[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپل در سه روز ابتدایی عرضه، 10 میلیون آیفون فروخت.
3:2 البته.نقل قول:
Printable View
اپل در سه روز ابتدایی عرضه، 10 میلیون آیفون فروخت.
3:2 البته.نقل قول:
آناندتک قبل از عرضه ریویو، بنچمارک های ابتدایی آیفون 6 و +6 رو عرضه کرده که بد نیست مرور کنیم:
این هم نتایج، مرورش برای بعضی از دوستان که معتقد بودن "آیفون سخت افزار 2 سال پیش رو داره" و با نکسوس 4 مقایسه می کردن بد نیست :n01:
باتری 1810 میلی آمپر ساعت با ولتاژ 3.82 -> در سایر گوشی ها معمولا یعنی عمر باتری افتضاح (چیزی که بعضی از دوستان به خاطرش به اپل خرده گرفتند)، ولی می بینیم بطور محسوس عمر باتری از اکثر رقیب های اندرویدی در آیفون 6 بهتره.
سلام بله اشتباه از من بود ( با آيپد اشتباه گرفتم )
Sent from my iPad using Tapatalk
سایت DisplayMate که یکی از حرفه ای ترین منابع آنلاین برای تست مانیتورها و صفحات موبایل و تبلت هست در ریویو صفحه آیفون 6 پلاس نوشت:
Best Smartphone LCD Ever Tested
iPhone 6 Plus: Based on our extensive Lab tests and measurements, the iPhone 6 Plus is the Best performing Smartphone LCD display that we have ever tested.
The iPhone 6 and iPhone 6 Plus are the current Best Mobile LCD Displays.
تا اونجایی من دیدم تو ایران 80 درصد کسایی ایفون دارن کار کردن باهاش رو هم بلد نیستن
فقط یه استفاده مفید داره اونم کلاس گذاشتن :n02:
اخه کدوم ادم عاقلی میاد 6 تومن بده ایفون 6 بگیره!!!
به کار ما ایرانیا فقط اندروید میخوره .:n01:
تنها نکته منفی باتری متوسطش هست ...که از apple خیل بعید بود ...
نقل قول:
6 تومن ؟! این قیمت های کذایی که در بازار موجود هست ربطی به قیمت واقعی آیفون نداره و ماحصل تلاش یه مشت (بهترین لقبی که میشه پیدا کرد) سودجو برای سوء استفاده از عموم بی اطلاع مردم هست. شما برید فروشگاه آنلاین اپل، کشور امارات، ببینید قیمت یه آیفون طبق مدل انتخابی شما چقدر در میاد! شاید حداقل این تصور غلط رو کنار بذارید.
تست های انجام شده (یه نمونش چند تا پست بالا تر هست) نشون میده که عمر باتری بهبود داشته. در بررسی های مختلف هم نظرات مختلفی اعلام شده که در مجموع بازخوردها مثبت بوده.نقل قول:
البته معیار سنجش شما به عنوان "باتری متوسط" مشخص نیست.
البته سیستم عامل ios مثل اندروید نیست . و کم مصرف تر هستش .نقل قول:
بدهی هست هر چی عمر باتری بیشتر باشه خیلی کاربر پسند تر هست .
دوست عزیز اصلا منظور پست من رو فهمیدین؟ :n01:نقل قول:
حداقل صفحه قبل رو مطالعه می کردید بعد جواب میدادین
من طبق این پست گفتم که ایفون با این قیمت 6 تومن ارزشی نداره و ادم عاقلی هم نمیره بخره تا بیاد قیمت واقعی خودش,بعد اقدام کنه !
سلام ... میشه بگید از چه قابلیت آیفون ( ios ) در ایران نمیتونید استفاده کنید ؟ :n13:نقل قول:
عمر باتری به موارد زیادی بستگی داره و نه فقط سیستم عامل !نقل قول:
موضوع اونجا جالب میشه که اپل با افزایش اندازه صفحه نمایش و افزایش قدرت پردازنده، بهبود داشته در مورد عمر باتری.
دقت کرده باشید من صفحه قبل هم چنین پست هایی رو جواب دادم، پست قطعا تمامی پست ها رو مطالعه کردم:n02:نقل قول:
از طرفی پست شما فقط شامل این مورد نبود و سایر مواردی رو که عنوان کرده بودین به برداشتی که من کردم بیشتر نزدیک بود.
در هر صورت فلسفه پست شما برای من روشن شد :n01:
سلام. آخه یعنی این مطلب چقدر به نظر شما سنگین اومد که لازم به دبل چک داشت؟ توی اون دو خط الگوریتم کیهان رو که فرموله نکرده بودین که مخاطب رو به نفهمیدن متهم می کنید! ایشون به گمان من کاملاً متوجه منظور شدند. پاسخشون هم این بود که این قیمتها واقعی نیست و سودجویانست. قیمت رسمی گوشی رو که دیگه همه می دونند و اپل رسماً اعلام کرده (به پستهای قبلی تر مراجعه کنید). همین طور همه می دونند که از این مبلغ اضافی چیزیش تو جیب اپل نمی ره.نقل قول:
بر این اساس، مشخصاً می شه فهمیداپل اون قدر مهم هست که نسبت به این قضیه این طوری واکنش نشون داده می شه و بزرگنمایی می شه. ما که ندیدیم بابت گرون شدن بلیت یه مسابقه این اندازه گرد و خاک بپا شه (هر سال که آیفون جدید تازه می آد بیرون، دقیقاً همین واکنشها بروز می کنه!). لحن شما هم کمک زیادی به روشن شدن موضوع نمی کنه، بخصوص الآن که دیگه معلومه پروموشنیستای سامسونگ، خیلی علاقه دارند به عنوان یک تاکتیک مؤثر روی قیمت آیفون مانور بدن.
به عنوان مثال، این که آیفون ارزشی داره یا نداره، بر اساس مبلغ کم یا زیاد تعریف نمی شه. اگر کسی الآن بخره فقط گرون خریده نه این که چیز بی ارزشی خریده باشه!
نگاهی دقیق تر به تراشه A8 :
مشخص شده که GPU استفاده شده برخلاف تصور قبلی GX6450 (با 4 هسته) هست نه GX6650.
مطابق تست معتبر DxOMark آیفون های جدید دارای بهترین دوربین در بین تمامی دوربین های تلفن های همراه هستن !
اطلاعات کامل :
هرکی بیاد تو این تاپیک نظرش راجع به ایفون های جدید عوض میشه...به به!
اولا اینکه مقایسه آیفون 6 با نکسوس4 از لحاظ قدرت cpu و gpu نبود...یه بار دیگه به اون عکس نگاه کنین متوجه میشین....نمیدونم جدیدا اعداد و ارقام واسه فن های اپل مهم شده!؟
خوبه خبر های منفی رو هم تو تاپیک پوشش بدین
مثلا
محتوای مخفی: خم شدن آیفون 6پلاس
یا مثلا تست باتری رو از سایت های مختلف بزارین:
محتوای مخفی: فون آرنا
خب همه همینطورن!!:n02:نقل قول:
موضوع اونجا جالب میشه که اپل با افزایش اندازه صفحه نمایش و افزایش قدرت پردازنده، بهبود داشته در مورد عمر باتری.
من تعداد زیادی از ویدیوهای تست های مربوط به ضربه آیفون های جدید رو دیدم و خب نتیجه اش رو خلاصه اینجا میذارم.
آیفون 6 در تست های مربوط به پشت و کنار عالی عمل میکنه و تغریبا هیچ آسیبی نمیبینه! اما صفحه اون در برخورد با زمین به راحتی خورد میشه. آیفون 6 پلاس در تست مربوط به پشت مثل آیفون 6 عمل میکنه و آسیبی نمیبینه اما در تست های مربوط به کنار و صفحه آسیب میبینه و حتی صفحه از بدنه گوشی جدا میشه گاها.
نکته جالبی که اینجا هست اینکه صفحه هر دو گوشی بعداز خورد شدن هم به خوبی کار میکنن!
پس مواظب آیفون های جدیدتون باشید و نذارید با صفحه زمین بخورن. :n11:
خیر این چیزها (تست های سرعت و ... گوشی) فقط برای "غیر فن" های اپل مهم هست :n01: ، هر کس که از محصولات اپل خوشش بیاد، در اصل براش تنها چیزی که مهمه لوگوی اپل پشت گوشی است.نقل قول:
تا وقتی دوستانی هستند که خبر منفی از زیر چشمشون در نمیره (تاپیک های آیفون های قبلی رو ببینید)، ما ترجیح میدیم جا رو برای جوون ها باز کنیم و توی ذوقشون نزدیم :دینقل قول:
جالبه . تعدادی از کسایی که آیفون 6 پلاس رو خریده بودن از جنس ضعیف بدنه شکایت کرده بودند امروز یه ویدیو تو سایت زومیت بود آیفون 6 پلاس رو خم میکردندکاملا" کج میشد ...فکر کنم انعطاف پذیر باشهنقل قول:
نقل قول:
نظر ما که از اول یه چیز بوده ! :n02: حالا اگه نظر شما چیز دیگه ای هست می تونید بررسی ها و سایر اخبار رو مرور کنید، نظرتون عوض هم نشد خیلی اهمیتی نداره ! قرار نیست همه نظرات یکی باشه.
زحمت پوشش اخبار منفی هم با شما، ببینیم چقدر خبر منفی می تونید جمع کنید :n01:
در مورد تست باتری هم همونطور که قبلا هم گفته شد نظرات مختلفی وجود داره ولی در مجموع بازخوردها مثبت بوده. این تستی که شما گذاشتی مربوط به چی هست؟ مرور وب؟ پخش فیلم؟ استفاده از وای فای؟ مکالمه ؟ معمولا تست باتری به این صورت انجام میشه ! چیزی که اینجا نوشته شده Custom web-script معلوم نیست دقیقا چی هست !
نه جدیدا این بنچمارک ها هم از مد افتادن و تعجم از این بود که شما همه اونا رو گذاشته بودین!نقل قول:
نظرات مربوط به ساعات بعد از کنفرانس ، میتونین تو سایت های فارسی و غیرفارسی مشاهده کنین:)نقل قول:
من نمیخواستم بیام ضد آیفون های جدید مطلب بزارم...منظورم جو گل و بلبل اینجا بود که خوبه آدم یه جانبه رفتار نکنه...یکم تعادل همیشه خوبه!
در ضمن لحن صحبتتون زیاد خوب نبود.....یکم تعادل همیشه خوبه!
////
اون تست هم مربوط به سایت phoneArena میشه و خودش توضیح داده...که یه اسکریپت رو اجرا میکنه و واسه گوشی شرایط استفاده روزمره رو شبیه سازی میکنه!
اون بازخورد ها منظور چی هست؟ چند تا سایت محدود باتری آیفون های جدید رو بررسی کردن و در مجموع نمیشه گفت مثبت بوده....البته شاید منظور شما نسبت به آیفون های قبلی باشه....
یا نظرات خریدارای گوشی منظورتونه؟:دی
توضیحی که شما فرمودین رو که در خود سایت نوشته بود، ولی همونطور که ملاحظه می کنید هیچ توضیح دقیقی در مورد اینکه این اسکریپ ذاتا چی هست؟ چطور نوشته شده و ... داده نشده. در مقابل مقایسه کنید سایر تست هایی (چه به نفع آیفون و چه به ضرر آیفون) که مثلا مدت زمان مکالمه یا مرور صفحات وب رو ملاک قرار داده. قطعا این تست ها دارای اعتبار بیشتری هستند. نظر شما خلاف این مورد هست ؟!نقل قول:
نظرات مربوط به ساعات بعد از کنفرانس ، میتونین تو سایت های فارسی و غیرفارسی مشاهده کنین:)
من نمیخواستم بیام ضد آیفون های جدید مطلب بزارم...منظورم جو گل و بلبل اینجا بود که خوبه آدم یه جانبه رفتار نکنه...یکم تعادل همیشه خوبه!
در ضمن لحن صحبتتون زیاد خوب نبود.....یکم تعادل همیشه خوبه!
////
اون تست هم مربوط به سایت phoneArena میشه و خودش توضیح داده...که یه اسکریپت رو اجرا میکنه و واسه گوشی شرایط استفاده روزمره رو شبیه سازی میکنه!
اون بازخورد ها منظور چی هست؟ چند تا سایت محدود باتری آیفون های جدید رو بررسی کردن و در مجموع نمیشه گفت مثبت بوده....البته شاید منظور شما نسبت به آیفون های قبلی باشه....
یا نظرات خریدارای گوشی منظورتونه؟
تعداد سایت های بررسی کننده آیفون محدود نیست، کافیه iPhone 6 review رو سرچ کنید و یه نگاهی به بررسی باتری بندازید. موردی که عرض کردم شامل نظرات تک و توک دوستانی که تا الان آیفون رو خریدن هم میشه.
خوبه فکر کنم با قسمت اول حرفام مشکلی نداشتین:دی
////
بله منم گفتم که خود phoneArena هم توضیح داده....فعلا باید منتظر تست gsmarena باشیم
محتوای مخفی: محدود یا نامحدود
به نظر من این خاصیت منفی نیست که فلز خمش بیشتری داره و ارتجاعی نیست
باید قبول کرد که هر متریالی یه مزیتی داره و یه نقطه ضعفی
وقتی ضخامت گوشی کمتر شده باشه و ابعاد سطح بیشتر شده باشه این مشکل پیش میاد
پلی کربنات به هیچ عنوان اون حس خوشایند فلزی بودن رو منتقل نمی کنه ولی ارتجاعی هست و خم نمیشه در مقابل آلومینیوم که توی بدنه آیفون به کار رفته غیر از زیبایی حس متفاوتی رو منتقل می کنه اما این ایراد خم شدن رو هم داره، نمیشه همه چیز با هم یکجا وجود داشته باشه!
درسته ولی خب انتظارها از اپل معمولا بالاست. من یادمه آیفون نسل اول که داشتم خم شده بود کمی، نه به مقداری که اذیت کنه ولی محسوس بود. آیفون 5/5s هم خم شدگی داشت البته به خاطر سایزشون تعدادشون کم بود. شاید انتظار میرفت اپل پیشبینی کنه این وضعیت رو و یه فکری به حالش بکنه (استفاده از آلیاژ خاصی از آلومینیوم که مثلا مقاومتش نسبت به خم شدن بیشتر باشه، مثلا).نقل قول:
به هر حال باید دید چقدر مسئله مشکل ساز خواهد شد. قطعا اپل خبر داشته گوشی نسبتا راحت خم میشه، مهم اینه که سیاستشون درباره گارانتی این محصولات چیه. اگه خم شدن رو جزو موارد مشمول گارانتی حساب کنند که جای هیچ نگرانی نیست از طرف من.
مشکل اینجاس که سیاست تیم کوک مثل استیو جابز سر قضیه آیفون 4 هست یا نهنقل قول:
چون این مشکل 100% فیزیکی هست و با آپگرید و این صوبتا حل نمیشه! و بعیده شامل گارانتی بشه
این ایراد ممکنه برای خیلی از تلفن های فلزی پیش بیاد ولی چون میزان فروش و تو دید بودن آیفون بسیار بیشتر از برندهای دیگه هست رسانه ای میشه
به نظر من یه بامپر یا قاب خشک مشکل رو کامل حل میکنه، توی ایران خودمون از هر 100 نفری که آیفون دارن 1 نفر ممکنه قاب استفاده نکنه غیر از اینه ؟
نقل قول:
نه خب اون قسمت اول رو به احترامتون ویرایش کردم ولی انگار خودتون به حرف های خودتون هم اعتقادی ندارید ! :n02:
شمایی که با این لحن صحبت می کنید و هدفتون رو خلاف اون چیزی که به طور واضح از پست هاتون بر میاد عنوان می کنید، نمی دونم چطوری بقیه رو به تعادل دعوت می کنید ؟! :n02:
کنفرانس اپل کی بود؟ یادش بخیر ! آیفون های جدید معرفی و وارد بازار شد شما هنوز به نظرات بعد از کنفرانس استناد می کنید ؟! کمی به روز بشید لطفا.
البته بهتون حق میدم چون از وقتی گند دستکاری های برندهایی مثل سامسونگ در این تست ها در اومد شما اعتمادتون رو نسبت بهشون از دست دادید ! البته اپل عادت به همچین کاری نداره و به خاطر همین هست که ما همچنان با افتخار بهشون استناد می کنیم ! شاید از مد افتادن بهترین دلیلی باشه که پیدا کردین :n02:نقل قول:
نه جدیدا این بنچمارک ها هم از مد افتادن و تعجم از این بود که شما همه اونا رو گذاشته بودین!
فکر کنم یه مشکلی هم در معنی و مفهوم کلمه "محدود" براتون وجود داره. اینطوری که شما فرمودین انگار یکی دو تا سایت فقط در این زمینه موجود هستند در صورتی که اگه لطف کنید و اون عبارتی رو که خدمتتون عرض کردم رو تویه گوگل کپی پیست کنید تعدادشون نه در حد نامحدود به معنای بی حد. بی پایان (معنی بر گرفته از لغتنامه دهخدا !) بلکه بیشتر از محدود هست که می تونید نتایجشون رو مرور کنید.نقل قول:
اون بازخورد ها منظور چی هست؟ چند تا سایت محدود باتری آیفون های جدید رو بررسی کردن
و در آخر اینکه توضیحات سایت phonearena هم هیچ چیز خاصی رو روشن نمی کنه و به نظر می رسه شما علاقه دارید به جای تست هایی با معیارهایی که عرض کردم، به تست های اینچنینی استناد کنید؛ البته برای جمع آوری خبرهای منفی شاید مجبور باشید. :n01:
یه ویدئو جدید بود که خم شدگی رو بایه قاب خوب ولی انعطاف پذیر (نه خیلی) تست می کرد که باز هم تحت فشار زیاد اونم با دست کمی خم شدگی پیدا کرد. بسیار کمتر از حالت عادی. ولی در سایر تست ها مثل گذاشتن گوشی در جیب عقب و ... هیچ مشکلی پیدا نکرد.نقل قول:
به نظر من یه بامپر یا قاب خشک مشکل رو کامل حل میکنه، توی ایران خودمون از هر 100 نفری که آیفون دارن 1 نفر ممکنه قاب استفاده نکنه غیر از اینه ؟
دقیقا مسئله همینه که انتظار ها از اپل بالاست و بیشتر از هر برند دیگه ای زیر ذره بین هست. مثلا همین بیرون زدگی دوربین مگه آیفون 6 اولین گوشی بود که دوربینش به این شکل طراحی شده؟ ولی واکنش ها رو ببینید.
باید دید واکنش و راهکار اپل در مورد مشکل خم شدگی گوشی ها چی هست.
به نظرم حتی یک اسکلت خاص داخلی هم میتونه این مشکل رو حل کنه که البته باعث افزایش ضخامت گوشی خواهد شد.نقل قول:
درسته چیزی مثل شاسی های سری اکسپریا Z، به نظرم کاش اینقدر وسواس روی باریک کردن تلفن نبود ولی همچین چیزی هرگز رخ نمیده چون این گوشی دیگه به تولید انبوه رسیده و به بازار رفتهنقل قول:
تنها راهش همون قاب خشک هست که اپل باز باید با تخفیف یا بصورت رایگان توزیع کنه یا اینکه گوشی رو پس بگیره که این مورد آخری خیلی بعیده
آیفون 6 در مقایسه با 5s :
38 درصد پیکسل بیشتر
38 درصد صفحه بزرگ تر
50 درصد سریع تر
25 درصد عمر باتری بیشتر
فقط با 16 درصد ظرفیت بیشتر باتری
نقل قول:خیر همه همینطور نیستند. نسبت ها رو ببینید. بقیه برندها اکثرا با بزرگ کردن باتری عمرش رو زیاد می کنند. واضحه که حتی با یکسان بودن باتری 6 و 5s ، باز هم 6 عمر باتری بهتری می داشت با همه این تفاوت ها.نقل قول:
به نظر میاد این قضیه خم شدن خیلی سر و صدا کرده. دوستان هم که به درستی گفتن اپل کاملا" زیر ذره بینه...
بعد از سونی و اون جمله جالب در مورد لنز دوربین دوربین، حالا نوبت به LG رسیده! :|||
این هم حرکتی که سونی زده بود:
سلام دوستان . دقایقی پیش ورژن 8.0.1 برای تمام دستگاه ها ارائه شد . همین حالا میتونید از طریق ota آپدیت کنید . ( اگر نیومد میتونید یک بار خاموش روشن کنید :n02: )
تغییرات این نسخه:
- رفع مشکل HealthKit، هم اینک برنامه هایی که از این API استفاده کردند در اپ استور تایید میشوند.
- رفع مشکل عدم نمایش کیبرد های جانبی هنگام وارد کردن پسورد در قسمت های مختلف سیستم عامل
- رفع مشکل عدم دسترسی برخی از برنامه های به Library تصاویر شما
- بهبود قابلیت Reachability در آيفون ۶ و ۶ پلاس
- رفع مشکل مصرف غیر عادی اینترنت سیمکارت هنگام دریافت SMS/MMS
- بهبود قابلیت Family Sharing
- رفع مشکل عدم ریستور زنگ ها از طریق بکاپ iCloud
- رفع مشکل عدم آپلود تصویر و ویدئو در سافاری
آپدیت : فعلا آپدیت نکنید مثل اینکه که مشکل داره ( no service ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- این مشکل فقط روی آیفون 6 و 6 plus هست . بقیه میتونن آپدیت کنن .
- این آپدیت از طرف اپل حذف شد ! :n04:
نه راستش فکر نمیکردم با حرفم موافق باشین...فن های اپل به تعصب معروفن(منظورم بدی ندارم)...همین که Stream میگن فن های اپل همین مارک سیب گاز زده واسشون کافیه گواه همین مطلبه!نقل قول:
نه خب اون قسمت اول رو به احترامتون ویرایش کردم ولی انگار خودتون به حرف های خودتون هم اعتقادی ندارید ! :n02:
شمایی که با این لحن صحبت می کنید و هدفتون رو خلاف اون چیزی که به طور واضح از پست هاتون بر میاد عنوان می کنید، نمی دونم چطوری بقیه رو به تعادل دعوت می کنید ؟! :n02:
کنفرانس اپل کی بود؟ یادش بخیر ! آیفون های جدید معرفی و وارد بازار شد شما هنوز به نظرات بعد از کنفرانس استناد می کنید ؟! کمی به روز بشید لطفا.
//////
خط اول اولین پست من تو این تاپیک رو بخونین و ارتباطش رو به "کامنت های شب کنفرانس اپل" متوجه میشین! دیگه حرفی ندارم
شما هنوز تو فکر اون قضیه هستین جالبه:n02:نقل قول:
البته بهتون حق میدم چون از وقتی گند دستکاری های برندهایی مثل سامسونگ در این تست ها در اومد شما اعتمادتون رو نسبت بهشون از دست دادید ! البته اپل عادت به همچین کاری نداره و به خاطر همین هست که ما همچنان با افتخار بهشون استناد می کنیم ! شاید از مد افتادن بهترین دلیلی باشه که پیدا کردین :n02:
سامسونگ سقف فرکانس gpu گوشی (s4 بود فکر کنم) رو تو چند تا پروسس مثلا دوربین و برنامه بنچمارک و.... بالاتر گذاشته بود و در نتیجه تو بنچمارک قوی تر ظاهر میشد....همین!!!
ولی شما اگه پیگیر اخبار باشین میبینین اون تب بنچمارک و امتیاز یه سالی هست خوابیده:)
البته اون لفظ نامحدود شوخی بود در این مورد که شما فرمودین محدود نیست!! من تعداد سایت ها نشمردم واسه همین از کلمه "محدود" استفاده کردم!نقل قول:
فکر کنم یه مشکلی هم در معنی و مفهوم کلمه "محدود" براتون وجود داره. اینطوری که شما فرمودین انگار یکی دو تا سایت فقط در این زمینه موجود هستند در صورتی که اگه لطف کنید و اون عبارتی رو که خدمتتون عرض کردم رو تویه گوگل کپی پیست کنید تعدادشون نه در حد نامحدود به معنای بی حد. بی پایان (معنی بر گرفته از لغتنامه دهخدا !) بلکه بیشتر از محدود هست که می تونید نتایجشون رو مرور کنید.
و در آخر اینکه توضیحات سایت phonearena هم هیچ چیز خاصی رو روشن نمی کنه و به نظر می رسه شما علاقه دارید به جای تست هایی با معیارهایی که عرض کردم، به تست های اینچنینی استناد کنید؛ البته برای جمع آوری خبرهای منفی شاید مجبور باشید. :n01:
ولی خب شایدم بشه از این نظر نگاه کرد شما که منبع معتبری مثل phoneArena رو قبول ندارین چون آیفون های جدید از تست ـش امتیاز خوبی نگرفتن!؟:n09:
من فقط خواستم جو تاپیک رو یکم عوض کنم و بگم خبر منفی هم هست...آیفون از بهشت که نیومده!
مبارکتون باشه
نقل قول:هیچ چیز خاصی رو روشن نمیکنه؟! یعنی چی؟نقل قول:
اصلا صرف نظر از اینکه این تست چجوری انجام شده و جزییاتش چی بوده، همه اون گوشی ها یه کار معین رو توی شرایط برابر انجام دادن اینم نتایجش بوده. مشکلش الان کجاست این؟
اینم یه تست باتری دیگه از Tom's Guide که با توجه به معیارهای شما دارای اعتبار بیشتری هستن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
We used our standard battery test on the iPhones as well as the Android devices. For both platforms, we created an app that opens the native Web browser on the phone, and then visits 50 popular web sites in a loop, pausing for 60 seconds on each until the battery is drained. Before running the test, we set the display brightness to 150 nits, ensure that the battery is fully charged, and turn off Wi-Fi, Bluetooth, notifications, and GPS..
اینکه عمر باتری iPhone 6 زیاد جالب نیست و از بقیه رقیباش عقب تره که الان کاملا مشخصه و بحثی روش نیست اصلا. همینجوری آمار و ارقام و اعتبار سایت ها رو زیر سوال نبرید.
اپل هم باتری رو 300mAh زیاد کرده که!!نقل قول:
خیر همه همینطور نیستند. نسبت ها رو ببینید. بقیه برندها اکثرا با بزرگ کردن باتری عمرش رو زیاد می کنند.
یه مثال نقض فکر میکنم کافی باشه
سونی 100mAh باتری z3 رو نسبت به z2 کم کرده ولی طول عمر بیشتر شده....جالبه نه؟
میتونین اینو اثبات کنین؟:eh:نقل قول:
واضحه که حتی با یکسان بودن باتری 6 و 5s ، باز هم 6 عمر باتری بهتری می داشت با همه این تفاوت ها.
چون تمایل زیادی به نخوندن عرایض سایرین و پاسخ دادن دارید، دوباره تکرار می کنم:نقل قول:
آیفون 6 در مقایسه با 5s :
38 درصد پیکسل بیشتر
38 درصد صفحه بزرگ تر
50 درصد سریع تر
25 درصد عمر باتری بیشتر
فقط با 16 درصد ظرفیت بیشتر باتری
عرض کرده بودم نسبت ها رو ببینید.
دوباره، چون تمایل زیادی به نخوندن عرایض من و پاسخ دادن دارید، تکرار می کنم: // بقیه برندها اکثرا با بزرگ کردن باتری عمرش رو زیاد می کنند. // نگفتم همه که دنبال مثال نقض می گردید. به علاوه در Z2 به Z3 :نقل قول:
اصلا افزایش صفحه نمایش نداشتیم
افزایش رزولوشن نداشتیم
افزایش سرعت نداشتیم (از پردازنده دقیقا یکسان استفاده شده،)
ظرفیت باتری 3 درصد کاهش یافته.
عمر باتری از جهاتی کاش یافته (Talk time 3G تقریبا 16 درصد کاهش یافته، 2G حدود 7 درصد کاهش) و از جهاتی هم افزایش (موزیک دستگاه 8 درصد افزایش یافته). در تست های GSMArena هم (که برخلاف سایت مورد علاقه شما که معتبر می دونیدش، حداقل ریز تست ها رو نوشته) باتری Z3 در نهایت 3 درصد ضعیف تر از Z2 بوده.
با در نظر گرفتن این ها، خیر جالب نیست. مقایسه کنید با آمار آیفون :n01:
بله خیلی ساده:نقل قول:
باتری آیفون 6 امسال 16 درصد افزایش ظرفیت داشته نسبت به 5s.
عمر باتری آیفون 6 هم 25 درصد افزایش داشته نسبت به 5s.
با استفاده از یک نسبت تناسب ساده (ریاضیات سوم ابتدایی) می تونید به این نتیجه برسید که با ظرفیت های مساوی، عمر باتری آیفون 6 بیشتر خواهد بود.
فکر می کردم متوجه بشید که لحن من در اون جمله با طعنه بود در پاسخ با حرفی که شما با طعنه زده بودید / نمی دونم امیدوار باشم متوجهش نشده باشید (که دیگه نمی دونم چی بگم) یا امیدوار باشم حداقل متوجهش شده باشید و دونسته حرفی که من نزدم رو به من نسبت میدید (که باز هم نمی دونم چی بگم).نقل قول:
واضحه رفتار چه افرادی پر از تعصب است و چه افرادی دارن منطقی و علمی بحث می کنند.
سلام جناب stream عزیز
ممنون از پاسخگوییتون به سوالهایی که پرسیده میشه...
من سالهاست که کاربر اندروید هستم.به خاطر قیمت تقریبا بالای آیفون و یه سری مسایل که در مورد کار کردن با اون وجود داره نه تنها علاقه ای به آیفون نداشتم،حتی خبرهای مربوط به اون هم توی این چند سال دنبال نمیکردم.خب یکی از دلایل اصلیم هم به جز اون بحث قیمت که گفتم،سایز کوچیک گوشیهای آیفون بود.منتها الان که 6پلاس اومده تصمیم گرفتم که یک آیفون 6 پلاس رو تهیه کنم و مطالبی رو که توی این مدت در مورد آیفون و ios و خیلی چیزای دیگه مطالعه کردم منو بسیار علاقه مند به این برند کرده.اینا روگفتم که بدونید به قول یکی از دوستان از همون کسایی هستم که آیفونو تا حالا تو دستم نگرفتم :) ... (البته چون علاقه ای بهش نداشتم.)
سوالی که میخوام بپرسمو با یه مثال مطرح میکنم که بهتر متوجه بشید
به عنوان مثال کسی که میخواد از ویندوز کوچ کنه به سمت لینوکس،خب اولش با یه محیط ناشناخته روبرو میشه با یه سری الفاظ خاص که واسش نامفهومه.حتی زمانی که با میحط لینوکس و اون اصطلاحات خاصش آشنا بشه بازم ویندوز واسش یه چیز دیگه است.
من اصلا و به هیچ عنوان قصد مقایسه کردن ندارم.
منتها میخواستم ببینم آیا کار کردن با ios و ituns یا مثلا موضوعی مثل جیلبریک کردن یا نکردن (جدای از مزایا یا معایبی که داره که من از اونا هم اطلاعی ندارم متاسفانه)،آیا سر و کله زدن با همچین مسایلی ممکنه که باعث دلزدگی و پشیمونی من بشه از داشتن یه گوشی آیفون؟
البته امیدوارم که نشه...چون در هر صورت همون مدل آیفون رو که گفتم،میگیرم وسعی میکنم که ازش لذت ببرم.
ولی آیا واقعا تا این حد سخته کار کردن با یه گوشیه اپل؟
پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون....
کار کردن با iOS بسیار ساده است (از اندروید خیلی ساده تر هست). هیچ پیچیدگی خاصی نداره و در اینترنت هم پر از راهنما و ویدیو و ... است. الان پیرزن های 70 ساله راحت آیفون می خرن و استفاده می کنن. کلا سادگی همیشه فاکتور اصلی اپل در طراحی محصولات است.نقل قول:
اپل یک راهنما داره برای مهاجرت از اندروید: