یه گرافیک میخوام تو 200 تومن باشه چون دیگه به صورت حرقه ایی بازی نمیکنم.برام همین بازی ها رو مدیوم بکشه کافیه تا دو سال.
Printable View
یه گرافیک میخوام تو 200 تومن باشه چون دیگه به صورت حرقه ایی بازی نمیکنم.برام همین بازی ها رو مدیوم بکشه کافیه تا دو سال.
دوتا مشکل با بازی دارم.
نسخه گلدشو دارم.
1 بازی سیو نمیشه.
2محیط بازی خیلی تاریک هست .تو اول بازی تو خوبه وقتی پایین میام همه جا تاریک هست شانسی تونستم بیام تو جریان بازی.و کلا فضاهای تاریک زیاد هست.
1.کرک ریلودد استفاده کنید ، کرک فیکس اسکیدرو کپی نکنیدنقل قول:
2.Lighting رو توی تنظیمات تصویر روی Low بذارید
دوستان من از بازار بازی رو تهیه کردم.
هر سه تا کرک تو cd موجود هست.
الان یه اپدبت تو cd بود نصب کردم مشکل سیاهی حل شد اما سیو نه .کرک ریلودد رو هم نصبی نیست کجا کپی کنم.ممنون .
دیگه بیشتر نمیدونم شرمنده
تو تاپیک مشکلات نصب و اجرا بپرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ماموریت های هیمالیا واقعا عذاب آوره :-L
من الان دوباره بازی کردم وسط بازی هنگ کرد ( البته من یکی از باگهای این مرحله رو پیدا کردم سر همون اصرار میکنم هی هنگ میکنه :دی )نقل قول:
شما هم این مشکلو دارین؟؟
محتوای مخفی: It's About De-Pleur
من بازی رو حذف کردم .دوباره نصب کردم دیگه اجرا نمیشه .صفحه سیاه میمونه.
نقل قول:محتوای مخفی: .
خیلی بده نمیشه رفت قسمت شمالی نقشه!
و واقعا مضخرفه شنگهاش، هر جا از پشت سنگ شلیک میکنم میخوره به سنگ، اصلا انتظار نداشتم انقد ضعیف عمل کنن تو این بازی.
دوستان باز به صورت کلی تو checkpoint ها سیو میشه یا وقتی اون آیکون زرد میاد ؟! چون من یه مقدار رفته بودم جلو اما بازی بعد لود دوباره از جائی شروع میشه که دارن از اون یارو اعتراف میگیرن ! :دی
آخرین پچ و کرک اسکیدرو رو زدم !
ببین کلا سیستم سیو بازی اینطوریه:نقل قول:
نکته اول اینکه قسمت ابتدایی بازی رو باید تا آخرش بری. یعنی برسی به اون tower تا سیو اصلی بشه.
نکته بعدی، وقتی مراحل اصلی campaign رو شروع میکنی باید تا انتهاش بری تا سیو بشه ( ولی در طول انجام ماموریت، چک پوینت هایی وجود داره که اگه مُردی از اول شروع نشه. ولی اگه از بازی بیای بیرون کلا ماموریت از اول شروع میشه)
وقتی هم که داری گشت و گذار میکنی و چیز میز جمع میکنی و آپگرید، قبل از quit روی گزینه save بزن و بعد خارج شو.
سلام
این بازی مگر صحنه های ناجور داره که سایت های فارسی یکی یکی دارن لینک دانلودش بر می دارن؟
بعد یکی از سیو هام بازیم قاطی کرده دیگه mission ندارم و کوه های بازی هم یکم جابجا شدن!
کسی راه حلی داره؟
دوستان کسی سیو نسخه ali213 که فقط مراحل اصلی رو تموم کرده باشه رو داره ؟
اگه کسی داره ممنون میشم برای من قرار بده توی پیغام خصوصی
دوستان یه سوال خیلی مهم
بازیش جذاب هست؟ (جذاب به معنای واقعی برا من اینه که نخوای یه بازی تموم بشه اون بازی جذابه ) اپگرید هاش کاربردی هست؟ مثلا تو farcry 3 اگر اپگرید هم نمیکردی فک نکنم تاثیری رو بازی داشت
راستش دیدم توی BC هم گفتی و میخواستم جواب بدمنقل قول:
کسی نمیاد بدون کرفت کردن و انجام مراحل فرعی بازی رو تموم کنه و فقط مراحل اصلی رو بره
من خودم الان اکت دو رو تموم کردم + بیشتر کرفت ها و خریدن همه مپ ها و دو مرحله از کل مراحی فرعی که با حروف انگلیسی هستش رو انجام دادم
این بازی جذاب نباشه دیگه نمیدونم تعریفت از جذابیت چی هستش :n02:نقل قول:
نسخه 3 رو بدون چیت بازی کرده باشی کرفتینگ ها و آپگرید ها خوب بودن ، از کرفت های این نسخه 4 راضیم .
بازیی عالیه ، تعداد و تنوع مراحل جانبی و اسلحه ها حرف نداره ، واقعا از بازی کردن لذت میبرم
از کشتن کرگدن ها با تیربار تا ببر کشی با شاتگان و زدن هلی کوپتر ها با RPG یا حتی با کوکتل مولوتوف :n10:و ماهی و ببر و ... کُشی با لانچر
راستی صحبت از لانچر شد ، توصیه اکید میکنم این لانچر رو بگیرید ، خیلی عالیه ، مخصوصا با 50 تیری که تا این لحظه با حدود چند ساعت کرفت کردن به دست آوردم و میتونم حمل کنم . موقع رانندگی و ... خیلی به کار میاد .
امروز با آرنا آشنا شدم و اول قلقش دستم نبود هی اون وسط گیر میکردم :n27:اما بعدش فهمیدم اینا دو گروه هستن که میان و مبارزه میکنن ، هیچی دیگه قایم میشدم اینا همدیگه رو پاره کنن و آخر سر میرفتم اون یکی دوتای باقیمونده رو میزدم :n05:
در مورد مین و C4 ، این دوتا رو با دکمه های 9 و 0 میشه استفاده کرد و c4 کاشتن مثل بازی بتل هستش
اگر خواستید همیشه خون داشته باشید هرجا برگ سبز دیدید جم کنید توی کوله ، اینطوری وقتی شما استفاده میکنید خودش کرفت میشه ( میدونم کشف تازه ای نبود:n02: ) بقیه برگ های آبی و قرمز رو بفروشید بره و جم نکنید
الان پول خیلی اضافه میارم ، انقدر اینو و اونو و باکس های کنار جاده رو خالی میکنم که دیگه بیخودی اسلحه میخرم و بهترین ترکیب اسلحه تا اکت دوم رو پیدا کردم
یک چاله اسکندرون توی بازی به صورت اتفاقی پیدا کردم ، اومدم کاور بگیرم رفتم توش
محتوای مخفی: چاله اسکندرون
خلاصه بعد از کلی درگیری دیدیم جنگ فایده نداره و به توافق موقت رسیدیم
البته هر کاری کردیم سلفی نشد بگیریم
محتوای مخفی: توافق
و اینم اسلحه های من تا الان ( آخر اکت دو )
اون اسلحه SHREDDER که میبینید عالیه
واقعا ارزش اون همه کارما ( کمک به دوستان در نبرد ) جم کردن رو داشت
محتوای مخفی: بهترین ترکیب اسلحه ها
ممنون دانلودش تموم شده ولی می خواستم بدونم مگر صحنه ناجور داره؟نقل قول:
صحنه ناجور منظورت چیاس؟ چون تا جایی که من رفتم(35%) به نظرم چیزی نداشت که ناجور باشه.نقل قول:
خب فارکرای 4 هم تموم شد..
بازیِ خوبی بود اما داستانش خیلی ضعیف بود و اصلا به 3 نمی رسید
ولی در کل راضی ام ازش :n02:
اگرچه آخرش میتونست یکم سخت تر باشه!:n10:
..راستی دوستان کسی تونسته مهارت vehicle takedown رو بگیره؟!؟! چجوری قفلش باز میشه؟ چون من هرچی تو ریسینگ های مختلف اول شدم اون باز نشد که نشد! :n13:
محتوای مخفی: .....سوال
------
لطفا اسپویلر را رعایت کنید.
بله دقیقا معذرت:n02:
هنوز نشده یونیتی رو بازی کنم.با این تفاسیر قفل شرکت EA فکر نکنم دستم به دراگون ایج جدید برسه
ولی به نظرم به اینکه تقلید از نسخه 3ومش هسست ولی جزو 10 بازی برتر 2014 هست واقعا لذت میبره.گرافیک اوج هنر طراحی هست.صدا گذاری عالی.گیم پلی متنوع.داستان کمی اعصاب خورد کن چون پس از شاهکار نسخه 3 توقع رفته بالا و نمیشه به داستان خوب این نسخه راضی شد.هوش مصنوعی خوب
محتوای مخفی: پایان داستان بازی
نمره من9 و یک نمره رو بابت داستان کم کردم
فوق العاادههههههه
اولش عاشق این بازی بودم
ولی نمیدونم چرا الان دیگه دوست ندارم
و حتی ازش زده شدم !
فک کنم این مشکل سیو نشدن مرحله ها بهم ضد حال زد
آخه بعضی از مراحلو دو سه بار رفتم چون سیو نمیشد :n03:
از بس ماموریت جانبی رفتم به جاییکه برم داستانو تموم کنم گیم پلی برام تکراری شده :n02::n03:
داستانشم خیلی ضد حاله واسم، اصلا جذاب نیس.
تنها دلیلی که الان دارم بازی میکنم اینه که انتخاب مون روی داستان و ماموریت هامون تاثیر میزاره و میخوام ببینم داستانش چی میشه آخرش.
کاش میتونستم انقلابی که دارم تو kyrat میکنم رو توی ایرانم بکنم :n08::n02:
دقت کردید داستان بازی دقیقا داره میرـــــنه به کشورهای جهان سومی مث خود ما ؟ :n02:
تا الان که حرحت جالبی از pegan min ندیدم که جذبش بشم، امیدوارم تا آخرش اینقد نچسب نباشه.
یادش بخیر وااااااااااس چقد باحال بود با اون رئیس خفنش که از خود واااااااااس دیوونه تر بود یادش بخیر.
بچه ها شما بین Sabal و Amita کدوم رو ترجیح میدید ؟
و طرز فکرتون به کدوم شون شبیه ؟؟؟ :n13::n01:
از واااااااااس بیشتر خوشتون میاد یا پگان مین ؟ :n02:
قَAmita....سابال چرت و پرت میگه :دینقل قول:
قطعا Vaas ..... the definition of insanity:40:نقل قول:
همین الان بازی رو تموم کردم و همین جا قسم میخورم که دیگه سمت بازیای یوبی سافت نرم :n14:
واقعا یوبی سافت دیگه عنوان آبروداری واسه خودش نزاشته و همه رو خراب کرد.
اینم از فارکرای ! حیف اون همه تعریفی که ازش میکردم، یکی دو روز اول بازی کردم گفتم شاهکاره.
ولی الان میگم آشغاله :n14: واقعا باورم نمیشه چقد مسخره بود !! چقد چرت تموم شد.
Pegan Min چقد مزخرف بود و هیچ شخصیت پردازی ای روش انجام نداده بودن.
واقعا تو شوک اینجوری تموم شدنشم، از یوبی سافت متنفرم :n14:
مرگ بر یوبی سافت :n14:
شما فقط به علت اینکه پگان مین, واس نبوده اینقدر ناراضی هستید؟نقل قول:
چه چیزی دیگه بغیر داستان مشکل دار هست؟میشه توضیح بدید؟
شخصا از اول می دونستم واس دیگه قرار نیست تکرار بشه چون هر سری فار کرای یک نوع داستان ایجاد می کنه که شما می تونید باهاش تجربه کسب کنید
از نسخه دوم با این سری بودم. سری دوم جنگ ها مزدوران و ارتش و مشکلات مردم افریقا رو نشون میداد. نسخه سوم تبدیل شدن به یک ادم روانی به توسل روانی دیگر رو نشون می داد.نسخه چهارم دیکتاتوری و تلاش برای براندازی اون هست.من با بازی کردن این بازی و دیدن پایان دیگر یاده قلعه حیوانات افتادم
دقیقا اگر انتظار داشته باشیم واس تکرار بشه مثل این میمونه که خواستار این باشیم که تمامی دشمنان بتمن مثل جوکر باشند
سلام. دوستان یک نسخه 6 گیگی از این بازی هم وجود داره . کسی تا به حال با اون نسخه بازی کرده ؟
هیچی ش مشکل نداشت.نقل قول:
چه چیزی دیگه بغیر داستان مشکل دار هست؟میشه توضیح بدید؟
فقط داستان بهم ضد حال زد.
البته نمیدونم چرا وسطای بازی یکم از گیم پلی خسته شده بودم.
ولی خب بهترین تجربه ی شوتری بود که تا به حال داشتم.
اما اصلا توقع نداشتم آخرش اینجوری تموم بشه و تمام خاطرات خوبشم از یادم برد.
یوبی سافت واقعا دروغ گووو شده، 15 دقیقه ی اول بازی رو ببین !! همون که توی تریلر هم نشون دادن.
Pegan Min اول سربازه رو میکشه بخاطر اینکه به حرفش گوش نکرده !! همین صحنه گیمر رو خیلی جذب میکنه و گیمر فک میکنه با واااااس بعدی طرفه !!
بعد از چند دقیقه دوباره Pegan چنگال میکنه تو کمر یاروووو :n02:
اول بازی هیجان غوغا میکنه و خیلی راحت تو رو عاشق Pegan میکنه !!
خب طبیعتا وقتی همچین طرز فکری رو داره در مورد پگان توی ذهنت ایجاد میکنه تو منتظری تا صحنه های باحال تر و هیجان انگیز تری ببینی ولی هیچ وقت نمیبینی و آخرشم به راحتی اون چیزی که حتی فکرشو بکنی پگان رو میکشی !!!!!!!
حالا این هیچی ...
این همه انتخاب میکنی بین تصمیم های Sabal و Amita ولی آخرش هیچ تغییر خاصی توی بازی نمیبینی !
این چیزا به من ضد حال زد وگرنه گیم پلی خیلی خوب بود.
چرا یوبی سافت علاقه ی شدیدی به نذاشتن skip برای دموهای بازیش داره؟:n13::n22:
ینی اگه بازی عالی عالی عالی هم باشه که بخوای برای بار دوم بازیش کنی این نبود skip باعث میشه که بیخیال بازی و بار دوم بازی کردن بشی.:n27:
آقا من نسخه 13 گیگی بلگ باکسو دانلود کردم همون اول بازی از پله ها پایین میره تا میزنم در باز بشه از بازی میپره بیرون و بازی بسته میشه مشکل از کجاست؟ بازی سیو هم نمیشه بازم میرم توش از اول شروع میشه
با یک کرک دیگه تست کن درست میشهنقل قول:
این مشکل خاصی نیست راحت حل میشه
مشکل اصلی پریدن سیو بازیه وقتی کامل از بازی خارج میشی بازی از اول میاد
امیدوارم مشکل سیو نداشته باشی
سیو نمیشه متاسفانهنقل قول:
مشکل من با یا این کرک به صورت کامل حل شدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل سیو بازی هم حل شد:n36:نقل قول:
اونم حل شدنقل قول: