بچه ها من یه 3700 amd با clock 2.2 دارم تونستم تا 2.9 اورش کنم به نظر شما خوبه یا بیشتر هم میشه؟
main: winfast nfsli8kaa
ram: 2* 1gb ocz 400 high performance
با تشکر
Printable View
بچه ها من یه 3700 amd با clock 2.2 دارم تونستم تا 2.9 اورش کنم به نظر شما خوبه یا بیشتر هم میشه؟
main: winfast nfsli8kaa
ram: 2* 1gb ocz 400 high performance
با تشکر
نه خوبه بيشتر ديگه Cpu داغ مي كنه دماش مي رود بالا چون بايد ولتاژ بدهي
با تشکر از شما الان من ddr mem index freq را گذاشتم رو 166 وcpu freq گذاشتم رو 260 و ht هم گذاشتم رو 4 حالا اگه بخام بیشترش کنم باید چیه اصاف کنم؟
دوستان و اساتید گرام خسته نباشید من جدیدن یه مین gigabyte ga-945pl-s3 گرفتم که خوب اور نمیشه یعنی راستش را بخواین نمیتونم مولتیپلر را دستکاری کنم تو بایاس همچین گزینه ای نیست با eazytune هم غیر فعال هستش اگه چیزی را فراموش کردم لطف کنیر راهنمایی کنید .
سی پی یو هم intel 3000 1m هستش در کل چند در صد روی مینهای دیگه اور میشه و بیشترین مقدار سرعت این سی پی یو چقدر هستش که پایدار هم باشه.
با تشکررررررررررررر.
کسیییییی نیست.
عزيز باياس مادربردت را آپديت كردي؟
بدون دست كاري مولتي هم مي شود اور كرد
فركانش رم را ببر بالا
بعضي Cpu ها مولتيشون قفل هست
بستگی به این داره که باس مین هم چقدر باشهنقل قول:
این معمولا تجربی بدست میادنقل قول:
سلام ببینم کسی نمی خواد از دوستان یه کم در مورد کارت گرافیک صحبت کنه ؟
با سلام و تبریک سال نو خدمت تمام اساتید گرامی
من یه مین gigabyte ga945pl-s3 و سی پی یو intel p4 631 3000 2m و رم kingston533 دارم و دیدم که دوستان این سی پی یو را تا 4500 و تو سایتهای خارجی تا 8000 هم اور کردن ولی من از 4000 بیشتر نمی تونم به نظر شما مشکل از مین هستش یا مدل سی پی یو چون همین رم را خیلی بیشتر از این حرفها روی یه سیستم دیگه اور کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لطف کنید مثل همیشه دقیق راهنمایی کنید ممنون میشم.
با تشکر فراوان.
عزيز اونهايي كه مي بيني هم مادربردشون بهتر هست هم رمشون بهتر هستدر ضمن بايد ولتاژ را ببري بالا يك پاور خوب و يك سيستم خنككننده خوب لازم داري و از CPU هاي Core 2 Duo استفاده بايد بكني
با احترام به نظر دوستانی که گفتن این رم اور نمیشه باید بگم اصلا اینطور نیست و از این بیشتر جا برای اور داره و سیستم این دوستمون فعلا خیلی جا برای اور شدن داره .
مطالبی که می نویسم هم به درد ایشون میخوره هم بدرد دوستانی که علاقمند به اور هستند .
1) در صورت استفاده ار پاور های مناسب و توان بالا از فیوز های مناسبی در مسیر برق مورد استفاده سیستم استفاده شود .
2) بهترین تایمینگ برای رمهای کینگستون اورجینال چینی 5-6-6-15-23 2t می باشد.
3) دوستانی که از مینهای گیگابایت رده ga استفاده می کنند بعد از زدن del و وارد شدن به ستاب بلافاصله کلیدهای ctrl +f1 را بزنند تا گزینه های مر بوط به تغییر فرکانس و تایمنگ رم فعال شود .
فکر کنم اگه شما پاور مناسب داشته باشید به راحتی به core speed 5000 برسید.
موفق باشید.
اقا بازم دمت گرم الان دیگه هر 3 تا سیستم من اور شده و حسابی کارم راه افتاده . این قضیه ctrl+f1 خیلی با حال بود تایمنگ رم را دستکاری کردم خیلی راحت اور شد . ولی تا 4700 رسیدم از اونجا به بعد سیستم ریست میشه این قضیه فیوز هم خیلی با حال بود چون قبلا وقتی هر 3تا سیستم را روشن میکردم و مشغول رند میشود لامپا ی مغازه ضعیف میشد وسیستمها هم درست کا رنمی کرد 3 هزار تومان خرج فیوز کردم الا ن با همین سیستم intel اور شده کاری را که دیروز با 2 ساعت تموم شد امروز با 40 دقیقه تموم کردم.نقل قول:
خلاصه بازم دستت درد نکنه که تو این عید یه عیدی توپ به ما دادی.
سلام خیلی جالب بود ممنون
من cpu AMD Atholon 64 3800 هرکاری میکنم MHz از2.41 بالاتر نمیره
multiplierروی 12 وbus spped روی 200هست(defultخودشه) توی تنظیمات بایوس bus speed بالاوپایین نمیره
مادر بوردمDFI LP UT NF4 Ultra D
رمApacer 512 PC3200
پاور TVM 500watts
مينت كه خوراكه واسه اوور .
دقيق تر بگو چه تغييراتي ميدي ؟
یه کلک واسه اوور این هست که اول اصلا رم رو بالا نبرید فقط با cpu بازی کنید تا اخرین حد با باس مثلا 533 بعد باس رو بیارید بالا ،برید سراغ cpu ببرید بالا و به همین شکل جلو برید اگه رم باس 800 دارید از 800 به بالا
منظورم اینه با دفالت رمهاتون سی پی یو رو تا اخرین حدی که جا داره ببرید بالا
خوب امروز مي خواهم يك روش ديگه براي اوركلاك كردن نشان بدهم
با اين روش شما مي توانيد كلاك رم را ببريد بالا بدون زياد شدن كلاك CPU
قبلش بگم كه بايد رم و مادربرد و CPU بايد قوي باشد تا جواب بدهد
خوب به Setup مادربرد مي رويم در بخش Frequnce
بايد ratio رم را بالا ببريد
در هر مادربردي متفاوت هست
مثلا MSI در قسمت DRAM Frequncy را مي گذاريم روي 501 {4:5} تنظيم كنيد باس رم از 400 به 500 مي آيد و در CPU Z اينگونه مي توانيد ببينيد
و در مادربردهاي گيگابايت DIMM Frequncy فكر كنم باشد
مشخصات سيستم
و اينهم كه تغيير كرده اونهايي كه با قرمز نشان دادم تغيير كرده
اينهم در حالت معمولي
با PC Wizard كه تست كردم وقتي اوركلاك كردم CPU را از 3.00 به 3.60 اوردم 2800 تا داد ولي در حالت 4:5 رم 2400 داد . در حالت معمولي 2600 امتياز داد
اين اوركلاك كردن بيشتر براي كارايي رم هست ببينيد
ببينيد دسترسي به اطلاعات سريع هست
اين در حالتي هست كه رم باسش روي 500 هست 4:5
اين در حالت معمولي باس 400
و اين در حالتي هست كه سيستم را اوركلاك كردم CPU از 3000 امده 3600 باس 480 بيشتر سيستم restart مي كند
خوب كمترين Latncy را 4:5 بخاطر باسش هست
تمام
حالا يك چيز جالب خودمم كمي توش موندم
حالا Ratio را مي گزاريم روي 533 3:4 حالا نتيجه را ببينيد
فكر مي كنيد چرا Frequnce رم 160 شده؟
وقتي فركانس رم را روي 3:4 533 مي گذارم از باس 333 استفاده مي كند در صورتي كه باس من 400 هست اما سرعت خوبي هم دارد توي تست
درودنقل قول:
من یه وقتی این مینبوردو داشتم . جون میده واسه اور :46:
چنتا نکته در مورد اور با این مین البته چیزایی که یادم مونده :
حتما از بایوس اور کن .جامپر ولتاژ رم رو به 4V انتقال بده . اول از باس شروع کن تا بالاترین باسی که سیستم بوت بشه پیش روی کن . بعد یکی از RAm ratio کم کن و باز مثل مرحله قبلی باسو تا بالاترین جایی که سیستم باهاش بوت میشه بالا ببر . HT mp رو از 5 به 4 کم کن .
این مراحلو تا جایی که میتونی ادامه بده .
ولتاژ CPU رو روی اخرین رقم قرار بده و برای رم هم اگه به باس بالایی رسیدی ولتاژو ببر بالای 3V البته رمت باید بکشه . فکر میکنم ولتاژ CPU در حالت عادی تا 1.55 افزایش پیدا میکنه اگه به باس بالایی رسیدی مثلا بالای 300 از افزاینده ی ولتاژ CPU استفاده کن که با % مشخص میشه با این کار ولتاژ تا حد 2 میتونه برسه :21: که دیگه حرارت CPU خیلی میره بالا و خطر دیگه شروع میشه :27: تو این حالت بوت اولیه سیستم یه کمی طول میکشه.
در آخر کار بهتره 10 - 15 تا از بالاترین باسی که بدست میاری کمتر کنی تا هم خودت حالشو ببری هم سیستمت . :46:
نرم افزار nTUNE هم که تو cd مینت هست حتما نصب کن گزینه های خوبی برای تست و گزارش وضعیت داره.
اینم اوری که داشتم : :10: :8:
سلام منم یه 3700 amd دارم سرعت core 2.2 هستش الان تونستم تا 2.74 اورش کنم
می خواستم ببینم چطور میتونم بیشترش کنم الان hd رو گذاشتم رو 4 و cpu ferequanci رو گذاشتم رو 230 دیگه بیشتر میزارم بالا نمیاد
اینم سیستمم
m.b: winfast sli 8knaa
cpu:3700 amd 1 mb cache
ram: 2* 1gb 400 ocz
درودنقل قول:
اگه از ram ratio کم کنی خیلی بالاتر از اینا میتونی بری . به cpu هم ولتاژ بده :46:
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟؟نقل قول:
این ram ratio اسم دیگه ای هم داره؟؟
معمولا باید چند باشه؟؟
الان
multipliter:11x
Cpu Frequanci:251
Cpu core voltage:1.5
dram ferequanci:266(166)
چیزی بخ نام ram ratio ندیدم
راستی تو ساندرا جلو اطلاعات مادربرد نوشته
max cpu ferequanci:3000
یهنی بیشتر نمیشه؟؟؟
درودنقل قول:
خوب پیش رفتی :46:
منظورم همون dram ferequanci بود. توی مینها اسمهای مختلفی ازش هست ولی همشون یکین .
بازم میتونی از فرکانس رمت کم کنی و cpu ferequanc رو بیشتر کنی . اگه تو بایوس تنظیماتی برای ولتاژ چیپست داره به چیپت هم ولتاژ اضافه بده . موفق باشی :11:
آور کلاک ولتاژ از نوع آور کلاک خطرناک هستش !نقل قول:
اگه تو بایوس تنظیماتی برای ولتاژ چیپست داره به چیپت هم ولتاژ اضافه بده
و به شدت رو عمر قطعات تاثیر منفی داره
اصلا با ولتاژ موافق نيستم چون قطعات را گرم مي كند و گرما باعث پايين آمدن كارايي مي شود بدرد هيچينمي خورد فقط براي نمايش مي خورد مگر اينكه از فنهاي آبي استفاده كنيد
با نظرت موافقم اما برای رسیدن به فرکانس بالا دیگه باید این کارو کرد ! :5:نقل قول:
حالا شاید 2 سال از عمر قطعه کم کرد - مگه قراره چند سال از اون قطعه استفاده کنیم ؟
گرمارو باهات هستم :46:نقل قول:
من 1 رم vDATA داشتم که بهترین فرکانسی که باهاش میتونستم برسم تو ولتاژ 3.7 بدست میومد . تو این ولتاژ دماش 20 درجه از حالت عادی بالاتر میرفت همینطور CPU AMD 3000 که تا 1.65 ولت بهش میدادم حرارتشم خیلی میزد بالا اما بهترین کارایی رو نشون میداد . این دوتارو فقط وقتی میتونستم به این فرکانس برسونم که بالاترین ولتاژ ممکن رو به چیپست مین میدادم .
شکی هم در این نیست که یه خنک کننده چقدر میتونه کارایی رو افزایش بده :46:
من با شما موافقم و هميشه مي گم مي گم بجاي اينكه 50 سال CPU عمر كند 40 سال عمر مي كند
اگر قطعه ماله يك شركت معتبر باشد بدانيد سوختن تو كارش نيست
مخصوصا رم كه اينهمه حساس هست من 2 تا geil تاحالا خراب كردم تازه اون موقع زياد ولتاژ نمي دادم از اين كارها نمي كنردم و Geil هم رم خوبي هست ,و پدر اين OCZ را در اوردم ولي خراب نشده
بهتر عزيز تست بگيري موقعي كه به CPU ولتاژ مي دهي و موقعي كه به ان ولتاژ نمي دهي
مخصوصا در كارهاي ميكس كه انجام دادم در حالت معمولي وقتي به دماي 65 مي رسيد ديگه نا نداشت CPU فكر با ولتاژ حدود 80 يا 85 برسد
من يك CPU 2.66 داشتم فنش يك طرفش شكسته بود و دماي CPU روي 90 بود و من نمي دونستم يك بار رايت كردم با Nero هي بافر مي رفت پايين هي مي آمد بالا سيستم نمي كشد يك رايت با 16 يا 12X حدود نيم ساعت طول كشيد و دماي CPU را نگاه كردم حدود 95 نزديكهاي 100 مي آمد
آنهايي كه ولتاژ مي دهند حتما از يك خنك كننده آبي يا فنهاي توپي استفاده مي كنند
50 سال :18: مگه قراره این CPU هارو واسه نوه هامون نیگر داریم :13:نقل قول:
الان اگه یه CPU تا 4 سال جوابتو داد خیلی حال کردی . من خودم تا حالا یه cpu رو 2 سال هم نیگر نداشتم .
یه جایی خوندم AMD و intel گفتن CPU هاشون 10 سال عمر مفید دارن که این عمر در صورت اورکلاک به 7 سال میرسه . تا 7 سال هم دیگه این CPU از رده خارج شده !
عزيز من منظورم جدي نبود كه همانطور كه مي گيد براي كار كردن Cpu 3 يا 4 سال است اگر Cpu قوي خريداري كرده باشيد من منظورم اين نبود كه حتما 50 سال بايد استفاده كنيد منظورم اين بود كه اگر 50 سال عمر كند Cpu شما شما فقط چند سال استفاده مفيد دارد بعدش بايد به فكر ارتفا باشيد
البته الان سيستمهاي 386 هنوز دارند كار مي كنند با نفت
درود
اور 1 CPU یه مقدار قدیمی : :20:
MainBoard :asus-k8n
توی بایوس fsb بالاتر از 300 نداشت :41:
دارم روي يه مطلب جديد كار مي كنم تحت عنوان تاثير اووركلاك بر روي پردازنده .نقل قول:
تا چند روز اينده آماده ميشه و قرار مي د م/.
من که باهات خیلی حال میکنم منتظر مطلب جدیدت هستم . :5: :5: :5: :10:نقل قول:
درود
آیا راهی وجود داره که موقع خرید CPU بشه revision مدل رو تشخیص داد ؟
چیزی که مشخصه اینه که هرچی revision جدیدتر باشه CPU بهتر اور میشه . :20:
سلام ..
بايد در مورد OPN تحقيق كني .
مثال در مورد پردازنده هاي AMD اينجا هست مي توني ببيني :
اگر متوجه نشدي جريان چيه بگو تا يه توضيح كوچك بدم
موفق باشي /.
=========
اينجا رو هم ببين , جالبه :
ممنون از لینکهایی که گزاشتی .
ترتیب خاصی برای revision وجود داره ؟ همینطور Steping ؟
از کجا میشه آخرین revision منتشر شده رو فهمید ؟
سلا منقل قول:
خوبي ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي توني اطلاعاتي را كه مي خواي بدست بياري /.
با سلام
بچه ها من بیشتر از این نمیتونم سیستم اور کنم
ار 2.2 رسوندمش به 2.6 ولی میگن بیشتر هم میشه
اینا رو تو setup انجام دادم
اینم مشخصات سیستم
CPU: 3700 athlon 64 1mb cache
M.b: winfast sli cf-k8naa
ram:2*1Gb ocz 400 high prefermance
اردلان جان شما بايد در تاپيك زير برويد و اونجا پست بدهيد
و عكس را بصورت لينك بگذاريد با تشكر