دوست عزیزنقل قول:
خیر تلویزیون شما ممکن مشگل داشته باشد حتماًبه یک متخصص نشان دهید.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
خیر تلویزیون شما ممکن مشگل داشته باشد حتماًبه یک متخصص نشان دهید.
به نمایندگی تهران زنگ زدم گفتن 48h6390 ، samsung apps نداره .گفتم نرم افزارهای فارسی میخوام تکلیف چیه؟ گفتن ریموت بده.ریموت دادم چندتا نرم افزار فارسی اضافه کردن ولی فکر نکنم همشو اضافه کرده باشن. بهشون گفتم میتونین راهی بهم بگین هر وقت خواستم samsung apps خودم آپدیت کنم؟گفتن نه این مدل شما دسترسی ندارین!!!:n36:نقل قول:
برادر راهی بلدی samsung apps ام فعال بشه(آخه کارشناسه میگفت samsung apps دارم ولی فقط نمادینه!!!!)
بدون samsung apps که مسخره بازیه.هر وقت نرم افزار خواستم زنگ بزنم تهران.باو گندشو در اورن.این تلویزیون بیشتر بخاطر اسمارت هاب و نرم افزاراش گرفتم
دوست عزیزنقل قول:
افزایش apps
برای افرایش apps نیازو به ورود به منو مخفی دارید خواهشا به دیگر تنظیمات کاری نداشته باشید فقط:
باید وارد sub option بشوید بعد که وارد شده اید گزینه ای به نام info link server type وجود دارد که بصورت پیش فرض روی operationg به معنای عامل تنظیم شده شما وقتی وارد این گزینه می شود دو گزینه دیگر وجود دراد به نام development به معنای توسعه و developming به معنای در حال توسعه . اگر گزینه اول باشد همون apps که دارید نمایش داده می شود اگر گزینه دوم به معنای توسعه تغییر بدهید apps شما زیاد می شود اگر گزینه در حال توسعه را انتخاب کنید apps شمال خیلی خیلی زیاد می شود . انتخاب با شما خواهد بود کدام را انتخاب کنید . خواهشا به دیگر قستمها کاری نداشته باشید .
متاسفانه در sub option و در هیچ منوی دیگر گزینه info link server type وجود نداردنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
ممکن است این آیتم مخفی باشد و باید با کنترول مخصوص و یا دست ساز آن را پیدا کنید.
تلوزون سامسونگ اسمارت es6960 پس از ورود به منو مخفی بل تغییر اپدیت سام سونگ هنگ کرد منم خاموشش کردم دیگه روشن نشد کمکم کنید
دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه شما نباید این کار را می کردید چون تلویزیون در حال ارتقا بوده و برای رفع آن
از این دو روش استفاده کنید اگر انجام نشد به تعمیرگاه مراجعه کنید.
رفع مشکل بوت نشدن تلویزیون بعداز نصب فریمور
روش اول
تلویزیون را روشن کنید وقتی لوگوی بوت ظاهر شد و ناپدید شد، با کنترول
“MUTE” “2” “5” “8” “EXIT” را فشاردهید در نهایت، یک صفحه نمایش ظاهر شد که میگوید: "به روز رسانی نرم افزار". به محض این که کامل شد، تلویزیون به طور خودکار به حالت نرمال درمی آید.
روش دوم
1- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.
2- سیستم عامل به روز رسانی را در درایو فلش USB قرار دهید و آن را به پورت USB تلویزیون وصل کنید.
3- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
4- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
5- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و برای حدود یک دقیقه اجرا شود .
6- صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. تلویزیون را هنگامی که انجام شود خاموش کنید
راه کار بسیار خوبی هست این روش ولی من می خوام فقط برنامه Plex رو روی TV نصب کنم که متاسفانه نه از خود TV قابل دسترسی چون اصلا توو لیست برنامه ها نیست، هم این که در این سایت که معرفی کردید برای نصب شدنش باید پول پرداخت بشه...
دوستان سلام
نمیدونم جای سوالم اینجاس یا نه ؟
من هم به تازگی یه دستگاه اسمارت 6430 گرفتم
مشکلی که با اسمارت دارم
1-با مودم خونه که بهش وصل میشم بعضی مواقع دستگاه خاموش روشن میشه مخصوصا اگر بخوام با یه دیوایس دیگه بهش وصل شم
2- هروقت با Smart view میخوام وصل شم حالا چه با گوشی چه با تبلت و یا هر وسیله ی دیگه نمیتونم عکس و فیلم از داخل اینها رو بیارم توی tv و نشونشون بدم
این ارور رو میگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
نمیدونم جای سوالم اینجاس یا نه ؟
من هم به تازگی یه دستگاه اسمارت 6430 گرفتم
مشکلی که با اسمارت دارم
1-با مودم خونه که بهش وصل میشم بعضی مواقع دستگاه خاموش روشن میشه مخصوصا اگر بخوام با یه دیوایس دیگه بهش وصل شم
2- هروقت با Smart view میخوام وصل شم حالا چه با گوشی چه با تبلت و یا هر وسیله ی دیگه نمیتونم عکس و فیلم از داخل اینها رو بیارم توی tv و نشونشون بدم
این ارور رو میگیرم
دوستان مدت زمان رایگان glwiz تموم بشه راهی هست دوباره برنامه و ریست کرد یا حتما باید نسخه اصلی و خرید؟
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید و کشور کانادا را انتخاب کنید تا بتوانید از اسمارت هاب آن و همچنین آن برنامه مورد نظر استفاده کنید ولی دیگر در اسمارت هاب apps های ایرانی در آن موجود نیست.
سلام تروخدا کمک کنید
تلویزیون سری H لینک دانلود بزار
من رفتم دانلود کردم ولی کار نمیکنه
کمک کنید
سلام
متاسفانه وقتی وارد glwiz می شم سرعا از برنامه میاد بیرون و می گه مجددا تلاش کنید
مشکل از چیه؟
سلام خسته نباشید تلویزیون من سری e هست هرکاری میکنم نمیتونم کشورشو عوض کنم من خارج از ایران هستم . ممکنه راهنمایی کنید ممنون
دوست عزیزنقل قول:
تغییر کشور اسمارت هاب
.برای تغییر کشور اسمارت هاب دستور زیر رو در محیط اسمارت هاب وارد کنید.
1-2. اول دکمه forward روی کنترل میزنید
2-2.بعد به سرعت عدد 289 رو وارد کرده
2-3.سپس بلافاصله کلید backward رو زده
بعدش بستگی به سرعت اینترنتتون داره باید یه چیزی حدود 10تا 60 ثانیه صبر کنید بعدش با یه عالمه اسم کشور روبرومیشید ومیتونید هر کدوم رو انتخاب کنید فقط حواستون باشه بعد از تغییر کشور نرم افزار های کشور قبلی پاک میشه.
از این تایپیک استفاده کنید.
با سلام خدمت دوستان من تونستم برنامه ها رو نصب کنم فقط glwize بعد از باز شدن ارور میده. مینویسه: اشکالی دز حین استفاده از نرم افزار بوجود آمده است. لطفا دوباره سعی کنید
هر چی هم سعی میکنم همینه :n28:
دوستان این ulangotv پولی شده و خیلی از برنامه ها را نمیشه نصب کرد و این web-tv هم دیگه 3 تا کانال بیشتر نداره. سایت مشابه دیگه ای نیست؟
سلام . تشکر از مطالب خوبتون . من یه led h 7000ا از بانه گرفتم می خواستم بدونم کسی هست بیاد اینترنت tv راه اندازی کنه . جون من وارد نیستم . ممنون میشم جواب بدین . اگه هست شماره تماس بده
glwiz چرا دیگه باز نمیشه ؟
دوست عزیزنقل قول:
از این پست استفاده کنید و کشور را به کانادا تغییر داده و apps مربوطه را نصب کنید.
جناب من دکمه forward روی کنترل ندارمنقل قول:
ینی پیداش نمیکنم :n03::n04:
دوست عزیزنقل قول:
باید از کنترول معمولی سامسونگ استفاده کنید تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند.
کنترل معمولی هست ماله مننقل قول:
من طبق دستورات اون منو رو پیدا کردم و کشور کانادا رو انتخاب کردم ولی در مرحله 7 به این مشکل برخوردم هر چیزی میزنم میگه وجود نداره INVAID
دوست عزیزنقل قول:
در آنجا نوشته شده است
ارائه دهنده خدمات خود را انتخاب کنید. آنها از نوع خدمات است که داخل پرانتز نشان داده شده است. که در بالا مثالی ذکر شده
و بعداز انتخاب مکانتان ارائه دهنده خدماتتان آن را نشان خواهد داد.
سلام جناب متین پور جی ال ویز رو نصب کردم ولی تا حالا یکبار هم نتونسته به سرورش وصل بشه به خاطر قیلتر بودنشه یا راه دیگه ای داره؟ شما الان میتونید وصل بشید؟ممنون
دوست عزیزنقل قول:
ممکن است سایت آن دیگر پشتیبانی نمی کند.
با سلام
من ساکن اروپا هستم و کشور ایران رو انتخاب کردم برای اینکه app های ایرانی رو داشته باشم . ولی متاسفانه یوتیوب توی برنامه ها نبود .ممنون میشم بفرمایید چطوری یوتیوب رو اضافه کنم و برنامه های ایرانیاز بین نره.
دوست عزیزنقل قول:
به علت اینکه یوتیوپ در ایران فیلتر است این apps در فروشگاه سامسونگ ایران کاربرد ندارد.
شما می توانید از آپ استور سایت زیر که طریقه استفاده از آن را در پست اول توضیح داده شده استفاده کنید و در صورتی که آن ویدجت مورد نظر در استور آن نبود با مکاتبه با آن سایت بخواهید تا آن را برایتان در سایت آپلود کنند.
آقا دست شما درد نکنه عالی بود فقط حیف که سرعت نت افتضاحه ....... حیف دوستان اگه پیشنهادی برای نت پرسرعت دارند بگن بهم ممنون میشم ..... فعلا که از مخابرات ۲ مگ دارم و اصلا راضی نیستم
فداتون بشم یا علی
درود بر دوستان عزیزمن روی سامسونگ مطابق راهنما عمل کردم و برنامه های موردنطرم را نصب کردمآیااین سایت برای اسمارت تیوی های ال جی هم کاربرد دارد؟
سلام کسی میتونه جی ال ویز رو باز کنه الان
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید.
سلام خدمت همه دوستان
من این تلویزیونUA55H6400AKرو خریداری کردم اخیرن، ولی وقتی میرم تو تو هاب واسه برنامه ها تو کتگوری بازی ها همش 160 تا بازی میاره و امکان وصل شدن به اپ استور نیست که بازی های بیشتر رو سرچ و دانلود کنم. هیچ راهی نیست واسه اینکار؟ چون واقن بازی هاش مسخرست!!
سلام آقای متين عزيز اين سايت چه کارايی ميشه انجام دادم ميشه برنامه اضافه کرد به tv :n16:
دوست عزیزنقل قول:
بله و در پست اول توضیح داده شده و باید در این سایت عضو شوید.
با درود
من در انگلستان هستم و چند روزي هست كه اسمارت تي وي سامسونگ خريدم قبلا اطلاع نداشتم كه با چنين روسي ميشود كه بطور رايگان از جي ال ويز استفاده كرد مدل تي وي من هست H6200 ممنون ميشم اگر منو راهنمايي كنيد با سپاس
دوست عزیزنقل قول:
در پست اول و برای سری H هم روش کار موجود است پست اول را بطور کامل مطالعه و به آن عمل کنید.
با سلام
ممنون از راهنمایی تون دستتون درد نکنه
من از همین روش رفتم و با این ip که بهم داد 176.221.43.123 سه تا برنامه نصب کردم
ولی glwiz ,و یه سری برنامه های دیگه که شیلتر هستن باز نمیشن آیا روشی هست که اینترنت
pc را که از شیلتر استفاده میکنه share کرد رو tv یا اینکه>>>؟ این smart phone ها برنامه فیلتر شکن هست براشون ؟؟؟
در ضمن من وقتی اسمارت هاب را به کانادا تغییر دادم voice کنترل هیچی و نمیشناسه .. هرچی میگی ..
مکس میکنه انگار کر شده :n02::n02: