نه عزیز، نسخه های 7 و 8 کرک شده رو چطور میشه به 10 آپدیت کرد؟نقل قول:
Printable View
نه عزیز، نسخه های 7 و 8 کرک شده رو چطور میشه به 10 آپدیت کرد؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
How to determine the version of your Windows ISO
file
نسخه ای که از سافت گذر دانلود کردم و نصب کردم
Index : 1
Name : Windows 10 Enterprise
Description : Windows 10 Enterprise
Size : 13,568,890,921 bytes
Architecture : x64
Hal : acpiapic
Version : 10.0.10240
ServicePack Build : 16384
ServicePack Level : 0
Edition : Enterprise
Installation : Client
ProductType : WinNT
ProductSuite : Terminal Server
System Root : WINDOWS
Directories : 18912
Files : 93900
Created : 7/10/2015 - 06:29:25 ب.ظ
Modified : 7/10/2015 - 06:30:02 ب.ظ
Languages :
en-US (Default)
The operation completed successfully
مثل ویندوز های قبلی !نقل قول:
یه نسخه ی ISO نصب ویندوز 10 رو دانلود کنین ، آپگرید کنین . مشکل بعد از نصبه که ویندوز اکتیو نمیشه که بعدش میشه کرک کرد
نمیشه لایسنس خرید؟؟نقل قول:
نمیخوام کرک شده استفاده کنم ارجینال رو میخوام نصب کنم.
بله میشه مشکلی نداره .نقل قول:
سلام
نسخه ای که امروز نصب شده همونیه که 2 هفته پیش عرضه شد؟
من نرم افزار دریافت فایل رو گرفتم ولی اون ایمیج رو هم دارم.
جدید دانلود کنم یا از روی همون آپگرید کنم؟
دوستان یه نکته ای رو بگم تا برای خیلی از دوستان رفع ابهام بشه :
تمامی کسانی که ویندوز 7/8/8.1 دارند می تونن به رایگان به ویندوز 10 آپگرید کنند . چه ویندوز اورجینال باشه چه غیر اورجینال . لذا نگرانی بابت آپگرید نداشته باشین .
اما توجه کنین آپگرید کردن با فعال کردن فرق داره . فقط در صورتی که لایسنستون اورجینال باشه فعال میشه .
--------------
یکی از سایت های خبری ایرانی رو که می خوندم ، نوشته بود آپگرید فقط برای اورجینال ها هستش که اشتباه نوشته شده . کرکی ها مشکلی در آپگرید ندارند و فقط در بعد از آپگرید در مرحله ی فعال سازی به مشکل برخورد می کنند
آره همون بیلد 10240 هستش که insider ها زودتر از همه دریافت کردند ... ( دم مایکروسافت گرم )نقل قول:
البته چند تا آپدیت داده براش بیرون ولی بیلد جدیدی در کار نیست ...
سرویس پکشون متفاوته عکسهایی رو ک گذاشتم ملاحظه کنید اما همون 10240 هستش
برای 10240 چطوری میشه آپدیتش رو دستی کرد یعنی خودت انتخاب کنی کدوم دانلود بشه و نصب بشه
سلام از کسایی که نصب کردن میپرسم...
مشکل بلوتوث و درایور ها چطور؟رفع شده یا اینم مثل ویندوز 8.1 مشکل نصب نشدن درایور های خاص لب تابو داره؟
خب من ویندوز 7 غیر اورجینال نصب دارم، چطور میتونم آپگرید و فعال کنم؟نقل قول:
لایسنس رو کجا میتونم تهیه کنم؟
چنین امکانی در نسخه ی pro و home نیست صفحات قبل هم توضیج داده شد .نقل قول:
فایل ISO ویندوز 10 رو دریافت می کنین و نصب می کنین .نقل قول:
سپس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان راهنمای فعالسازی ویندوز می تونین استفاده کنین ( قسمت Option 2 و Option 3 برای فعالسازی بعد از نصب هستش )
سریال ویندوز هم چند روزی صبر کنین فروشگاه های معتبر موجود کنند ، اما بنده که جستجو کردم این فروشگاه قیمت نسخه pro رو 690 هزار تومن گذاشته ...
به نظر بنده قیمت ها زیاد منطقی نیست ...
محتوای مخفی: !
پسر چقد خلوته اینجا انگار نه انگار ویندوز 10 منتشر شد
عزیزان هرچند این نکته قبلا هم در ارتباط با خرید ویندوز های قدیمی هم گفته شده ، اما حواستون باشه در هنگام خرید کدوم نسخه ی لایسنس رو خریداری می کنین
لایسنس های ویندوز دو نوع هستند : OEM و Retail .
فرقشونم اینه که نسخه ی OEM محدود به یک کامپیوتر هستش و فقط روی یک سخت افزار فعال میشه ، تا زمانی که مشخصات سخت افزاری تغییر نکرده لایسنس قابل استفاده هستش . لذا لایسنس غیر قابل انتقال به رایانه دیگر هستش .
نسخه ی Retail محدود به سخت افزار نیست و در صورت آپگرید سیستم ، می تونین مجددا ویندوز رو نصب و فعالسازی کنین
لایسنس Retail برای نسخه ی Pro حدود 199 دلار و لایسنس OEM حدود 149 دلار هستش . لذا در هنگام خرید دقت کنین ممکنه شما دنبال نسخه ی Retail باشین و فروشنده به شما لایسنس OEM بده ، بعدا که سیستم رو ارتقا دادین می بینین لایسنس باطل میشه :n01:
* لایسنس های دوستان Insider ای مشابه OEM عمل می کنه .
** آپگرید قطعات مختلف مشکلی برای لایسنس OEM به وجود نمیاره . تنها قطعه ای که نباید تغییر کنه مادربورد هستش
من آپدیت به ویندوز 10 رو زدم
3 گیگ هم دانلود کرد
ولی 2 ساعته رو Preparing for installation گیر کرده
چیکارش کنم ؟:n41:
ویرایش : با ریستارت مشکل حل شد
اگر خواستید بنده میتونم لایسنس براتون تهیه کنم. قیمت هم حدود 130-140 تومن هستش برای نسخه PRO و لایسنس از نوع Retailنقل قول:
سلام
آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا سایر دوستان...
لایسنز Win8 Pro Retail را دارم، میدانید ارتقای لایسنز به Win10 چطور عمل میکند؟
Win8.1 که آمد گفتند همان Win8 را با بروزرسانی به Win8.1 برسانید، یعنی بظاهر نمیشد از صفر با فرمت Win8.1 نصب کرد.
آیا شرایطی در تخفیف در خرید Win10 Pro Retail وجود دارد؟ طوریکه بتوان رایانه را format کرد و Win10 نصب کرد؟ مدام نیاز به بروزرسانی پلکانی نباشد!
شما لایسنس ویندوز 8 رو دارین پس به روزرسانی ویندوز 8.1 رایگان هستش .نقل قول:
پس از به روزرسانی به ویندوز 8.1 و سپس به روزرسانی به ویندوز 10 و اطمینان از اکتیو بودنش ، دیگه دست شما کاملا باز هستش که هر کاری دوست داشتین بکنین . می تونین بعد از این قضیه هارد رو فرمت کنین و مستقیم ویندوز 10 نصب کنین و خودش اتوماتیک فعال میشه ( و یا یه روش بهتر ، از توی تنظیمات قسمت Recovery گزینه ی Reset PC رو بزنین تا بر اساس انتخاب خودتون ویندوز مجددا نصب بشه )
متاسفانه حداقل یک بار باید این مراحل پلکانی طی بشه . اما فقط برای یک بار هستش و سایر دفعات ویندوز روی سخت افزار مورد نظر به صورت اتوماتیک فعال میشه
سلام میخوام ویندوز 10 نهایی رو نصب کنم ولی نه از طریق آپدیت چون ویندوزم کرکیه
بعد اکثر سایتها نوشته این نسخه ای که هفته پیش گذاشتیم همون نسخه آخره و قبلیه و فرقی با اونی 7 مرداد منتشر شد نداره
اول از کجا دانلود کنم کعه خیالم راحت بشه نسخه آخره؟
ممنون
دوستان موقع نصب تا سریال را ندی next فعال نمیشه؟! البته من تحت ویندوز میخاستم نصب کنم نمیدونم احتمالا توی بوت هم اینطوریه؟نه؟ چی بدیم سریال را؟ سرچ هم کردم چیزی پیدا نکردم فقط کرک هست که بعد از نصب ویندوز کار میکنه
هرکدوم که نوشته بیلد 10240 آخرین نسخه هستش .نقل قول:
سایت های مختلفی برای دانلود هستند . اما بنده به هیچکدوم از این نسخه ها اعتماد ندارم ! دلیلشم اینه که یکیشون رو که دیدم ، نوشته بود که معتبره و با hash فایل ISO ارایه شده مایکروسافت بررسی شده . در صورتی که مایکروسافت در اون زمان هرگز فایل ISO برای بیلد 10240 ارایه نکرد و لینک دانلود و یا اطلاعاتی در این ارتباط هم در سایتش نزد و کاملا مشخص بود سایت مذکور از تورنت دانلود کرده ! حتی با جستجوی hash های قرار داده شده به یه سری نتایج بی ارتباط می رسیم .
بنده ویندوزم رو از طریق خود مایکروسافت ارایه کردم و پس از تبدیل به ISO ، حجم رو چک کردم و با حجمی که سایت های مختلف قرار دادن چک کردم ، متفاوت بود .
* بازهم تاکید می کنم مایکروسافت برای بیلد 10240 فایل ISO رسمی در اون زمان ارایه نکرد و فایل های موجود در اینترنت از طریق دانلود فایل ESD و تبدیل اون به ISO قرار داده شده اند . پس از تبدیل فایل ESD به ISO هربار هش جدید ایجاد میشه ، لذا هرچند ممکنه hash فایل esd و حجم اون فایل قبل و بعد از تبدیل به ISO یکی باشه ، اما hash فایل ISO نهایی یکی نیست ( دوست داشته باشین عکس هم براتون قرار میدم )
نقل قول:
سریال ها برای عبور از مرحله ی نصب هستندکد:
- Windows 10 Home build 10240 - TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
- Windows 10 Pro build 10240 - VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
- Windows 10 Enterprise build 10240 - NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43
سلام بچه ها
من ویندوز 8.1 خودمو قانونی اکتیو کرده بودم... آپدیت هم میشد
ظاهرا گفته بون اگه ویندوز 8.1 قانونی باشه و از اون به 10 آپگیرید بشه ویندوز 10 هم اکتیو شده هستش
من این کارو کردم ولی ویندوزم اکتیو نشده بود
حالا دوستان سریالی چیزی ندارن مثه قدیم (8.1) با اسکایپ دوباره ویندوز 10 رو فعالش کنیم؟ :n02:
ممون
احتمالا ( یا قطعا ! ) سریال ویندوز 8.1 بلاک شده بوده ، پس از آپگرید ویندوز چون مجددا سریال رو چک می کنه متوجه شده .نقل قول:
البته یک بار کد زیر رو اجرا کنین :
اگر باز هم اکتیو نشد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک بگیرین .کد:slmgr /ato
اگر سرور بلاک شده بود ، کرک هم منتشر شده
منم ویندوز 8.1 دارم که با اسکایپ فعالش کردم تمام کد ها و سریال هاش هم ذخیره دارم
الان 8.1 کند شده میخام کلا پاکش کنم (نمیخوام آپدیت کنم) ویندوز 10 نصب کنم نمیدونم چیکار کنم؟؟؟
با فایل ISO اگه نصب کنم میشه دوباره قاونی باشه؟
یعنی من الان ونیدوز 7 دارم که با کرک اکتیو شده نمیتونم تبدیلش کنم به 10 از طریق خود مایکروسافت؟
پس الان بهترین راه چیه و مطمین ترین راه البته؟
برای اینکه خیال دوستان از بابت دانلود راحت باشه و همچنین در حجم صرفه جویی کنند ، فایل ESD بیلد 10240 رو با لینک مستقیم از سرور مایکروسافت قرار دادم
نسخه ی 64 بیتی Pro :
حجم 2.6 گیگابایتکد:http://goo.gl/9fQDPU
برای Decrypt کردنش هم نیاز به ESD Decryptor v6 دارین
ببخشید 64 بیتی 2.6 گیگ ؟؟ مگه میشه ؟؟ من همه جا توی خبرها خوندم که 3.8 گیگ هست 64 بیتی ...نقل قول:
بعد یه سوال ... راهی هست که با دانلود فایل ایزو و نصب اون اطلاعاتمون پاک نشه ؟؟ من خیلی موارد دارم که لازمشون دارم و نمیتونم پاک کنم ...همشونم توی سی هستن و قابل انتقال نیستن !!
دوستان راهی هست بشه استور 8 تو 10 اجرا کرد
یک باگ تو استور 10 هست که یکسری بازی که اپدیت جدید اومده لود نمیشه متاسفانه هرچی تو فید میزنیم اپدیت نمیاد ؟!
باید چی کار کنم ؟!
بعد کسی این متن متوجه میشه چی میگه ؟!
نقل قول:
bro i have already installed windows 10 and gane is working fine
all you have to do is go to search and type windows store
you will two type of windows on is
windows store beta
and another one is normal windows store
click on normal windows store and you will be able to download the game and play as normal
on windows BETA store you cant downlod the game
again on windows 10 Gmae is running fine without any problems
عزیز صفحات قبل توضیح داده شد .نقل قول:
مایکروسافت از ویندوز 8.1 شروع کرده آپدیت هارو در فایلی با فرمت ESD منتشر می کنه که فایل ایمیج کامل نصب ویندوز هستش . در مقایسه با ایمیج WIM که از vista به بعد استفاده می کرد ، 30 % حجم کمتری داره و همچنین برای امنیت بیشتر Encrypt شده هستش .
برای تبدیلش به ISO نیاز به نرم افزار مناسب دارین . پس از Decrypt حجمش میشه 3.71 گیگ . مایکروسافت به صورت رسمی فایل ISO برای این بیلد منتشر نکرده بود و تمامی فایل های ISO موجود در سایت های مختلف ( از Softpedia گرفته تا سایت ها در پیت ! ) در اصل از روی ESD ساخته شده بودن ( به استثنای سایت های ایرانی که اومدن از تورنت دانلود کردن )
ممنونم ...نقل قول:
برای سوال دومم راهی دارید ؟؟
عذر میخوام سوال دومتون رو ندیدم :n40:نقل قول:
در فرآیند آپگرید فقط نرم افزار هاو درایور های نا هماهنگ با ویندوز 10 پاک میشن سایر اطلاعات باقی می مونند . البته می تونین انتخاب کنین که چه اطلاعاتی باقی بمونه
ببخشید ...نقل قول:
من الان خیلی دقیق متوجه نشدم .
من توی نت خوندم که با دانلود ایزو فقط میشه نصب کرد و اپگریدی وجود نداره ...
الان جمله بالای شما این مورد رو نقض میکنه ...
درست گفتم ؟؟
ممنوننقل قول:
این 32 بیت یا 64 بیت
با چه نرم افزاری dyscrip کنیم؟
بعد تبدیل میشه به به ایزو و میشه رو هر ویندوزی به صورت معمولی نصب کرد؟
ممنون
حتما اشتباه کردن . مثل ورژن های قبلی ویندوز مشکلی در آپگرید نیست .نقل قول:
سلام دوستان
من همیشه ویندوز 32 بیت نصب می کردم الان میخوام ویندوز 10 (64 بیتی) نصب کنم. با این مشخصات مشکلی پیش نمیاد؟
عزیز نوشتم که :n02:نقل قول:
64 بیتی هستش. نرم افزار تبدیلشم ESD Decyrptor v6 هستش ( ورژن 5 و 4.7 جواب نمیدن )
اگرم لینک دانلود می خواین اینجا آپلود کردم :
کد:http://www.rodfile.com/622451cn265s
نرم افزار بالا رو در یک پوشه از حالت فشرده خارج می کنین ،
فایل ESD رو Drag and Drop می کنین روی Decrypt.cmd ( اگر هم در پوشه ی خودش قرار بدین اتوماتیک شناسایی می کنه )
یه صفحه مشابه این می بینین :
گزینه ی 1 رو بزنین تبدیل میشه به ISO . البته بسته به قدرت سیستم کمی زمان بر هستش ( قبلش می تونین گزینه ی 5 رو بزنین تا اطلاعات فایل ESD رو مشاهده کنین )
در نهایت یه فایل ISO به شما تحویل میده .
توی عکس بنده یه فایل install.esd دارم که خودم تبدیل کردم به ISO و عکسشو گذاشتم شما ببینین :
آپدیت : فراموش کردم بگم قبل از دانلود حتما دقت کنین این فایل برای زبان En_US هستش
سلام.به صورت کلی برای ویندوز 64 بیت رم 4 گیگ به بالا پیشنهاد میشود. رم 2 گیگ برای این کار کم است...نقل قول:
یه سوال داشتم. الان نسخه کاملی که 29 جولای اومد چه بیلدی هست؟ 10240؟
برای کرک نسخه ویندوز حتما باید Enterprise باشد؟