حالا یک جایی داخل بازی گیر کردم داخل یک چیزی مثل هواپیما هستم و درب هواپیما هم بازه بعد می نویسه zip line نمیدونم اونجا باید چه کار کنم:n13:
Printable View
حالا یک جایی داخل بازی گیر کردم داخل یک چیزی مثل هواپیما هستم و درب هواپیما هم بازه بعد می نویسه zip line نمیدونم اونجا باید چه کار کنم:n13:
کلید F رو بزن دست چپت یه دستگاهی رو برمی دارهنقل قول:
زمین رو نشونه بگیر _
هر جا که نشون قرمز به زرد تغییر کرد _کلیک چپ رو بزن _ تیر طناب رو پرتاب کنه
سلام
بعد از مدها دوری از گیم خواستم این بازیو نصب کنم که موقع نصب ارور زیر را داد
اشکال چیه؟
an error occurred while trying to copy a file
the wrong diskette in the drive
insert %2 (volume serial number:%3) into drive %1.
آیا شماره دیسکها اشتباهی هستند؟
من رو هارد دوم کپی میکنم اشکال از این نیست که(غیر درایو سی)
ضمنا نسخه 7 دی وی دی خریدم
مرسی علی از راهنماییت..حالا یک جای دیگه گیر کردم..
یک جا هست یک تانک میاد که پا داره تانکه شبیه خرچنگه بعد یک تفنگی بزرگ هست که روی زمین افتاده اونو بر میدارم میزنم به تانک ولی تانک منفجر نمیشه نمیدونم باید چه کار کنم...:n34:
ممنون درست شد ولی وقتی تو بازی هستم یه جایی میاد ارور میده سیستم شما low on memory هست رمم 8 گیگ و گرافیک هم GTX 970نقل قول:
فک کنم دست این ویندوز 8.1 لعنتیه
شما می تونی ازقسمت Vertual memory _ تیک Automativally paging for all drives رو اگه نداره _ بزنی _ تا کمبود رم رو از هارد بگیرهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزینه از قبل تیک خورده بود و وقتی هم بازی اجرا میشه حدود 3 گیگ رم میگیره الان دیگه بلافاصله از سیو قبلی میارم ارور میده بقیه بازی ها اصلا همچین مشکلی نیستنقل قول:
این گزینه از قبل تیک خورده بود و وقتی هم بازی اجرا میشه حدود 3 گیگ رم میگیره الان دیگه بلافاصله از سیو قبلی میارم ارور میده بقیه بازی ها اصلا همچین مشکلی نیستنقل قول:
منظورتون اوایل بازی هست که شما سمت چپ یه ضد زره هست که میزنید و تیرش تموم میشهنقل قول:
باید کمی برگردید عقب و برید اون یکی سمت یعنی راست و جلو که برید ammo زیاد هست و ببزن بترکونش
سلامنقل قول:
من win 8.1 x64 pro orginal دارم
رم من g.skill 8 gb 2400 با زمان تاخیر 10/12/12/31 هست که در این بازی کوچیکترین مشکلی ندارم و با فریم 130-170 بازی میکنم
پس از ویندوز نیست بیشتر برسی کنید حتما از جای دیگست
اکثر خطا ها و مشکلات بازی به خاطر کرکی بودن ویندوزنقل قول:
معمولا اکثر کرک ها باعث از کار افتادن یا تغییر ماهیت بعضی فایل های Dll ویندوز می شه که این خودش باعث به وجود امدن خطاهای هنگام نصب و اجرای برنامه ها و باز ها میشه
بهترین راهکار استفاده از یه ویندوز لایسنس دار یا اکتیو کردن ویندوز با اسکایپ است
در مورد سیو بازی
احتمالاش است سیو قبلی مال codex باشه با کرک reloaded مشکل داسته باشه بهتره بازی رو از اول بری _ یا از سیو های reloaded استفاده کنی
یک جا هست یک تانک میاد که پا داره تانکه شبیه خرچنگه بعد یک تفنگی بزرگ هست که روی زمین افتاده اونو بر میدارم میزنم به تانک ولی تانک منفجر نمیشه نمیدونم باید چه کار کنم..
بعدش از تفنگه تیرهای قرمز رنگ میاد بیرون هر چی تیر میزنم تانک منفجر نمیشه یکی کمک کنه :n32:
دوستان از این سایتهای خارجی هست بازی رو با قطعات سخت افزاری شما تست میکنه بعد بهت میگه بازی اجرا میشه یانه از این سایتها دارید بدید منم تست کنم ممنون میشم.:n02::n19::n16:
دوستان نمی دونم مربوط به این تاپیک میشه یا نه اما قبلا من پرسیده بودم قیمت هفت دی وی دی این بازی ۱۴ ۱۵ تومن بود ولی امروز پرسیدم می گن همون هفت دی وی دیش ۲۰ ۲۲ تومنه آیا این جدیده با قبلی فرقی می کنه؟
می گن اون چارده تومنیه کرکش بدرد نمی خوره نمی تونی نصب کنی
من میخوام بازی نضب کنم این ارور میده میشه یکی کمک کنه
همه سی دی رو تو یه پوشه کپی کننقل قول:
فایل setup رو در حالت
compatibility mode _ win 7 _ run admin اجرا کن
با تشکر سی دی نیست دانلود کردمنقل قول:
کار شما رو انجام دادم بازم نشد تا میاد روی 11.1 درصد اینطوری میشه
چی کار کنم
دوست عزیز ali-u جواب سوال منم بده لطفا مرسی:n35::n16:
نقل قول:
بفرما :n16:
فقط باید Java SE Runtime نصب باشه
بهتره با مروگر کروم یا اپرا نسخه 20 به بالا تست کنی
تیک Allow all sites to run JavaScript (recommended
تو تنظیمات مروگر باید فعال باشه
با سلام
میخواستم اگه میشه یک نفر برام فایل df.baghdad رو بزاره
ممنون
سلام یک مرحله گیر کیردم..یک جایی هست که یک موشک میخواد پرواز کنه قبل اینکه موشک میخواد پرواز کنه نمیدونم کجای موشک تیر بزنم که موشک هسته ای پرواز نکنه..هر جاش تیر میزنم فایده نداره:n21:
دقیقا کجا یه جا هست که باید با یه دورین که داده بهت رو اون بری تا طرف بفهمه مدل موشک رو. دیگه نمیدونم کجا رو میگینقل قول:
سلام دوستان . من این بازی رو برای پلتفرم ایک باکس 360 خریدم . ولی وقتی دی وی دی اولش رو میزارم که باید از داخل بازی نصبش کنم تا 95٪ میره بعد این ارور رو میده : selected save device lost
میخواستم بدونم که مشکلش کجاست ؟ چون من خیلی با مسائل تخصصی ایکس باکس اشنا نیستم ! از طرفی هم خیلی دوست دارم که این بازی رو نصب کم. :n03::n03::n03:
لطفا اگه میدونید که مشکل کجاست و راه حلش چیه بهم بگین . منتظرم
فقط اگه میشه یکم سریع تر جواب بدید چون جایی کار دارم باید برم . ممنون میشم اگه کمک کنید !
اقا لینک دانلود ندارید به ما هم بدید مثل این که دانلود ها همه رو پاک کرده
سلام دوستان
من تو قسمتی که موشک میخواد پرتاب بشه گیر کردم
هر کاری که میکنم باز هم موشک پرواز میکنه و من کشته میشم
تو اون قسمت چیکار باید بکنم
ممنون میشم راهنماییم کنید.
حذف شود.......
دوستان برای ارور cpu باید چی کار کرد ؟
ارور سی پی یو چیه دیگه؟نقل قول:
مگه سی پی یو هم ارور داره؟
میگه cpu ضعیفه و بازی و بالا نمیارهنقل قول:
با یه پچ حل شد
ممنون
سلام من نسخه بلک باکس رو دانلود کردم
توی مرحله اول موقع لودینگ بازی هنگ میکنه دیگه هیچی نمیشه و باید سیستم رو ریستارت کرد
در ضمن بازی هم کامل فول اسکرین نمیشه
نقل قول:
سلام
با یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه بازی اجرا کن باید مشکلت حل بشه
تو همین لینک بالا برو کرکاش بریز باید حل بشه مشکلت
مرسینقل قول:
فک نکنم نسخه بلک باکس نیازی ب کرک داشته باشه هر 3 تا رو تست کردم یکیش اصلا ابازی رو اجرا نکرد 2 تای دیگه هم فرقی نکردن
شایدبا ویندوز 10 ناسازگار باشه
مشکل حل شد برای اجرای بازی حتما باید pagefile یا همون virtual memory فعال باشه
سلام
من نسخه BlackBox دارم و پچ مربوط به مشکل cpu رو ریختم تو فولدر بازی اما حالا موقع اجرا این ارور رو میده!
آقا من بازی رو نصب کردم اجرا که میکنم ارور directx میده چیکار کنم؟
ویرایش یک روز بعد: خسته نباشید خودم حلش کردم چقدرم تحویل گرفتید!!!
خدارو شکر مشکل حل شد ولی برام جالبه چقدر کارشناسای اینجا از همه جا بیخبرن و یه تغییر رزولیشن هم بلد نیستن لااقل این لینک رو میگذارم امثال من تو ذوقشون نخوره و اشتباه نکنن دارکت ایکسشونو این حرفا مشکل داره بلکه کافیه تنظیمات رزولیشن رو به حالت دفالت یا همون 1024*768 بگذارید
سلام
در هنگام نصب بازی با این ارور مواجه می شوم
مشکل از چیست ؟
باسلام من وقتی میخوام بازی رو انجام بدم با ارور run in Safe mode مواجه میشم چیکار کنم ؟
با تشکر
لطفا سریع جواب بدین
امکان داره مشکل از ویندوز باشه؟
سلام ببخشید من میتونم با سیستم زیر بازی رو تو کمترین تنظیمات و رزولوشن بازی کنم؟
Gt. 610_2g
Pentium 4 2,8
Ram 4g
Win 7_ 64x
سلام به دوستان
من قبلا کارت انویدیا داشتم بازی باهاش اجرا میشد. کارت سوخت و رفتم سراغ رادئون. الان میخوام بازی رو اجرا کنم بعد لودینگ ارور میده واز بازی خارج میشه ! مشکل از کجاست ؟ آخرین آپدیت و پچی که برا بازی اومده چیه ؟!