اسم تاپیک رو بزارید محدودیت شاتل
Printable View
اسم تاپیک رو بزارید محدودیت شاتل
لامصب دیگه پینگشم ترکیده شاتل...... :44::angry:
غلط بکنم،بعد 3 ماهم از شاتل نت بگیرم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون خط رو اماده نمیکنن دیگه کانکت میشدم اما فقط سایت شاتل باز میشدنقل قول:
خوب زنگ زدن بهم گفتن خط آماده فعال سازی هست اما بد شانسی ما به اینجا ختم نمیشه SNR روی 9 و میگفتن باید 12 به بالا باشه تا بشه فعال کرد و تایید نمیشه زیر اون خلاصه اینکه قرار شد فردا کارشناس بیاد ببینه میتونیم با کشیدن خط از جلو درب منزل به صورت مستقیم نویز رو از بین ببریم یا نه !! ولی وقتی که من یه خط دیگه دارم اینجا که snr 40 هست مال صاحب خانه و خط دوم که مال خودم و تو این محله همش به دوش کشیدمشSNR شده 9 پس به سیم کشی خونه ربط پیدا نباید بکنه و ایراد از خود مخابرات هست !! پس آمادم که فردام بشنوم ازشون که کلا برو خط بخر خطط ترکیده :n02: جالب اینجاس من روی این خط یه زمان 8 مگ های وب داشتم با snr 13 که خوبم کار میداد بعد مدتی روی همون های وبم خط ریست میشد همش و میامد روی 3 - 4 مگ ! اما الان 3 مگ رو هم نمیتونه خوب آپ کنه و زور میزنه
مد مودم رو هم گذاشنم فقط ADSL2+ ولی نمیدونم چرا همش میره روی حالت Annex A :n13: همون ADSL2+ حساب میشه ؟
این آمار دست کاری نیست شاتل هم روزی خدایی بوده الان بچه یتیم شده ....نقل قول:
یوزر و پس شاتلم رو نمی تونم پخ کنم٬ پخ رو بستی
اونایی که باور ندارن پخ بدن یوزر و پس بدم
پخ رو نبستم؛پخمو خوده سایت بسته!!!!!نقل قول:
نه دوست عزیز،اشتباه می کنید.نقل قول:
پیدا کردن SNR روی این مودم ها کمی سخت تر از بقیه مودم ها هست،ولی اینطور نیست که نتونی پیدا کنی:n02:توی تاپیک قدیمی گفتم کجا پیدا میشه SNR این مودم ها
آقا چرا مغلطه می کنی؟!من برای 2 تا خونه شاتل گرفتم اصلا اجباری نبوده مودم خریدن...نقل قول:
شاید هم من اشتباه می کنم ولی سواد پشتیبانی فنی شاتل هم انقدر پایین هست که وقتی زنگ زدم گفتم نویز مودم DEL 1202 از کجا میشه دید به من میگه HN میگم نه خانم 1202 میگه همون صفحه اول هست دیگه! کلا بی خیالش شدم مغز خودمو خسته کنم با اینها بحث کنم...نقل قول:
برای من my.shatel.ir باز نمیشه و ارور پایین رو میده:n13:.
This webpage has a redirect loop
من نوع برخورد نمایندگی شاتل گفتم وقتی می خواستم سرویس بگیرم که تجربه شخصیم هست :n01: مغلطه ای هم در کار نیستنقل قول:
آرت 6 البته خطم وضع خوبی نداره و تا 3160 آپ شده خط که باید تا 3604 آپ میشد تا سرعت درست رو بده
وای وای این دیگه چیه با تست دوستان مغایرت داره اصلا دیگه سرور خارجی نمیتونم تست بگیرم وسط تست سرعت 0 میشه !
سرعت هم توی تست میزنه 30 از همین اول محدود شدم :n13:
فقط داخلی میشه گرفت :n21:
فرم جمع اوری رو براشون فرستادم بعد زنگ زده میگه دلیل جمع اوری چیه میگم چون با محدودیت جدید شبانه گندشو دراوردید. داغون ترین شرکت ها هم با سرویس 4مگ شبا حداقل 2گیگ دانلود میکنی بعد بهم گفت به پشتیبانی بگید براتون درست کنن گفتم صدبار صحبت کردن اصلا حرف تو کله پوکشون نمیره بعد خودش گفت خب از اکانت pptp استفاده کنید!! گفتم دیگه اونم جواب نمیده
گفت یعنی دیگه نامه بزنم مخابرات جمع کنن( با لحن ملتمسانه) گفتم بععععععععععععله گفت چشم 3-7 روز طول میکشه . بعد دیشب دیدم از محدودیت در اومدم!!
خلاصه میخواستم بگم با این روش گول نخورید این بلا رو ماه پیشم سرم اوردن 3-4 مونده به پایان قرار داد محدودیتو برمیدارن بلافاصله بعد از اینکه تمدید کنی محدود میشی! با سرویس 4مگ اکو کل این ماه دانلود شبانم 7گیگ بوده!!!!!!!!!!!
بسیار کار خوبی کردید فکر نکنند ملت دور از جون شما خر هستند نمی فهمند طرفی که سرعت 8مگ گرفته برای چی باید شبها سرعتش روی 10کیلوبایت باشه!نقل قول:
الان صبانت داره 12مگ هم میده سرعت شبانه سرویسش زیر 500تا 600نمیره اونم بخاطر ترافیک شبکه شه در طول شب! نه اینکه بزنند محدود کنند زنگ هم میزنی پشتیبانی با پرویی تمام می گند شما نباید شبها مصرف کنی تا محدود نشی!!!
تنها هم نقل سرویسهای اکو نیست این داستان سرویسهای آرت هم همین مشکل مسخره محدودیت رو دارند...
یا پارس آنلاین که اون همه ملت دارند ازش می نالند کسی رو نرم افزار محدودت نمی کنه! بلکه مشکلات پهنای باند داره در برخی مراکز! که باز کاربر استفاده خودشو می کنه در شبها!
اینها انتظار دارند شما یه سرویس 4گیگ ماهیانه می گیرید همون 4گیگ مصرف کنی مصرف در ساعات شب هم اصلاً نداشته باشی که خدایی نکرده به حاشیه سود بسیار بالای خودشون ذره ای لطمه وارد نشه و اسمش هم می زارند حفظ کیفت شبکه برای تمام مشترکین!
یا مثلا الان من مخابرات 2مگ نامحدود هم دارم 24ساعت شبانه روز هم دانلود کنم سرعتش زیر 250تا260کیلوبایت نمیاد! چون پولشو گرفته! ولی اینها هم خر می خواند هم خرما رو... چطور به شبکه مخابرات خللی وارد نمیشه با تعداد مشترکین بسیار بالاتری که نسبت به شاتل داره ولی شاتل محدود نکنه شبکش می ترکه!؟... عجب...
منم 1 هفته دیگه تموم میشه از محدودیت در اوردن الان . ولی از اونجایی که دیگه Eco واسم بدرد نمیخوره آرت 1 میگیرم 1 ماه ببینم چطوریه اگه قطعی نداشت و پینگش خوب بود آرت میگیرم از این به بعد اگرم خوب نبود مجبورم برم نت از مخابرات بگیرم.نقل قول:
برای تغییر سرویس ایمیل بزنم کافیه یا باید حضوری برم ؟
برای تغییر سرویس یا ایمیل بزن یا زنگ بزن نمایندگی برات انجامش می دهند.نقل قول:
دوستان من امروز از مخابرات کوچ کردم و به شاتل پیوستم.ولی بعد ثبت نام یوزر پس ندادن بهم.یعنی فراموش کردم که درموردش سوال هم کنم.الان از کجا باید بگیرم؟
زنگ بزنید از امور مشترکین شاتل بگیرید. شماره تلفنش پایین برگۀ قرارداد هست.نقل قول:
جالبه همین روز اول محدود شدم :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای خدا از دست این کارای شاتل بعد از فرستادن فرم تخلیه دارم از خنده روده بر میشم دارن خودشونو میکشن تا تخلیه نکنم بعد دراومدن از محدودیت همینطوری 4گیگ ترافیک بهم داده.
منم همشو مصرف کردم یه بیلاخ دادم تا مردم رو خر فرض نکنن. از صحبت های مسئول فروشش معلوم بود خیلی ها دارن تخلیه میکنن
سزای دزد همینه هر کس میتونه باید تخلیه تا براشون درس بشه
اییوول به تو :n02::n02:نقل قول:
منم متاسفانه یه خریتی کردم تا آبان سرویس گرفتم :angry: حالا باید تا اون موقع این آشغالو تحمل کنم...:n23:
بله متاسفانه بیشتر این پشتیبان ها بی سوادن به طوریکه وقتی یکیشون یک چیزو به حق و درست میگه هم فکر می کنیم داره اشتباه میگه(برای من پیش اومده :n02:)نقل قول:
ولی من تضمین میدم که تمام مودم ها توانایی مشخص کردن SNR را دارن
این شاتل چرا اینجوریه هر ثانیش باهم فرق داره !!! فقطم سرور خارجی اینجوریه
ارهمنم دیشب داشتم دانلود میکردم سرعت نوسان داشت و اکثرا رو 256 کیلو بیت میچرخید جالب اینه که اصلا محدود نشدم ! تو روز و قبل تایم شبانه سرعت 100 بود ارت یک دارم !نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
من تازه 1 روزه که سرویسم فعال شده ! مطمئنا محدودیت در کار نیست واسم ولی خلاصه تو تست سرعت به 10 کیلوبایت هم میرسه:n21:
اول هر تست سرعت بالاست یهو افت میکنه بعدم 0 میشه اصلا !!
این همه بچه ها میگن شاتل داغونه سما تازه رفتی سرویس گرفتی؟!نقل قول:
سلام حالا خوبه برای شما زنگ زدن من دیروز فرم فرستادم امروز که خبری نشد زنگ زدم گفت فرم اینحاست تا شنبه پیگیری میشه.! میگم من عجله دارم میگه کاریش نمیشه کرد!نقل قول:
من فن اوا ثبت نام کردم پولشم ریختن منتظر این شاتله دزده که تحلیه کنه...
بعد رفتم بهشون ایمیل دادم این یکی که میگه فرمی واسه ما نیومده :n21:
این شاتل داره واقعا میپیجونه اه اه
توي اين مركز فقط شاتل سرويس ميداد مابقي بايد رزرو ميكردمنقل قول:
بعدم از نظر سرعت همه گفتن خوبه !
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام خدمت همه بچه های پیج.:n16:
کسی راهی برا دور زدن محدودیت شبانه سراغ نداره؟توروخدا جواب بدین!!
اگه از سرورهای داخلی هم محدود شده باشی دیگه هیچ راهی نداره ترافیک را تموم کن درخواست جمع آوری بده اما اگه فقط از سرورهای خارجی محدود شده ای با یه وی پی ان داخلی مشکلت حل میشه برای فهمیدن اینکه از سرور داخلی محدود شدی یا نه در تایم رایگان از سایت سافت گذر یا سافت 98 دانلود کن ببین باز سرعت دانلودت کمه یا نهنقل قول:
DNS های شاتل را برام پست کنید.
تشکر.
به هیچ وجه نرو سراغ دور زدن چون بعد از یه مدت قطعا اون را هم محدود میکنن و دیگه کلا اینترنتت بدرد هیچی نخواهد خوردنقل قول:
تایپیک شاتل 12 صفحه دارهههههههه
دوست عزیز تاپیک هایی که داشتن به مگاتاپیک تبدیل میشدن قفل و بسته شدن و براشون تاپیک جدیدی باز شد.از این رو میتونی بفهمی کدوم سرویس دهنده ها بیشترین صفحات رو رو داشتن و بدترین سرویس دهنده بودن(معمولا تعداد زیاد صفحه بخاطر مشکلات و نارضایتی مشترکان اون ISP هست).نقل قول:
85.15.1.10نقل قول:
85.15.1.12
داداش من بهترین راه اینه بری جمع اوری کنی شاتل اصلا تقربا میشه گفت شبانه نداره من سرعتم 8 مگ بود دو سه رو دانلود کردم بعد سرعتم رو محدود کردن 20 روز محدود بودم فکر کردم درست میشه ولی باز بدون اینکه دانلود کنم سرعتمو به 8 کیلو بایت کاهش دادن .تازه با اون 8 کیلو بایت هم گفتن نمی تونی دانلود کنی که اگه کنی سرعتت خیلی طول میشکه درست بشه الته اگه بخوان درستش کنن من دو ماه تو شاتل بودم فقط چند روز فقط سرعت اسمی که خودم خریده بودم رو دادن به من بعد 8 کیلو بایت بعد میگن طبق قرار داد سرعتت می تونه تا 16 بیاد .کجای دنیا اینترنت 8 مگ رو با سرعت 8 کیلو بایت شبانه میدننقل قول:
سلام من واسه نویز خط که دارم رفتم پایین از سر خط هم تست کردم و دیدم اوضاع همونه و از سیمکشی داخلی نیست ! خلاصه زنگ زدم شاتل گفتم برام اعلام خرابی ثبت کنید اونا هم کردن اما حالا میخوام بدونم فایده ای داره ؟ آیا کاری میکنه این مخابرات لعنتی واسم یا نه ؟ من توی همین خونه یه خط دیگه دارم مال صاحب خونس که روش از خود مخابرات 2 مگ دارم ولی snr 40 اما روی این خط که مال خودم هست snr 9 که همش یا قطع میشه یا سرعت رو میاره پایین گفتم حالا اگرم خرابی اعلام کنن ولی کسی به کمک نیاد با خرید یه خط جدید ممکنه مشکل برطرف شه یا خط جدید هم بخرم بازم همین آش و کاسه هست ؟
عجب باو گیر اوردن اینام مارو از اکو به آرت تغییر دادم اونوقت ساعت 1 محدودیتم دوباره شروع میشه! الان نه به وی پی انی وصل میشه نه به سرورهای بازی , سرعت هم که محدوده ! :@
ایمیل دادم به ببینم درست میکنن یا نه آخه درست عین همین محدودیت شب , ظهر هم هست تا بعد از ظهر ! فردا ظهر هم که باید یه بازی آنلاین کنم که اگه این مشکلو درست نکرده باشن توی بازی نمیره!
البته بستگی به شهر و مرکز هم داره.نقل قول: