سلام , اکانت کاهش پینگ نمیارید ؟
سلام , اکانت کاهش پینگ نمیارید ؟
سلامنقل قول:
در اینده سرویس کاهش پینگ هم ارائه میدیم
تعداد اکانتهای نامحدود در حال تمـــام شدن است.
پس از اتمام اکانت نامحدود شروع به فروش اکانتهای حجمی میکنیم و برای مدتی فروش اکانت نامحدود به جهت حفظ کیفیت سرور نداریم....
دوستانی که اکانت نامحدود نیاز دارند هر چه زودتر اقدام کنید.
من اکانت 1 ماهه با حجم 30 گیگ میخولم ولی در سایت فقط اجازه خرید نامحدود داده میشه چرا؟
بدلیل اینکه فعلا فروش اکانت نامحدود داریم.نقل قول:
--------------------
پ.خ رو چک کنید.
باتشکر
اکانتهای محدود اضافه شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آسیاتکی ؛آسیاتک این سرور را هم بست.الکی اکانت نخرید.من اکانت تستش را امتحان کردم ارور 807 میده.یه سوال اونایی که اکانت خریدن با بسته شدن سرور پولشون چی میشه؟
دوست عزیز چرا الکی جو میدی؟نقل قول:
من خودم امروز تست کردم مشکلی نبود! اسیاتک هم دارم....
اگه یک درصد vpn بسته بشه از طریق پروکـــسی هم میشه وصل شد!خواستی اکانت تست هم بهت میدم تست کن.
در ضمن بغیر از خودم کاربر اسیاتک هم دارم که از اکانت استفاده میکنن و اگر مشکلی بود تا الان اینجا اعلام کرده بودند!
چرا بت بر میخوره.درسته صبح وصل میشد ولی 1 ساعت پیش تستش کردم ارور 807 میده یعنی پورت را بستن الانم 807 میده.اسیاتک سرور پینگ پاس و گادپینگ را هم قبلا بسته بود هر موقعه هم یه سرور جدید جای/زین کردن بعد از چند روز دوباره بستنش!در مورد ------ میشه بیشتر توضیح بدی.نرم افزار خاصی میخاد یا عینه وی پی انه؟اگه میشه اکانت تست ------ را برام بفرست چون وی پی ان ارور 807 را میده
دوست عزیز وقتی بر اساس اطلاعات ناقص و خودسر اومدی میگی الکی اکانت نخرید و یا زمانی که خود شما اکانت نخریدی نگران هزینه اکانت دیگران هستی توقع داری بهم بر نخوره؟!نقل قول:
اکانت هیچ مشکلی نداره و پورتش بسته نشده:
یه سرچ ساده در گوگل کنید ارور 807 رو به شما میگه چگونه برطرف کنید.
---------------------
اگه احیانا مشکلی برای سرور یا... پیش بیاد ما هزینه مشترک رو بسته با میزان استفادش میدیم.
+
اکانت تست پروکـــسی براتون پ.خ کردم.نتیجشو اینجا اعلام کنید
موفق باشید
سلام.بازم که ناراحتی!بزار بهت بگم من نه تنها از اون دو سایت بلکه از سایتای دیگه هم خرید داشتم و استفاده میکردم ولی آسیاتک تمام سرورا را می بست.در مورد ارور 807 یا 809 باید بهت بگم اطلاعاتم کامله و نیازی نیست شما منو راهنمایی کنی یا تهمت بزنی اطلاعاتم ناقصه .وقتی این دو ارور بده یعنی پورتا را اسیاتک بسته حالا تو بیا بگو برو یه سرچ تو گوگل کن راحل داره.من تمام این کار را هم اون سایتا گفتن و هم خودم بلدم.شما هم اینقد نگران 12 تومن نباش وقتی پورت بسته اس مشخص من اعلام میکنم یا د/یران باید اعلام کنن.در مورد ------ وصل شد و جواب داد اما وسط کار خود نرم افزار ساکس ارور epهمون 64 بیت را میده راه حل که انجین 64 بیت قرار بدم را انجام دادم اما بازم ارور میده و باعث قفل شدن و بستن مروگرم میشد.بازم میگم با ------ جواب داد.نقل قول:
در ضمن سایتای دیگه مثه شما همه شماره تماس گذاشتن ولی سایت شما هیچ شماره تماسی نذاشته.وظیفه شماست شماره تماستون را قرار بدید.این کار باعث اعتمادسازی بین شما و مشتزیا میشه
دوست گرامی یه نگاه به پست اولت بنداز بعد بگو چرا ناراحتم! هر فروشنده دیگه ای که بود هم ناراحت میشد.نقل قول:
بنده جسارت نکردم که شما اطلاعاتی ندارید!منظورم این بود شما بدون اینکه از صحت محدود کردن پورت و جواب ندادن روی اسیاتک و سوال نکردن از بنده اومدی مستقیم در تاپیک اعلام کردی کسی اکانت نخره..غیر از اینه؟
بالاخره منم مثل شما اسیاتک دارم و چندتا مشتری هم دارم که اونا هم اسیاتکی هستن...اگر مشکلی بود در این تاپیک قطعا اعلام میکردند.
حالا بگذریم...
در رابطه با اروری که شما دارید سه حالت داره: مشکل از سیستم شما باشه و یا اینکه از اکانت تست بیش از حد استفاده کرده باشید و ip شما بلاک شده باشه و یا کانکشن را دستی ساخته باشید و تنظیماتش اشتباه باشه.
---------------------------
در رابطه با سرور خدمت شما عرض کنم خودم تا حدود زیادی در جریانش هستم.
فروشندگان دیگر اگر توجه کنید اکثرا سرور زیرساخت و...(بغیر از اسیاتک) تهیه کردند و اسیاتک هم چند ماه پیش دسترسی کاربران اینترانتشو به این سرورا بست!
سرور ماهم از خود اسیاتک هست و تا الان مشکلی نبوده..اصلا یکی از دلایلی که ما از اسیاتک سرور تهیه کردیم: 1. بخاطر شبانه هست که محدودیت نداشته باشه. 2. بخاطر کاربران اینترانت هست که مشکل دسترسی داشتند.
حتی یکی از فروشندگان در تاپیک اعلام کرد که سرور 100گیگ رو رد کنه محدود میشه ولی تا الان بیش از 600گیگ مصرف شده و محدودیتی اعمال نشده.
بهر حال مشکلی باشه هزینه اکانت بر اساس میزان استفادتون برگشت داده میشه.
+
اینم شماره تماس خدمت شما: 09359371499
(تلگرام هستم)
سلام با تشکر از شما.همونجوری که گفته بودید من فایل دوم Server 1.ppx را ایمپورت کردم یعنی دستی کانکشن را نساختم ایرا د از خود ساکسه.
شما تنظیمات رو بصورت دستی وارد کن درست میشه:نقل قول:
+
ویدیو افزایش سرعت اینترنت اسیاتک:
اکانت تست سرعت رو بالا نبرد . باید از پ راکس ی استفاده کنم؟ .... id yahoo aref_him_777
یاهو بهتون پیام دادم....نقل قول:
منتظرتون هستم.
اصلا قضیه ما انقدر قاطی پاتی شده موندیم توش
هیچ شرکتی حاضر به فروش اینترانت نیست
دوست عزیز یه سوال دارم
شما خودتون چجوری به اینترانت وصل شدین؟
اینترانت 256 نامحدود از اسیاتک داشتم.نقل قول:
با همین اکانت راحت به اینترنت تبدیلش کردم.
یعنی چی ؟
یعنی اینهمه یوزر به یه اکانت 256 وصل میشن
منظورم اینه شما از چه طریق با شبکه ملی اینترانت در ارتباط هستید
سلام بر شما
من میخوام بخرم یه سوال داشتم فقط برای اسیاتک هست؟
و اینکه اکانت تستون کار نمیکنه اون v.p.n رو میگم
میشه یه تست برای پراکسی هم بدید خیلی ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم این اینترانت 256 نامحدود که میگید همین نامحدود ی نیست که تو خود سایت اسیاتک زده؟مرسی اگر میشه یه اکانت تست هم به من بدید
سلامنقل قول:
خیر مختص اسیاتک نیست.
اکانت تست مشکلی نداره.چه اروری میگیرید؟
اکانت تست پراکــسی براتون پ.خ شد.
همین شبکه ملی اطلاعات هست که در قسمت تعرفه های اسیاتک ارائه میشه:نقل قول:
روی موبایل و اندروید هم جواب میده؟
بله.نقل قول:
تنظیمات را بصورت دستی وارد کنید:
pptp
server:Bitdownload.dataship.ir
user: test
pass: test2
نقل قول:
L2TPچی؟
-------
فقط pptp داریم.نقل قول:
از طریق پرکــسی هم امکان اتصال هست...اگه اکانت تست خواستید بگید براتون فعال کنم.
نقل قول:
بفرستید اگه ممکنه
پ.خ شد......نقل قول:
من اکانت تست رو امتحان کردم اصلا به سرعت دانلود خودم اثری نداشت :n34:
دوست عزیز شما نباید توقع داشته باشید براتون معجزه کنه.نقل قول:
اگه سرعت دانلودتون از سرور خارجی در شب محدود میشه و سرور داخلی سرعتش باز باشه این اکانت تاثیر داره..(همینطور در روز اگه سرور داخلی سرعتش بیشتر از سرور خارجی باشه تاثیر داره)
و یا اگه کیفیت نت شما پایین باشه و نتونی بخوبی باهاش ویدیو انلاین مشاهده کنی با این اکانت مشکل شما حل میشه.
با سلام
اکانتهای 100گیگ و 200گیگ با قیمت مناسب اضافه شد:
سلام دوباره کاهش پینگ هم هست؟یعنی میشه برای مقاصد غیر از دانلود هم استفاده کرد؟
سلامنقل قول:
بیشتر برای دانلود استفاده میشه.
اما اگر پینگ بالایی دارید جهت کاهش پینگ هم میتونید ازش استفاده کنید.
اینترنت 2 مگ شگفت انگیز مخابرات = بزرگترین کلاهبرداری تاریخ. 4 برابر سرعت ملت رو اورده پایین مخابرات!!! بدون تغییر قیمت!!!
سرعت و پینگ مخابرات :
سرعت و پینگ مخابرات با پ.ر.و.ک.س..ی سایت بیت دانلود:
کلا همه سرورهایی که مخصوص تبدیل اینترانت به نت هست خیلی خراب شده من الان هم از respina دارم هم از ایشون خریدم جفتشون خرابه از لحاظ پینگ چون respina تو حالت عادی همیشه پینگش 140 هست با 4.2.2.4 و آسباتک هم 202 !
جفتشون زمانی که نرمال هست پینگشون با 4.2.2.4 تو بازی مثل بتلفیلد 4 برای من پینگو تا 130 میاره پایین اما وقتی پینگ با 4.2.2.4 از اون حدی که بالا گفتم بیشتر شه همه چی خراب میشه !
نمی دونم دقیقا چجوریه ولی وقتی یکی از این دو خراب شه اون یکی هم خراب میشه !
الان respina خرابه آسیاتک هم خرابه !
به خاطر ترافیک خیلی بالاست !
مثلا صبح جفتشون خیلی عالیه واسه بازی !
کلا یه چند هفته respina خیلی خوب بود اما دوباره شروع کرده به خراب شدن !
من انقدری که با این اکانتا پینگو آوردم پایین و باهاش بازی کردم اگر می خواستم پول اکانت کاهش پینگ واقعی بدم بالای 100 تومن میشد !
اما خوب پایدار نیست دیگه !
خوب همین الان پینگ دوباره برگشت رو 208 با آسیاتک می بینید که پینگ سرورهای بازی هم اومد پایین !
respina هم همینه منتها وقتی یکیشون خراب شه اون یکی هم خراب میشه !
البته چون چند هفته اخیر که من فقط respina استفاده میکردم خیلی با ثبات بود پینگ اما الان باز چند روزه خراب شده !
بعد از بالا رفتن پینگ ( 280) !!
سرور دیتاسنترش اسیاتکه. از سرور های اسیاتک برای دانلود استفاده میشه پینگ خوبی هم معمولا ندارن.نقل قول:
سرور های تبیان و پارس پک که پهنای باندشون قیمت بالایی هم داره برای کاهش پینگ استفاده میشن
ببینید اکانتهای افزایش سرعت دانلود همانطور که از اسمشان پیداست جهت دانلود استفاده میشود.
به همین جهت نمیشه ازشون زیاد بعنوان کاهش پینگ استفاده نمود.
زیرا تایمهایی هست که کاربران وقتی دانلودی باهاش بکنند پینگ طبیعتا بالا میره و یا اگر زیرساخت rout اینترنت اون سرور رو عوض کنه ممکنه پینگ بالاتر و یا پایینتر هم بیاد.
در کل زیاد بهش تضمینی نیست....
شما اگر پینگ خیلی براتون مهمه و بازی انلاین زیاد انجام میدید باید از سرویس کاهش پینگ استفاده کنید تا این مشکلات رو نداشته باشید...
ما در تلاش هستیم تا سرور جدیدی جهت کاهش پینگ هم اضافه کنیم.
باتشکر
بله همین طوره اما من خیلی وقته دارم با همین اکانتها بازی می کنم بالای صدها ساعت !
البته فقط ترافیک نیست چون از زیرساخت میاد معمولا خیلی اختلال داره مثل پورت و ... ولی هیچ وقت تا این حد بد نبوده به لحاظ پینگ من هر روز خیلی بازی کنم به غیر از یکی دوساعت معمولا پینگم 140 بود با 4.2.2.4 ولی چند روزیه کلا خرابه که مسلما این سیستم فیلترینگ جدید هم خیلی موثره !
اکانت کاهش پینگم دارم ولی چون مصرفم تو بازی خیلی بالاست نمی تونم هر روز بخرم !
امیدوارم سرور جدید کاهش پینگ قیمتش خوب باشه !
شما مطمئن باش سرویس کاهش پینگ قرار باشه ارائه بدیم همانند سرویس افزایش سرعت قیمتهامون نسبت به سایر فروشندگان کمتر خواهد بود.نقل قول:
باتشکر
یکساله یا شش ماهه هم میدید چیزی؟
بعد قطعی وصلی چرا زیاده؟ من الان خیلی وابسته ام به سرویس شما به خاطر غیرقابل استفاده بودن اینترنت مخابرات. لطفا قطعی و وصلی رو بیارید پایین.