بذارن کنار
خیلی خوشحالم که شما رو با دید ۲۰۱۵ تو این تاپیک دارم می بینمنقل قول:
خیلی خوشحالم از آشناییتون
برای سرویس های استریم
چه صوت چه تصویر نه فقط اینترنت و کامپیوتر بلکه برای تلویزیون هم برنامه داریم که به عنوان سرویس های ارزش افزوده روی اینترنت ما در اختیار کاربرا قرار می گیره و شما هم استفاده می کنین
خوشحالم از اینکه دید واقع گرایانه و منطقی داشتین امیدوارم بقیه هم مثل شما فک کنن
اتفاقا حرف این دوستمون کاملا منطقی هستنقل قول:
۱۰ مگ ددیکیت برای یه شرکت ۲۰ کاربره جواب میده واسه خونه که زیادم هست شما با دید ADSL می بینی آره ۵۰ تا ۲۰۰ مگ ADSL میشه ۱۰ تا ۲۰ مگ ددیکیت
وقتی دوستمون میگه اینقدر کافیه کاملا درست میگه
شما مشکلتون اینه که سرویس متقارن ندارین وقتی می خواین رو هر سرویس ابری آپلود کنین چون سرویستون آپلودش محدود هست شما حتی ۸۰۰ مگ ریسیو هم داشته باشید باز هم نمی تونین آپلود کنین
من خودم به شخصه الان به راحتی هم از سرویس های ابری مثل وان درایو - آی کلاد و دراپ باکس استفاده می کنم چون آپلود و دانلودم متقارن هست
3G شما ریسیوش باز هست که حجمتون رو بخوره ولی سندش بسته است که آپلود نکنین این اوج کلاه برداری هست که سرویس رو نامتقارن می فروشن
شما هم دیدتون رو تغییر بدین سعی کنین با ویژگی های هر سرویس اینترنتی بیشتر آشنا بشید
آخرش به طور دقیق مشخص نکردید سیاست ها و محدوده ی قیمت گذاری و سرویس-دهیتون به کاربران "خانگی" به چه شکل خواهد بود و بیشتر از سرویس های اختصاصی اسم بردید که مسلماً برای کاربر خانگی به صرفه نیستند در سرعت های بالا که بخواد برای هر 1Mbps در ماه 160 هزار تومان + هزینه ی فیبر-کشی + سود شرکت شما + مالیات و غیره رو بپردازه.
نهایتاً یعنی اگر اقدام کنید به عرضه به کاربر خانگی، سرویس هاتون به صورت اشتراکیه و مثلاً 100Mbps به یک محل اختصاص میدید و به 1000 نفر اتصال میدید با محدودیت سرعت. اینطور خواهد بود؟
آخرشم من نفهمیدم به کاربر خانگی (مثلاً در تهران) میخواهید بر بستر VDSL سرویس بدید یا optical fiber و ethernet... هزینه های فیبرکشی رو مخابرات و دولت و شما تقبل میکنید یا به دوش کاربره؟!
تا جایی که اطلاع دارم، سرویس متقارن "اینترنت" با سرعت ارسال بالا، موانع سیاسی/امنیتی در پیش داره... البته منظورم ADSL نیست که نهایت 1Mbps آپلود میتونه داشته باشه (اونم برای سال ها هیچ شرکتی بالاتر از 256 و 512 k نمیبست به هر دلیل)...نقل قول:
ما در حال حاضر مشتری با اینترنت ۹۵۰ مگابیت داریم مشتری با اینترنت ۸۰۰ مگابیت داریمنقل قول:
100 مگابیت سرویس دادن برامون کار سختی نیست
از نظر من شبانه رایگان مسخره است کجای دنیا نوشتن شما روز سایت باز کن که نتت بمونه شب که وقت خواب و استراحته از خوابت بزن بشین پای نت دانلود کن.
شاید لازم باشه روز دانلود کنی
من عرض کردم نیاز کاربر رو مد نظر قرار میدیم
هم سرویس حجمی داریم هم نامحدود ( هر دو سرویس اختصاصی و اشتراکی دارن )
مشکل شما الان رو کلود حجم نیست مشکل شما عدم استفاده از سرویس مناسبه
شما مشکلت اینه که آپلود می کنین با سرویسی که آپلودش محدوده واسه همین زده میشین
ما الانش هم اهواز هستیم نماینده هم داریم سرویس نامحدود هم می تونین دریافت کنین فقط هزینه هاش نسبت به سرویس ADSL بالاتر هست
امیدوارم شفاف بوده باشه جوابم
من به ترتیب دارم جواب میدمنقل قول:
من مشکل تو رسیو داشتم نه آپلودنقل قول:
شما بگید محدودیت حجمی دارید؟اگه آره به چه شکلی هست؟ این شکلی هس که هر موقع روز بخوای بتونی بدون توجه به کیفیت و حجم ، ویدیو تماشا کنی(از سرور های خارجی مثلا ی.و..ت.ی.وب) یا نه؟
مشکل اصلی اینه که من نگرانی تموم شدن حجم دارم. 5 گیگ تو ماه کمه
100 گیگ یه چیز نرمال و عادی هست ولی مثل این که حرف های شما هم الکی بود و ISP دیگه ای هستید که به دنبال خالی کردن جیب کاربر هست
یجا میگید محدودیت حجم ندارید ، بعد از دانلود شبانه حرف می زنید؟
ای بابا:n41::n41::n41:
اطلاعات تماسیتون رو مسیج کنید میگم همکاران فروش تماس بگیرن با شما :)نقل قول:
ممنوننقل قول:
این شفاف بود
ولی چیزی که من رو از کلود زده میکنه آپلود نیست(هر چند اونم زجرم میده ولی ...)
مشکل من اینه که حتی اگه بخوام با همونADSL دانلودش کنم ، جدا از سرعت کم 1 مگابیت که 128 مگابایت هست که شما میگید کافیه :n09:، مشکل حجم دارم
اگه شما محدودیت حجم نداشته باشید برای یک کاربر خونگی مثل من ، اونوقت میشه استفاده کرد ولی الان نمی شه! چون
1- سرعت کمه خصوصا 1 مگا بیت که شما میگید کافیه
2- حجم دانلود محدود:n34:
من میام 10 گیگ با آپلود رایگان میزارم تو کلود
بعد غیر سرعت کم 1مگ(128MB) باید منتظر وقتی بمونم که دانلود شبانه شروع شه اونم 1/3 حجم!!!!!
خب اونوقت باید چند تا فوش بدی ISP رو تا از:n34: به :n28: تبدیل شی!!!
اگه سرویس شما سرعت مناسب داشته باشه و مدودیت حجمی نداشته باشه ، اونوقت میشه 2015 فکر کرد
بنده دوستان زیادی از کشورهای مختلف دارم و طبق مطالعاتی که داشتم، سایت های ISP هایی که چک کردم و صحبت هایی که بعضاً داشتیم، در سرویس های اینترنت خانگی بر هر بستری، off-peak hours (ساعات غیر اوج مصرف) که معمولاً منظور شب و بامداد (یه چیزی حدودای 00:00 تا 09:00 شبانه روز) بسیار معمولند و شرکت ها مشتریان پرمصرف رو تشویق میکنند که دانلودهاشون رو بگذارن برای این ساعات.نقل قول:
همچنین چیزی که در ایران بهش میگن "مصرف منصفانه" هم بسیار معموله و اگر شما وقتی بهت خط 100Mbps دادن، دائماً با سرعت فول در حال دانلود/آپلود باشی به طوری که شبکه ی محلی رو کند کنی، به اصطلاح capped (محدود) میشی به یک پهنای باند پایین تر.
محدودیت های حجمی هم معمولند ولی نه مثل اینجا انقدر و با این قیمت های نجومی، بلکه مثلاً ماهی 300 گیگابایت و 1 ترابایت و غیره؛ حالا یه شرکت ممکنه سرعت رو بعد از این حجم ها کاهش بده، یکی قطع کنه ارتباط رو تا یوزر سرویسش رو تمدید کنه. سرویس هایی که محدودیت حجمی دارن یا مصرف منصفانه (fair use)، معمولاً توشون بیشتر off-peak hours و ساعات رایگان اغلب شبانه دیده میشه و یه جورایی یک سیاست جذب یوزر هست این ساعات رایگان غیر اوج مصرف.
البته که بستگی به کشور و شهر و منطقه داره؛ در شهرهای بسیار پیشرفته و بزرگ و مناطق صنعتی/تجاری، پهنای باند انقدر زیاد و ارزانه که دیگه محدودیتی اکثراً نمیگذارن (یا حداقل به طور رسمی نمیگذارن؛ هر از چند گاهی در اخبار میشه خوند که کاربران فلان ISP معترضند که چرا سرعت های سرویس های اسماً نامحدود رو محدود میکنه برای یوزرهای پرمصرف)... برعکسش در مناطق دورافتاده و کم-جمعیت تر در حتی کشورهای پیشرفته، همین ADSL های داغون به قیمت نسبتاً بالایی فروخته میشن!
دوست عزیز خوشت میاد شلوغش کنی؟:n02::n02:نقل قول:
من که در خدمت شما هستم دارم جوابتو میدم
منی که اینجا نشستم دارم نیاز سنجی می کنم به شما میگم ۱ مگ بسه سرویس که نمی فروشم
زمانی که فروش سرویس باشه آٰره یه کار می کنم ۱۰۰ مگ بخری بیشتر هم گیر من میاد
الان دارم می گم ما کمبود پهنای باند و محدودیت حجم نداریم
ولی نیاز مشتری و بودجه و میزان هزینه ای که برای سرویس اینترنت می خوان انجام بدن فرق می کنه.
من یه مثال می زنم ۱۰ مگ اختصاصی نامحدود میشه ماهی ۴ میلیون شاید یکی نخواد اینو هزینه کنه ولی ۱۰ مگ محدود اختصاصی ماهی ۴۰۰ تومنه طرف به این هزینه می کنه
من باید برای بودجه جیب همه سرویس داشته باشم من شرکت فورد نیستم بگم من فقط مشکی دارم می خوای بخواه نمی خوای برو.شرکت من رویکردش ارائه راهکار جامع برای تمامی سلیقه ها و تمامی بودجه هاست
محدودیت ندارم ولی سرویس محدود ارائه میدم واسه کسی که بخواد
سیاست و محدوده قیمت رو ما تایین نمی کنیم بعد از صدور پروانه رگولاتور مشخص می کنه ما هم موظف هستیم تو چارچوب اونا سرویس با کیفیت ارائه بدیمنقل قول:
برای کاربر خانگی ما صرفا هزینه سرویس دریافت می کنیم هزینه بستر و تجهیزات فیزیکی به عهده شرکت ماست شما که نباید پول لایه اکسس ما رو بدی ما باید با تعامل با رقبا و شرکت های همکار از جمله مخابرات حل کنیم
اینقدر نگاهتون کلاه بردارانه نباشه ما به خدا کلاه بردار نیستیم
دولت برای ما امتیازاتی رو حتما قائل شده که فشار قیمت رو کاربر نیفته خیالتون راحت باشه
- - - Updated - - -
سیاست و محدوده قیمت رو ما تایین نمی کنیم بعد از صدور پروانه رگولاتور مشخص می کنه ما هم موظف هستیم تو چارچوب اونا سرویس با کیفیت ارائه بدیمنقل قول:
برای کاربر خانگی ما صرفا هزینه سرویس دریافت می کنیم هزینه بستر و تجهیزات فیزیکی به عهده شرکت ماست شما که نباید پول لایه اکسس ما رو بدی ما باید با تعامل با رقبا و شرکت های همکار از جمله مخابرات حل کنیم
اینقدر نگاهتون کلاه بردارانه نباشه ما به خدا کلاه بردار نیستیم
دولت برای ما امتیازاتی رو حتما قائل شده که فشار قیمت رو کاربر نیفته خیالتون راحت باشه
خیر همچین چیزی صحت نداره ما کاربر خانگی داریم با آپلود و دانلود متقارن ۲۰ مگ حدودن ماهانه ۸۰۰ ۹۰۰ تومن برای سرویسش هزینه می کنهنقل قول:
از جایی هم مجوز نداره
اول ببخشید :n40:نقل قول:
نتم حجمش تموم شد و داغ کردم!!!!!!!!:n28::n27:
انقدر این ISP ها آدم رو دیوونه می کنن که ...
تو اوج نیاز برای یه کار درسی (صحبت 8 ماه پیشه) نت قطع شد
از 9 شب تا 8 صبح فردا هی ساعت اعلام میکردن که وصل میشه ولی آخر وصل نشد!!!!!
محدودیت حجمی هم خیلی رو مخه
تازه قیمت هایی که می دن بیشتر
اینترنت تو آمریکا تقریبا رایگان هست.
قینت های شما هم یکم زیادی گرونن ولی باید محدودیت رو هم میگفتید که افت سرعت هست یا قطعی یا ....
ولی در کل وقتی نت قطع می شه باید یفهمید چه حسی دارم
واسه همین عصبانی شدم
:n40::n40:
ببین دوست گل مننقل قول:
شما قبل از انتخاب سرویست باید نیاز سنجی کنی ببینی کارت با اینترنت چیه؟
شما ویدئو آنلاین نگاه می کنی خب سرویس حجمی مناسب شما نیست سرویس نامحدود باید داشته باشین یا اندازه حجمتون ویدئو ببینید
اگر از سرویس کلود انتخاب می کنین باید اینترنتتون متقارن باشه
اگر بازی می کنین پینگ تایم باید پایین باشه
اگر دانلود می کنین باید ریسیو باز باشه
همه چی همینه شما با پیکان نمی تونی بری مسابقات فرمول یک
با اسکیت ۳ چرخ تمی تونی بری پیست یخ اسکی کنی
با لامبورگینی هم نمی تونی اسباب کشی کنی وانت می خواد
باتشکر از وقتی که میگذارید؛ نه چنان دیدی ندارم و فقط یه سری سؤال و ابهامات بودن.نقل قول:
امیدوارم قیمت گذاری به نفع مشتری انجام بشه ولی من شک دارم در کشوری که شرکت ها و نهادهای دولتی با هم تبانی میکنند و رقابت در بسیاری عرصه ها تبدیل به جوک شده، مثلاً رگولاتوری بیاد طوری سرویس شما رو قیمت-گذاری کنه که کوچکترین ضرری به منافع این ISP های بعضاً پرنفوذ فعلی و بازارشون وارد بشه (چه در عرصه ی پهنای باند تجاری و سازمانی، چه خانگی)...!
من به شخصه برام به صرفه نیست که بخوام برای خانه، یک سرویس اختصاصی با قیمت بالا تهیه کنم؛ ولی اگر سرویس های اشتراکی (با کنترل پهنای باند که مثلآً یک یوزر کل شبکه ی محل رو کند نکنه) ارائه بدید با سرعت بالا و قیمت پایین، شاید اولین مشتریتون خودم باشم! در بسیاری از نقاط جهان هم اشتراک های خانگی کابلی، به صورت پهنای باند اشتراکی نسبتاً نامحدود هستن که قیمت رو برای کاربر خانگی پایین میاره، وگرنه 10/100Mbps پهنای باند "اختصاصی" رو کسی 10-20 دلار به یک خانه نمیده و در اغلب نقاط شهرها، مشتری خانگی معمولاً بیش از 20-50 دلار برای اینترنت حاضر نیست خرج کنه در ماه...
امیدوارم که آزار و اذیت ایجاد نکنن وقتی تعداد یوزرهای خانگی بالا بره.نقل قول:
من دوباره برگشتم یه چند تا سوال داشتم
اخرین اخباری که خوندم این بود که تو هفته دولت سعی بر این شده که مجوز رو بدن این درسته ؟!؟!
یه سوال خیلی ساده به و قول خارجیها سیمبل کویسشن با توجه به پیش بینی شما و با توجه به این که شما در شرکت مشغول به کار هستی و اطلاعاته شما راجبه تعرفه . قیمت گذاری و ....
به نظر شما 20 مگ با حجم 100 گیگ چقدر درمیاد واشه من مشتری ؟!؟؟! (حول و حوش هم بگی ممنون . خواهشا کاملا شفاف اگر شما پیش بینی میکنی 100 هزار تومن همینو بگید )
با توجه به اختصاص دادن فرکانس امکانش هست با دیگر شرکت ها تداخل پیش بیاد ؟!
دونه دونه جواب بدید ممنون میشم
پس فاتحه....نقل قول:
سیاست و محدوده قیمت رو ما تایین نمی کنیم بعد از صدور پروانه رگولاتور مشخص می کنه ما هم موظف هستیم تو چارچوب اونا سرویس با کیفیت ارائه بدیم
اینترنت 1 مگ که خودمون الانم داریم :n29:
اکثر دوستان سوالشون اینه مثلا اینترنت 20 مگ نامحدود چند ... که شما اینجوری گفتی ...
ما نه off peak hours داریم نه fair usage policyنقل قول:
ما ساعت اوج مصرف نداریم دوست عزیز هر چقدرم هم مصرف کنیم محدودیت نمی ذاریم
full protocole full BGP Transparent این ویژگی سرویس ماست
از مشتری های ما می تونین سوال کنین
ما تو سیاست مجموعه هیچ محدودیتی نداریم
آمریکا از نظر اینترنت اصلا وضعیت خوبی نداره برعکس اون چیزی که فک می کنین تنها چیزی که رایگانه اونجا ویس ئهنقل قول:
از نظر اینترنت وضعیت کشور کره جنوبی خوبه
ایشالا که نه فقط ما همه شرکت های اینترنتی سرویس مناسب برای شما و همه ارائه بدن
سلام در اخر هر 1 مگ واقعی یعنی دقیقا نرخ دانلود "1مگ" بدون محدودیت چه مقدار هزینه خواهد داشت ؟!
ببینید رگولاتور طبق قانون اساسی میشه دولتنقل قول:
دولت هم میشه خدمتگزار مردم
میدونم از نظر همه اینا شعاره ولی تو بحث اینترنت هر سال قیمت پهنای باند رو با مصوبات دارن کاهش میدن
ولی یه سری شرکت ها خرجشون جاهای دیگه زیاده مجبورن بکشن رو نت
من جسارت نمی کنم اما یه غرفه تو نمایشگاه کلی پولشه وقتی شرکت میاد یه سالن رو کلا اجاره می کنه خب اینو نباید از یوزر پولش رو بگیره که
زیاده خواهیش رو کم کنه
ما تو نمایشگاه ۶ متر غرفه می گیریم ایکس نت یه سالن می گیره و ایگریگ آنلاین تبلیغات دور زمین بارسلونا و رئال رو می گیره باید هزینه در بیاد دیگه
هزینه رو از یوزر می گیره
ایشالانقل قول:
الان من 512( رو 1 بسته شده) ماهیانه 5گیگ و دانلود شبانه 1/3 سرویس میگیرم
اول این که خیلی دوست دارم ازتون سرویس داشته باشم ولی میخوام بدونم یه چیزی با سرعت دانلود 1 مگابایت و آپلود 1 مگابیت و بدون محدودیت حجمی چقدر میشه؟ اگه محدودیت حجمی هست اونوقت ماهی 15 گیگ چقدر میشه؟
والا الان با نت سیم هستم و واقعا خسته. یه عالم آپدیت هست مثل اندروید. که هنوز من رو 4.4.2 هستم یا وین 10 و ...
هنوز من این ها رو امجام ندادم چند ماهه
تازه خیلی از مصرف ها رو با بد بختی تو شب انجام میدم که 1/3 بشه. من میخوام بدونم سرویس با سرعتی که گفتم اگه نامحدودش خیلی گرونه ، محدود با 25 تا 50 گسگ ترافیک تو ماه چقدر هست
تو سایت که چیزی پیدا نکردم.
ولی اگه واقعا قیمت هاتون بهتر از این isp های نقطه چین هست!! امیدوارم زود تر کارتون راه بیفته فقط قیمت رو بگید گه حد اقل ببینیم میشه امید داشت یا نع؟
من در مورد قیمت نظر نمیدم چون سوتفاهم نشه تا سازمان تنظیم ابلاغی نده ما نمی تونیم قیمت اعلام کنیم ممکنه توبیخ کنن واسه همین با توجه به رصد قوی که دارن من اعلام نمی کنمنقل قول:
اختصاصی همین سرویس که فرمودین رو من می تونم قیمت بدم الانم فعال هست خواستین مسیج بدین اعلام کنم
با توجه به اینکه مجوز فرکانس اختصاصی رو داریم تداخل و نویز وجود نداره
تنها محدوده ای که یکم مشکل نویز داریم حوالی مجلس هست جای دیگه نه اصلا
خیر من خواهش می کنم برای اینکه نظرتون عوض شه حتما در مورد مجوز FCP و توضیحات سازمان تنظیم مقررات بخونین اصلا همچین چیزی نیست :)نقل قول:
مسیج بدید من خصوصی با توجه به محدودتون قیمت بدم خدمتتوننقل قول:
امیدوارم به همچین سرعتی و قیمت عادلانه برسیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبنا جان به جان خودم مشترک نهایی نمیتونه هزینه اختصاصی رو بده .شما چرا اصرار دارید رو سرویس اختصاصی .من فکر کنم تو ایران هنوز انقدر وضع مالی مردم خوب نشده که بیان 200 هزار تومان بابت پهنای باند اختصاصی بدن .تازه اونم 1 مگ
اگه من اشتباه نکنم کل حرف بچه های این فروم این هست که بایه هزینه ثابت( 100 هزار تومان) در ماه سرعت 20 مگ با پهنای باند تقریبا نامحدود داشته باشن . تا بتونن به کاراشون برسن .
تو یه این تاپیک هیچکی راجبه اختصاصی بحث نمیکنه اصلا .چون من کاربر نهایی نمیخوام بیشتر از 100 120 در ماه خرج نت کنم .
یه چی تو این مایه ها این سایته باشه قیمتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کاربر نهایی با توجه به قیمت 45 دلاری (20 مگ دانلود 2مگ آپلود ) که میشه 140 هزار تومان ؛برام کافی هست .
میشه بفرمایید منظورتون از مسخره چیه و اینکه طرح جایگزینتون چیهنقل قول:
بالاخره نباید توقع داشته باشید با تعرفه گیگی 4000 هزار تومن کاربر دانلود انجام بده
اگر قرار شما هم مثل صبانت و پارس آنلاین سرویساتون بدون هیچگونه ساعت رایگانی برای کاربر باشه فکر نکنم بتونید مشتری زیادی رو جذب کنید چونکه سرویس بدون ساعت رایگان شرکت های دیگه هم دارند میدنند
شما به عنوان نمونه همین تایپک های اینجا رو بررسی کنید متوجه میشید که کاربرا بیشتر جذب شرکت هایی میشند که دارای ساعت رایگان هست مثل آسیاتک و ....
عرض خواهی میکنم رویکردتون مثل شرکت های دیگه هست این پهنای باند بالا فقط برای کیسه دوختن برای جیب مشتری هست العان هم اکثر سرویس دهند ها رو سرویس های محدودشون چه 128 باشه چه 8مگ تا 16مگ تاجایی که خطشون بکشه و اجازه میده براشون باز میگذارن تا زودتر ترافیکش تموم کنه خودم پارس آنلاین دارم سرویس 16مگ دارم ولی حجم ماهی 2گیگ جوابگو نیست نامحدود لازم دارم یا یک سرویس که حداقل در روز 4-5 گیگ دانلود داشته باشم العان با این وضعیت با شبی 2گیگ رایگان باید قانع باید بودنقل قول:
همین پارس آنلاین سرویس نامحدود 1مگ که ارائه میده جزو بهترین سرویس ها هست چون پهنای باندت رو تا 16مگ باز هست و هم ترافیک مصرفیشم تا بالای 200گیگ محدود نمیشی اگرم محدود بشه حداقل 1مگ محدود میشه
هزینه هر ماه 250تومن اون وقت شما میگید سرویس 10مگ محدود 400 تومن !!!!
کاربر خانگی 400 تومن درکنار پول آب و برق و گاز و کلی هزینه های زندگی :n34:
اگر زمانی پول داشتم اینقدر هزینه یک سرویس محدود نمیکردم
ما امیدوار بودیم یک سرویس خوب با قیمت معقول از شما بگیریم چون محل دفترتون تو ایرانشهر هست ما خودمون اونجا کار می کنیم یعنی مغازمون اونجاست ولی چی بگم فعلا بین زمین آسمان گیر کردیم بین شرکت های دزد
خواسته من یک سرویس نامحدود واقعی به تمام معنا بدون مصرف منصفانه حتی بین 8نفر شیر بشه سرعتش حداقل 1مگ باشه
با ماهی 50-60 هزار تومن توصیه برادرانه هست که با طرح های فشفشه و آفتاب مهتاب و رنگین کمان کمپین های تعجب برانگیز مثل شرکت های دیگر وقت خودتون و مارو تلف نکنید 1 سرویس با یک سرعت ثابت تو کل کشور ارائه بدین دست از شلوغ بازی من 100مگ میدم 800مگ میخوام بدم دست بردارین چون خودمون میدونیم زیرساخت نداریم نه کسی پول بابتش میده شما مشتری خانگی رو ساپورت کنید سود سرشاری دارد
پی نوشت : سرعت 100 مگ پیش کش ما 10سال حداقل از اینترنت دنیا عقب هستیم اینترنت 3g تازه دو سال اونم بصورت ناقص تو کشور اومده چه انتظاری میشه داشت !
با تشکر:n16:
دوست عزیز وضعیت سرویس شما از نظر پینگ و پایداری در ساعات محتلف شبانه روز چطوریه؟
برای یک کاربر خانگی که میخواد سرویس محدود بگیره و کاربرد اصلیش هم بازیه (که به پینگ پایین و البته پایدار بدون پکت لاس نیاز داره) چه برنامه ای دارین؟!
قیمت همچین سرویسی به طور حدودی زیر 30-40 هزار تومن در ماه میفته یا بیشتر میشه؟؟
الان وضعیت پینگ و پکت لاس تو سه تا ISP که تاحالا داشتم افتضاح بوده... امیدوارم شما این وضع رو تغییر بدین.
فقط اگر میشهتو حصوصی ادرسی چیزی بمن بدید ممنونن میشمنقل قول:
بعدش اینکه اخرش متوجه نشدم اگر کشش خط کم باشه شما میتونید کاری کنید ؟ اصلا رو خط تلفن اینترنت میدید یا؟
من اصراری به استفاده از سرویس اختصاصی برای شما ندارمنقل قول:
من اگر بیام الان به شما بگم ADSL باید فلان باشد و بسار باشد میگین اینا خودشون ADSL ندارن برای ما مدینه فاضله ترسیم می کنن
ولی ما تجربیات خودمون رو برای سرویس اختصاصی داریم منتقل می کنیم. برای اثبات هم میگیم بیاید از این استفاده کنین تا سرویس اشتراکی ارائه بدیم
و گرنه من که هیچی بچه کوچیک هممی دونه این هزینه منطقی نیست
من می خوام اشل کار ما رو بدونین همین روند مطمئنا برای اشتراکی هم جلو خواهد رفت
سلام . من دیروز با شرکت شما تماس گرفتم ولی جوابی نگرفتم. اگر بخواییم یه پهنای باند اختصاصی 1 مگ که 50 تومن زدین رو بخریم برای خونه شرایطش چیه؟
برای شهر جدید سهند استان آذربایجان شرقی هم سرویس میدین؟ این سرویس یک مگ دانلود نامحدود هست؟ سرعتش چیه؟
با تشکر اگر جواب بدین