نقل قول:
مرسییییییی
درست شد.
الان صدا و تصویرش میزونه ، ولی subtitlesh مشکل داره.
میشه یه کمک دیگه برسونین
Printable View
نقل قول:
مرسییییییی
درست شد.
الان صدا و تصویرش میزونه ، ولی subtitlesh مشکل داره.
میشه یه کمک دیگه برسونین
چه مشکلی داره عزيز؟نقل قول:
:10::46:
زمانش درست نیست. وقتی به زحمت میزونش میکنم بعد چند دقیقه باز بهم میریزهنقل قول:
انگار تند تر پخش میشه
اين مشکل اکثرا موقعی پيش مياد که سيستمت داره از تمامه رمش استفاده ميکنهنقل قول:
سعی کن موقع تماشايه فيلم کاره ديگه ايی که باعث هنگ کردنه سيستمت ميشه بپرهيز
راستی اگه يه موقع هم هی پشته سره هم فيلمو عقب و جلو بکنی اين مشکل پيش مياد
چند تا راه هست!نقل قول:
یکی اینکه همون زیرنویس رو با یه پلیر مثل JetAudio پخش کنی بعد با کلیدهای ترکیبی Alt+Left Key یا Alt+Right Key اونو میزون کنی و اگه هر جای فیلم لازم بود با اینکار اونو میزان کنی.
دومی اینه که با Subtitle Workshop اونو میزان کنی طبق روشی که اینجا توضیح داده شده
روش دیگه هم اینه که با VobSub روش تاخیر بنداز ولی طبق گفته خودت فکر نکنم عملی باشه همون با SW کار کنی بهترهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1371629&postcount=863
من یه فیلم با پسوند avi وبا حجم 769mb دانلود کردم ولی نه vlc player اجراش میکنه نه k-lit کاری میکنه . چیکارش کنم.
Codec ـش چيه؟نقل قول:
خیلی.... زیادنقل قول:
codec دیگه چیه؟؟؟؟ منظورت kodak؟؟؟؟ نمیدونم. چه جوری بفهمم؟؟؟
برای شمانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1512698&postcount=79
divx رو هم گرفتتم نشد که نشد...
یه شرح کامل بده تا دوستان یه کاری بکنن!:46:نقل قول:
باJetAudio فیلمو سعی کردی باز کنی؟؟؟ ببین فیلم رو Add میکنه؟اگه Add میکنه اصلا باز می کنه یا نه؟فقط صدا میاره؟ یا اصلا هیچی؟
با مدیا پلیر کلاسیک خوده K-Lite چطور؟
با پلیر خوده DivX امتحان کردی؟
Gom Player چطور؟ اگه Gom Player نتونه فایلی رو باز کنه دنبال کدکش می گرده اونم امتحان کردی؟
همه این کارا کردم به غیر از آخریه .
ببینیم چی میشه...
اینم پیغام gom player:
We couldn't find out related Codec
سلام این Extended Edition چیه؟
کجا چنین چیزی نوشته؟باید توضیح بیشتری می دادی ولی در کل به معنای نسخه تمدید شده یا توسعه داده شده هست!نقل قول:
سلامنقل قول:
نسخه های Extended Edition زمان (runtime) بیشتری دارن
در این صورت اینا با unrated تفائتی ندارن جون runtime ورژن Unrated هم بیشترهنقل قول:
معنی شو میدونم میخواستم تفاوتشو با unrated بفهمم.:46:نقل قول:
مثلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اضافات نسخه unrated مربوط میشه به صحنه های س.ک.س.ی و عریانی و خشن و ترسناک و حال به هم زن و ...نقل قول:
اما Extended اینجوری نیست
در مورد نسخه Extended و Recut فیلم sin city
چون recut هم هست همه چیش تغییر کرده
پیوستگی داستان با نسخه اصلی فیلم کاملا فرق داره
دوستان من میخوام یه فایل avi رو رایت کنم با چه برنامه ای تبدیلش کنم به vcd وبا چه برنامه ای فیلمو نصفش کنم که تو دو تا سی دی جا بشه..!
چرا کسی جواب نمیده فکر نکنم کار خیلی سختی باشه...!
نقل قول:چند روز پیش خواستم جواب بدم ولی گفتم شاید کسی راه بهتری داشته باشه!نقل قول:
می تونی با Premiere اونو تیکه تیکه کنی و فکر کنم خود نرو هم بتونه به VCD تبدیلش کنه
دستت درد نکنه یه 108mb افتادیم.نقل قول:
سلام.
من دارم یه فیلم از تورنت دانلود می کنم که در عرض دو روز 65 Mb از این فیلم رو دانلود کرده ام ولی یه مشکلی که هست اینه که پسوند فیلم daa هستش!!! من نمی دونم چیکار کنم.؟؟؟ آیا اصلا چنین پسوندی می تونه پسوند یه فیلم 700 مگابایتی باشه؟؟؟
با تشکر.
سلامنقل قول:
File Type Direct-Access-Archive
مثل اینکه با PowerISO باز میشه
البته کاشکی اینو دانلود نمیکردین ... چون معلوم نیست چی باشه
با سلام.نقل قول:
اولا من تورنت فیلمی که گفتم از یه سایت خصوصی ( demonoid ) برداشتم. و اسم کامل تورنت به صورت زیر هستش.
Reno_911!_Miami_2007_Unrated_Edition_DvDrip_AC3_En g-(Demonoid.com)_5241900.5506
که این جا معلومه که چیزی که دانلود میشه....
DVDRip--Audio:AC3--Lan:ENG , از سایت Demonoid و اسم فیلم هم: Reno 911-Miami
مشکل این جاست که بعد از این یه کمی بیشتر دانلود کردم تا ببینم که چی به چیه دیدم که پسوند این daa هستش و موندم که نکه تو سایت های دریافت تورنت فیلم ها مخصوصا خصوصی ها هم فیلم تقلبی در کار باشه....
در ضمن اصلا این پسوند daa مربوط به چه فایل هایی هستش؟؟؟:41:
البته demonoid که سايت خصوصي نيست فقط براي دانلود torrent هاش بايد عضوش باشي.
اون پسوند هم پسوند يه جور فايل ايميجه که بايد mount ـش کني و فيلم رو ببيني.
سلام دوباره!!!
HD x264 از DVDRip بهتره یا نه؟؟؟
فقط همین.
در ضمن حجم این جور فیلم ها خیلی زیاده
سلامنقل قول:
بله مسلمه که بهتره
DVDRip x264 هم معمولا کیفیت و رزولوشن بالاتری نسبت به DVDRip داره
چه برسه به HD و HDRip
سلام اساتید
من هر بار خواستم فیلم هایی رو که فرمت Divx داره با Vcd Cutter برش بزنم ، سینک صدا و تصویر به هم ریخت . چه نرم افزاری رو پیشنهاد می کنین که این بلا رو سر فیلم نیاره .
دیگه این که چند تا فیلم دانلود کرده ام که همه شون فرمت Divx هستش ولی یا صداشون ضعیفه ، یا سینک نیست . هیچ راهی هست برای تقویت صدا ؟ ( سینک رو میتونم درست کنم ولی باید با Premier خیلی زور بزنم و کپچر کنم آخرش هم کیفیتش داغون میشه میره پی کارش .
ممنونم بسیار بسیار :5:
یه سوال دارم:
فیلم های dvix که برای دانلود می گذارند و حجمشون 700 مگ هست چند kbps هستند معمولا؟
این سوال رو برای این پرسیدم که من یه converter دارم که انواع فرمت ها رو به 4 نوع dvix می تونه تبدیل کنه که عبارتند از:
video: dvix 1200 - Audio: MP3 96
video: dvix 4600 - Audio: MP3 128
video: dvix 6000 - Audio: MP3 192
video: dvix 9600 - Audio: MP3 256
من کدومشون رو انتخاب کنم تا کیفیت و حجمش مثل این فیلم های dvix که 700 مگ هستند و همه جا پر شدند بشه؟
سلامنقل قول:
شما کیفیت خوب بخوای باید 9000 به بالا باشه
سلام بچه ها.
من یه فیلم از تورنت دانلود کردم که اسم فایل Shoot 'Em Up DVDrip {ENG} 2007.avi و با حجم 800mb .
وقتی میخوام فایلو باز کنم بهم ارور میده :
The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file.
البته با ویندوز پلیر این ارور رو میده با هر نرم افزاری که فکرشو بکنین امتحان کردم ولی بازش نمیکنن.
با نرم افزار vld بازش میکنه رد هم میشه ولی نه صدا داره نه تصویر.....
توروخدا کمک کنین :41:
این برنامه رو بگیر و نصب بکن. مشکل حل می شه. (هر سه لینک منابع مختلف برای این برنامه هستن و فقط یکی رو باید دانلود کنی)
کد:http://www.majorgeeks.com/download.php?det=5326
http://fileforum.betanews.com/detail/1159994557/1
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Codec-Packs-Video-Codecs/Advanced-Vista-Codec-Package.shtml
مرسی هومن جان.
من از لینک اولی دانلود کردم و نصبش کردم ولی بازم موقع اجرا همون پیغامو میده :2:
با چی الان باید بازش کنم ؟ من دوباره با مدیا پلیر امتحان کردم !
بهتره k-Lite Mega Codec Pack رو نصی کنی اینطوری از بابت کدک خیالت راحت میشهنقل قول:
امکان داره فایل خراب باشه !
من هر چی codec که گیر آوردم نصب کردم ولی فایده نداش....یه فایل تو ضیحات هم بهم داده گفته اگه نتونستی فایلو اجرا کنی برو به این سایت :
و پایین صفحه قسمت Problem opening one of our .avi files ? رو دانلود کنکد:http://ukpcrepair.com/dlsite/prog.html
اینم توضیحات همون سایت
Few users have reported problems viewing our .avi files because the codec.exe wasn't working for them. We have now found a codec that works for everyone and all of our .avi files, you may download the file off our Server for free by passing through the Zango Gateway. Please look for the download section in the new part of our website once you have passed the gateway. We are sorry for having to install this gateway, but the traffic loads were simply getting too high.
یعد هم یه لینک میده که میبره تو یه سایت دیگه که نرم افزاررو نصب کنم....کد:http://zango.com
بعد از عمری تونستم یه فیلم دانلود کنم اونم اینجوری شد.
سلام
فیلمی که شما دانلود کردین به احتمال بسیار زیاد fake هستش
چون اصلا DVDRip این فیلم هنوز نیومده
ورژن TS و CAM این فیلم هم 700 مگابایت بودن ... نه 800 مگابایت
سلام
من یه فیلم دانلود کردم با فرمت AVI ولی هرکاری کردم با مدیا پلیر (11) پخشش نمیکنه ولی با Jet Audio میکنه. حالا اگه من بخوام این فیلم رو بریزم رو یه دی وی دی میتونم تو تلویزیون (با دیویدی پلیر) نگاش کنم؟ اگه نه لطفا" بهم بگید چه فرمت لازم دارم و اگه شد یه نرم افزار کانورتور برای همون فرمت بزارید.
کسی یه نرم افزار برای ساختن منو توی دی وی دی میشناسه؟ لطفا" اسم و در صورت امکان لینک دانلود رو بذارین.
ممنون.
اگه dvd پلیرتون avi(divx) رو پشتیبانی میکنه اصولا نباید مشکلی باشه ولی اگه ساپورت نکنه باید تبدیلش کنیدنقل قول:
که اینجا معرفی شدن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=168408
سلام من يه فيلم گرفتم اسمش اينجوري هست: Transformers.PDVDSCR.x264
و حجمش 700 مگ و پسوندش هم mkv. هست!
ولي با مديا پلير، وين امپ، divx پلير امتحان كردم باز نشد.
اين و الان بايد چيكار كنم؟ با چي باز ميشه؟
ممنونم از شما
دوست عزیز شما کدک لازم رو ندارید اگه کدک رو داشته باشین با هر پلیری باز میشه پیشنهاد میکنم K-Lite Mega Codec Pack رو نصب کنید تا مشکلتون حل بشهنقل قول: