دوستان مشکل من اینه که بعد اجرای بازی تصویری نمیاد ( وارد بازی نمیشه )
ولی تو تسک منیجر نشون میده که ران شده
فقط یکی دوبار تا انتخاب زبان رفت بعد کرش شد
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان مشکل من اینه که بعد اجرای بازی تصویری نمیاد ( وارد بازی نمیشه )
ولی تو تسک منیجر نشون میده که ران شده
فقط یکی دوبار تا انتخاب زبان رفت بعد کرش شد
اینم عکسش
سلام دوستان
دمو رو از یکی از سایت ها دانلود کردم، خواستم از طریق اریجین فعال کنم که همش این اررور رو میده. راه حل؟
سلام. با ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن یه تست کن.نقل قول:
آره اصلاً بدون قند شکن که برنامه اجرا نمیشه، با قند شکن باز میشه و تا این مرحله میرسه اما از این جلوتر نمیره.
خب! دیگه کاری نمیشه کرد؛ چون همون طور که تو پیغام خطا نوشته، خودش میگه سرور دانلود پاسخگو نیست. لطفاً بعداً تلاش کنید.نقل قول:
حالا بعداً؛ مثلاً فردا تست کن، ببین چه طوریه!
برین از تو سایت اوریجین بازی رو فعال کنید.
آقا دستت درد نکنه درست شد.نقل قول:
مثل پارسال کلا نسخه پی سی چند سر و گردن بالاتر از نسخه کنسول نسل قبل هست روی ایکس باکس شما تجربه فیفا 14 رو دارید ولی روی کامپیوتر شفافیت و کیفیت بازی در اوج خودش هست عاشق گرافیک و قسمت بصری بازی هستم شفافیت و زلالی بازی نسبت به پارسال یه کمی بهتر شده زیاد نه ولی یه کوچولو بهتر شده توی نسل خودش این گرافیک و جلوه بصری اونقدر زیاده که دیگه انگار جایی برا پیشرفت باقی نذاشته متاسفانه تو دفتر دسته بازی ندارم نتونستم گیم پلی رو تست کنم چون کلا عادت ندارم بارم با کیبورد و ماوس بازی کنم... توی این اوضاع بی پولی دارم وسوسه میشم برم یه دسته وایرلس اورجینال ایکس باکس بگیرم برای PC
گرافیک بازی خیلی بهتر شده ولی به نظرم بازی کمی آسون تر از 15 شده و مدافع ها زیاد سوتی میدن...من با اینتر بارسا و رئال رو بردم و با سیتی هم چلسی رو 3-1 زدم
سر بازیکن ها هم واقعا خیلی مسخرس و مثل کاریکاتوره مخصوصا پالاسیو که انگار یه هندونه گذاشتن رو سرش :دی
دوستان من موقعه بازی کردن cpu میره رو 90 یا 96 و تو بازی کند میشه سی پی یو منم core i 7 هست اما نمی دونم چرا اینجوری میشه ویندوزم 7
دسکتاپه یا لپ تاپ؟نقل قول:
اگه لپ تاپه طبیعیه ولی دسکتاپ باشه شک بر انگیزه و اینم بگم دسکتاپی که سی پی یوش آی سون باشه باید پاورش یه پاور سیصد چهارصد تومنی باشه آیا اینطور هست یا خیر؟
اگه برداشتید یه پاور 480 یا 530 گرین انداختید رو سیستم و فکر می کنید پاور دویست هزار تومنی خوبه براتون سخت در اشتباهید
داداش لبتاب هست مدل اونم z5070 lenova i هست جدید گرفتم همه بازی ها رو اجرا میکنه نمی دونم این چرا اینجوری برای مننقل قول:
آقا من قبلا اومدم گفتم بازی خیلی مشکل داره ولی بعد از اینکه بیشتر بازی کردم دیدم خیلی بهتر شده بازی یه حس خوبی به آدم میده و امیدوارم مشکلاتی هم که داره بر طرف بشه . منکه بازیو خریدم شماهم به نظر من اگه می تونید بخرید چون اولا که اوضاع کرک بازی های ای آ خیلی خفن شده بعدم نصف بیشتر حال بازی به آنلاین بودنشه
- - - Updated - - -
آقا من قبلا اومدم گفتم بازی خیلی مشکل داره ولی بعد از اینکه بیشتر بازی کردم دیدم خیلی بهتر شده بازی یه حس خوبی به آدم میده و امیدوارم مشکلاتی هم که داره بر طرف بشه . منکه بازیو خریدم شماهم به نظر من اگه می تونید بخرید چون اولا که اوضاع کرک بازی های ای آ خیلی خفن شده بعدم نصف بیشتر حال بازی به آنلاین بودنشه
کیفیت بازی رو بیارید پایین مشکلتون حل میشه... جسارت نشه ولی نمی دونم چرا فکر می کنید لپ تاپ دو میلیون خورده ای که گرفتید غول گیمینگ هست؟ سیستم دسکتاپی که من برام حدود پنج میلیون آب خورده برام توی صحنه های شلوغ گیر میکنه و افت فریم میده چطور انتظار دارید سی پی یو 2 گیگاهرتزی لپ تاپ شما هنگام اجرای بازی ها غرش کنه... گول واژه i7 رو نخورید. و گول سری هشتصد گرافیکتون رو نخورید گرافیک شما 64 بیتی هست! گرافیک 256 بیتی من مقابل بازی های فوق سنگین از خودش توی رندرهای بحرانی ضعف نشون میده! از گرافیک 840M لپ تاپتون چه انتظاری دارید؟ این گرافیک حتی ذره ای ادعای گیمینگ بودن نداره. ساده تر بگم به لپ تاپتون به چشم یک لپ تاپ گیمینگ نگاه نکنید. شما گیم های سنگین گرافیکی رو نمی تونید با کیفیت بالا اجرا کنید و افت فریم نداشته باشید. اگه مشکل بودجه و هزینه ندارید می تونید یه دسکتاپ گیمینگ با اصول فنی و دید باز و آگاه قطعات مناسب گیم ببندید و از بازی های گرافیکی سنگین نهایت لذت رو ببرید. موفق و پیروز باشیدنقل قول:
میشه توضیح بدید چه طوری فعال کنمنقل قول:
من رو سایت ارجین که میرم رو فیفا کلیلک مکنم میگه دانلود
سلام
چند دست بازی کردم
نکته اول اینکه گرافیک بازی بسیار بهینه تر از فیفا 15 شده و با تنظیمات مشابه فریم بسیار بالاتری میگیرید.
نمیدونم توی نسخه ی قبلی هم در قسمت تنظیمات بود یا نه چون من کرک شده اش رو بازی می کردک، ولی در تنظیمات فیفا 16 گزینه ی جدیدی درج شده برای افرادی که بازی براشون تیک میزد(stuttering). با فعال کردن این گزینه مشکل تیک زدن بازی هم برطرف میشه. گرافیک بازی خیلی چشم نوازتر شده، من با تنظیمات مشابه چون گرافیک رو پایین میارم، در نسخه ی قبل نورپردازی ها برام خیلی کم و بی روح می شد اما در این نسخه عالی هستند.
نکته دوم گیم پلی کلی و مهمتر از همه شوت زدن هست که فوق العاده شده. در فیفا 15 نسخه ی ایکس باکس شوت زدن خیلی ساده بود و راحت می تونستی به 90 درصد دروازه بان ها گل بزنی، فقط چندتایی مثل نویر و هاوارد و جو هارت خیلی سرسخت بودند. در فیفا 15 نسخه ی کامپیوتر شوت زدن به شدت سخت بود و اکثر شوت هام اوت می رفتند. چون من سر کنسول و پی سی بازی کردم تفاوتشون رو دیدم و هیچ تعادلی وجود نداشت. در ایکس باکس آسون بود و در پی سی خیلی خیلی سخت، حتی گاهاً تک به تک های خیلی آسون هم توپ به دروازه بان میخورد یا اگر خیلی جهت میگرفتی بیرون می رفت.
اما در فیفا 16 واقعاً شوت ها عالی شدند و دقیقاً همون انتظاری رو که از بازیکن داری برآورده میکنه.
فعلاً این چند نکته خیلی مشهود بودند.
دست عزیز گزینه ای که گفتین کجاست من پیدا نکردمنقل قول:
سلامنقل قول:
توی سایت اریجین که رفتید بزنید بر روی دانلود بازی، اگر بازی را از قبل دانلود کردید اون رو توی پوشه ای که قراره توش دانلود بشه کپی کنید بعد از 2-3 ثانیه پیغام بازی آماده است برای شما نمایش داده میشه.
مسیر پیش فرض من این بود:
E: Program Files (x86/ Origin games/ Fifa 16 demo
که شما باید بازی خودتون رو توی پوشه ی origin games کپی کنید.
موفق باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باطری رو رو high performanceبزار بهتر میشه...ولی همونطور که دوستمون گفت لپ تاپ برای بازی مناسب نیست و توان و بازدهی کمتری نسب به کامپیوتر دسکتاب دارن...نقل قول:
باطری رو رو high performanceبزار بهتر میشه...ولی همونطور که دوستمون گفت لپ تاپ برای بازی مناسب نیست و توان و بازدهی کمتری نسب به کامپیوتر دسکتاب دارن...نقل قول:
هموطنان گرامی
ما یه امسال تو اسباب کشی ایم نتونستیم دمو دانلود کنیم
کسی از دوستان کنسول باز اینجا نیست که یه نقدی ارائه بده ؟
هموطنان گرامی
ما یه امسال تو اسباب کشی ایم نتونستیم دمو دانلود کنیم
کسی از دوستان کنسول باز اینجا نیست که یه نقدی ارائه بده ؟
مشکل من هنوزم حل نشده
از داخل سایت ارجین هم رفتم دانلود رو زدم بعد از اورجین لاگ این کردم بازم فرقی نکرد
تو تسک منیجر مینوسه 2 گیگ از رم اشغال شده ولی بازی تصوریش نمیاد:n04:
نسخه PC منتشر شد البته فعلا بدون کرک !.:n01:
نسخه PS3 و X360 هم منتشر شد .
ممکنه واسه پی سی لینک بدید؟نقل قول:
من دارم از اینجا دانلود می کنم:نقل قول:
کرک 8 ماه دیگه میاد ان موقع هم فیفا 17 منتشر میشه خخ
مرسینقل قول:
راستی میگم یکی دو تا سایت سی دی کی رو هم واسه فروش گذاشتن،معتبرن به نظرت ؟ بخریم ازشون ؟
اگه دست کرکرهای واردی مثل Reloaded بیفته، سر یکی دو روز کرکشو میدن بیرون!نقل قول:
من از فیفا 13 که اوریجینال خریدم از همین سایتایی بوده که با سرچ کردن پیدا کردم. به نظرم گزینه دیگه ای وجود نداره جز خریدن از همین ها.نقل قول:
اونایی که دونبال کرک هستن باید سی دی کی اشتراکی بخرن که احتمالا تا هفته دیگه تو اینترنت زیاد باشه من خودم فیفا 15 رو با سی دی کی اشتراکی بازی کردم قیمتش هم 9 تومن هست
دوستانی که آنلاین میزنن فیفا 16 نسخه pc ادد کنن >>r1ycc
من جاتون بودم سالی 200 تومن میدادم بازی رو میخریدم لذتشو میبردم
تا اینکه این همه عذاب بکشم...
کما اینکه همیشه اینکارُ کردم
این سیدی کی اشتراکی هم باید جالب باشه
به نظرتون امسال بازی بدون دردسر کرک میشه ؟
مشکلاتی که فیفا هنوزم داره به نظرم این ها هست :
1. شوت اصلا حس طبیعی بودن و ضربه ی محکم زدن به آدم نمیده ( چیزی کع در pes حتی از Ps1 بسیار لذت بخش بود )
2. استایل بازیکنن که مثلا کریس رونالدو شبیهه خودش حرکت نمیکنه و شوت نمیزنه ( که در Pes بهتر رعایت میشه )
3. انعطاف بدنی بازیکنان کمی خشکه انگار دست و پا و کمرشون چوبیه ( چیزی که در Pes رعایت میشه )
در غیر این موارد فیفا چند ساله از Pes خیلی بهتر عمل کرده
بچه نمیشه یه جوری فهمید که کی کرک میشه؟
Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk
سلام
من یه چند دستی بازی کردم . من از اون دست ادماییم که اهل فوتبال و حرفه ای بازی کردن نیستم. فیفا 16 هم بعد از چند سال گرفتم. تا اینجا که واقعا بازی عالی بوده و خوشم اومد. گرافیک و گیم پلی واقعا خوبه و حرکات و رفتار و انیمیشین ها خیلی طبیعی شده یه مقدار هم از دمو بهتره. در کل بازی خوبیه.
- - - Updated - - -
سلام
من یه چند دستی بازی کردم . من از اون دست ادماییم که اهل فوتبال و حرفه ای بازی کردن نیستم. فیفا 16 هم بعد از چند سال گرفتم. تا اینجا که واقعا بازی عالی بوده و خوشم اومد. گرافیک و گیم پلی واقعا خوبه و حرکات و رفتار و انیمیشین ها خیلی طبیعی شده یه مقدار هم از دمو بهتره. در کل بازی خوبیه.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ۱۰۰/۱۰۰
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ۹۰/۱۰۰
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 90/100
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 80/100
- Multiplayer.it – 90/100
- GamesVillage.it – 90/100
- We Got This Covered – ۹۰/۱۰۰
- Canadian Online Gamers – ۸۹/۱۰۰
- Hobby Consolas – ۸۹/۱۰۰
- Meristation – ۸۸/۱۰۰
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ۸۸/۱۰۰
- ۳DJuegos – ۸۵/۱۰۰
- Gamerscore – ۸۲/۱۰۰
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ۸۰/۱۰۰
- NDTV – ۸۰/۱۰۰
- Eurogamer Italy – ۸۰/۱۰۰
- Digital Spy – ۸۰/۱۰۰
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ۷۸/۱۰۰
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ۷۰/۱۰۰
- ThisGenGaming – ۷۰/۱۰۰
داداش سی دی از کجا خریدی؟ چند تومن؟نقل قول:
سلام من سی دی کی پارسال 15 و امسال 16 از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خریدم و بهترین پشتیبانی داره . الانم منتظرم بازی فکرکنم نیمه شب بازی کار کنه چون هنور پریلودهنقل قول:
hr_hamidifar آیدیمه دوستان اد کنن باهم بازی کنیم
- - - Updated - - -
سلام من سی دی کی پارسال 15 و امسال 16 از اینجا http://persiankey.ir/FIFA-16?search=fifa%2016 خریدم و بهترین پشتیبانی داره . الانم منتظرم بازی فکرکنم نیمه شب بازی کار کنه چون هنور پریلودهنقل قول:
hr_hamidifar آیدیمه دوستان اد کنن باهم بازی کنیم
سلام. این که نوشته 167 تومن! مگه منظور از CD Key اشتراکی این نیست که چند نفر پول بدن و یه سریال بگیرن و با هم استفاده کنن؟نقل قول: