هر چی فک میکنم میبینم این تیمی که من ساختم به این راحتی درست نمیشه....باید از وایلد کارت استفاده کرد :n02:
Printable View
هر چی فک میکنم میبینم این تیمی که من ساختم به این راحتی درست نمیشه....باید از وایلد کارت استفاده کرد :n02:
لطفا کد رو برای من ارسال کنید
من هفته اول رو توی لیگ کلی بودم امتیازم توی لیگ پی سی ورلد حساب میشه ؟
فصلی که نکوست از هفته اولش پیداست . 3امتیاز زیر average اوردم ... !
ولی هر چی نیگا میکنم تیممو دوس دارم ! :n02: اینا جِوونن ! اینا خودشونه نشون میدن همی هفته ...
نمیدونم والا ... شاید آپدیت نیست تلگرامت..نقل قول:
میخوای شمارتو بده ادد کنم :n01:
چه فصل و بهاری هم :n02: من که از همون روز اول به هیئت مدیره گفتم شما تیم رو دیر بستین، نه بدنسازی درست کردین، نه بازی تدارکاتی داشتین، توقعی نداشته باشین :n02: همین که این فصل سقوط نکنیم کافیه، باید پله پله جلو رفت دیگه. برنامه 5 ساله دادم که ایشالا سال پنجم قهرمان چمپیونز لیگ بشیم، فعلا با قعرنشینی شروع کردیم :n02::n02:نقل قول:
فصلی که نکوست از هفته اولش پیداست .
ولی قرار نبود تویه ترکیب من اوشی ثابت باشه ! نمی دونم چرا ترکیب سیو نشده بود، هر چند خیلی هم فرق نمی کرد :n18:
آقا یکی این کدو برای من بفرسته :n16:
حالا هی من بیام شما رو ارشاد کنم :دی !نقل قول:
اگه هر هفته که تیمت خوب کار نکرد بخوایی Wild Card استفاده کنی ، تا آخر فصل 37 تاش لازمت میشه !
شما از همون هفته اول شعار عـــلـــــــــیِ دایی رو شروع کردی ! :n09::n09:
خوب اولین هفته و اولین تجربه فوتبال فانتزی ما هم گذشت.
آقا خیلی سخته چرا همچینه :n02:
ما که برا کسب تجربه اومدیم ببینیم چی به چیه.
هنوز خیلی با میانگین فاصله داریم ولی خوب تلاش میکنیم بینیم چی میشه.:n25:
سلام
من اغفال شدم :n02: منم بازی
یوزرم Mei3am هست
اسم تیم هم MBR Utd
Fan League هم منچستریونایتد
لطفا برام کد بفرستید :n18:
مرسی.
میثم :11:
با این حال همین امتیاز بازیکنای ذخیره تیمت باعث شد تیم منو با اختلاف دو امتیاز ببری! :دینقل قول:
آره؛ اصلا کلا فلسفه انتخاب بازیکن ذخیره زیر سوال میره
ولی الان بیشتر دارم فکر میکنم دیشب میخواستم ترکیب بچینم فازم چی بوده که فکر کردم اینا رو هر هفته میشه استفاده کرد:n09:
اگه کورتوا کلا امتیاز نگرفته بود الان مساوی شده بودیم ولی امتیاز منفیش کلا نابود کننده بود :دی
کم پیش میاد یه بازیکن امتیازش منفی بشه مگه اینکه اخراح بشه یا گل به خودی بزنه
راستی در مورد ترکیب چیدن این هفته یادتون باشه که بازی ها از شنبه شروع نمیشه و از همین امشب با بازی منچستر شروع میشه
در مورد وایلدکارت هم به نظرم سریع استفاده نکنید یعنی بذارید حداقل سه چهار هفته بگذره چون مشخص نیست عملکرد بازیکنا برای هفته های بعد چه جوریه
بعضی بازیکنا فقط چند هفته خوب امتیاز میارن و بعدش تا شما اونارو بردارید کلا امتیاز نمی گیرن :دی
کی میثم رو آورد تو بازی؟! :n15:
هرکی بوده خوب بازی رو براش توضیح داده :n09:
ولی چرا خودش اینجای جدوله :n36:
دقیقا بازیکنایی که انتخاب کردم ، اصلا خوب بازی نمیکنن، بجاش اونایی که انداختم بیرون دارن عالی امتیاز میگیرن!! خلاصه بخاطر آینده حرفه ای این بازیکنا هم شده باید بندازمشون بیرون تا بنده خدا ها یکم خوب بازی کنن :n02:
حریف این هفته هد تو هد هم خیالش ار برد راحت باشه :n02: مجبورم بخاطر استفاده نکردن ار ویلد 7-6 تا انتقال انجام بدم :| ویلد الان حیفه استفاده کنم، یک هفته فدای کل فصل :n29:
سلام
:n02: خدا لعنتش نکنه که منو اغفال کرد :n02:نقل قول:
ولی هیجانش بالاست ، من هم روی موبایلم و هم روی تبلت اپلیکیشن مخصوص Fantasy Premier League رو نصب کردم ، دوستانی که نصب نکردن توصیه میکنم حتما نصب کنن اپلیکیشن خیلی خوبیه :n02:
من اولین بارم بود فوتبال فانتزی رو امتحان میکردم و نتایج رضایت بخش بود :n09:
چهار تا جــَـک جــَـوون کـِردیم توی زمین ، بعضی هاشون ورزشگاه آزادی رو تاحالا از نزدیک ندیده بودن ، بعضی هاشون تیم سپاهان رو از نزدیک ندیده بودن :n02: (ترکیبی از شاغلام و عبدالله ویسی :n09:)
مرسی.
:11:
کد لیگ کلاسیک و هد تو هد ارسال کنید.......
نام تیم نصرت قاتل:n02:
من توی دو هفته 65 امتیاز اوردم بعد میثم یه هفته 74 امتیاز! :دینقل قول:
با این شرایط دست به تغییراتی زدم و فکر کنم 70-80 میلیون پوندی خرج کردم :دی
بازیکنای جدید هم قیمتشون خیلی زیاده!
رحمان 6.0 - اوتامندی 6.5 - پدرو 9.5
برداشتن اینا یکمی ریسکه چون هنوز بازی نکردن ولی اوتامندی اگه فیکس باشه به نظر خوب امتیازآوره
قیمت یه سری بازیکنا هم داره همین جوری بالا میره و گرفتن اونا کم کم سخت میشه
سرخط خبرها: نصرتقاتل از راه رسید و صدرنشین لیگ کلاسیک شد.:n02:نقل قول:
جذابیت هد تو هد یعنی :
حریفم ویلسون رو گذاشته اولین نفر رو نیمکت ، ولی یکی از مدافعاش بازی نکرده :n15: ! اما چون تیم نمی تونه با کمتر از 3 مدافع بازی کنه ، امتیازش پر :n09: ! البته مدافعی که رو نیمکته هم 6 امتیاز گرفته ولی خو 11 امتیاز پرید این وسط !
اینا جذابیت هدتوهد نیست دستای پشت پرده هست آقا:n02:
ولی بدون ویلسون هم تیم ما برنده هست
ولی جذابیت بازی به اینه که رونی رو گذاشتم کاپیتان 4 امتیاز آورده این ویلسون بنده خدا رو نیمکت 17تا
فکر کن ویلسون کاپیتان بود ...:n28:
- - - Updated - - -
اینا جذابیت هدتوهد نیست دستای پشت پرده هست آقا:n02:
ولی بدون ویلسون هم تیم ما برنده هست
ولی جذابیت بازی به اینه که رونی رو گذاشتم کاپیتان 4 امتیاز آورده این ویلسون بنده خدا رو نیمکت 17تا
فکر کن ویلسون کاپیتان بود ...:n28:
بدشانسی ینی 4 تا بازیکنت به دلیل مصدومیت بازی نکنن و ناچارا یه بازیکن صفر امتیازی تو ترکیبت باشه :n27:
با اینکه تونستم اولین برد فصلم بدست بیارم
ولی چون -20 داشتم، باختم :n29:
کین هم دیگه امیدی بهش نیست، باید به فکر جانشین بود براش
حریف بعدی من هم 8 امتیاز نوش جانش :n02:
ما که wild card رو زدیم ! اون دوست عزیزی که 20 امتیاز منفی خورده ، خب wild card به درد همین موقع ها می خوره ! هفته پیش 8 امتیاز منفی گرفتم دیدم بازم تیم درست بشو نیست ، استفاده کردم !
موضوع چیه هر کی رو میاریم یا مصدوم میشه یا هفته ای 2 امتیازم به زور میاره تا میندازیم بیرون دیگه گل و پاس گل و ... آپشن برا گرفتن امتیاز کم میاره !!!!!!!؟
آقایون تیم FC HAMED به مدیریت Hamed Razizadeh (ماشینش رو توی کوچه بدجا پارک کرده بیاد جابهجا کنه:n02:) که از این هفته عضو لیگ شده مال کیه که به لیست اضافه بشه؟
---------------------------------------------------------
نقلوانتقالات هم که امشب تموم شد و قیمت چند تا از بازیکنهای تازه از راهرسیده بدینشرحه:
مارتیال مهاجم منچستر: 8
دیبروین هافبک منسیتی: 10
جیلوبوجی مدافع چلسی: 5
اتامندی مدافع منسیتی: 6.5
انصافا قیمتای بازیکنای جدید بالاس
سلام دوستان
لطفا کد لیگها رو برام بفرستید
مرسی
اینم لینک تیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم که صدر جدول کلاسیک به صاحب واقعیش رسیده و تا یکی دو هفتهی دیگه هم Dire Wolf از ردهی اول هدتوهد میاد پایین و اونجا هم توسط تیم دلیران، اسوهی تمامی فانتزیبازان، Amirouی قهرمان تصاحب میشه. شماها هم ناامید نشید، بجنگید واسه ردهی دوم دو تا جدول. نایب قهرمانی هم ارزش داره به هر حال. :n02:
حالا ما هیچی نمی گیم به خاطر اینه که تولدته ! از فردا اینجوری جوگیر بشی ما می دونیم و تو ! :n09::n09::n02::n02::n24::n24: !!نقل قول:
Happy Birthday
قربانت برم. :n12:نقل قول:
حالا شانس تو بوده این هفته به من باختی دیگه. واسهی بقیه هم هفتههای دیگه پیش میاد. چماق دیگه واسه چی دراوردی؟! :n02:
چماق تولد ! :n09::n09::n02::n02: !نقل قول:
برای اینکه دوباره جوگیر نشی :دی ! اثر آموزشی داره !!
خوشحال نباشید دوستان تیم بنده از بحران محرومیت بیاد بیرون میره همون جایی که از اول بود و 5 هفته هیچکی بهش نرسید....:n09:
هر بازیکن با چند تا کارت زرد محروم میشه؟ یه بازیکن بعد 5 تا کارت بازی کرده که!
نمی دونم چرا تیمم توی هد تو هد همیشه خیلی خوب نتیجه نمی گیره
یعنی بعضی از تیما شانستون توی هد تو هد خوبه و یه دفعه بیستم کلاسیکن بعد میشن اول هد تو هد
فعلا تنها افتخار تیمم تو هد تو هد برد تیم Interstellar بوده :دی
این هفته برای تیمم اتفاقات جالبی افتاد
برای اولین بار محرز رو خریدم و گذاشتم کاپیتان و برای اولین بار کلا برای لسترسیتی بازی نکرد
حالا جالبه کاپیتان دومم هری کین بود که بهش فکر نکرده بودم و این بازیکن در اقدامی یه گل به خودی زد!
فقط هری کین دیگه نامردی نکرد و امتیازش منفی نشد و صفر امتیاز گرفت که میشه صفر ضربدر 2 :دی
یه اتفاق عجیب دیگه هم این بود که دفاع هام بازی نکردن و دارمیان که روی نیمکت بود اتوماتیک جایگزین شد که -1 امتیاز گرفته بود!
کلا این هفته دست های پشت پرده کمر تیمم رو شکست :دی
نه همون 5 تا کارتهنقل قول:
هر بازیکن با چند تا کارت زرد محروم میشه؟ یه بازیکن بعد 5 تا کارت بازی کرده که!
شاید اون بازیکن کارت زردش بخشیده شده
برای من یه بازیکن بعد 5 کارت زرد محروم شد
وحید قبول داری من شانس ندارم ؟نقل قول:
هفته پیش که کاپیتانم ایگالو بود که کلی ازش انتظار می رفت و هیچ کاری نکرد با تو بازی داشتم و باختم.
این هفته 99 امتیاز گرفتم ولی با یه تیم بازی داشتم که اصلا امتیاز خوبی نداشت.
خب نمیشد این 99 تا تو بازی قبلی نصیبم میشد ؟
آخه چرا !؟ :n03:
اندر حکایت ما در فوتبال فانتزی ! :n02:
مربی تیم اندلس: مرا اخراج نمی کنند !
رضا خ ، سرمربی تیم اندلس، مطمئن است حتی اگر تیمش به چمپیون شیپ سقوط کند از این باشگاه اخراج نخواهد شد.
به گزارش پی سی ورلد، سیاه پوشان شهر منچستر که لیگ برتر را امیدوار کننده شروع کردند، در حال حاضر با 139 امتیاز اختلاف با Man UTD Rostaq، در رتبه سی پنجم جدول سی و نه تیمی این رقابت ها قرار دارند.
هر چند رضا خ اولین حضور خود را در لیگ برتر تجربه می کند اما سابقه درخشان او در سال های پیشین مربیگری باعث شده است تا توقعات از او بالا رود.
زیرمن آبراموویچ برادر رومن آبراموویچ، مالک باشگاه اندلس اعتقادی به تعویض مداوم مربی ندارد و به نظر می رسد دلیل اطمینان مربی تیم اندلس از اخراج نشدن همین موضوع بوده باشد.
او به خبرنگاران گفت:"واضح است که بعد از یک نتیجه بد، که اولین نتیجه بد ما در این فصل نبود، من اصلا خوشحال نبودم؛ اما هرگز در مورد آینده ام نگرانی نداشتم. برای من، مسئله مهم نظر مالک باشگاه است و پیامی که هیئت مدیره به من داد. پیش از اینکه بیانیه باشگاه منتشر شود، من این بازخورد را از مالک و هیئت مدیره دریافت کردم. بنابراین، بیانیه ای که باشگاه در حمایت از من منتشر کرد، چیز جدیدی برای من نبود. آنها پیش از آن، حمایت شان را به من منتقل کرده بودند.
چرا بیانیه منتشر شد؟ شاید برای اینکه شایعات پایان پیدا کند. حمایت از من از طریق بیانیه صورت نگرفت، بلکه با یک گفتگوی ساده که بارها انجام شد. این بار این بیانیه من را به طور کامل از اهداف باشگاه مطمئن کرد."
دوستان از این هفته CUP شروع میشه.
خب قبل از شروع جام جهانی (:n02:) هشت تیم به دلیل امتیاز کم هفتهی 17 نتونستن وارد بشن و فروم ما با 31 تیم پا به این مسابقات میذاره. (:n02:)
تیمهای حذف شده:
nosrat ghatel - fc.emad - M U S E - Sh-Meteor - Red_Devil94 - Chel30vil - amirito - MUSTANG
:n02:نقل قول:
مورینیو اخراج شد ، ولی من تیم رو به رده 11 رسوندم :n02::n02:
==
دوستان یه توضیحی هم در مورد CUP میدین؟ هر چند تویه سایت توضحیش رو نوشته ولی توضیحات و تجربیات دوستان یه چیز دیگست.
اومدم توضیح بدم اما دیدم توضیحدهنده و توضیحشنونده هر دو حذف شدن! :n02:نقل قول:
جام حذفیه که هر راند قرعهکشی میشه و هفتهی 38 دو تیم باقی میمونن برای فینال. ایشالله سال دیگه. :n02:
اقا میشه ما از نیم فصل به لیگ کلاسیک شما اضافه بشیم؟