دم ایرانسل گرم
ما که یکبار هم گول رایتل را نخوردیم و سیم کارت مزخرفش را نخریدیم
Printable View
دم ایرانسل گرم
ما که یکبار هم گول رایتل را نخوردیم و سیم کارت مزخرفش را نخریدیم
دوستان توجه کنید من روزای اولی که رایتل داشتم حتی انتن هم می رفت اینترنتم قطع نمیشد یعنی کیفیت در این حد اما بعد از چند ماه :(((( کلا دیگه سیم کارت انداختم اون طرف
ایرانسل مهم نیست الان چقدر سرعت بده مهم پایداری چند ماه دیگش است !!!
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
برای ذوق زده شدن فعلا زوده بذارین یه مدت بگذره توی همین تاپیک هم فحش و ناله ها شروع میشه
من یه نکته هم به شما بگم ایرانسل تجهیزات نسل سه الان یا 1ماه پیش نصب نکرده بلکه این سرایه گذاری رو 2سال پیش انجام داده و سایتهاشو ارتقاء دادهنقل قول:
قطعاً با اتمام مرحله اجرای آزمایشی شاهد لانچ شدن شبکه 3G د اکثر شهرهای ایران خواهیم بود
و قطعاً کیفیتی راضی کننده به مشترکین ارایه خواهد شد چون این نسل محدودیتهای نسل دوم رو نداره و ظرفیت بسیار بسیار بالاتری در سایتها در نظر گرفته شده. :n16:
میگم زنگ میزنم به ایرانسل میگه فقط تو بعضی مناطق تهران راه اندازی شده ولی من تو قزوینم و وقتی بهشون میگم خودشونم باورشون نمیشه :n02:قضیه چیه ؟ اخه اون آرم 3g یه هفتست که کنار آنتن سیم کارتم میاد.
فحش و ناله را اونهایی میدادن که به هوای اینترنت 3g رفتن پول دادن رایتل خریدن بعد هم مجبور شدن سیمکارت را دور بندازن وگرنه ما که همین الان ایرانسل داریم حالا 3g هم بهش اضافه بشه هزینه ای اضافه ندادیم که بعدش بنالیم
چون خوش شانسی اینجا من گزاشتم رو 3 جی (مشهد) کوفتم پیدا نشد :Dنقل قول:
شرکت ایرانسل سر وایمکس که چشم گیر ظاهر نشد و نتوانست کیفیت روزهای اولش رو نگه دارد، بنابراین به نظر من خیلی خوشبینانه دارید از ایرانسل دفاع میکنید.نقل قول:
البته من نمیگم ایرانسل پیشرو نیست همون طور خودتونم میبینید همین الان باید خبر 3جی شدن همراه اول هم همین جا میبود که متاسفانه باز هم ثابت کرد که همراه آخری هست در همه موارد.
البته باز هم دارم میگم هدف همه ما پیشرفت کشور هست و همه کسانی اینجا هستند از همه داستان های پیش آمده خوشحالند ولی این دلیل نمیشود که برند ایرانسل را با اینترنتی پایدار گره بزنیم.
فحش و ناله به مملکت که مثلا تو روحشون که همه دنیا اینترنت 6g دارن اینا هنوز 3g درست حسابی با قیمت منصفانه نمیتونن نمیدن :n01:نقل قول:
سرعت دانلود ایرانسل تو قم هم خیلی زیاد شده یعنی کف کردم :n19:
به جای E اون بالا علامت +H زده بود:n13:
همین الان تست کردم 3g رو
سرعت دانلود حداکثر 112 کیلوبایت هست
برای شما چقدره ؟
من قم هستم
اینا خودشون هم خبر ندارن کجاها فعال شده گفته بودن فقط 5 تا دانشگاه و نهاد ریاست جمهوری . قم؟ قزوین؟ از الان اینه برنامه ریزیشون وای به حال بعدا :n08:
دوستان تا میتونین استفاده کنین از این سرعت بعدش تعرفه ها افزایش پیدا میکنه نمیتونید:n09:
این بسته های جدید که حجمشون بالا هست
قیمتاشون چنده ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپلودت چنده؟نقل قول:
افتضاح 10 کیلوبایت در ثانیهنقل قول:
خب ظاهرا دوران انحصار "من در آوردی و ابلهانه" اپراتور آماتور رایتل به پایان رسیده و پیش بینی من در موردش حدود 3 سال پیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقریبا اثبات شد. مشخص بود که این "بال بال" زدن های چند ماه اخیر رایتل برای جذب مشتری جدید به چه دلیل بود و صد البته معلوم بود که فایده چندانی براش نداره و مرغ از قفس پریده...
امیدوارم که ایرانسل طبق معمول به یکه تازی خودش در عرصه موبایل و اینترنت بی سیم کشور ادامه بده که البته کاملا قابل پیش بینیه که پتانسیل بالاتری هم در این شرکت کاملا موفق نهفته هست.
خب خداروشکر که بعد از مدتها مسئولین یه توجهی به قم کردن و همین اول کاری ایرانسل 3g رو در قم راه انداخته....جای خوشحالی داره.نقل قول:
یادمه چند سال پیش که رایتل بصورت ازمایشی اول در کرج خدماتش رو ارایه کرد خیلی ناراحت شدم..هر چی پیگیری کردم که در قم هم زودتر ارایه بدن نشد...اکثر شهرها ارایه داده بود ولی قم وضعیتش معلق بود!:n02:
حالا ابوالفضل سرعتت باهاش چقدر بود؟
یه تست با speedtest بزار.
بسته 20گیگی 60 تومن هست که به نظر من خیلی به صرفه هست!!! دم ایرانسل گرم واقعا......نقل قول:
تازه در خود سایت یه چیز جالب هم دیدم:
بسته 1ماهه(2تا 8صبح) با حجم 24گیگ 10 هزار تومن:n04: هست! پس تا قیمتا مناسب و بخصوص سرعتا باز هست . توسط سازمان تنظیم سرعتا تعیین نشده نهایت استفاده رو ببرید.:n02:
+
دوستان قمی مناطقی که 3g ایرانسل رو تست کردید اینجا اعلام کنید.:n16:
دوستان کسی تست کرده کرمانشاه 3g اوردن؟
چطوری مهدی :n12:نقل قول:
انقدر ذوق زده شده بودم کل شارژم پرید بعدا تست میگیرم:n02:
من ساعت چهار تو عوارضی تهران قم از اونجا متوجه شدم سرعت افزایش پیدا کرده یعنی از اون نقطه انتن گوشیم از E به +H تغییر پیدا کرد
بعدش 72 تن ، خیابان امام موسی صدر ، مطهری ، تا اینجا انتن +H بود
45 متری عماریاسر انتن 3G شد تا یه مدتی سرعت بیشتر از قبل شد
بعد کل اذر هم هموت +H :n02:
این از تست من تو این مناطق بود:n09:
بدیش اینه که یه ماهه هستنقل قول:
مخلصم ابوالفضل جوننقل قول:
اقا ایول. خیلی عالیه....تو منطقه ما هم که نزدیک 72 تن هستیم یکی از بچه ها با رومینگ رایتل به ایرانسل وصل شده بود 3g رو بهش داده بود و سرعتش 123 کیلوبایت بود.(خبرش الان دستم رسید):n02:
یعنی حال میکنم ایرانسل داره کل رایتل رو میخوابونه!
خودم بصورت تست همین بسته رو انتخاب کردم و قیمتش 60 تومن بود..نقل قول:
داداش شما برو همین بسته رو با بسته های رایتل مقایسه کن بعد میفهمی چقدر خوبه.
در ضمن قیمت این 20 گیگ با ترافیک اضافه 20گیگ adsl فرق چندانی نداره!همینو رایتل میخواست بده بالای 100 تومن میداد
سرعتت چنده الان؟نقل قول:
بسته 5 گیگ یکماهه هم زده 20 تومن یعنی هر گیگ 4 تومن که خیلی خوبه
چه کدی رو باید بگیری تا این تعرفه ها بیاد؟نقل قول:
ستاره 140 ستاره 3 ستاره 4نقل قول:
*555*2*5 #نقل قول:
برای اعتباری هم همینه؟نقل قول:
بله برای اعتباری همین درسته، ممنون.نقل قول:
جالبه که این تعرفه ها هنوز تو سایت ایرانسل نیست!
هول نکنید،
فقط کمربنداتونو سفت ببندید میخایم بریم تو دیوار.
ویدئو: اپراتور دوم پا به نسل سوم گذاشت
نقل قول:رفیق منم آذر میشینمنقل قول:
صبح یخچال قاضی محل کارم بودم که دیدم علامت اچ اومده
سرعتش بگیر نگیر داره
تو بروز اذیت میکنه
ولی دانلود سرعتش متغیره
شما تو بروز خالی چجوریه؟؟
دوستان یه خبر خوش بدم خدمتون خدمات نسل سوم در شهریور ماه در اکثر شهرها بصورت یکباره لانچ خواهد شد.
چون زیرساخت رو ایرانسل از سالهای قبل برای اینکار فراهم کرده خیلی سریعتر از رایتل پوشش نسل سوم در سراسر ایران گسترش پیدا خواهد کرد.
1 نکته هست که باید جزو فواید دونست اینکه الان gprs چون مشترک زیاد داره سرعتش کمه وقتی 3g راه بیفته اینترنت خوراش میرن رو 3g و افراد معمولی که گوشیشون ساپورت نمیکنه و یا میگن مصرف باتری زیاده میتونن از gprs استفاده کنن چون خلوت تر میشه و این هم یه فایده واسه دوستانی که اصلا نمیخوان از 3g استفاده کنن:n16:
به گزارش خبرگزاری ها ، در این مراسم رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بر اجرایی کردن مصوبه 186 این سازمان تاکید کرد و گفت: بر اساس الحاقیه سازمان تنظیم مقررات، فرکانس های مورد نیاز تامین شده و ایرانسل می تواند نسبت به راه اندازی پایلوت نسل سه و بالاتر اقدام کند.وی با اشاره به اینکه بعد از امضاء توافق نامه، بر اساس پیوست، ایرانسل، طرح پایلوت را عملیاتی کرده است،افزود: بعد از ارزیابی فنی و مالی، یکم شهریورماه ، همزمان با هفته دولت، اجازه ارتقاء سرویس را به ایرانسل خواهیم داد.معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه برای ارتقاء موبایل باند پهن مبنی بر خدمات نسل سوم و بالاتر لازم است. مجوزها مبتنی بر سرویس باشد نه تکنولوژی، افزود: تاکنون 30 جلسه با شرکت خدماتی ایرانسل برای این ارتقا تشکیل شده و 40 جلسه نیز درون رگولاتوری برای بخش های مالی ،فنی و نظارت برگزار شده است.وی بر انجام تعهدات مالی توسط شرکت ایرانسل برای اجازه ارتقاء توسط سازمان تنظیم مقررات تاکید کرد و گفت: حرف اول برای اجازه و ارتقاء، امضاء تعهدات مالی است.در این مراسم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم گفت: برای دادن مجوز به نسل های بالاتر، اپراتورها باید شرایط ما را بپذیرند وگرنه مزایده اپراتور چهارم را برگزار می کنیم.
نقل قول:
این طوری که بچه ها میگن +h هست پس یعنی از نسل 3.5 هم پیشرفته تر هست
امدیر عامل ایرانسل گفته که وسایلی که استفاده کردن نسل 4 رو هم ساپورت میکنه ....:n16:
سرعت دانلودم رسید 380
نمیدونم چرا اینقدر متغیر هست سرعتش
چند نقطه قم تست کردم
یجا 90 کیلوبایت بود خونمون 130 کیلوبایت
خونه بستگان هم 380 بود :n02::n02:
این سرعت برای اول شهریور یعنی 20 روز دیگه تقریبا خواهد بود
((حداکثر سرعت در 3G به ۴۲ Mbps میرسد اما در ایران گفته شده که اپراتور سوم (رایتل) طبق قوانین این سیستم را حداکثر تا سرعت نیم مگابیت یا ۰/۵ Mbps ارائه میدهد و اکنون در ارتباط با ایرانسل گفته نشده که این شرایط چگونه است.)))
حدس می زنم حدود همین 1 مگ باشه !!!
چندتا نکته :متاسفانه وایمکس در بهترین حالت آنت دهی ایرانسل بدترین اینترنت را داشته ولی گفتن که پهنا باند خریدیم ......حالا اگه رو یه سیم کارت 5 تومنی شما یه اینترنت داشته باشی که 256 هم باشه باز کفایت می کنه !!!
تو شبكه فعلا مشكل داره و قطعي وصليش زياده و با airplane بردن گوشي مشكل قطعيش حل ميشدنقل قول: