نه دوست من هنوز اعمال نشده من با مرورگر کروم همیشه پرداخت میکنم مشکل خاصی هم ندارمنقل قول:
Printable View
نه دوست من هنوز اعمال نشده من با مرورگر کروم همیشه پرداخت میکنم مشکل خاصی هم ندارمنقل قول:
ممنون از پاسخت دوست من. در مرحلهء تکمیل خرید با کروم وقتی که به سایت مبین و صفحهء کاربریتون ارجاع داده میشید مشکل پیش نمیاد؟نقل قول:
من با مرورگر کروم همیشه پرداخت میکنم مشکل خاصی هم ندارم
به شخصه که مشکلی نداشتم اون اوایل کد پیگیری ها رو هم ذخیره میکردم.به سیستم عامل هم ممکنه ربط داشته باشه من از ویندوز 8.1 64 بیتی استفاده میکنم و آخرین ورژن کروم.نقل قول:
بذاره در کوزه آبشو بخوره:n09::n10::n02:نقل قول:
نقل قول:
من هم هنوز اعتقاد دارم اینها از عهده 3G بطور کامل برنمییان چه برسه به 4G یا همون LTE. البته منظورم هم ایرانسل و مخابرات هست که باز امکانات دکل و گستردگی در سرتاسر کشور رو داره. مبیننت که تازه دکلهایی هم که داره تعدادیش اجارهای هست دیگه چه کنه؟ فعلاً تبلیغات هست برای جذب مشتری بیشتر.
نقل قول:
خوشبختانه اعمال نشده.
در مورد مشکل ورود هم قریب به یقین انواع و اقسام پلاگین مسدودکننده روی مرورگرهاتون دارین. اگه IE تنها چیزی هست که مشکل نداره برای اینه که اصولاً اینترنت اکسپلورر مثل فایرفاکس و کروم اینجور پلاگینها رو نداره. مهمترین مزاحم هم همیشه Noscript هست.
مبین نت برای مخابراته دکلی اجاره نمیکنه. قبلا خودشون گفته بودن از دکل های همراه اول استفاده میکنن. حالا نمیدونم که تجهیزات وایمکس رو روی همون دکل ها سوار میکنن یا کار دیگه انجام میدن... :23: اگر هم دقت کرده باشید مواقعی که به خاطر اعمال 3G خطوط همراه اول دچار اختلال میشن، همزمان مبین نت هم دچار اختلال یا قطعی میشهنقل قول:
سلام دوست من . من پلاگین خاصی روی مرورگرهام ندارم. هم در لینوکس و هم در ویندوز اکس پی با مرورگرهای فایرفاکس، کروم و مکستون این مشکل رو دارم. به سایت بانک وارد میشم ، مشخصات کارت رو وارد میکنم خرید رو انجام میدم ولی وقتی میخواد برگرده به حساب کاربریم، به جای اینکه صفحهء شخصی منو بیاره ، صفحهء لاگین سایت مبین نت باز میشه. به این خاطر فقط اکسپلورر استفاده میکنم. یعنی هیچکدوم از دوستان این مشکلو ندارن؟نقل قول:
من فقط یکبار که از قند شکن استفاده میکردم و یادم رفته بود تنظیماتشو بردارم اینطور شد که توی سایت بانک رفت چون امن بود و قند لازم نداشت و وقتی به سایت مبین نت که غیر امن بود برگشت این مشکل پیش آمد.من درگاه ملت استفاده میکنم مشکل ندارم.نقل قول:
Physical layer data rate (kbps) Channel B/W 1.25 3.5 5 10 Modulation
& code rateDownlink Uplink Downlink Uplink Downlink Uplink Downlink Uplink BPSK
1/2-- -- 946 326 -- -- -- -- QPSK
1/2504 154 1882 653 2520 653 5040 1344 QPSK
3/4756 230 2822 979 3870 979 7560 2016 16QAM
1/21008 307 3763 1306 5040 1306 10 080 2688 16QAM
3/41512 461 5645 1958 7560 1958 15 120 4032 64QAM
1/21512 461 5645 1958 7560 1958 15 120 4032 64QAM
2/32016 614 7526 2611 10 080 2611 20 160 5376 64QAM
3/42268 691 8467 2938 11 340 2938 22 680 6048 64QAM
5/62520 768 9408 3264 12 600 3264 25 200 6720
وایمکس من یک مشکلی دارد اینکه نمیشود ایمیل فرستاد و تو انجمنها پست داد. با توجه به اینکه rssi و cinr خوب بود.
Tx Power :-2.84 dBm
Current FEC-CODE :qpsk-ctc-3/4
HCS Error :10
WiMAX CRC Error :6
RSSI :-56.23 dBm
CINR :20.00 dB
اما به نظر میاد مشکل من modulation باشه. و برای من مقدارش همان است که در جدول بالا قرمز شده است. اما باید بیشتر باشد تا کیفیت بهتری بدهد و هرچقدر به پایین جدول نزدیک تر باشد بهتر است.
مشکل هم به مرور زمان آغاز شد فکر میکنم از آن موقع که همسایه ها ی در مسیر وایمکس تصمیم گرفتند طبقه بالا منزل را ساخته و به فرزندان خویش بدهند!
در کل اگر وایمکستان مشکلی دارد این مهم است و اگر میخواهید تنظیمش کنید این پارامتر را در نظر بگیرید. البته من بهتر از این نتونستم بگیرم(به همان دلیل بالا!)
نقل قول:
مبیننت مال مستقیم مخابرات نیست. تحت مجموعه اون هست یعنی باز باید برای استفاده از دکلها اجاره رو حتی بصورت صوری هم جهت حسابداری مالی شده پرداخت کنه. بعد هم تنها مشکل وجود یه میله فلزی تحت عنوان دکل نیست و نصب تجهیزات روی اون اصل کار هست. وجود دکل مسائلی مثل مجوز نصب دکل و منبع تغذیه برق رو حل میکنه و باز تا مبیننت تجهیزات وایمکس رو روی دکل نصب نکنه که وجود اون دکل خاصیتی برای مبیننت و مشتریانش نداره.
برای همین اگه اینجور نبود که تا مبیننت تحت مجموعه مخابرات در اومد بایستی همه جا حتی وسط جاده و بیابون هم آنتن میداد که اینطور نیست. در صورتی که اینترنت تحت شبکه موبایل مخابرات یا حتی ایرانسل همه جایی که بشه با موبایل صحبت کرد، کار میکنه.
در مورد اختلال همزمان دلایل میتونه متعدد باشه و لزوماً بعید میدونم حتماً بایستی با هم هماهنگ باشن. چون هم سیستمشون از هم جدا هست و هم نوع تاثیر پارازیت و انواع امواج مزاحم روی اونها با هم فرق داره.
نقل قول:
شما یکبار از جهت تست مثلاً فایرفاکس رو بدون هیچ پلاگین و اکستنشی اجرا کنید و بعد تست کنید. برای اینکار از منوی کمک برنامه گزینه Restart with Add-ons Disabled انتخاب کنید. بعد از تموم شدن کارتون و بستن و باز کردن مجدد فایرفاکس همه چی عادی میشه. این فقط برای تست عدم دخالت یکی از موارد نصب شده توی فایرفاکس هست.
با اینکه در ظاهر و طبق صحبتتون شما مشکل Redirect دارین،. یعنی وسط کار مرورگر اطلاعات ارسالی از سایت بانک رو به سایت مبیننت نمیبره و برای همین پنجره مبیننت خرید رو تائید نمیکنه. اگه اینجور باشه که خرید شما توی بانک هم ناقص میمونه و چیزی از حسابتون کم نمیشه چون خبر خرید به سرور مبیننت نرسیده که اعمالش کنه. آیا مبلغ ازتون کم میشه یا نه؟
درکل وقتی توی یه سیستم یه مرورگر میتونه و دو تای دیگه نمیتونن یه قضیه عادی نیست و بخصوص چون بحث بانک و احتمال وجود نشت اطلاعات هست؟ توصیه میکنم زودتر به این قضیه رسیدگی کنید. البته پاک کردن فایلهای موقت مرورگرها و حتی ریست کردن کامل اون هم میتونه یه مرحله مهم توی تست مشکل باشه. اگه نتونید اون علت مزاحم رو پیدا کنید خریدهای بعیدتون میتونه همراه با خطر باشه. یعنی منظورم این هست که شاید چون IE اصولاً از نظر امنیتی ضعیف و سطح پائین هست دچار مشکل نمیشه و شما میتونید خرید کنید. یعنی خریدتون انجام شده اما وسط اطلاعات هم نشت کرده.
نقل قول:
این قضیه مدلاسیون که گفتین یه جورایی شبیه دنده ماشین هست. وقتی جاده سربالایی و بار زیاد و کلاً مشکلات زیاد باشه، از دنده سنگین استفاده میکنید. سرعت کم میشه اما حرکت بدون مشکل میشه. برعکس وقتی جاده صاف و همه چیز مناسب حرکت هست که از دنده بالا استفاده میکنید. سرعت بالاتر میره اما حساسیت ماشین در این دنده نسبت به فشار و سربالایی زیاد هست.
توی وایمکس هم هر وقت تداخل موج یا ضعف موج باشه مدلاسیون اتوماتیک به سمت بالای جدولی که شما دادین میره و برعکس. این قضیه مونده به نویز و ضعف امواج و موردی قابل انتخاب از طرف کاربر نیست. هر چند اگه بود هم انتخاب مدلاسیونهای سریعتر باعث گم شدن اطلاعات میشد که طبق اطلاعاتی که دادین این قضیه گویا اتفاق هم میافته که چیز خوبی نیست.
حدس میزنم شما بجای دید مستقیم مثل خودم دارین انعکاس امواج روی دیوارهای ساختمونها رو میگیرید. کلاً اینجور دریافت نویز و ضعف امواج رو بیشتر میکنه و تنها چاره چرخوندن، بالا بردن و جابجایی پشت پنجره مودم هست. البته عددی که دادین نشون میده که RSSI نسبتاً خوب و بالا هست.
توی تاپیک قدیمی یه راهنما برای راحت بالا بردن مودم و وصل اون به پرده گذاشتم که میتونه توی حل مشکلتون بهتون کمک کنه. متاسفانه الان لینک اون پست رو ندارم.
ممنون دوست من از وقتی که گذاشتین برای پاسخ. بله متاسفانه در اون حالت پول از حساب کم میشه ولی دوباره به حساب برمیگرده. الان حدود دو ساله که مبین نت دارم و فقط با اکسپلورر تونستم شارژ کنم. در این مدت ده ها بار ویندوز و لینوکس های مختلف ریختم ولی در کمال تعجب همچنان این مشکل هست!!! حالا با روش شما از طریق فایرفاکس هم اقدام میکنم اگر چاره ساز بود حتما اینجا اعلام میکنم. بازم ممنون.نقل قول:
دوست من با این روش هم باز در مرحلهء redirect به مشکل خورد و به صورت لاگ اوت شده به سایت مبین برگشتم!!! از این مسخره تر نمیشه. باورم نمیشه هیچ کدوم از دوستان این مشکلو ندارن.نقل قول:
شما یکبار از جهت تست مثلاً فایرفاکس رو بدون هیچ پلاگین و اکستنشی اجرا کنید و بعد تست کنید. برای اینکار از منوی کمک برنامه گزینه Restart with Add-ons Disabled انتخاب کنید. بعد از تموم شدن کارتون و بستن و باز کردن مجدد فایرفاکس همه چی عادی میشه. این فقط برای تست عدم دخالت یکی از موارد نصب شده توی فایرفاکس هست.
ممنون از پاسختون. مودم من اوت دور است.نقل قول:
خاک بر سر مبین نت 33 بار شکایتشونو کردم آخرش هر بار این 195 مسخره تماس گرفت گفت به مشکلتون رسیدگی شده
هی حجم دزدیدن از ما ما هم شاکی شدیم اخرش هم هیچی گفتن اشکال از خودتون بوده 1 هفته مسافرت بودم انتن بیرونی داشتم
خاموش کردم کلا همه دستگا هارو رفتم مسافرت برگشتم دیدم تقریبا 2 گیگم رفته نگاه بعد از اون هر روز شکایت کردم شد 33 بار شکایت
هیچی دیگه مبین نت میگفت خودت مصرف کردی سازمان تنظیم هم میگفت ما پشتتیم تا به حقت برسی هیچ دوتاشون دروغ میگفتن
ما هم مبین نت رو از همون روز تف کردیم بهش گزاشتیم کنار رفتیم adsl گرفتیم الان هم خوبه فعلا بد نبوده حداقل بین بدو بدتر یکی رو میشه
انتخاب کرد این طوری که ما حق انتخاب زیاد داریم :n02:
یه سوال ساده:شما اون تیک منو بخاطر بسپار رو میذارید هر بار که مرورگر رو میندین و دوباره به صفحه مشترکین میایید لاگ این میکنید یا خودش لاگ این شده و واردش میشه؟نقل قول:
سلام. مودم من مدل BM632w هست که از دیشب مشکل دار شده! تا حدود ساعت 12 شب سالم بود یهو بدون هیچ دلیل اینجوری شد. وقتی روشن میکنم چراغ های آنتن همگی روشن هست و چراغ تلفن روشن هست و بقیه خاموش و هیچ کاری نمیکنه! و همین حالتی میمونه. در حالت روشن و خاموش هم ریست رو زدم ولی تاثیر نداشته. جا به جا هم کردم محلش رو ولی تاثیر نداشته. نه ضربه خورده نه دست بهش زدم نه نواسان برق و قطعی بوده! کسی هست بتونه راهنمایی کنه مشکل حل بشه؟ بنظرتون مودم مشکل دار شده؟ تعمیراتی میتونه درستش کنه؟
:n03:
از داخل صفحه مشخصات ریست نکن .. اون دکمه ی ریست روی مودم رو بزنی بهترهنقل قول:
از روی مودم زدم و تاثیری نداشته!نقل قول:
:n03:
ببر یکی از نمایندگی ها برات درستش می کنهنقل قول:
والا توی ارگان های دولتی فرق زیادی بین زیرمجموعه و مالکیت قطعی نیست بس که خر تو خره!!! :دی جفتشون سر و ته یه کرباسن!!! :n15:نقل قول:
آره خب اینا رو میدونم که مجوز میخواد و تجهیزات باید روی دکل ها نصب بشه. البته لزومی نداره پوشش جاده ای بده. ولی ظاهرا تصمیمشو داشته چون یه مدتی گیر داده بود بهمون میگفت شارژر فندکی بخرید که توی ماشین هم اینترنت داشته باشید! حدس زدم شاید میخوان پوشش جاده ای بدن. تونستنش میتونن ولی به قول شما کلی مجوز و دردسر داره. وگرنه برای خودشون فقط نصب قطعات پشتیبان کننده از وایمکس روی دکل های همراه اول و ست کردنشونه و بس!
در مورد قطعی همزمان وایمکس و پوشش همراه، تنها دلیل منطقیش اینه که برای آپگرید دکل ها می بایست اون ها رو داون کنن و همین باعث میشه که دکل با هر چیزی که داره از مدار خارج بشه. که در اون وضعیت یا سیستم ها با سیگنال های جایگزین ادامه کار میدن یا این که باید منتظر باشن تا دکل دوباره برگرده به مدار
از اونجایی که با ریبوت درست نشده احتمالا در برد یا منبع تغذیه یه چیزی باعث اتصال مستقیم شده. دیگه مودم رو روشن نکن و ببرش خود نمایندگی اصلی بهشون بده تا تعمیرش کنن یا اگر در دوره گارانتی باشی تعویض کنننقل قول:
دوستان از حدود چهار خاموش کردم که ببرم نمایندگی و حدود ساعتای هفت که اونجا روشنش کردن درست بود. کار هم میکرد. چون جای من گیر کرده بود ریست هم نشده بود! اونها گفتن که شاید قاطی کرده! در هر صورت خداروشکر درست شد کار به جاهای باریک نکشید ...
:n02:
بله تیک رو میزنم. خیلی جالبه چون من هم در پی سی و هم لب تاپ این مشکلو دارم. با سه سیستم عامل. و جالبه که دوستان دیگه این مشکل رو ندارن!!نقل قول:
با این آیپی لاگین کن آیپی همون صفحه مشترکین است 5.201.138.3 .نقل قول:
همچنین dns ها رو روی 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 و همچنین یک dns ملی امتحان کن.
کوکی های مرورگر هم پاک کن.
دوستان سرویس این وایمکس تو تهران چطوره؟
من مصرفم بالاست، قبلا ۲مگ نامحدود مخابرات داشتم ولی مجبور شدم قطعش کنم (۷۰ تومن ماهی میگرفت)
ولی الان باید نت بگیرم
میتونم برم ۵۱۲ نامحدود مخابرات رو بگیرم، یا وایمکس بگیرم چون یکم با خط تلفنم هم مشکل دارم (فعلا قطعه :D )
اصلا مبین نت در کل بهتر آنتن میده یا ایرانسل؟ من طرفای مترو مدنی هستم
فعلا دارم از ۳جی ایرانسل بهره میبرم. سرعتش خوبه ولی هزینش برام زیاد میشه، هر ۲ گیگ رو ۱۰ تومن میگیره
نامحدود داره مبین نت؟
سلام
یه مشکلی پیش اومده واسه یکی از دوستان
بنده خدا طرح یه ماهه 2مگ 5گیگ زده و شبا حدود یک گیگ دانلود میکرده، روز 5ام طرحش تموم میشه
امروز زنگ زد مبین نت ببین چرا طرحش تموم شده طرف گفت هر شب واسه دانلود ساعت 3 بایدمودم رو خاموش و روشن می کردید:n04:
خودم تا چند ماه پیش مبین نت داشتم همچین داستانی نداشت والا
شما همین کارو میکنید؟؟
یه چیز دیگه هم گفت، که کل حجم دانلود شبانه دوبرابر حجم اصلی که میشه 10 گیگ هست، یعنی این موضوع راه افتاده یا اجرایی نشده هنوز؟؟
دوستان عزیزان فوری هست بگید که بدونیم شکایت کنیم یا نه؟؟؟
نخیر نیازی به خاموش و روشن کردن نیست.برا من از 1 شب تا صبح روشنه و خودش دانلود میکنه.(3 تا 7 صبح)نقل قول:
آقا مودم های جیبی مبین نت خوب آنتن میده؟
من شنیدم آنتن دهیش خیلی ضعیفه و فقط کنار دکل های مبین نت آنتن میده. درسته؟
شارژدهیش چجوریه؟
دوستانی که دارند یا تجربه کردند اگه پاسخ سریع بدید خیلی ممنون میشم.
سلام دوستان یکی از اقوام میخواد وایمکس بگیره ولی نمیدونه مبین نت بگیره یا ایرانسل
کدوم بهتره؟با ذکر دلیل لطفا
همه چی بستگی به دکل ، پهنای باند و تعداد کانکت شده ها به دکل هستنقل قول:
پیشنهاد من اینه که برید به یکی از نمایندگی های دو شرکت برای نصب حضوری بیایند اگر سرعت و کیفیت خوب بود نصب کنند :n12:
داتک بگیرید دوست من. حداقل شرکت پدر مادر داریه. مبین نت الان حدود 3 ساله داره منو اذیت میکنه. هیچ مزیتی هم نداره. ایرانسل و داتک بهترند.نقل قول:
سلام
سرعت شبانه رایگان وایمکس چطوره [ 128 یک ماهه 5 گیگ] اینکه گفته میشه حداکثر دوبرابر حجم طرح مثلا 10 گیگ میشه رایگان دانلود کرد، اصلا سرعت در حدی هست که به این مقدار برسیم؟
سلام دوست من. محدودیت دانلود شبانه فعلا اعمال نشده. خودم شخصا تست کردم و با طرح 4 گیگ ماهانه فعلا 10 گیگ دانلود کردم (دو گیگ بیشتر از حد مجازی که گفته شده) . سرعت هم معمولا مثل ساعات روزانه است.نقل قول:
سلام
طبق خبر زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا الان مبین نت خدمات نسل 3 و 4 ارائه میده !؟ :n13:
مودم های رومیزی معمولیش هم زیاد جالب آنتن دهی نمیکنن دیگه وای به جیبی و دانگل usb مبین نت!نقل قول:
جدیدا چند تا ای پی مزخرف اضافه کردن مثل رنج 88 و 188 و 86 و 94 و ..
جالب الینه که سایت های دانلود این ایپی هارو خارج از کشور تشخیص میدن و اصلا نمیشه از سایت هایی که دانلود خارج رو محدود کردن دانلود کنم!!!!!
یعنی هرچی مودم رو ریست میکنم فقط به همین ای پی ها وصل میشه
با سایت های تست ای پی هم چک کردم
این ای پی هارو متعلق به رومانی و فنلاند و ... اکثرا کشور هایی اروپایی میدونه !!!
IP Location: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] IP Reverse DNS (Host): 188.209.200.232