سلام. این مشکل شاید بخاطر نوع یا تنظیمات نصب در بازاره.نقل قول:
بهرحال شما برید داخل Settings وایبر - قسمت General -تب
Show viber status رو بزنید تا ایکنش بالای گوشی فعال بشه
Printable View
سلام. این مشکل شاید بخاطر نوع یا تنظیمات نصب در بازاره.نقل قول:
بهرحال شما برید داخل Settings وایبر - قسمت General -تب
Show viber status رو بزنید تا ایکنش بالای گوشی فعال بشه
مممکنه آیکون بره تو اون لیست پوشه برنامه یا اینکه توی گوشی منوی برنامه ها گزینه all. Download . Widget داشته باشه تو all بزن تبلت ایسوس که اینجورهنقل قول:
با سلام
می خوام وایبر رو رو لپتاپ نصب کنم می گه باید روی گوشی هم نصب باشه ( گوشی N82 )
ایا بدون نصب بر روی گوشی ( بعنی فقط لپ تاپ ) هم می شه با این نرم فزار کار کرد ؟
لطفا کمکم کنید .
آره ربطی به گوشی نداره فقط اس ام اسش میاد...
ببخشید چطوری میشه وایبر رو افلاین کرد
چون وقتی به اینترنت وصلیم اون همش انلاینه
اون گزینه ای که انلاین برداشته میشه رو میدونم
فقط میخام بدونم چجوری میشه کلا پیام نرسه تو مدتی که به اینترنت وصل هستم
مدیریت برنامه گوشی؟
منظورتون همون force stop?
سلام.نقل قول:
برای سوال اول
داخل منوی Settings-Privacy- و گزینه ی Share Online Status را غیر فعال کنید.
اگر میخوای پیام نرسه میتونی اون شماره رو وارد Block list کنید. داخل همون منوی پرایوسی و در قسمت پایین شماره مورد نظر را داخل Block number وارد کنید.
یا وارد منوی ناتیفیکشن بشید. گزینه New Message Popup رو بردارید ( پیام ها روی صفحه نمیاد ) و Show message Preview هم تیکش رو بردارید تا پیش نمایش پیام رو نشون نده.
منظورم اینه که وقتی به اینترنت وصلم و تو برنامه های دیگه هستم یا از اینترنت استفاده میکنم
وایبرم افلاین باشه مثلا اون بالا زمان انلاین بودن رو بزنه
می شه یکم توضیح بدید ؟نقل قول:
دوست عزیز برو تو منو و exit رو بزن دیگه به نت هم وصل باشی پیغامی نمیاد و انلاین نمیزنهنقل قول:
سلام.
یه سوال ساده داشتم!
من فقط با وایبر بلدم با گزینه ی free call با دوستانم تماس بگیرم... ولی همه میگن توی وایبر هر روز براشون فیلم و کلیپ و اینا میاد و عضو گروه ها هستن و به صورت دسته جمعی در مورد موضوعی بحث می کنن. میشه بگید چه جوری میشه عضو گروه شد یا گروهی رو سرچ کرد؟ یا عضو گروهی چیزی بشم و کلیپ و اینا برام بیاد.
ممنون
تا جایی که می دونم قابلیت جستجو نداره گروه ندارهنقل قول:
باید کاربری شما رو دعوت کنه
اونوقت آشنایی کاربرا با هم چه جوریه؟ همه فقط می تونن اعضای کانتکت خودشون رو ببینن و باهاش ارتباط داشته باشن؟ مثلا مثل فیسبوک نیست که گسترده باشه؟ اگه فقط می تونیم کانتک های خودمون رو ببینیم و مثثلا اونها ما رو دعوت کنن پس کسایی که با کامپیوتر وارد وایبر میشن چه کار می کنن (آخه کامپیوتر که کانتکت نداره!)نقل قول:
ممنون
ممنون از همه دوستان
همون force stop هم جواب میده
وایبر بیشتر مطابق با شماره تماس هایی هست که فرد در لیست خودش دارهنقل قول:
اما واسه گروه شما باید حداقل بین با یکی گروه دو نفره باشید و یک نفر را به گروه اضافه کنید تا گروه تشکیل بشه ( بقیه هم داخل همون گروه با شماره تلفن، حتی اگر در لیست شما نباشن میتونن عضو گروه بشن .
کسانی که با کاپیتوتر وارد وایبر میشن موقع تایپ کردن عبارت PC داخل متن تاپیک کردنشون نمایش میده ( حین تایپ ) در بقیه مواد قابل تشخیص نیست!
نه ظاهرا نمیشهنقل قول:
مثلا من که با PC وارد می شم به صورت اتوماتیک لیست مخاطبینم به کامپیوتر اضافه می شه
تا جایی که می دونم وایبر مثل شبکه های اجتماعی نیست و یک نرم افزار ارتباطی هست
چون ارتباط وایبر از طریق شماره تلفن هست و اصولا فعال سازیش از طریق گوشیه، شما باید اول اکانت رو روی گوشی داشته بشید بعد از طریق ساینس شدن گوشی به لب تاپ میتونید از لب تاپ هم استفاده کنید. ( باید هر دو اکانت به هم متصل بشن. یعنی وقتی پیام میاد هم تو لب تاپ میاد هم گوشی )نقل قول:
شما باید اول داخل گوشی یک اکانت بسازید . بعد نسخه سیستم عامل رو روی لب تاپ نصب کنید و از طریق شماره تلفنی که برنامه رو نصب کردین دو اکانت رو به هم متصل کنید) غیر از نسخه هایی که در صفجه اول هست نسخه ی دیگه ای وجود نداره که از طرف خود سایت پشتیبانی بشه !
با تشکر ! آیا نسخه ای هست که بشه روی نوکیا N82 نصب کرد . سیمبین ورژن s60 ؟؟؟نقل قول:
فکر کنم بشهنقل قول:
تست کنید
سلام دوستان
ما اگه دو تا خط رو گوشی داشته باشیم و اکانت وایبر رو با خط اول ساخته باشیم حالا اگه وایبر رو پاک کنیم دوباره نصب کنیم و حالا شماره تلفن خط دوم رو بدیم بهش تا با این خط اکانت ساخته بشه اکانت خط اول پاک میشه؟؟
یعنی اونایی که خط اول رو تو گوشیشون دارن تو وایبر اکانتم خط اول رو نمی بینن؟
یا باید اکانت رو دی اکتیو کنیم تا کلا از لیست دیگران پاک بشه؟
به احتمال زیاد 2 تا خط ثبت شده توسط مخاطبین مشاهده میشهنقل قول:
تا دی اکتیو نکنید اکانتتون رو شماره پا برجاس و تو لیست دیگران قابل مشاهدهنقل قول:
خوب اگر قابل مشاهده باشه بعد یه نفر به اون اکانتم که الان offline هست پی ام بده پی امش برای این اکانتمم میاد یا کلا بدستم نمیرسه؟نقل قول:
نه دوست عزیز شما برنامه رو با یه خط دیگه فعال کردین مثل این میمونه که اون سیمکارتتون خاموشهنقل قول:
امکان فعال بودن دو اکانت در یک گوشی میسر نیست
سلام
آیا میشه وایبر رو برروی ویندوز نصب کرد؟برای کسی که گوشیش اندروید نداره
برنامه BlueStacks رو تو ویندوز نصب کنیدنقل قول:
این برنامه اندروید رو واسه شما شبیه سازی میکنه
بعد میتونید وایبر رو توش نصب کنید و با دادن شماره خطتون فعالش کنید و سپس با نصب ورژن ویندوزی وایبر ازش استفاده کنید
وایبر رو روی ویندوز یه بنده خدائی نصب کردم
بعد وارد شدن تو برنامه شماره خط رو میزنم و میره تو مرحله بعدی میگه کدی که واست فرستادیم رو وارد کن
کدی که وایبر میفرسته رو وارد میکنیم ولی میگه کد اشتباهه
بارها و بارها هم تست کردیم
کدی که خودش میفرسته رو میگه اشتباهه !
مشکلش چیه ؟ چیکارش کنم اینو ؟
وایبر رو هم از تو سایت خودش آنلاین نصب کردم
آخرین ورژن
ممنونم. فقط یه سئوال :آیا باید اینترنت گوشی موبایل فعال باشه؟یعنی گوشی به اینترنت وصل باشه یا نه؟؟؟نقل قول:
تا جایی که یادم میاد و اگه اشتباه نکنم کد فعالسازی به خود برنامه وایبر میادنقل قول:
که شما هم وایبر رو تو برنامه BlueStacks رو ویندوز نصب کرده اید
و طبعا ویندوزتون هم اینترنت داره
بالاخره اینترنت گوشی باید وصل باشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز نیازی به اینترنت گوشی نینقل قول:
وایبر توسط یه پیامک و در بعضی مواقع با گرفتن تماس کد رو اعلام میکنه و بعد کد رو در برنامه وارد میکنید
دوستانی که از آخرین نسخه وایبر استفاده میکنند آیا باگ هاش برطرف شده؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
راهی وجود داره که بشه دریافت ویدیو کلیپ ها رو بلاک کنه ؟
عرض که کردمنقل قول:
ورژن اندرویدی که رو ویندوز و تو برنامه مذکور نصب میشه
ورژن ویندوزی هم که باز تو خود ویندوز نصب میشه
پس نیازی به موبایل نیست !
ببخشید من وایبر رو روی bluestacks app player نصب کردم و هیچ مشکلی نداشت. راحت داشتم استفاده میکردم. اما از دیروز که آخرین آپدیت وایبر رو نصب کردم دیگه کار نمیکنه و هر وقت میخوام روی بلو استکز بازش کنم ارور میده. آیا کسی هست که این مشکل رو داشته باشه ؟ به نظرتون چکار کنم ؟
با نرم افزار BlueStacks می خوام نسخه موبایلی رو نصب کنم ارور می ده !
برای مشاهده سایز اصلی عکس کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا ؟
سلام دوست عزیز
چه اروری می ده؟
رو عکس معلومه !
"" متاسفانه Viber متوقف شده است ""
اشتباه شد منظورم با کاربر tosan622 بود.نقل قول: