بله آپلود شبانه روز رایگانهنقل قول:
Printable View
بله آپلود شبانه روز رایگانهنقل قول:
سلام
کدوم isp ها هنوز شبانه دارن با سرعت خوب؟؟؟
امروز رفتم که درخواست جمع آوری بدهم
مسئول فروش پارس آنلاین گفت در تمام شبکه های اجتماعی از اینکه ما شبانه را یک سوم کردیم و جایش سرعت را بالا بردیم حمایت می کنند و خواستار پیوستن به پارس آنلاین هستند
من هم گفتم نمی دانم شما در کجاها از اینکار راضی هستند ولی من جزء شکایت چیزی نشنیدم
:n04::n08: :sq_2:نقل قول:
بالا بردن؟:n04:
ما که جز قطی و کندی چیزی نصیبمون نشده بده ۱۰م
معلوم نیست تو پارس انلاین چه خبر که کارمنداش اینطوری توهم زده هستندنقل قول:
یکی اینجا میاد میگه ما گوگل فایبر ایران هستیم:n04:
یکی دیگه گفته بود ما بهترین شرکت خاورمیانه هستیم :n04:
یکی هم اینطوری به شما گفته:n04:
از اون طرف میان اعلامیه میزنند شبانه در راستای رضایت کاربرا حذف میشه:n04:
معلوم نیست تو پارس انلاین چه خبر:n27:
سلام به همگی :n16:
عاغا خلاص شدم :n20:
بای بای پارس آفلاین :n19:
یه چیز بگم بخندیم: کارمندشون برگشته بهم میگه چرا درخواست تخلیه دادین ؟ :blink:
برگشتم گفتم خب واسه افزایش رضایتمندی دیگه ... :n02:
یهو خانمه قیافه اش تُرش کرد و گفت: عه! چرا هر کی میاد واسه تخلیه اینو میگه ؟؟؟!!! :weird:
منم کم نذاشتمو گفتم واسه افزایش رضایتمندی !!! :27:
عاغا تا اینو گفتم دوستم پخش شد کف شرکت :n08:
خدایی خیلی حال داد :thumbsup:
:n08::n08:نقل قول:
خدا خیرت کلی ما رو خندوندی :n02:
مردونه چند نفر مثل شما جوابشون بدن دیگه از این مزخرفات نمیگند
قربونت برم دادا :n16:نقل قول:
باید هم اعتراض کرد. مطمئناً بی اثر نیست چون خیلی از کاربران قدیمیش رو از دست داده
نقل قول:
فقط اوضاع پارس اینطوری نیست تو این مملکت... ایرانسل هم برای افزایش رضایت مندی قیمت بسته های اینترنت 2برابر کرد ما هم برای افزایش رضایت مندی سیم ایرانسل شکوندیم انداختیم سطل آشغال فقط و فقط در جهت افزایش رضایت منید مدیونی اگر فکر کنی چیز دیگه بوده :n06:
منم فردا ميرم كه راحت بشم، فقط توى بندرعباس از كجا بگيرم خوبه؟ مركز قندى
سلام
دوستان شماره تلفن تخلیه پارس چنده؟
وصل شــو بخش پشتــیبانی خودشون به اون کسی مسئول تخلیه است وصلت می کنه :n01:نقل قول:
دوستان من میخوام اینترنت نامحدود بگیرم از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟
سرعتش زیر 150 نیاد.
هزینشم بیشتر از 50 تومن نشه.
درضمن من کم کم هر ماه 40 گیگ دانلود دارم.
آقا من نامحدود 128 ام. دانلود شبانم ماهی 20 گیگ هم نمیشه، بیشتر سرعت روزانه برام مهمه. با این نیازای من جایی بهتر از پارس پیدا میشه؟
آقایون امروز این ابزار دور زدناتون مشکل پیدا نکرده؟؟
خیلی وقته مشکل پیدا کرده
هر دفعه گریبانگیر یه isp و یه منطقه خاصی میشه
Sent from my LG-E420
کسی جای مطمئن میشانسه که از یه سرویس دهنده دیگه این ابزار رو بگیرم( ضروریه)؟
اگه دارین pm بدین
ممنون
پارس انلاین خیلی وقت هست مورد دارهنقل قول:
هیچی روش استیبل کار نمیکنه!
سلام
روی فیبرنوری سرویس میده پارس آنلاین دوستان؟
کی گرفته روی فیبر و چه سرعتی؟
من از آسیا تک سرویس10مگ گرفتم و داره حالم بهم میخوره! به شدت افتضاحه
فقط مخابرات 1 مگ همیچین چیزیرو میداد... نامحدود رو ورداشتن برای کاربرای جدید که دیگه نمیدن فقط کاربرای قدیمی میگیرننقل قول:
یه سری از مرکز مخ ها هم همرو دارن یواش یواش محدود میکنن
با این هزینه خیلی بتونی بگیری 32 کیلوبایت 256 نامحدوده شرکتی
150 کیلو آرزوهه بره من با اون قیمت نامحدود :n06:
به نقل از خبر انلاین
وزیر ارتباطات: فیلترینگ هوشمند در کشور آغاز شد/ نرم افزارهای پیام رسان موبایل داخلی، رایگانند
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از اجرای موفقیتآمیز فیلترینگ هوشمند در کشور خبر داد.
محمود واعظی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در مزار شهدای شهر گیلانغرب گفت: فاز اول فیلترینگ هوشمند طی شبکهای که بیشترین فشار بر روی آن بود با موفقیت اجرا شد.
او درباره مجازات متخلفان در این زمینه گفت: دولت به مردم اجازه خواهد داد تا از سایتهایی که 95 درصد مطالب آن مفید است استفاده کنند و 5 تا 10 درصدی که محتوای مجرمانه دارند، حذف خواهند شد.
به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ مرحله اول آزمایشی این طرح که یک ماهه بود پایان یافته و مرحله بعد آن نیز 3 ماه دیگر اجرا میشود که در صورت موفقیت آن مرحله بعدی 6 ماه دیگر اجرا خواهد شد.
واعظی گفت: شبکه ملی اطلاعات کار بسیاری عظیمی بود و دولت یازدهم پس از 10 سال که این معقوله در حد حرف بود آن را به عمل درآورده و بودجه بالایی را برای آن در نظر گرفته است.
او متذکر شد: با هماهنگیهای صورت گرفته استان قم از هفته آینده به عنوان پایلوت شبکه ملی اطلاعات انتخاب شده و سعی میکنیم تا یک ماه آینده مشکلات آن را برطرف و در استانهای دیگر نیز اجرا کنیم.
این مسئول در مورد قاچاق ترافیک توسط شرکتهای ISP و ISDP نیز گفت: شرکت تنظیم مقررات جلساتی را با این شرکتها برگزار کرده و دستورالعملهایی نیز مشخص کرده و امیدواریم که این شرکتها که در حدود 12 تا 13 شرکت از 7 شرکت موجود در این زمینه هستند، مشکلات آنها را برطرف کنیم.
واعظی در خصوص افزایش قیمت بستههای اینترنتی با وجود کاهش تعرفههای تلفن همراه توسط برخی از اپراتورها نیز گفت: هیچ اپراتوری حق ندارد از سهم مشخص شده تعرفه گرانتری را ارائه دهد.
او گفت: از 3 اپراتور تلفن همراه موجود در کشور تنها یک اپراتور تخلف کرده و دو اپراتور دیگر تغییری در تعرفههای خود نداشتهاند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان در خصوص فیلتر شبکه اجتماعی تلفن همراه (وایبر و...) گفت: ما نمیخواهیم آنچه که مردم از آن استفاده صحیح میکنند به دلیل مسائل اقتصادی که متوجه مخابرات است محروم کنیم؛ البته مردم هم میتوانند از شبکههای ایرانی عرضه شده به صورت رایگان استفاده کنند.
یعنی youtube , fb قسمتای با فایدش از فیلتر در میاد یا سایتای دیگه؟ :n08:حتمی!نقل قول:
شبکه ی ملی شون هر کاریم بکنن نمیگیره ملت میریزن بیرون اگه همیچین کاری کنن قدیمی شد
big like :n01:نقل قول:
کاش همه به جای تمدید این کارو میکردند تا ریشه دزد جماعت تو این مملکت زده بشه!
سلام بر همه :n37:
دوستان چه فیل تر گریزی روی پارس آفلاین در حال حاضر خوب جواب میده کری و دیسی میشه جدیدا :n28: جایی استفاده میکنید اگه خوب هست برای پیام خصوصی بدید :n12:
کسی روی فیبرنوری نگرفته؟!!!نقل قول:
یا کلا سرویس نمیده روی فیبر پارس آنلاین؟:n03:
دوستان یه سوال
این قضیه دانلود شبانه که یک سوم رو کم میکنن,اگه به 1 گیگ برسه کم میکنه یا هرچی که در زمان 2 تا 7 دانلود داشته باشیم یک سومش کم میشه؟
شرمنده اگه سوال تکراریه, سربازی بودم تازه این خبر رو دیدم.:n01:
هر چی دانلود کردی یک سومش کم میشهنقل قول:
دوستان دانلودر شبانه که پارس آقلاین را تخلیه کردند پیشنهاد می کنند کجا برم
چون منم می خوام تخلیه کنم اما جایی دیگه خوب نمی شناسم
چی کار کنم
اینطور که من شنیدم فیبر نوری فقط اسیاتک و مخابرات سرویس میده
برای دانلود شبانه جایی نمونده جز فن اوا و های وب
اسیاتک
فن اوا روی 190 کیلو فیکسه
های وب ساعت رایگانش کمه
اسیاتک هم سرویس های ده گیگ به بالاش شبانه داره
مخابرات هم سرویس یکساله میده که کاملا شانسیه
Sent from my LG-E420
دوستان سرویس گیم رو چجوری باید فعال کرد؟ باید تماس بگیریم یا آنلاین هم میشه؟
باید زنگ بزنینقل قول:
که یا میبندنت رو 4 یا 2 که زیادم فرقی نمیکنه میاد رو 40 الی 55
سلام دوستان یه سوال....؟؟؟؟
من امروز ترافیک 1 ماهم تمام شد ولی 7 روز ار تا تاریخ اتمام دوره باقیمانده... الان زنگ زدم به پشتیبانی تهران و کرج پارس که واسم خط رو تخلیه کنن جفتشون گفتن که باید 7 روز دیگه صبر کنی که دوره ماهیانت تمام بشه بعد باید بیای دفتر کرج شناسنامه و کارت ملی رو بیاری که خط رو واست تخلیه کنیم ...
1 - آیا راهی نداره همین امروز خط رو تخلیه کنم؟؟ زنگ بزنم 195 میتونند همین امروز تخلیه کنند ؟؟
2- چرا تلفنی خط رو تخلیه نمیکنند؟
3- خط رو 24 ساعته تخلیه میکنند یا بیشتر؟
بعد از تخلیه خط از فن آوا سرویس میگیرم
حذف شود.............
دوستان پارس انلانی کسی اگر میتونه از طریق باشگاه مشتریان کد یک روز اضافه به بنده بده سپاسگذار میشم
مرسی.
دوستان پارسی سلام
مشکل نوسان شدید پینگ ندارید شما امروز؟
من خریدارم کسی نیست. شما فقط سپاسگذاری؟ :n02:نقل قول:
سلام دوست عزیز من فردا دارم تخلیه میکنم 38 امتیاز داشتم که تقدیم میکنم به شما: بسته 1 روز اضافی : پیغام خصوصی تو چک کن فرستادم واستنقل قول:
دوست عزیز اگه امتیاز بیشتری داشتم به شما هم رایگان تقدیم میکردم اون دوست مون زودتر پیام گذاشت ما هم به رایگان تقدیمش کردیمنقل قول:
دوستان راهی برای حذف اکانت از باشگاه مشتریان وجود داره؟
Sent from my Nokia 1100