بهراد جان اين تاپيك مال خودته.قابلتو نداشت.
Printable View
بهراد جان اين تاپيك مال خودته.قابلتو نداشت.
دمت گرم واقعا زحمت کشیدی
ممنون خيلي برنامه هاي خوبي بود
ادامه بدين
با سلام
اگه ميشه يه پلير و چند تا برنامه كاربردي خوب براي گوشي k750 بزاريد .
با تشكر
دوست عزيز پلير گذاشتم ولي خودم نتونستم باهاش كار كنم
و هيچ جا همينا هم گير نمياد.پس دنبال برنامه هاي كاربردي تر از اينا نباش.
موفق باشي.
مرسی از برنامه ها......دوستان کسی نرم افزار Call Filter با فرمت جاوا رو داره..خیلی لازمش دارم
سايته .mhdsoft. يه سري برنامه جاوا مينويسه كه من امروز پيداش كردم برنامه هاشو ميزارم شايد به دردتون خورد
نرم افزار دوست يابي
به وسيله ي اين نرم افزار رايگان - كه نسخه ي كاربردي بانك اطلاعاتي MDbank مي باشد مي توانيد معيارهاي انتخاب دوست خود را در اين نرم افزار وارد نماييد و براي آنها ارزش گذاري کنيد - سپس نرم افزار به صورت هوشمند معيارها را طبقه بندي مي کند و در قالب يک تست زمينه را براي سنجش افراد بر طبق معيارهاي شما فراهم مي کند.اين نرم افزار از طرف آقاي دالوند ( برنامه نويس اين نرم افزار ) به دوست گراميشان آقاي فرهنگ عالمزاده تقديم شده است که در طراحي االگريتم هوشمند اين نرم افزار کمکهاي شاياني نموده اند.. براي نصب اين نرم افزار رايگان كافي است فايل ZIP را از طريق لينك زير دانلود نماييد و سپس محتويات آنرا كه دو فايل JAR و JAD است به گوشي تلفن همراهتان انتقال دهيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار مديريت زمان - روايت اول مديريت پروژه
به وسيله ي اين نرم افزار رايگان - كه نسخه ي كاربردي بانك اطلاعاتي MDbank مي باشد مي توانيد كارهاي روزانه و متنهاي كاري خود را در گوشي تلفن همراهتان ذخيره كنيد و آنها را بازبيني نماييد و يا علامت گذاري نماييد. تمامي پرسنل شركت نرم افزاري ام اچ دي سافت از اين نرم افزار استفاده مي نمايند - زيرا كارهاي زيادي را در يك روز كاري بايد انجام دهند و به حافظه سپاري آنها گهكاه باعث فراموشي مي شود و از طرفي استفاده از كاغذ باعث پراكندگي مي شود. براي نصب اين نرم افزار رايگان كافي است فايل ZIP را از طريق لينك زير دانلود نماييد و سپس محتويات آنرا كه دو فايل JAR و JAD است به گوشي تلفن همراهتان انتقال دهيد.
نرم افزار بازبيني حافظه ي تلفن همراه
به وسيله ي اين نرم افزار قادر خواهيد بود تا صحت عملكرد كارت حافظه ي تلفن همراهتان را بررسي نماييد. اين نرم افزار رايگان است و شما مي توانيد آنرا از طريق لينك زير دانلود نماييد. فايل دانلود شده يك فايل ZIP است كه محتوي دو فايل JAR و JAD است - اين دو فايل را به تلفن همراهتان انتقال دهيد و سپس نصب نماييد
اولين بانك اطلاعاتي طراحي شده ويژه تلفن همراه با قدرت ذخيره سازي و جستجوي پنج ميليون داده
يكي از كاربردهاي عمده ي كامپيوترهاي شخصي امروزه در طراحي و استفاده از بانكهاي اطلاعاتي است. در اكثر تلفنهاي همراه قابليت دفترچه ي يادداشت قرار داده شده است اما معمولا امكان جستجو در آنها وجود ندارد و اين به علت فقدان يك الگريتم جستجوي كار آمد در اين زمينه مي باشد. شركت نرم افزاري ام اچ دي سافت مفتخر است كه توانسته اولين نسل بانكهاي اطلاعاتي پيشرفته را در تلفنهاي همراه پياده سازي نمايد. روايت اول اين بانك اطلاعاتي در نرم افزار حسابداري مورد استفاده قرار گرفت و روايت دوم آن هم اينك با نام تجاري MDbank در اختيار كاربران - به صورت رايگان - قرار مي گيرد.
لطفا از طريق لينك زير فايل ZIP را دانود نموده و محتويات آنرا كه دو فايل JAR و JAD مي باشد به گوشي تلفن همراه خود انتقال دهيد و نصب نماييد.
سلام دوستان
توی این برنامه های جاوا منشی تلفنی برای کا 300 هست؟
اگه هست لطف کنین بذارید
مرسی
دوست عزيز اينجا درخواست برنامه نداريم
و اين برنامه واسه جاوا وجود نداره
سلام
ببخشید برنامه هایی که از سایت irmob دادید رو نمیتونم دانلود کنم فکر میکنم آدرس سایت عوض شده محل برنامه ها هم تغییر کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط siavashh
من الان 6 تا از اونارو امتحان کردم...سالمه:)
برنامه براي بيدار شدن به موقع شما از خواب
برنام جالبي كه با اطلاعاتي كه بهش ميدن صورت شما را ميكشد.
برنامه اموزش كمكهاي اوليه
برنامه msn chat كه فلن به درد بچه هاي ايران نيمخوره.
يه برنامه كه رنگهاي زيبايي به ال سي ديه شما ميده
يه برنامه فال شايد به دردتون خور.
يه نت پد ديگه البته اين مثل قبلي قابليت اس م اس كردن نداره.
اين بهترين برنامه ايه كه امشب ميزارم. اكسل واسه گوشياي جاوا.
اينم يه مدل ديگه از ساعت هاي كشور هاي مختلف.
منم امتحان کردم درسته ببخشید ولی دیروز نتونستم دانلود کنمنقل قول:
نوشته شده توسط alex_pk
ممنون
دوستان اگه سطح برنامه هايي كه ميزارم يكم پايينه بدونيد به من مقصر نيستم.
برنامه هاي ارائه شده واسه جاوا خيلي محدود هستن و فكر كنم اينجا بزرگترين مرجع برنامه هاي جاوا رو داشته باشيم.
موفق باشيد. ياعلي.
نه آقا واقعا دستت درد نکنه بهترین تاپیک همین جاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه هاتم عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
آقا ما که هر چی اطلاعات میدادیم یه عکس میداد چقدرم خوشگل بودیم خودمون خبر نداشتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
2 حالت داره یا من خنگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلد نیستم باهاش کار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا سره کاریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam man motorola e1 daram chetor mitonam barname java rosh nasb konam tarigasho behem begin merci
كاري نكردم دوست عزيز.نقل قول:
نوشته شده توسط siavashh
اون برنامه هم همونطوريه :laughing: :laughing: :laughing:
ميتوني باهاش ديگرانو سر كار بزاري :happy: :happy: :biggrin:
دوست عزيز عضويت جديدتو بهت تبريك ميگمنقل قول:
نوشته شده توسط amirlovely
طبق قوانين شما بايد فارسي تايپ كنيد.
واسه سوال شما هم بايد بگم فكر كنم يه تاپيك در همين مورد تو همين قسمت برنامه هاي كاربردي باشه
شما بايد سوالتو اونجا مطرح كني تا بهت جواب داده بشه.
موفق باشي.
يا علي.
علي جان دستت درد نكنه .آيا اين برنامه ها براي دبليو 700 هم كار مي كنه يا نه .
با تشكر
آقا من يه خسته نباشيد به علي آقا مي گم. خيلي كارت درسته!!!
در ضمن boob جان
منم گوشیم دبلیو 700 هست و این برنامه ها روش کار می کنه.
ممنون دوست عزيز. شما به ادم انرژي ميدين.نقل قول:
نوشته شده توسط hamid_1367
فقط ميترسم ديگه بيشتر از اين برنامه واسه جاوا نباشه من شرمنده شما دوستان عزيز بشم.
علي جان خيلي گلي
سلام دوستان
ببخشید دوباره اینجا درخواست دادم
آخه فکر کردم چون درخواستم جاوا هست
بهتره تاپیک هی دیگه رو شلوغ نکنم
دوستان میشه یه برنامه ای پیدا کنید که متن هایی که مثلا با نت پد ویندوز می نویسیم و .txt هست رو بخونه؟
البته لطفا جاوا باشه و روی کا 300 هم کار بده
اگه یه مرورگر هم باشه طوری نیست
ممنون از توجهتون
salam,man jadid hastam.
yek barname ersale sms(bish az 160 character)baraye nokia 7610 mikhaham.
pir shi javoon
سلام
كسي يه برنامه عكس برداري براي گوشي K750 داره كه عكسو به سايز دلخواه خودتون بندازه مثلا سايز 1024*768
ممنون ميشم بزاريد چون ميدونم خيلي ها دنبال اين برنامه هستند
علي آقا واقعا كه خسته نباشي
اگه منم چيزه جديدي گيرم اومد ميزارم
موفق باشي داداشي :blush:
سلام
من يه فارسي ساز زد 530 ميخوام
اگه نداريد هم بگيد كه ما تكليفمون رو بدونيم.
دوست عزيز گفتن اينجا نبايد درخواست برنامه بديد. خوب بايد گوش كنيم ديگه.نقل قول:
نوشته شده توسط ilp
ببين من هر چي برنامه تو دستم بوده اينجا گذاشتم.اگه اينجا چيزي پيدا نكردي يعني نيست.
راستي مگه فايل تكست به صورت معمولي تو گوشيت اجرا نميشه؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Crazy_Devil
دوست عزيم ورود جديدتو تبريك ميگم.
شما بايد فارسي تايپ كني طبق قوانين.
ببين يه برنامه هست بايد اينجا بگردي كه sms زيپ ميكنه و ميتوني 10 صفحي مسيج رو با 1 مسيج سند كني كه پو همون يدونه هم ميوفته به حسابت فقط دو طرف بايد برنامه رو داشته باشن
موفق باشيد.
يا علي.
آقا خداييش من تا حالا اينقدر برنامه واسه جاوا نديده بودم. ولي تو اين تاپيك ديدم . مرسسسيييينقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
دوست عزيز زبونم مو در اورد اينجا نبايد درخواست برنامه كنيد.نقل قول:
نوشته شده توسط majidzm
همچين برنامه اي موجود نيست.