نه بدون وی پی ان تست گرفتمنقل قول:
Printable View
نه بدون وی پی ان تست گرفتمنقل قول:
نه عاخه امکان نداره پینگ داخلی ۱۸۰ باشه غیرممکنه ، تو گوگل بزن ip ببین چی میزنه ...نقل قول:
Details for 185.129.188.39نقل قول:
IP: 185.129.188.39 Decimal: 3112287271 Hostname: 185-129-188-39-dynamic.shabdiznet.com ASN: 50530 ISP: Shabdiz Telecom Network Organization: Shabdiz Telecom Network Services: None detected Type: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Assignment: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Blacklist:
Continent: Asia Country: Iran [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] State/Region: Alborz City: Karaj Latitude: 35.8355 (35° 50′ 7.80″ N) Longitude: 51.0103 (51° 0′ 37.08″ E)
یه ریبوت کن ببین بهتر میشهنقل قول:
یه تست از دانلود از سرور داخل
خیلی نوسان داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه سرور داخلیه ، اگه همین جوری بمونه که افتضاحه ، ریبوت کن ببین پینگ چطوری میشهنقل قول:
از وضعیت خط تو مودم اسکرین بدید.و اینکه کدوم شهرید ؟نقل قول:
مولتی داخل:نقل قول:
تک داخل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شاهرود
با همین شرایط خط با پیشگامان شرایط خیلی بهتری داشتم
خر شدم گفتم بیام این شرکت که جشنواره با حجم بالا و قیمت پایین داره
هر ارزونی بی علت نیست
این شرکت آشغاله جشنواره گذاشته بود 3 ماه 1500 گیگ بین الملل 75 تومن!!!!!!! یعنی ملوم بود یه ریگی تو آستینش هست!!!! دیده بان که خدای حجمه چنین سرویسی رو هیچ وقت نداده بعد این شرکت .........!
یه ایرادی که به بیشتر کاربرا وارده اینه که تا یه چیز میشه سریع شرکت عوض نکنید !!!!! بمونید همونو گیر بدید درستش کنن!!!!
مثل من که پدر سلطانی رو درمیارم تو دیده بان تا درستش کنه تازه بهمم گزارش میده که چیشد .....
روزای اول منم وضعیتم خوب نبود بعدا درست کردم.عجله نکنید.نقل قول:
شما اول Annex M رو غیر فعال کنید تو مودم و فقط adsl2+ AnnexA بذارید تا یکم باند آپ استریمو بده به دانلود و snr بیاد بالا.(نیازی نیست خط آپ 2 مگ داشته باشه تا زمانی که پروفایل آپ 2 مگ نداره شرکت)
دوم اینکه از توی پنل کاربری بخش کیفیت خط برید سرعت 10 مگ با آپلود 1مگ رو که علامت دسته بازی بالاشه بزنید صبر کنید تا تغییرات اعمال بشه وضعیتو دوباره بگید اینجا.
بعد از تغییراتی که گفتید:نقل قول:
مولتی:
تک:
پارامترهای مودم:
الان راضی شدید ؟ :biggrin: وضعیت خط هم خوبه اگر با تماس تلفنی اینا لینک نمیوفته دیگه نمیوفته.نقل قول:
بله ممنون طبق معمول تند روی کردم البته زوده برای نتیجه گیری کلی روی این شرکت اما الآن که خوبه شرایطنقل قول:
تلگرام با پر*و*کسی داخلی بسیار سریع عکسها و فیلم ها رو باز می کنه.اینستاگرام هم مشکلی نیست
متشکرم :»
شما قبض تلفنت چه قدر میشه اگه بخوای روزی چهار بار با شرکت تماس بگیری که فقط 100 هزار تومان باید پول تلفن بدی شرکتی که باید روزی 10 بار تماس بگیری تا یک اینترنت درست و حسابی بده همون بهتره کلا جمع کنه و یک کار دیگه کنه ...نقل قول:
خواستم بگم با پیگیری بهترش کنیم منظورم این نبود پول بدیم خواهش تمنا هم بکنیم ، وگرنه شما سوییچ کن بین شرکتا عملا چیزی حس نمی کنی در رابطه با کیفیت ...نه پینگت مثلا پنجاه درصد بهتر میشه نه چیز دیگه ای ...نقل قول:
الان من با ایرانسل که پینگ ۴۲۲۴ رو ۹۵ هست تو بازی ۱۰۵ میده پینگ دیده بانم که با ۴۲۲۴ رو ۱۲۵ هست تو بازی ۱۲۰ میده ، عملا تفاوت هیچه ، حالا من شرکت عوض کنم چی گیرم میاد وقتی همشون مثل همن ...
من البته هیچ وقت با پشتیبانی دیده بان حرف نمیزنم فقط تو تلگرم به مدیر فنی تکس میدم اونم ج میده ، شما هرجا هستی شماره مدیر فنیشو داشته باش
۱۰۰ درصد تفاوت میکنه شاید یک شرکت پهنای باند خارجی بیشتری از زیر ساخت بخره یا مثلا مشترکین کمتری بگیری تا تاثیری کمتری روی سرعت و پینگ و ... داشته باشه یا مثلا همین طور حجم ۱ ترابایت و ... نده به مشترک بدون اینکه به مشترکاش فکر کنه من نمیگم که مثلا فلان شرکت اینترنتی عالیه و مشکل نداره همشون مشکلات خاص خودشون را دارن ولی ادم میگرده یک شرکت پیدا کنه که مشکلات کمتری داشته باشه که نخواد روزی ۱۰ بار با بخش فنی تماس بگیره ....نقل قول:
ساعت 23:40 دقیقه و افت سرعت
مولتی
تک
من تو خونه یه خط دیگه دارم روش شاتل هست که پدرم ازش استفاده می کنه عصر تست کردم ببینید کیفیتش چه فرقی با نت دیده بان من داره ؟ در عمل صفر!!!!!!!! فقط پینگش کمی بهتره که اصلا به چشم نمیاد ، این شرکتا زیر10 درصد با هم تو کیفیت اختلاف دارن و عوض کردنشون دردی رو دوا نمی کنه مشکل ریشه ای تر از این حرفاست ....نقل قول:
شما زمانی میتونی بگی کیفیت با تغییر isp عوض میشه که مثلا پینگت 60 درصد بهتر شه ، اونجوری بله حرف شما درسته ، نه اینکه با دیده بان پینگت 120 بری شاتل بشه 105 بگی بله کیفیت خیلی بهتر شد ، من تاکیدم به حهت عوض نکردن شرکت از این جهت هست وگرنه شما پشت هم عوض کن .
دیده بان سرویس خودم :
شاتل سرویس پدرم تست شده رو گوشی
سرور ها هم تاثیر دارنا..با چند تا سرور دیکه هم تست کنید.نقل قول:
مال منم امروز رانژه شد
سرویس 16 مگ با 500 گیگ
پینگ همین الان با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 زیر 90 هست
سرعت تک کانکشنه سرور داخل 16 مگ
تک کانکشنه خارج حدود 8 الی 10 مگ
از پیشگامان بهتره. همین پینگ هم سرعت و پایداریش. البته خیلی کم
انقدررر دیوایس فیلترینگ اضافه کردن به شبکه که زدن نابود کردن همه چیز رو و ما مجبوریم با 16 کانکشن از نهایت سرعت بین الملل استفاده کنیم. واقعا گند زدن به نت
تک کانکش از دیده بان سرور آلمان میگذاری ؟نقل قول:
دوستان شما هم با kerio مشکل دارید؟؟
سرعت دان با کریو به شکل عجیبیه. یکدفعه میره 1 ثانیه قفل میکنه دوباره میاد پایین یک ثانیه قفل میکنه و به همین شکل ادامه ادامه داره
الان برای این شرکت باید چی استفاده کرد
دوستان سایت dlfox تو لیست داخلی هست ولی شبدیز داره بین الملل محاسبه میکنه. تماسم گرفتم و گفت باید سایت ip های ما رو اپدیت کنه
اینجوری باشه باید سایت دم به دم ip اپدیت کنه
داستان چیه؟
تست با سه سرور - تک کانکشننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خطم رانژه شد شنبه ...موقع ثبت نام هم خودشون 30 تومن تخفیف اعمال کردن برام بدون اینکه من بهشون چیزی بگم کلا از مشتری مداریشون خوشم اومد ..سرعتش هم خوبه فقط ping ش بالاست برا من که احتمالا با تغییر پروفایل درست میشه ...
پیشگامان مشکل MTU داشت وقتی V-P-N به صورت L2TP در روتر ست میکردی و کانکت میشدی سایت یوتیوب و همچنین تلگرامو باز نمیکرد اما شبدیز این مشکلو نداره ..
رنج ایپی هاشم شبیه به پیشگامانه
بخش کیفیت خط تلفن تو پنل کاربری هم خرابه به پشتیبانی تیکت زدم ببینیم درستش میکنند یا نه.
اینا چرا دانلودها و dlfox رو بین الملل حساب میکنن!!!!!!!!!!
به 195 شکایت زدم. پشتیبانیشم هم واقعا چرت و پرت تحویل من داد
یه لینک ازش بده با شاتل هم تست کنم ببینم داخلی حساب میشه بین المللنقل قول:
کلا پشتیبانی تعطیله، اون روزی زنگ زده بودم میگفت باید به بخش فروش واسه پنل بگی اوناهم تا 5 عصر هستن
فردا زنگ زدم فروش گفت کلا کار نمیکنه بخش کیفیت خط تلفن پنل باید از مخابرات بگیری این اطلاعات رو
بعدا تیکت زدم زنگ زده میگه واسه ما درسته اگه واسه شما خرابه فلان کن. که من نشنیدم چی گفت چون میخواستم پنل رو چک کنم درست شده یا نه که دیدم نشده. دیگه نشنیدم چی گفت
نقل قول:
دانلودها
اینا بهترین سایت ها دانلود گیمه. اگر بین الملل حساب کنه به درد لای جرز میخوره.
الان بیشترین ترافیک های داخل از سایت های دانلود گیمه که فک کنم شبدیز همرو داره بین الملل حساب میکنه در صورتی که تو لیست سازمان تنظیم هست
جریان پشتیبانی چجوریه ؟ ۲۴ ساعته نیست ؟ من زنگ میزنم میگه نفر اول در صف انتظار هستید همش. احیانا روزای تعطیل و خارج از ساعات کاری پشتیبانی نداره ؟
پشتیبانی کلا تعطیله و شرکت داغونیه
تیکت منم حذف کردن بدون رسیدگی
- - - Updated - - -
9 تا 5 بعد از ظهر. برای بخش فروش. بخش فنی هم فک کنم 24 ای باشنقل قول:
پشتیبانیشم یه جورایی دغونه
- - - Updated - - -
برای چی شکایت زدی؟نقل قول:
دو بار برای تغییر سرعت پنل تیکت زدم گفتن در مرحله ازمایشی هست این قابلیت داریم روش کار میکنیم ... شبا هم که زنگ میزنی جواب نمیدن اصلا کلا تعطیله تا ظهر بازه انگار بعد کرکره رو میکشن پایین..:thumbsup:(ولی هر کاری بگی برات انجام میدن فوری )
والا من که میخوام پروفایل فست یا همون به اصطلاح گیمینگ رو فعال کنن برام و میگن شما گیمینگ نداری ! مگه سرویس گیم دارن اصلا اینا ؟ خیلی افتضاحه وضع پشتیبانینقل قول:
از تو پنل چرا فعال نمیکنی؟؟نقل قول:
از قسمت کیفیت خط
دوستانی گیم دان میکنن , از کدوم سایت براشون با شبدیز نیم بها یا 1 به 4 میوفته در حال حاضر که خودشون هم تست کرده باشن؟
برای من چیزی اونجا نیست کلا خودشونم میگن مشکل داره فعلا برای همه فعال نیست.نقل قول:
شبدیزم. ر...د رفت. سرویس 16 مگش رو بین االملل کرده 360!!!!!
میزان استفاده منصفانه (FUP) : مجموع ترافیک بین الملل و ترافیک داخل کشور میباشد که به ترتیب به نسبت 1 به 4 تقسیم میشود .نقل قول:
این جمله جایزه نوبل ادبیات داره.